pes فکر کنم هر پنج سال یک بار یک نسخه خوب میده بیرون.
بعد از 2006 pes هیچ کدوم از نسخه هاش به خوبی این نبودن. امیدوارم تویه این 5 سال یک پیشرفت چشم گیر توی گیم پلی واقع بشه.
من بیشتر دوست دارم که با بعضی بازیکن ها بشه حرکت ها فردی بیشتری انجام داد.
Printable View
pes فکر کنم هر پنج سال یک بار یک نسخه خوب میده بیرون.
بعد از 2006 pes هیچ کدوم از نسخه هاش به خوبی این نبودن. امیدوارم تویه این 5 سال یک پیشرفت چشم گیر توی گیم پلی واقع بشه.
من بیشتر دوست دارم که با بعضی بازیکن ها بشه حرکت ها فردی بیشتری انجام داد.
این گزارشگره دیگه بعد یه مدت خیلی تکراری می شه
من جمله هاش رو حفظ شدم :13:
سلام
خب به خواست خدا و لطف آرمین جون تاپیک ساکر2011 هم راه افتاد و به امید خدا اینقدر خوب باشه تا ایندفعه با پستهای مثبت وامیدوارانه توسط کاربران عزیز بازهم رکورد بزنه...
خب این مدت که نبودم دلم برای همه شما تنگ شده بود به همتون سلام میکنم مخصوصا حسین جون ریش سفید تاپیک مهدی جون همه کاره و همه چیز دان و آرمین جون فراتر از یک استاده و بقیه بچه ها که لطف میکنن و تاپیک رو پیش میبرن...
خب این ساکرم به زودی میاد و حدس و گمانها خداخدا کردنها آرزوها و درخواستهای هر شخصی هم شروع میشه که منم از این قاعده مستثنی نیستم و آرزوها و امیدهاییی دارم که امیدوارم در ساکر بعدی تا حدی حل شده باشه انشاا.. .
اول ازهمه نقلو انتقالاتو به طور کامل انجام بدن بعد بازی رو بدن بیرون..
دوم از مربی دروازه بانهای بهتری استفاده کنند که دیگه گل مفت نخورن:31:یعنی ضعفهای دروازه بانی حل بشه:41:
سوم روز قبل از بازی داورا رو زیر نظر بگیرن ببین با اشخاص مشکوک رفتو آمد ندارن نمیرن با تیمهای حریف تو یه هتل بخوابن قبل بازی به طور سرزده برن تو هتلاشون و پیامک هاشون رو چک کنن ببینن پیامک مشکوک ندارن سعی کنن کمتر از داورای لیگ برتر ایران استفاده کنن:31:داوری باید خیلی بهتر بشه:41:
4)کارهای گرافیکی خوبه نمیخواد دستشون بزنین بیاین اینم خراب کنین
5)رو سیستم CPU مخ بازیکنا و مخصوصا دفاع ها کار کنن شاید دفاع ها به خودشون بیان و بدونن که یه ماه دیگه جام جهانیه و باید برای دعوت شدن به تیمای ملی بیشتر تلاش کنن!:31:
6)تو مستر لیگ قبل از اینکه اسکاتو بفرستیم مذاکره کنه بتونیم بهش بگیم مثلا 5000000000 پیشنهادمونه نه اون بره ندونه چی بگه خب تیم حریف بازیکن نمیده یا بتونیم بازیکن+پول پیشنهاد بدیم.
7)چمن که دیگه گندشو در آورد این کونامی نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن که اینکارو میکنن در ضمن تور دروازه ها رو یکم کش بیارن نه اینکه مث تور خیس همیشه اویزون باشه یا مثلا تو بعضی ورزشگاهها تو روز امام زمان ظهور میکنه ول عجب نور عصمتی داره این مهدی موعود یاشایدم اون گوشه صحن سخنرانیه سازمان ملله:31: خلاصه درست بشه
9)گزارشگرو دیگه چبزی نمیگم خودتون بهتر میدونین.....
دیگه هرچی بگم هنوز هست پس دیگه نمیگم
در آخر از اینکه نظرمو خوندین متشکرم
بابای
چمن ورزشگاه از لحاظ تنوع نسبت به نسخه قبل بهتر شده اما از لحاظ گرافیکی واقعا کونامی گند زده به تمام معنا
داوری بازی هم اگه با اره برقی طرفو ... کنی شاید داور یه کارت زرد بهت بده :31:
چین های روی لباس ها همه به یه شکله اگه نمی ذاشتن بهتر بود
هوش مصنوعی بازی که هیچی دیگه خودتون می دونید انگار یه مشت زامبی ریخته اون وسط
اما با تمام این حرفا من pes به fifa ترجیح می دم
نمیدونم چرا پست اول ویرایش نشده اما بازی برای iphone هم منتشر خواهد شد ....
سوالها و نظرات و پیشنهادات خودتون رو در مورد pes2011 در اینجا مطرح کنید ....
این سوالها و پیشنهادات و....شما به گوش کونامی میرسه :31::27:
البته انگلیسی باید باشه نه فنگلیسی ........
اینجا .......
Share your suggestions and ideas for PES 2011 football video-game here at PESNext.com ... We will list all your ideas and comments for the next version of Pro Evolution Soccer (Winning Eleven) here and will try to send them to PES/WE developers at Konami.کد:http://www.pesnext.com/pes2011_ideas/
bug های pes2010 را برای کونامی بفرستید ............
به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه pes به مقدار قابل توجهی متحول بشه! مخصئوصا داوری و دروازبان ها . کمی هم گیم پلی
نقل قول:
نمیدونم چرا پست اول ویرایش نشده اما بازی برای iphone هم منتشر خواهد شد ....
سوالها و نظرات و پیشنهادات خودتون رو در مورد pes2011 در اینجا مطرح کنید ....
این سوالها و پیشنهادات و....شما به گوش کونامی میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته انگلیسی باید باشه نه فنگلیسی ........
اینجا .......
کد:
http://www.pesnext.com/pes2011_ideas/
Share your suggestions and ideas for PES 2011 football video-game here at PESNext.com ... We will list all your ideas and comments for the next version of Pro Evolution Soccer (Winning Eleven) here and will try to send them to PES/WE developers at Konami.
bug های pes2010 را برای کونامی بفرستید ............
به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:PESNext is not an official community for Konami’s PES, but the people behind this community are trying to send the collected ideas and suggestions to PES producers and developers at Konami.
سلام .
اولین مورد وارد کردن مربیان واقعی به بازی . مثلآ تو مستر لیگ وقتی بازیکن بزرگ میتونی بخری چرا مثلآ کاپلو واسه تیمت نداشته باشی ! درست کردن چهره 20 تا مربی طراز اول انقدر سخته ؟
بعد اینکه این قضیه خرید فروش بازیکنان مثل قبل بشه . خودمون پیشنهاد اولیه رو بدیم نه اینکه خودشون برن توافق کنن . ما کی گفتیم ریش و قیچی دسته خودشون :31:!!!
از استادیومها جدید استفاده کنن . یه ذره خسته شدیم از ورزشگاههای یورو 2004 !!!:13:
مسابقات جام جهانی . تاکید میکنم جام جهانی نه جام کونامی به این سری اضافه بشه . با جام زیابی خودش و حداقل 2 تا ورزشگاه بازیها .
ممنون میشم یکی از دوستان اینها رو برای سازندگان مطرح کنه . البته اگر مقدور هست .
من از نسخه PES4 تا PES10 رو بازی کردم شاید باورتون نشه اما من هنوزم PES 4 رو بهتر از PES10 میدونم حتماً میگید چرا؟؟؟
PES4 گرافیک خوبی داشت (نسبت به زمان خودش) ولی PES10 با اینکه بازی داریم کامپیوتر رو میترکونه هنوزم گرافیک مثل PES8 هست!
هزار تا دلیل دیگم دارم که KONAMI خیلی ضعیف شده!
مجله psm3 در روز سوم جوئن جزئيات زيادي از بازي بهمراه تصاوير منتشر خواهد كرد .
