منم تبریک میگم به طرفداران اینتر . ولی حق اینتر نبود صعود کنه . نود دقیقه دفاع محض .
Printable View
منم تبریک میگم به طرفداران اینتر . ولی حق اینتر نبود صعود کنه . نود دقیقه دفاع محض .
گفتم که کارش درست بود اینتر .. اما داداش اینم قبول کن بارسلونا اگر تو بازی رفت 3 تا زده بود تو بازی برگشتم میومد هجومی بازی میکرد و نه اینکه دفاع کنه.. کلا ذات بارسا هجومیه اما اینتر ذاتا تیم هجومی نیستنقل قول:
البته میگم منطق حکم میکرد اینتر اینجوری بازی کنه و خیلیم حرفه ای بود .. بازم تبریک میگم
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 38 (36 کاربران و 2 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +
سلام.
بازی قشنگی بود.مخصوصا دقایق آخرش........
مسی و ژاوی رو دو تا بازیکن با هم میرفتن طرفش و هیچ کاری نتونستند بکنند و بلاخره دیدید که بارسا بدون این دوتا بازیکن هیچ کاری نمیتونه بکنه......
گل بارسلونا هم که کمی تا قسمتی آفساید تشریف داشتند ......اینتر هم که 24/7 بازی داشت دفاع میکرد مخصوصا بعد از اخراج....
تبریک به اینتری ها..:دی
تسلیت به بارسایی ها...... :دی
تاپیک در حال انفجار...
صحنه ای که گل دوم مردود شد قلبم کنده شد...
به هر حال تبریک به تفکر قوی تر هر چند که شدیدا کاتالونیم و حالم از این دفاع چند لایه بهم میخوره...
برد این شکلی اینتر و این کری ها منو یاد پارسال همین وقتها میندازه :21:
خوب اول تسلیت میگم به طرفداران بارسا...مخصوصا خودم که......!!!
و تبریک میگم به طرفداران واقعی اینتر....!!!نه اونایی که باختن و طرفدارش اینتر شدن..!!!
به هر حال این باخت از ارزش های بارسلونا کم نمیکنه...!!
راستی یکی قرار بود بیاد کلاهش رو به احترام اینتری ها برداره.
کجاست؟ اومده یا نه؟
ما به داور باختیم ! 3-4 تا پنالتی رو نگرفت . یه گل رو هم مردود اعلام کرد ! :دی
مگه اینکه با داوری ببرین ! کل بازی هم که وقت کشی میکردین . روی عرب ها رو سفید کردین :27:
این منفور بودن بیش از حدش رو ثابت میکنه ...نقل قول:
ببین بارسا چیه که به خاطر یه باخت چقدر آدم خوشحال میشن ! اینا فقط عظمت بارسا رو ثابت میکنه
ما تو همه برد های اینتر انقدر خوشحال میشیمنقل قول:
ببین بارسا چیه که به خاطر یه باخت چقدر آدم خوشحال میشن ! اینا فقط عظمت بارسا رو ثابت میکنه
شما فینال هم بیا میبینی
آخی......راستی شما فینال نیستین :دی
عظمت چیه پسرم
دماغ مسی رو با دوتا انگشت گرفتن بارسا باخت :دی
عظمت کیلو چنده که تو زمین خودش یه گل هم نمیتونه بزنه.
دقیقانقل قول:
این منفور بودن بیش از حدش رو ثابت میکنه ...
ای خدانقل قول:
رو رو برم. جان ما بگو تو این بازی داور طرف کی رو گرفت؟ جون من بگو!!!
از رو نمیرن نمی دونم چی کارشون باید کرد.
بازی رفت را یادت رفت که با اتوبوس اومده بودن و خیلی خسته شدن:دینقل قول:
تمام تیم های دنیا رو ببینی که دارن نتیجه می گیرن اگه بازیکن کلیدی شون رو بگیری همین اتفاق می افته.مثل اتفاقی که برای منچستر افتاد یا رئال که رونالدو اگه خوب نباشه رئال هم هیچه!نقل قول:
قبول داری دوست عزیز؟:31:
آی گفتی.نقل قول:
این باهوشی مورینیو منو یاد محبوبیت بعضی ها میندازه.
بیاید یه سیاهه تهیه کنیم تا این مرتیکه چلقوز رو بکنن مربی تیم ملی.
شرمنده اینو یادم رفته بود . دستت درد نکنه :دینقل قول:
بازی رفت را یادت رفت که با اتوبوس اومده بودن و خیلی خسته شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که قبول ندارم:دی حالا اون دوستمون را نمیدونمنقل قول:
بازی دیشب را دیدی دوست عزیز؟ روبن اون روبن همیشگی نبود , ریبری هم که محروم بود ولی این تیم بایرن بود که بازی میکرد:46:
من دوست داشتم اینتر ببره ولی باید قبول کرد اینتر خیلی تدافعی بود و ضد فوتبال.
نه!نقل قول:
تیمی تیمه و مربی مربیه که اگه بازیکن کلیدیش رو ازش بگیری بازم بتونه بازی خودش رو ارائه بده
نه اینه مسیلونا باشه!
بارسا با علم اینکه مسی کنترل خواهد شد وارد زمین شد ولی من به شخصه هیچ برنامه ی خاصی ندیدم
درسته دوست عزیز...نقل قول:
ولی نه تا این حد نتونند بازی کنند.....
