مرحله آخر را كه توي mode normal رد مي كنيم
آخرش مي نويسه ظاهرا مرحله اي چيزي باز مي شه
اون را از كدوم بخش بايد ديد ؟
سوال ديگه اينكه achievement چي هست
من كه مي زنم از بازي مي ياد بيرون
Printable View
مرحله آخر را كه توي mode normal رد مي كنيم
آخرش مي نويسه ظاهرا مرحله اي چيزي باز مي شه
اون را از كدوم بخش بايد ديد ؟
سوال ديگه اينكه achievement چي هست
من كه مي زنم از بازي مي ياد بيرون
مرحله نیست فقط یه کاراکتر جدید باز میشه میتونی با اون بازیو ببری !!نقل قول:
من بازی رو تموم کردم ولی آخر داستان رو نفهمیدم .
سر اون دختره آخر چی اومده؟
البته اون از کرکشه که میاد بیرون . من کرکش رو عوض کردم فقط از بازی نیومد بیرون وگرنه هیچی نمیاد اصلا .نقل قول:
ممنوننقل قول:
فقط اينكه چطور مي شه تمام كاراكترها را گرفت ،راهنمايي چيزي نيست ؟
البته يك سري اش مشخصه
ولي اينكه هر كدوم را چطوري بگيريم چطوري مي شه ؟
این خانومه که شمشیر داره رو چه جوری کشتین؟
این غول رو یاددمه واقعا سخت بود.ببینیه موقه هایی هست که یارو واسه شمشیر زددن آماده میشه میخواد بیاد سمتت بد تو باید سریع کنترل راست رو بزنی و پبری روش و بزنیش.چند بار این کارو کنی میمیره دیگه...نقل قول:
ما با ترینر قسمت مولتی پلیرش رو تموم کردیم دوستم با دسته بود و من هم با کی بورد ....خیلی حال داد ..........
بعد از مدتی یه هیجان کامل رو تجربه داشتم ..... دو نفری توی صحنه ...شلوغ و پلوغ .
تازه کمبو های دونفری هم داشت .مثلا دوست من یکی رو می گرفت و پرت می کرد سمت من بعد من رو هوا با تیر می زدمش یا رو هوا می گرفتمش و می زدمش با سر به زمین و بعد با اره یا تفنگ یا چاقو فینیشر رو اجرا می کردم....
خیلی حال داد ................ البته یه 30 دقیقه ای دنبال یه ترینر درست و حسابی براش گشتم ..............کسی خواست PM بده براش آپ کنم.............. فعلا برم تک نفرش رو تموم کنم ...........مولتی پلیرش که خیلی حال داد . مثل بازی سربازان کوچک هستش ....
امروز نصبش کردم توی سبک دو بعدی واقعا جالب بود ، گیم پلی خوبی هم داشت.
می شه بگین دقیقا باید چی کار کنیم که برای شمشیر زدن آماده بشه؟نقل قول:
من حدود بیست دقیقه تونستم دووم بیارم! ولی فقط دو بار اون علامت بالا سرش اومد که اون هم وقتی دکمه اش رو زدم از بالا سرش پرید اونورش!
وقتی خانومه آماده حمله ای شد که علامت Block ظاهر میشه سریع دکمه دفاع رو بزن بعد بهش ضد حمله بزننقل قول:
چند بار تکرار کنی شکست میخوره
من اينها را با Trainer رد كردم ، حوصله نداشتم :31:
لینک دانلود trainer دارید ؟نقل قول:
من اينها را با Trainer رد كردم ، حوصله نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یکی منو راهنمایی کنه من چه جوری دسته رو فعال کنم واسه من دسته فعال نمیشه فقط کی بورد هس
خوب توی همون Option وقتی وارد تنظیمات کنترلر میشی یه گزینه سمت راست هست که زده Chang controler یه یه چیزی توی همین مایه ها:31: ...............برو روی اون و کنترل رو عوض کن تا بالا اسم دسته رو برات بیاره بعد هم برو سمت چپ و کنترل رو به دلخواه خودت بزار...........نقل قول:
بچه ها یکی منو راهنمایی کنه من چه جوری دسته رو فعال کنم واسه من دسته فعال نمیشه فقط کی بورد هس
نقل قول:
این که چه جوری اون زنه آماده حمله میشد یادم نیست.فک کنم شانسی آماده ی حمله میشد....:31:
خلاصه هی اینور اونور بپر بعد همونطور که دوستمون گفت وقتی اون علامته اومد ....