ترلری از بازی که توسط YouTube منتشر شده:
---------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?v=Sz_rWmvMPvk
اینم یک تریلر از روند ساخت بازی:
کد:http://news.teamxbox.com/xbox/22501/Meet-Pro-Evolution-Soccer-2011/
کی منتشر ميشه؟ به تاريخ خودمون؟
ابانماه 89نقل قول:
اسکرین شات های بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Screen Shots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک های بزرگنمایی:
کد:http://www.eurogamer.net/view_screenshot.php?filter=NONE&image=assets/articles//a/1/0/8/3/8/2/4/messi_teaserimage5.jpg.jpg
کد:http://www.eurogamer.net/view_screenshot.php?filter=NONE&image=assets/articles//a/1/0/8/3/8/2/4/messi_teaserimage3.jpg.jpg
کد:http://www.eurogamer.net/view_screenshot.php?filter=NONE&image=assets/articles//a/1/0/8/3/8/2/4/messi_teaserimage6.jpg.jpg
کد:http://www.eurogamer.net/view_screenshot.php?filter=NONE&image=assets/articles//a/1/0/8/3/8/2/4/messi_teaserimage4.jpg.jpg
کد:http://www.eurogamer.net/view_screenshot.php?filter=NONE&image=assets/articles//a/1/0/8/3/8/2/4/messi_teaserimage2.jpg.jpg
کد:http://www.eurogamer.net/view_screenshot.php?filter=NONE&image=assets/articles//a/1/0/8/3/8/2/4/messi_teaserimage7.jpg.jpg
اونایی که انگلیسیشون خوبه شاید این براتون جالب باشه:
کد:http://www.pes-patch.com/2010/05/pes-2011-first-screenshot.html
نقل قول:
trailer اولی مربوط به نسخه 2010 هست لطفا دقت کنید
من مجله psm3 رو ميگم نه بازی رو ، کی اين مجله منتشر ميشه؟نقل قول:
این مجله سوم ژوئن یعنی تیر ماه منتشر میشه.نقل قول:
اتفاقات پیش رو در ارتباط با این بازی :
1 ژوئن : اخبار جدید از قرنطینه خارج میشه بدین معنا که سایتها اجازه دارند اخبار و اظهارات خودشون رو در ارتباط با اولین پلی تست بازی روی سایت قرار بدن ( از جمله همین سایت WENB ) . با انتشار اخبار خودتون رو برای ویدئو و اسکرین شاتهای بازی هم آماده کنید . سایت یوروگیمر این موارد رو توی سایتش قرار میده .
3 ژوئن : در این تاریخ PSM3 منتشر میشه که اظهارات خودشون رو در ارتباط با پلی تستی که داشتن توی مجله ارائه میدن . هرچند که اطلاعات انحصاری خاصی در رابطه با بازی ندارن اما به هر حال این اولین مجله هست که ویژگیهای نسخه 2011 رو با قلم خودش توصیف میکنه . اجازه بدید که فراموش نکنیم اونا مصاحبه هایی که با ما داشتن رو هم در مجله قرار میدن .
15 ژوئن : مجله OPM منتشر میشه . به ضمیمه مصاحبه اختصاصی خودشون . من مطمئن هستم تصاویر و مطالب منحصر به فردی هم خواهند داشت .
منبع :
کد:http://winningelevenblog.com/
فکر کنم خرداد ماه می شه ! نه تیر !نقل قول:
به نظر من زود تصمیم نگیریم. و به این مجلات و اینا اعتبار ندیم.
تجربه ثابت کرده هرچی فکر و خیال بکنی در مورد بازی که هنوز نیومده یهو میبینی وقتی بیاد زمین تا آسمون با اون چیزی که فکر میکردی فرق داره. جنبه خوب و بد رو نمیگم. کلا میگم.
خیلی بازیها بوده که نیومده و هر کس ازش چیزی گفته و وقتی اومده به بازار اصلا به هیچ کدوم از تصورها و عکسها و اینایی که دیده بودن شباهتی نداشته!!!
البته امیدوارم این به صورت رسمی باشه و الا که نمیشه زیاد به مجله وسایت اعتماد کرد!
مثلا اون متن آلمانی بود که یکی از دوستان فرستاده بود. من ترجمه کردم یکم قابل بحث بود!
این یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2011 Ingame Screen Leaked!
منبع
کد:http://pes2008editing.blogspot.com/
یعنی یه عکس in game از این بازی لو رفته.حالا عکسش کو؟
امیدوارم این شماره بهتر باشه . شماره قبلی که . . . :41:
من عاشق PES بودم ولی الان fifa بازی می کنم ( البته X360 ) .
اين عکس که بازم جالب نيست بجای اينکه animation هارو درست کنن ميان بد تر غير واقعی تر هم ميکننشون من فقط اين style شوت زدن رو تو فوتباليست ها ديدم و نه تو واقعيت حالا نميدونم واقعاً اين عکس برای 2011 هست يا نه ولی الان ياد اون کليپ 2010 افتادم که برای نشون دادن studio کونامی بود اگه يادتون باشه اونجا که مسی رو نشون ميدادن دقيقاً بازم ميگم دقيقاً با همين style شوت ميزد ، راستی حسين جون امسال هم سيستم پاسکاری فيفا رو تو اين نزاشتن؟
نقل قول:
نه دوست من اين عكس شايعه هستش اينا كاره يك عده هستش كه ميخوان ذهنيت افراد رو نسبت به بازي خراب كنن.
متن زيررو يكي از سايتهاي معتبر بازي منتشر كرده .....
MrHeisenburg, You Are A Wanker
100% turd, too.
You know this guy? Posting up fake screens like a mofo, acting like its an exclusive. And some fools believe him. Why? Every new post he releases comes after someone posts it first. Then he mods it into his pics via photoshop.
PES tour DVD and T-shirt? After Penpas posted it.
Messi with Power bar? After WENB posted the leak.
Whats with this fool? He's an utter cock. I only wish Konami would sort him out, but that would make his little fans believe it was real.
I mean look at that header pic. Messi in Nike boots? Really? You high? It's clearly PES 2010. Jesus Christ. All I can say is come June people will realise what a fraud he is. But he won't stop, as he's made himself believe the lies too.
Messi looks loads better in PES 2011, those pic are not only false, they give a false representation.
Complete waste of a human being.
اينم عكس اصليش كه اين فرد منتشر كرده
فقط امیدوارم باگهای زیاد که pes2010 داره رو برطرف کنند.
کونامی هر سال داره بازی pes رو بدتر میکنه
خدا کنه یه چیزی بسازن شبیه pes 2006
دوستان خواهشا مسائل انتقادی خودشون رو با توضیح کامل بیان کنن...
نه این که میاین میگین امیدوارم بازی این کار رو بکنه و یا اون کار رو نکنه
یا این که مثل فلان نسخه بسازن...با یک پست نصف خطی که نمیشه به بار تاپیک اضافه کرد فقط الکی و بیخود پستها زیاد میشه و صفحات بیخود و بی جهت جلو میره و اون موقع پیدا کردن مطالب مفید بین این صفحات واقعا دشوار میشه.
پست های مفید بار فنی تاپیک رو زیاد میکنه...پست کوتاه و این چنینی هم سودی به حال تاپیک نداره و اینجا رو بیشتر شبیه به چت روم میکنه.
خواهشا رعایت کنین...من هر دفعه به هوای خبر جدید به این تاپیک سر میزنم ولی معمولا به غیر از پست های بی هدف چیز دیگه ای نمی بینم...ممنون میشم رعیات کنین
منم عضو جدید هستم و فقط به خاطر این تاپیک اومدم عضو شدم تا شاید یکی به داد من رسید:41:...
اقا اصلی ترین مشکل من تو این بازی قدرتهاییه که به بازی کنا دادن و توش اصلآ انصاف رو هم رعایت نکردن...:41:برای مثال رینا(دروازبان لیورپول)که 5 بار پیاپی دستکش تلایی لیگ انگلیس رو گرفته و از همه دروازبانای لیگ انگلیس بهتره قدرتشو دادن 70 اونوقت قدرت سزار 93 هست...من میخوام خودتون قضاوت کنین؟؟؟اخه این انصافه؟؟؟یا ریرا(بازیکن لیورپول)81 قدرت بدنی و 84 شوت پاور دادن که فکر نکنم تو لیگ انگلیس کسی بتونه با قدرت بدنی اون مقابله کنه...خودتون بگین اخه انصافه چنین نامردانه به بازیکنا قدرت بدن...به خدا همه چیز pes 10 رو دوس دارم ولی این قدرت دادناش منو دیوونه کرده:41:...اگه کسی می تونه خواهشآ اینو به سازنده هاش بگه که تو قدرت دادن انصاف رو رعایت کنن:41:...هر وقت میرم مسابقه و لیورپول رو برمیدارم رینا اونقدر گلای بدی میخوره مه اعصابم رو خراب میکنه و تو هر مسابقه ای با حریف درگیر میشم...تو رو خدا این مشکل pes 10 رو که از نظر من بزرگترین مشکلشه به سازنده هاش بگین تا با دقت رو این مساله کار کنن تا در نسخه ی بدی هم شاهد چنین بی انصافیهایی نباشیم...مخصوصآ body balance تو این بازی خیلی مهمه که اصلآ اونو با عدالت نمیدن:41:...نوکر همتون هستم(علی)...حداقل چند تا کارشناس درجه یک فوتبال بیارن تا در دادن قدرت به بازیکنان ای شرکت رو کمک کنن...من تو عمرم فیفا بازی نکردم ولی با این بی انصافیهای pes دارم به سمت فیفا کشیده میشم:41:...در ضمن تو هر بازی 3 4 تا پنالتی روم میشه که همشون رو بیرون میزنم:41:...خواهشآ یکی این پنالتی زدن رو هم تو همین تاپیک یادمون بده...با تشکر:40:
حالا چرا اینقدر گله میکنی چیزی نیست که هر بازیکنی که خودت فکر میکنی بد بهش قدرت دادن قدرتش رو افزایش بده.زمین که به اسمون نرسیده اینقذر اه و ناله میکنی سعی کن شاد باشی:31:نقل قول:
اخه تو مسابقه هایی که تو گیم نتها بازی میکنم نمی تونم قدرتها رو افزایش بدم:41:...یعنی نمیزارن...اونوقت باید با رینا که بهترین دروازه بان لیگ جزیره هست هر ضربه ای رو گل بخورم:41:...به خدا اگه این نسخه رو هم طور ناعادلانه قدرت بده دیگه باید بگم pes فوتبال نیست...اخه تو رو انصافه رینا 70 باشه قدرتش؟؟؟نه میخوام بدونم انصافه؟؟؟:41:
آدمای علاف هم زیاد پیدا میشن...:27:
خوب میگی چیکار کنم...
pes فوتبال نيست عزيز جان يه چيزی مثل فوتبال
بالاخره کسی این مشکل منو میگه یا نه؟؟؟همه چیز pes عالیه فقط مشکلش تو قدرت دادن برای بازیکنست...تو رو خدا اگه میتونید اینو هم به مسئولان سازندش بگین...دستتون درد نکنه...:40:
حالا شما چرا گیر دادی!!!! اگه میشد با سازنده های بازی ارتباط برقرار کنیم الان اینجا نبودیم حتی خبر نگارهایی که با سازنده ها صحبت میکنند با هزار زحمت خودشون رو پیش سازنده میرسونن تا چند تا سوال کنند تازه سازنده ی بازی به بعضی از سوال ها جواب نمیده چه برسه به ما اونم تو ایران................نقل قول:
خیلی Spam تو این تایپیک داره زیاد میشه.
شما احتمالا dlc این بازیو نمی گیرین. تو dlc جدید قدرت بازیکنان درست شدن .رینا هم الان 85 هستش.این چیزارو توی تاپیک pes2010 مطرح کنید.نقل قول:
منم عضو جدید هستم و فقط به خاطر این تاپیک اومدم عضو شدم تا شاید یکی به داد من رسید...
اقا اصلی ترین مشکل من تو این بازی قدرتهاییه که به بازی کنا دادن و توش اصلآ انصاف رو هم رعایت نکردن...برای مثال رینا(دروازبان لیورپول)که 5 بار پیاپی دستکش تلایی لیگ انگلیس رو گرفته و از همه دروازبانای لیگ انگلیس بهتره قدرتشو دادن 70 اونوقت قدرت سزار 93 هست...من میخوام خودتون قضاوت کنین؟؟؟اخه این انصافه؟؟؟یا ریرا(بازیکن لیورپول)81 قدرت بدنی و 84 شوت پاور دادن که فکر نکنم تو لیگ انگلیس کسی بتونه با قدرت بدنی اون مقابله کنه...خودتون بگین اخه انصافه چنین نامردانه به بازیکنا قدرت بدن...به خدا همه چیز pes 10 رو دوس دارم ولی این قدرت دادناش منو دیوونه کرده...اگه کسی می تونه خواهشآ اینو به سازنده هاش بگه که تو قدرت دادن انصاف رو رعایت کنن...هر وقت میرم مسابقه و لیورپول رو برمیدارم رینا اونقدر گلای بدی میخوره مه اعصابم رو خراب میکنه و تو هر مسابقه ای با حریف درگیر میشم...تو رو خدا این مشکل pes 10 رو که از نظر من بزرگترین مشکلشه به سازنده هاش بگین تا با دقت رو این مساله کار کنن تا در نسخه ی بدی هم شاهد چنین بی انصافیهایی نباشیم...مخصوصآ body balance تو این بازی خیلی مهمه که اصلآ اونو با عدالت نمیدن...نوکر همتون هستم(علی)...حداقل چند تا کارشناس درجه یک فوتبال بیارن تا در دادن قدرت به بازیکنان ای شرکت رو کمک کنن...من تو عمرم فیفا بازی نکردم ولی با این بی انصافیهای pes دارم به سمت فیفا کشیده میشم...در ضمن تو هر بازی 3 4 تا پنالتی روم میشه که همشون رو بیرون میزنم...خواهشآ یکی این پنالتی زدن رو هم تو همین تاپیک یادمون بده...با تشکر
در کل به نظرم کونامی توی انتخاب قدرت بازیکنان دقت زیادی می کنه. شاید یه تعداد کمی از بازیکنان درست طراحی نشده باشن.
ولی خیلی جالبه.انگار تنها مشکل این بازی درست نبودن رینا هستش:31:
بازی اون قدر مشکل داره که این چیزا اصلا توش مشکل به حساب نمیاد...