منظرو از نداشتن این بود که نتونند کاری بکنند....
مثلا تو بازی رئال با بارسا کاکا نبود....ولی مثل بازی امشب رئال ضعف نشون نداد ...و این ضعف بارسا رو روی این دوتا بازیکن میرسونه.....
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 46 (44 کاربران و 2 مهمان)
:11:
آقا از این کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند یه عکس یادگاری بگبرین : دی
اینو هستم!نقل قول:
لوسیو ساموئل و چیوو مایکون اشنایدر کامبیاسو و ..... در حد دوتا انگشتن
انصافا این رو خوب اومدی!
عزیز دلیل که نمیشه شما طرفداری میلانی به این بنده خدا توهین کنینقل قول:
با اینکه از مورینیو خوشم نمیاد ولی انصافا خوب برنامه ای پیاده کرد
از صدا و سیما صدای آژیر آمبولانس و ماشین آتش نشانی میاد خبرها حاکی از سوختن میرزایی و جاودانی و ... است :31:
شایان ذکر است سوختگی های فوق العاده زیادی هم در نواحی مختلف ایران و دیگر نقاط جهان رخ داده است :27:
این دکمه تشکر کو؟نقل قول:
حالا من به عنوان یه طرفدار اینتر خیلی بیشتر از بارسا نگران بایرن هستم.
بچه ها نظرتون چیه؟
خدائیش من اوج طرفداری از یه تیم رو توی گزارش فردوسی پور دیدم.نقل قول:
فقط یک دفعه قبول کرد که اینتر منطقی تر از بارسا داره بازی می کنه.
20 بار گفت که والدز هم باید بیاد جلو. بیشتر از پپ گواردیولا این فردوسی پور حرص خورد.
جاودانی هم که بغض گلوشو گرفته بود نمی تونست صحبت کنه.
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 49 (47 کاربران و 2 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا به مورینیو ضد فوتبال معروفه . تو چلسی هم همینکارارو میکرد :دینقل قول:
من دوست داشتم اینتر ببره ولی باید قبول کرد اینتر خیلی تدافعی بود و ضد فوتبال.
بعد بازی چه ذوقی کرده بود بنده خدا ... :27:
این دو تا اصلا ربطی به هم ندارننقل قول:
تدافعی بود و ضد فوتبال
ولی قبول کنید با این دفاع چند لایه پله هم نمیتونست کاری بکنه ...
البته در فوتبال مدرن یه تاکتیک حساب میشه
میشه یه تیم بگی که همچین خاصیتی داشته باشه که مربی و بازیکنان کلیدی اش رو بگیرن اونوقت باز هم.....نقل قول:
یه چیز می گیا:31:
خیلی باحال بود.دمت گرم.کلی خندیدیم:27:نقل قول:
اینو خوب اومدی . کم مونده بود خود مورینیو هم بیاد تو زمین مسی رو نگه داره .نقل قول:
مثلا تو ال کلاسیکو زلاتان نبود و هم خودت می دونی هم من که کاکا و زلاتان هیچ تاثیری نمی تونستند بذارند چون با اون کاکا و زلاتانی که من و تو می شناختیم فرق فوکوله! پس باز هم همون هیچه خودمون!نقل قول:
من که بازی رفت گفتم نه تنها کلاهم رو برداشتم بلکه ایستاده به افتخار جناب خاص کف زدم :دینقل قول:
البته قرار بود به احترام مورینیو نه به احترام اینتریها .
در کل عزیزان من بیایید با هم مهربان باشید و مهر بورزید ، بازی هرچی که بود و هرچی که شد تموم شد و تابلوی نتایج مشخص کرد که کی خوشحال از برد و صعود و کی ناراحت از باخت و حذف است ، خواهشمند است این تاپیک رو هم مثل بازی رفت به بسته شدن نکشونید .
اما چند نکته جالب :
1- فردوسی پور دقیقه 3 گفت ((( اعتقادی به مکسول نداره فرانک ریکارد))) . در روانشناسی به این میگن تکانه های زبانی نا هشیار ، بدین معنی که فردوسی پور علاقه داشته ریکارد مربی بارسا باشه .
2- صحنه ای که یقه پیراهن زلاتان پاره شد خیلی جالب بود :دی
3- صحنه ای که پپ داشت با زلاتان صحبت میکرد و جناب خاص ییهو از پشت سر اومد و چیزی بهش گفت هم خیلی باعث شعف گردید .
چقد حرف ميزنين بابا:31: حالا هي بگين دخترا پر حرفن!:دي
يك لحظه سكوت به احترام باخت بارسا و برد اينتر :دي
اینتر که سرشار از برنامه بود.نقل قول:
تصورش کنین گرونترین تیم اروپا 90 دقیقه توی 1/3 دفاعی فقط دفاع کنه و بزنه زیر توپ.
آخر بازی مورینیو به کی کلید کرده بود با دستاش ؟ من احساس کردم به طرفدارا بارسا داشت ضد حال میزد
نمیخوام مثال آرسنال رو بزنمنقل قول:
ولی میزنم
آرسنال تا این هفته های آخر نصف بازیکن های کلیدیش رو نداشت
مهاجماش همه مصدوم بودن
توی مقطعی از فصل هم فابرگاس نبود که کلیدی ترین بازیکن آرسناله!
ولی آرسنال بازم آرسنال بود