نقل قول:براتون آپلود كردمکد:http://www.2shared.com/file/qyzH6-xU/shank.html
اجرا كنيد راهنماش هم مشخصه
برای من اکتیویت کد میخواد چیکار کنم کد رو بهش میدم میگه باید به اینترنت وصل بشم کرک بی دردسری ازش موجود هست؟
من که از این کرک و dll استفاده کردم و مشکلی نداشتمنقل قول:
ممنون از لطفت دوست عزیز اما لینک دانلود مشکل داره :41:نقل قول:
براتون آپلود كردم
اجرا كنيد راهنماش هم مشخصه
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/432156237/shank.rar
با سلام
من بازی رو دانلود کردم . اما متاسفانه بعد از کرک اصلا بازی اجرا نمی شه .
من فایلی که از میهن دانلود هست و دو پارته رو دانلود کردم . حتی دایریکس هم نصب کردم . سیستمم بالا هست . تمام بازی ها راحت اجرا می شه اما این بازی نه ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید .
اصلا اجرا نمي شه ؟نقل قول:
يا ارور مي ده ؟
تا حالا اصلا اجرا نمی شد . اما الان کرکو رو عوض کردم یک لحظه اجرا می شه اما سریع بسته می شه .نقل قول:
:41:
ممنون دوست عزیز از اینجا دانلود کردم .نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/1Z2CZ04g/Shank_v10__4_Trainer.htm
من بازي را خريدم و خودش اتوماتيك نصب شد كرك نشدنقل قول:
اگر فايل خاصي خواستي بگو برات آپود كنم
nod32 رو پاک کردم مشکل حل شد!!!!!!!!نقل قول:
اقا اين بازي سيو نميشه؟ يعني بايد هر دفعه از اول بازي كنيم؟
دور نرمالش خودش سيو مي كنهنقل قول:
دور Hard سيو نداره
تو نرمال ميرم ، بعد كه ميخوام بيام دوباره ادامه شو برم ديگه نميشه مثل اينكه بايد از اول شروع كنمنقل قول:
وسط مرحله تو نرمال از بازی بیای بیرون و دوباره بری تو بازی از اول مرحله میادنقل قول:
سلام دوستان میشه شماره سریال بازی رو بدین
وقتي دو سه مرحله ميرم بعد كه كلا از بازي خارج ميشم و ميخوام دوباره كه بازي كنم بايد دوباره از اولين مرحله شروع كنم ، بازي اينطوريه يا مال من مشكل داره؟نقل قول:
ممكنه از كرك بازي شما باشهنقل قول:
براي من كه سيو مي شه
یک کد تقلب حسابی برای بخش دو نفره بگذارید من هر کار کردم نتونستم با هیچ ترینری تو اون بخش کار کنم
ترینر :
کد:http://rapidshare.com/files/432156237/shank.rar
سلام مثل اینکه نمیشه از محی بازی عکس گرفت کسی راهی به فکرش نمیرسه؟
بازیو میشه آنلاین بدون سریال نامبر بازی کرد/؟
ویندوزت 7ه؟نقل قول:
اگه آره باید از حالت glass به حالت basic تغییرش بدی
نقل قول:
آره دوست عزیز درست شد
ولی میتونی علت رو بگی که چرا رویه اون مد نمیشه عکس گرفت
مرسی از راهنمایی:10: