مگه 14 شبکه نیست که این داره 13 تا شو نشون میده
یعنی اگه مثلا 20 شبکه بشه بازم 13 تا نشون میده؟
ممنون
Printable View
مگه 14 شبکه نیست که این داره 13 تا شو نشون میده
یعنی اگه مثلا 20 شبکه بشه بازم 13 تا نشون میده؟
ممنون
سلام عزيزنقل قول:
يك فرق عمده داره
USB از عقب اومده جلو :31::31::31:
جدي ولي . فقط ظاهرش فرق داره همين. به هيچ عنوان فرق ديگه اي نداره
البته ممكنه فريمورش فرق داشته باشه. بايد از خود وبلاگيه بپرسي
از نظر فني من كاتالوگش رو ديدم كوچكترين تغييري نداشت ولي شايد بردش عوض شده باشه كه نميدونم
ضمنا مدل 121 ورژن 1.47 داره نه 1.37 ... يعني آپديت شده
قيمتش 79 تومنهنقل قول:
1-8 رو ميگيره و الكوثر و العالم و قران و يه چند تا كانال مسخره مثل اين و كانال مستند كه خيلي كانال خوبيه
كلا خيلي خوبه كيفيتش
با آنتن معمولي ميگيره
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
زنگ بزن خدمات دستگاه و بپرس ازشوننقل قول:
همین حدوداست دیگه ، اگه 100 تا هم بشه میگیرهنقل قول:
سلام
اینکه بعضی از این ----t ها 75000 بعضی 99000 مگه چه فرقی دارند تمام خصوصیاتشونم که یکی!؟
مثلا این دو مدل
1-CONCORD ----T
FMA MILAD-2
79 تومن xvision و يه ويژگي داره كه هيچ كدوم ندارن: قابليت برنامه گرفتن براي ضبط كردننقل قول:
اونايي كه گرونن: media player هستن مثلا usb ميخوررن و چند تا فرمت رو پخش ميكنن يا hd هستن كه بدرد نميخوره چون تلوزوين ايران hd پخش نميكنه كه گيرنده hd لارزم باشه
به طور كلي پول اضافه دادنه
سلام دوستان
یه بنده خدایی می گفت سریال تلویزیون های که با kdl شروع میشه مثل :
Sony Bravia KDL-46EX700
دیجیتال هستند و قابلیت دریافت کانالهای دیجیتا رو دارند
حالا من بدون ست اپ باکس می تونم تلویزیونهای دیجیتال ایران رو بگیرم راهنمایی کنید.
دوستان عزیز وگرامی اینقدر دلتونو به این دستگاها خوش نکنید به دلایل زیر:
اولا به گفته یکی از مسئولان صداوسیما در حوضه توسعه وفناوری گفته است که قرار نیست که شبکهای استانی را از طریق گیرندهای دیجیتال زمینی پخش گردد وفقط این گیرندها مخصوص شبکهای سراسری هستند.رجوع شود به سایت صداوسیما ویا باتلفن 162 تماس بگیرید.
دوم اینکه به دلیل پهنای باند کم در انتظار شبکهای بیشتری نباشید.
سوم اینکه برد وتوام هرفرستنده بیشتر از 100 کیلومتر نیست وبهتر این بود صدا وسیما به فکر فناوری جدیدتری وهمگانی برای تمام ایران باشد مانند استفاده از ماهواره که حتی در روستاههای دور افتاده ام که شبکهای آنالوگ هم نمیگیرند با استفاده از ماهواره تمام شبکها را دریافت نمود با همان کیفیت وبا فرمت جدید mpeg 4 hd وچون بیم اختصاصی برای ایران است میتوان حتی با یا دیش 30 سانتی هم شبکها رو دریافت کرد و...
من یه ایکس ویژن گرفتم
اولا فقط 8 شبکه میگیره 1-2-3-4- تهران خبر قرآن آموزش حتی شبکه استانی خودمون قزوین رو هم نمیگیره!!
دوم اینکه تصویر هی قطع و وصل میشه!؟ یا اصلا نمیاد
روز اول که گرفتم مشکلی نداشت ولی فقط روز اول
الان قدرت و کیفیت انتن بین 40 تا 50 است
کسی میتونه کمکم کنه؟
فعلا تو قزوین و یک سری شهر های دیگه همین 8تا رو میگیره .نقل قول:
احتمالا تو قزوین آزمایشی فعاله که قطع و وصل میشه .
ولی باز سیم آنتنتو چک کن یا جای آنتنتو تغییر بده
سلام به همه
ميخواستم بگم كه USB---- هاي xvision هم اومده هاااا.. قيمتش هم 30 تومنه انگار
اين هم تبليغش .. البته تو وبلاكش زده خودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.maadiran.mihanblog.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون آقا....
خوب با تشکر از مدیر محترم بدلیل پاکسازی این تاپیک
دوستان یک سوالی که برام مطرحه اینه که چرا شما Digital TV USB برای کامپیوتر خونتون می گیرید؟
به نظر من این USB ها بیشتر برای لپ تاپ ها کاربرد داره.
ضمنا قیمت X.Vision USB TV با آنتن 29 هزار و 800 تومنه.
علي جان
يعني چي براي كامپيوتر ميكيريد؟ خوب كسي كه تو اتاقش همم ميخواد تلوزيون داشته باشه چي كار كنه؟
من اينو از ميدان امام خميني (توپ خانه يا پشت شهرداري) خريدم 28 هزار تومان و تو تهران 18 تا شبكه تصويري مي گيره ( شبكه هاي : يك دو سه چهار تهران خبر آموزش قرآن پرس العالم الكوثر جام جم1 مستند و استاني )نقل قول:
اين شبكه استاني خيلي با حاله يه دفعه نگاه مي كنم زير هست يه دفعه قرآن الان كرمان هست فكر كنم هر شبكه اي كه برنامش قشنگ تر باشه براي تهران مي فرستند (كسي در اين باره اطلاعاتي داره بگه ....)
و 10 تا شبكه راديويي مي گيره .....
__________________________________________________ __________________________________
مي خواستم بدونم زده قابليت دريافت و پخش تصاوير HD واقعا كار مي كنه يا فقط نوشته يعني خارج از كشور مي شود با اين تصاوير HD را گرفت ؟؟
- در هنگام ضبط میتوان کانالها را عوض کرد(البته کانالهای هم فرکانس را)بدون اینکه در ضبط خللی ایجاد شود.
-برنامه ریزی تایمر بنظر من که مشکلی ندارد .میتوان انرا تنظیم ودستگاه رااستندبای کرد بعد سر موقع دستگاه روشن و بنابر مدت تنظیم شده ضبط وبعد دوباره خاموش می شود.
-پلیر قوی برای فرمتهای مختلف ندارد.
-فقط خروجی AVدارد.
-خرید89|5|7
قیمت74000تومان
مدل121
شماره نرم افزار1.47
سطح گیرندگی با انتن هوای در منطقه نارمک
کانال1تا8
قدرت%73
کیفیت%87
وکانال9تا14
قدرت%76
کیفیت%90
با تشکر از نظرات همه دوستان
سلام.
بالاخره این ایکس ویژن چه شبکه هایی رو میگیره ؟! من جام جم و مستند هم برام مهم هستن . این شبکه ها رو هم میتونه با کیفیت خوب بگیره .؟ و اینکه بالاخره موقع ضبط کردن ، میشه کانال دیگه ای رو دید یا نه ؟!
کسی از محدوده ی بهارستان دستگاه رو گرفته ؟ کیفیت دریافت شبکه ها چقده ؟!
دوست عزیز
بروی دو فرکانس کانالهای زیر دریافت می شود:
1,2,3,4,تهران,خبر,آموزش,قران
و دیگری:
پرسTV,العالم,الکوثر,جام جم1,مستند و به نوبت یکی از شبکه های استانی.
هنگام ضبظ فقط میتوانی هم فرکانسی آن کانال تماشا کنی,مثلا هنگام ضبط از شبکه مستند نمی توانی کانال تهران را ببینی.
حداکثر کیفیتی که صداوسیما پخش میکند,شما تماشا میکنید.
قاعدتا بهارستان هم مانند سایر مناطق باشد
سلام .
ممنون از توضیحاتت عزیز:10: . فقط :
منظورم از کیفیت دریافت این نبود . چنجایی خوندم که بچه ها میگفتم مثلا من فلان منطقم 70 تائم یوشش دارم ولی مثلا تصویر فریز میشه و ... . منظورم از کیفیت ازین لحاظ بود .نقل قول:
ضمنا آیا تعویض کانال زمانبر هست یا بلافاصله (مثل تلویزیون)؟ مشکل جانبی دیگه چی ؟ مثل همین فریزشدن که قبلا اشاره کرده بودن بچه ها ؟!
و اینکه تلویزیون من فلترون lg هست . از کجا باید ببینم که --- رو سایورت میکنه ؟ منتظورم از روی خود تلویزیون هست (به کاتالوگ و .. دسترسی ندارم )
ممنون .
سلام دوست عزیز
تصاویر دریافتی من در این چند روز یکبار هم فریز نشد(البته به جهت انتن هوایی مربوط است)
-در مورد کنترل بلی تاخیر دارد .این ایراد را در دستگاههای مشابه دیده شده.
-فرقی در مدل TVندارد.مانند سایر دستگاهها مانند +ویدیو +VCD+ DVD +ریسیور ووووو شما میتوانید بااستفاده از امکانات ورودی وخروجی به هر تلویزیونی انرا وصل کنید.
برای ما تصویرش اول یه خورده فریز میشه.
اما چند روز پیش هی فریز میشد ، چون جمعه بود پیگیری نکردم ولی مثل اینکه مشکل رفع شده.کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ ما منطقه 1 هستیم و نزدیک فرستنده جماران.نباید به قدرت دریافت سیگنال ربط داشته باشه.معمولا بالای 75 تا 80 هست.
ربطي به دستگات نداره دوست عزيزنقل قول:
اين xvisoin همه كانال ها رو ميگيره ولي نميتوني همزمان دو تا كانال رو ضبط كني
كيفيت دريافت شبكه ها اگر آنتن شما در حد معقولي باشه خيلي خوبه
---------- Post added at 08:57 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------
ايراد از فرستنده بوده don worryنقل قول:
مواقعي كه گيرنده براي يك روز يا چند ساعت فريز ميشه و بعد درست ميشه ايراد شما نيست دوست عزيز
قيمت گيرنده ديجيتال xvision شده 74 تومن. گرون نخريد. به همه بگيد گرون نخرن از نماينده ها
من دو روزه كه x.visinخريدم provision ديگه نميارن مغازه داراي جمهوري ميگن اكثرشون مشكل دارن.74000 تومن شده.در حد بخاري داغ ميكنه.زنگ زدم گارانتي ،گفتش طبيعيه.من براش فن لپ تاپ خريدم كريستاليه سه فنه با led آبي 8000 تومن پياده شدم ولي هم ويترين تلويزيونم با نور آبي قشنگ شد هم ديگه داغ نمي كنه همزمان فلش هم به usb وصل كردم هيچ مشكلي پيش نيمد.از خدمات پس از فروش هم پرسيدم گفت اشكالي نداره.بچه ها هر مشكلي يه راه حل داره فقط بايد از مغزمون خوب استفاده كنيم.
آره پروويژن خيلي نميشه روش حسابكردنقل قول:
همه اينا كه چيني هستن ولي پروويژن ديگه درجه 4 هست (حتي درجه 3 هم نيست!!!)
نميدونم چرا بعضي ها ميكن داغ ميكنه. زياد اينو شنيدم ولي براي من داغ نميكنه! عجيبه
آقا usb هم بهش وصل نميكني داغ ميكنه؟ مال شما مدل 121 يا 111؟
سلام دوستان یه دستگاه گیرنده دیجیتال تلویزیون میخام بگیرم کدومشون بهتره ؟
راستی از کجا بفهمم که شاهین شهر ساپورت میشه یا نه؟
میخوام از اونای باشه که با usb فیلم divx پخش میکنه
متشکرم
xvision كيفيتش بهتره ولي متاسفانه امكاناتش كمه:41:نقل قول:
پروويژن بد نيست . كيفيتش عالي نيست ولي امكاناتش خوبه
مدل هاي ديگه رو هم زياد جدي نگير
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستت درد نکنه که جواب دادی
ولی همچنین میخواستم بدونم
راستی از کجا بفهمم که شاهین شهر ساپورت میشه یا نه؟
میخوام از اونای باشه که با usb فیلم divx پخش میکنه
شرمنده دکمه تشکر ندیدم که تشکر کنم
شما بايد تماس بگيري با صدا و سيماي شهرتون و بپرسي امواج ديجيتال ارسال ميشه كه --- بخريننقل قول:
پس همون provision رو بگير كه divx هم پخش كنه
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ...
1-می خواستم ببینم گیرنده دیجتال با پرت HDMI چیز خوب چی تو بازاره چون ۲ تا خروجی نیاز دارم ( مثل ایکس ویژن که دوستان تعریف میکنن فقط با (HDMI ) وکیفیت بالا...)
2-من آنتنم از این سیماران جدیداس که تقویت کننده داره و جهتش با فشار دکمه عوض میشه من باید چه کارایی انجام بدم رو آنتنه بعد وصل کنم به گیرنده دیجیتال ؟
3- بعضی از دوستان بدون جدا کردن تقویت کننده اونو به گیرنده دیجیتال وصل کردن و گفتن با تقویت کننده درصد دریافت تصویر بالاتر بوده حالا سوالم اینه که گیرنده دیجیتال این دوستان آسیب میبینه؟
4- اگه فقط تقویت کننده ای که در پایین قرار داره رو جدا کنم کافیه یا باید کیت تقویت کننده داخل خود آنتنم جدا کنم؟
5- اگه این رو جدا کنم با اون آنتنی که چیزیش نمونده میگیره؟
6- جهت دریافت آنتن رو چجوری باید تنظیم کنم؟دوستان رو کدوم شبکه تنظیم دقیق کنم بعد آنتن رو جدا کنم و بعد به گیرنده دیجیتال وصل کنم؟
خونمون تهرانپارس هستش... یکی از اساتید به این سوالات که سولات خیلی از دوستان دیگه هم ممکنه باشه جواب کامل بده...
یک دنیا ممنون
سلامنقل قول:
1- سئوال اولت رو جواب دادم : نه . يعني پروويژن هست كه كيفيت درست حسابي نداره
ضمنا اگر lcd تون را با hdmi به گيرنده وصل كنيد تصوير يكم شارپ ميشه و كيفيتش خيلي خوب نميشه
2- نه لازم نيست چيزي رو از دستگاه جدا كنيد دوست عزيزم. شما كافيه توي منو دستگاه قسمت "قدرت آنتن" بريد و آن را فعال كنيد. البته اين منو در گيرنده هاي xvioision وجود داره. ساير دستگاه ها رو نميدونم
هم همين جواب رو داده بود به كاربرشکد:www.maadiran.mihanblog.com
با سلام.
به نظر دوستانی که گیرنده های مختلف رو تست کردند یه گیرنده دیجیتال می خوام برای یه پیرزن پیرمرد که فقط می خوان شبکه هارو صاف ببینند و یه تلویزیون لامپی معمولی هم دارند که فقط ورودی AV داره این گیرنده مناسبه یا چیزی مناسب تر از این هم هست؟
من فقط می خوام که بهترین سیگنال رو داشته باشه.
دوستان لطف کنند و یه کمکی بکنند.
همون xvision خيلي خوبهنقل قول:
فقط بايد جهت آنتن رو طوري تنظيم كني كه قدرت گيرندگي بالاي 70 و 75 باشه
اينجوري دردسر هم نداري ديگه
راستي اگر خواستي xvision بگيري حتما مدل 121 بگير
از مدل 111 قوي تره
بنده یک گیرنده دیجیتال X-Vision مدل XDVB-111 را دو ماه پیش به قیمت 95 هزار تومان خریداری کردم،ولی بعدا به دلیل اینکه می خواستم دستگاهی باشد که هم گیرنده دیجیتال باشد و هم توانایی پخش فرمتهای مختلف را داشته باشد دستگاه بلوسنس را گرفتم.حالا می خواستم که این دستگاه X-Vision را بفروشم.هر کس تمایل داشت اطلاع دهد.
این دستگاه جدید که خریدی ......به ماهواره هم وصل می شه
تا کانال های hd را باز کنه
پورت hdmi دلره یا نه
منم شاهین شهرم یه x.vision گرفتم.نقل قول:
تو شاهین شهر فقط شبکه اصفهان و رادیوش هستن البته فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی می گی؟ یعنی الان تو شاهین شهر اصفهان وقتی کانالهای دیجیتال سرچ می شن فقط سیمای استانی اصفهان و رادیو اصفهان دریافت می شه و بس؟ رو چه فرکانس و کانالی هست الان؟
سلام
من یه کارت TV دیجیتال به نام kworld خریدم.
از برنامه هایی که همراه خودش بود خوشم نیومد . یه چند وقت DVBViewer استفاده می کردم که خوب بود و می شد چند تا کانالو همزمان دید یا ضبط کرد. امکانات برنامه ریزی برای ضبطش هم خیلی خوب بود. اما یه بار که به اینترنت وصل شدم پیغام داد که سریال نامبرش درست نیست و باید رجیستر کنی یا بخری. بعدش هم دیگه رفت تو بازی و درست کار نکرد. بعدش برنامه progdvb رو که خیلی تعریفشو شنیده بودم نصب کردم .
اسکن هم کرد و تمام کانالهای دیجیتال شبکه های داخلی را پیدا کرد .
ولی موقع اجرا این پیغام خطا رو می ده:
please check up setting >option>video and Audio .probably one of necessary codecs is not chosen or not installed on your computer.
رفتم کلی هم به کدک هاش ور رفتم و تنظیماتشو تغییر دادم ، نشد که نشد.
کسی هست راهنمایی کنه؟
کسی به این مشکل برخورد کرده؟
کسی نبود راهنمایی کنه؟
کسی به این مشکل برنخورده یا اطلاع نداره؟