تبریک به بروبچ اینتر دوست
اینتری نیستم اما ایتالیایی هارو ترجیح میدم
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
عجب بازی بود دیشب :دی
گل اول رو که بارسا زد گفتم دوباره داره قضیه بازی با رئال پیاده میشه.ولی دمشون گرم قشنگ گذاشتند تو کاسه بارسایی بستشون بود دیگه چقدر قهرمانی......ولی باز هم این باخت چیزی از ارزش های بارسا کم نمیکنه و نمیتونه این تیم رو زیره سوال ببره.با اینکه خودم از بارسا اصلا خوشم نمیاد.
ای مورینیو نامرد!!!!
چرا پپ رو حذف کردی؟! همش تقصیر ایسلنده!
واقعا بازی خوبی بود ! من هنوز تو جو بازیم ! خیلی دوست دارشتم یه تیم ایتالیایی امسال قهرمان بشه ! امیدوارم که اینطور بشه حالا با مورینیو که چه بهتر !
هنوز یه بازیه برگشت هست تو نیوکمپ !!!نقل قول:
:31:
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:43 AM ----------
بچه ها یه پیروزی ارزش نداره هرچی که می خواین بگید!!!نقل قول:
شما که اینقدر فوتبال دوستید یه ذره هم اخلاقشو داشته باشین!!!
این والدز همونیه که بازی با رئال همه ی تک به تکارو گرفت و یکی از دلایل باخت رئال تو الکلاسیکو بود
---------- Post added at 07:50 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
اتفاقا الان بارسا از خیلی از تیما و بازیکناش از خیلی از بازیکنا ادعاشون کم تره!!!نقل قول:
شما رو چه حسابی می گی مغرورن؟؟
آقا صبر کنید صبر کنید کی قرار بود کلاشو برداره ؟
تسلیت میگم به همه برو بچ بارسایی گریه نکنید پیش میاد دیگه
زانو زدن بارسا رو به همه تبریک میگم
عشق است اینتر را
love inter,love football
آقای Runner فقط شما هستین که از تیمتون دفاع کنین؟ پس بقیه اون هوادارا کجان؟ متاسفم واسه تیم بارسا با این هوادارای سست عنصرش!
حالا بازی برگشت که ایشالا میبرین و قهرمان هم میشین تا پرچم اسپانیا بالا باشه، ولی به قول مورینیو، اگه باختین نگین داور فلان بود، بگین اینتر بهتر بود! مثل اینکه بازی پارسال رو یادتون رفته جلو چلسی، حافظه ی ضعیفی دارین ( اینا همه صحبت های مورینیو بعد بازی بود )
اگه بارسا بازی برگشت رو ببره، هیو 10-15 تا طرفدار بارسا میریزن اینجا! اما الان، هیچ کی نیست...
بخشکی شانس عجب بازی ای رو از دست دادم
نقل قول:
قبل از بازی همه بارسایی ها اینجا کری میخوندن ولی تفلیا حقم دارن از دیشب هنوز دارن گریه میکنن نازیییییی یه چند تایشونم از خجالتشون دیگه نمیان اینورا
بارسا ، بارسا میگفتین همین بود ؟:31:
بارسای شکست ناپزیر همین بود ؟ :31:
اما عزیزم در مورد بالا بودن پرچم اسپانیا بگم که خواب دبد خیر باشه به قول بچه ها فوتینا
love inter,love football
من هم فکر می کردم تا الان نصفه اون 96 نفری که به بارسا رای دادن میان و مردونه بردو به اینتری ها تبریک میگن و کری میخونن واسه بازی برگشت!:20: البته این هم درست نیست که راجع بهشون قضاوت کنیم... شاید دلیلی دارن که نتونستن بیان... ولی ای کاش همون قدر که به تاپیک تیم های حذف شده ای مثل چلسی، منچستر، رئال و آرسنال و... فل فور سر میزدن، میومدن و دومین باخت تیمشون تو چمپیونز لیگ امسال و چهارمین باخت فصلشون رو می پذیرفتن و خلاصه به تاپیک تیمشون هم سر می زدن...:20: باز حالا دم بعضی هاشون گرم که اومدن!:10:نقل قول:
پس بقیه اون هوادارا کجان؟
مسعود جون...کجایی تو پس؟؟؟غیر ممکن بود؟؟؟:27::27:بهترین بازیکن دنیا اینه؟؟؟که یه مربی توپ راحت قابلمش کنه؟؟؟:27:نقل قول:
همونطور که بدون کریس له شد؟؟آره؟قبلا هم همینو میگفتین..ن یو دیگه امتحانشو واسه این حرفا پس داده...بکهام...ورون..نیستلروی ..کریس...همه و همه رفتن...من یو عوض شد؟؟؟:27:نقل قول:
ولی رونادینیو که رفت از بارسا 2 سال طول کشبد تازه ریکاوری شن..
