سازگار ارقام
سازگار ارقام
یعنی کسی نبود جواب سوالای ما رو بده . کسی y560 i7 نداره ؟؟؟؟
دوستان در مورد این لپ تاپ اطلاع دارید؟
Lenovo ThinkPad X220
1_این مدل سی دی نداره و درایور ها توی درایو دی موجوده. البته اگه بری درایورهای جدید رو از سایت لنوو بگیری بهتره . درایور گرافیک رو ولی حتما از سایت amd بگیر .نقل قول:
2_ میزان باتری باقیمونده بستگی به حالتی که مصرف انرژی لپ تاپ هست و کاری که توی اون لحظه میکنی داره .
3_ فن دستگاه سمت چپه و این طبیعیه که اونطرف گرم تره . موقع بازی هم گرم میشه ولی مشکلی نداره چون دما از 84 بیشتر نمیشه . ولی حتما کولپد بذار موقع بازی و کارای سنگین .
من یه lenovo thinkpad sl410 دارم یه بار یه کارگره داشت اتاقمو تمیز می کرد فک کرد جعبه است . پرتش کرد رو زمین . الان 1 سال از اون موقع می گذره هیچ مشکلی نداره به جر خط بزرگی که رو پشتش افتاد . یه بارم لیوان آبمیوم کامل ریخت رو پدش هیچ اتفاقی واسش نیافتد فقط دکمه ی 8 یه خورده سفت شده . عالی ترین لپ تاپ دنیاست thinkpad . قبلا هم thinkpad t20 داشتم از طبقه ی دوم افتاد زمین ( توی چمن خورد زمین) داغون شد ولی کار می کرد!!!!!!! . عاشقشم!!!
بچه ها کسی تجربه ی کار با z360 با رم 4 و core i5 رو داره؟
الان میدونید چند میشه گیرش آورد؟
y570 کی میرسه ایران؟
طبق گفته سازگار هر وقت آماده توزیع در منطقه باشهنقل قول:
گفتن تا خرداد ماه
به نظرتون این کانفیگو تو مرداد چقدر میتونم بگیرم؟
IdeaPad Y570 Laptop - 086228U - Dusk Black (with 2.0MP Camera, 750GB + 64GB Rapid Drive, HDMI, and USB 3.0)
Sale price: $1,349.00*
Lenovo Ideapad Z570
Core i5 2410M 2.3
4gig ram
640gig HDD
Geforce GT 520M 1gb
حدود یک میلیون تومان
من فکر میکنم گرونتر از این حرفا باشه:41:نقل قول:
من دیروز از نماینده سازگار z560 رو پرسیدم گفت یک میلیون و صد:2:
گرون گفت فکر کنم دیگه مدل جدیدشم میگه یک و پونصد حتما...:18:
سري ideapad y570 تو سايت lenovo
lکد:http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087¤t-category-id=F41BC8E1656C5F85171FBDB172571912&action=init
آقا این z560 چه فرقی با z570 داره
همه چیش که یکیه
و قیمتش!!!
و کلا کیفیت نمایش توی این سری چطور هست؟
نسبت به asus n53 چی؟
ممنون:11:
این سری ها یعنی z570 , y570, g570 و سری 470 همگی به نسل دوم از پردازنده های sandy bridge اینتل مجهز هستن:18:نقل قول:
تا 1500 بهترین لپتاپ ( کانفیگ بالا، usb3 ، Bluray) که حتما 14 اینچ باشه چی پیشنهاد میکنید؟؟
y460p lenovo با پردازنده جدید سندی بریج و گارانتی سازگار اینم لینکش:نقل قول:
کد:http://www.sazgar.com/fa/news/recent/index.aspx?recentno=368
من از یکی از نمایندگی های سازگار شنیدم شرکت لنوو قراردادش با ibm تموم شده و جدیدا لب تاباش از چین وارد می شه و می گفتم چند تا ازشون فروختم و خراب درآومدن
اگه لنوو 570 هم بياد تو ايران گرونتر از اين صحبتاس ولي ارزش صبر كردنشو داره به نظرم تا ببينيم چي از اب درمياد
چند تا مدلش اومده برو سایت سازگار رو چک کننقل قول:
z570 i5 1,020,000
من دیروز z470 رو با این کانفیگ خریدم:
Lenovo Ideapad Z470
Core i5 2410M 2.3
4gig ram
640gig HDD
Geforce GT 520M 1gb
14 inch
1,030,000 garanty sazgar
ظاهرش که خیلی خوشگله اما دوستان خواهشا اگه پیشنهادی دارند برای تست دستگاه حتما بفرمایید تا هم خیال من راحت باشه و هم کسی اگه قصد خرید این سیستم رو داره اطلاعات بیشتری کسب کنه.
اول از همه اینکه گرافیک این سیستم دووآل مود هست یعنی یه سوئیچ کنارش داره که میشه در مواقع عادی از گرافیک آن برد استفاده کرد و موقع پردازش و کارهای سنگین تنظیم کرد روی GPU کارت جی فورس
حالا من چطوری این کارکرد گرافیک رو تست کنم؟ فروشنده میگفت درسته که سوئیچ دستی دارد اما اتوماتیک عمل میکنه یعنی هر وقت لازم بشه خودش میره سراغ جی پی یو
نمیدونم من حساس شدم یا اینکه حس می کنم کیفیت تصویر زیاد بالا نیست البته در تماشای فیلم
میشه دوستانی که تجربه دارند بگند من چه تستی برای گرافیک و چیزای دیگه انجام بدهم؟
مباركه ، فنش برات بچرخهنقل قول:
بلك اوپس نصب كن ببين توليد گرما در كار زياد چطوره.
يه لطفي هم در حق من بكن يه عكس از زير دستگاه بگير برام قرار ميدي جاي خروجي هوا را ببينم چند تاست
خیلی ممنوننقل قول:
این برنامه رو کجا می تونم دانلود کنم؟ اسم کامل رو برام لطفا بگذارید .
بله حتما اولین فرصت براتون عکس رو میگذارم
این مدل usb3 داره؟ چون اگه داشته باشه من بجای 5110 این رو میگیرم اخه اعتبار lenevo بیشتر ار دل هست:20:نقل قول:
مبارکه دوسته عزیز کدوم گارانتی رو خریدی؟نقل قول:
سایت سازگار همچین مدلیو واسه فروش نداره:19:
نه متاسفانه نداره!!!! راستش من هم می خواستم همون 5110 رو بگیرم اما در نهایت به این نتیجه رسیدم که این رو بگیرم به نظرم 5110 و 4110 مزیتشون همون یو اس بی3 باشه چون از نظر سایر موارد تقریبا در یک سطح هستندنقل قول:
بجز اینکه لنوو خوشگلتره و اعتبارش هم به قول شما بیشتره
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
ممنونم راستش من با گارانتی سازگار و از پایتخت خریدم. ببینید z570 , z470 کاملا مشابه هستند بجز صفحه نمایش که اون 15 و این 14 هست و من هم برای راحتی حمل و نقل این رو ترجیح دادم:20:نقل قول:
دوستان یه کمک فوری می خوام:
تنظیمات وب کم این لپ تاپ Z470 چطوریه؟؟ کیفیت تصویرش خوبه ولی رنگ و نورش خیلی تاریکه!!! باید هرچی لامپ توی اتاق هست روشن کنم تا چهره دیده بشه!!! من توی تنظیمات brightness رو بالا بردم اما تغییر زیادی نکرد!!!
امیدوارم دوستان راهنمایی کنند که چه تنظیمی باید بشه که رنگ صفحه بهتر بشه وگرنه باید بگم این یکی از معایب این دستگاه خواهد بود...
لطفا اگه پیشنهادی دارید سریعتر به من خبر بدهید
درود...cpu frequency،z 570 چنده؟2.3 یا 2.66 ؟
cpu frequency مدل y570 چنده؟
کسی نمیدونه y570 کی میاد؟
دوستان lenovo مدل y460p حراج کرده به قیمت 829 دلار. البته اگر بتونید به صورت انلاین سفارش بدید.
کپن تخفیف برای کسر کردن 470 دلار و ارسال رایگان USPY429609کد:http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?action=init¤t-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087¤t-category-id=091564D4D35CAFB7EF7BBC3565008FE1
Lenovo x220 رو کسی خبر نداره که وارد کردن یا نه؟
دوستان من lenovo y560 cor i7 رو شهریور سال گذشته از پاساژ پایتخت خریدم 1290 تومان
فوق العاده ازش راضی هستم میتونم بگم تو این مدت همه کار باش کردم و واقعا خر کاره و امکانات خوبی دره و من توصیه میکنم
تو بازی که اصلن کم نمیاره اما خوب -داغ میشه که اونم با کول پد حله... من تنها ضعفشو ال سی دیش میدونم چون قبل سونی داشتم ...که ال سی دیش کیفیتش بهتر بود اما واقعا راضی هستتم
فقط من ویدوز اورجینال و ریکاوری من از بین رفته اگر کسی خرید یا خریده خواهش یه ریکاوری از سیستمش بمنم بده
منتظر جوابتون هستم.
لنوو x220 فقط چند مورد به صورت شخصی وارد ایران شده. اگر علاقه دارید به این لپتاپ بینظیر! پیشنهادم اینه که به واردکنندگان این لپتاپ سفارش بدید که در حضور شما کانفیگ مورد نظرتونو سفارش بدن و با محموله بعدی وارداتی لپتاپ وارد کشور بشه یا به دبی یا ترکیه برید و اونجا از نمایندگان رسمی شرکت لنوو درخواست کنید. موفق باشیننقل قول:
سلام خدمت دوستان ! بنده طی مکاتبه ای که با شرکت سازگار داشتم در مورد y470 و y570 گفتن که تا یک ماه آینده وارد بازار میشه یعنی اگه از امروز حساب کنی میشه آخرای تیر !!!! بازم خوبه ارزش داره ادم واسه یه ماه دیگه !!!!!:5:
:41:این 570 واسه خودش حکایتی شده 2 ماه منتظریم یه ماه دیگه ام باید صبر کنیم اول قرار بود خرداد بیاد بعد شد تیر الانم اواخر تیر امیدوارم اواخر مرداد نشهنقل قول:
Lenovo x220 رو خیلی تعریف می کنند. حدس می زنید به چه قیمتی در بازار ایران بشه پیداش کرد ؟
سایت چاره با داک قیمتش رو 1900 زده با گارانتی سازگار. میتونید توی سایتش مشخصاتش رو نگاه کنیدنقل قول:
دوستان فرق lenovo 570 با 570p چیه ؟
p ها سندی بریج هستندنقل قول:
سلام
از همه ی کساییکه سعی دارند صادقانه به دیگران کمک کنند ممنونم.