دیدیم....آقا فوتبال یعنی تاکتیک و بازیکنی هم که در خدمت تیم باشه نمیشه مهارش کرد...نه بازیکنی که کار فردی بلده..بازیکن تاکتیک پذیر غیر قابل مهاره..دقیقا رونی...نقل قول:
حرفت درباره ژاوی رو قبول دارم...فقط چند تا بازیکن مثل ویدیچ و فردیناند و زانتی میتون جلوش وایسن..اونم نه همیشه...حیف ژاوی که تو بارساست..:41:
همون پپ کبیر دیگه؟؟؟؟:27::27::27:کی بود میگفت پپ کبیر؟؟؟؟:31:نقل قول:
اتوبوسو تو دیدی؟؟؟ما که ندیدیم....:31:نقل قول:
آقا جون ...این مورینیو همونیه که تو لیگ انگلیس نتیجه گرفته....جایی که مهد تاکتیکای متنوعه و کارای دفاعی تو اون لیگ حرف اولو میزنه...حالا میخوای اتوبوس بچینه؟؟؟:13:
بله...همونطور که 20 سال رو اوج بودن من یو دیده نمیشه...رو اوج بودن 23 ساله فرگوسن دیده نمیشه از حسادت،ولی پپ که تازه متکی به بازیکنای خوبش و تاکتیک مربی های قبلی ای که داشته مثل ریکارده میشه بهترین مربی دنیا از نظر بارسایی ها و میشه پپ کبیر..:31:نقل قول:
والا ما تا حالا رومون نشده با 34 تا قهرمانی تو 23 سال به فرگی بگیم الکس کبیر...واقعا سنگ پا هستن این بارسایی ها..
یه نیم ساعت دیرتر این پستتو میدادی ضایع نمیشدی ها....نقل قول:
چطوری وحید جون؟؟؟:31:نقل قول:
منچستری ها کمبود ندارن که از باخت تیم دیگه خوشحال بشن..الانم من از باخت بارسا خوشحل نیست..ولی از اینکه یه چیزایی ثابت بشه خوشحالم...نقل قول:
آقا ول ن این بحث ها رو...3 تا گل زدن که خوش شانسی نیست...باختین قبول کنین دیگه..اونم 3 تا...ولی هنوز حذف نشدین..میتونین رو این ادعا کنین..ولی درباره بازی ادعا نداشته باشین دیگه...نقل قول:
بله داداش....واقعا مربی کاربلد خیلی بیشتر از یه بازیکن تکنیکی که میشه جلوشو گرفت ارزش داره..خیلی بیشتر..نقل قول:
بله...همیشه همین بوده...من به این طرفدارای الکی که شما میگین میگم طرفدارای اخبار ورزشی...چون همشون از اخبار ورزشی طرفدار بارسا شدن...نه از دیدن بازی و فهمیدن فوتبالش...البته طرفدارای باحالم زیاد داره که که تو این تاپیکا کم نیستن..نمیدونم چرا پیداشون نیست..نقل قول:
با شرافت؟؟به چی میگی شرافت..ما منچستری ها حداقل میتونیم بگیم که با شرافت حذف شدیم...چون مساوی کردیم و حذف شدیم و به خاطر گل زده نرفتیم بالا..ولی بازم قبول داریم که حذف شدیم..ولی با شرف..نقل قول:
ولی باخت افتضاح 3-1 و از همه بدتر باخت تاکتیکیتون مقابل آقای خاص شرف داره؟؟؟
شرفش کجاست؟؟
راس میگه بچه ها...یادتونه من یو از میلان 2-0 جلو افتاد همش زد زیر توپ؟؟؟:27:
بابا تو دیگه کی هستی...طرفدارای اخبار ورزشین دیگه...(البته اکثر اونایی که تو این تاپیکن ایجوری نیستن..)نقل قول:
در کل من بگم که من فک میکنم بازم بارسا بتونه بره بالا و هنوز شانسشو بیشترمیدونم....
دوستان خواهشا دیگه ار لغاتی مثل پپ کبیر یا نابغه استفاده نکنین...اکثرا پپ در مقابل مربی های بزرگ تاکتیکو واگذار کرده..همین مورینیو دیشیب یا گاس هیدینگ خیلی راحت کارشو ساختن،اگه شاگردای فرگوسنم پارسال خودشون بودن،تو تاکتیک سر بودیم....ولی حیف،حقمون بود که ببازیم..ولی به خاطر بازی بد بازیمنا..نه مربی و تاکتیک.......نمیشه گفت بهترین مربی دنیا پس...واقعا مربی متوسطیه....اگه همین بازیکنا نبودن خودش هیچی نبود..یا مثلا بازیکنای آرسنالو داشت چی کار میکرد...بهتره تاثیر مربی تو تیمو درک کنین..
قهرمان دور قبلی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برای رسیدن به فینال از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
سایت گل - پپ گواردیولا، مربی بارسلونا در صحبتهایی در پایان دیدار دیشب سن سیرو به این نکته اشاره کرد که اینتر تیم برتر زمین مسابقه بود.
در ابتدا این تیم گواردیولا بود که توسط پدرو به گل رسید و پس از آن نیز شاگردان مورینیو با به ثمر رساندن 3 گل تیم برتر میدان لقب گرفتند. وزلی اسنایدر، مایکون و دیه گو میلیتو برای نرآتزوری گلزنی کردند و کسب این نتیجه باعث خواهد شد که آبی اناری پوشان در دیدار برگشت ورزشگاه نوکمپ کار سختی را پیش رو داشته باشند.
پپ گواردیولا در کنفرانس خبری پایان بازی گفت: «ما شما را در دور برگشت می بینیم. این تنها چیزی است که می توانم بگویم. مهاجمان اینتر بسیار سرعتی و تند و تیز بودند. آنها با استیل منحصر به فرد خودشان فوتبال بازی کردند و ما به سان سایر دیدارهایمان موثر و کارا نبودیم. سرعت بازی واقعا بالا بود و ما سعی می کردیم که از جناحین یا از مرکز زمین به دروازه حریف نزدیک شویم ولی تیم حریف کار را برای ما بسیار سخت کرده بود.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش در مورد عملکرد تیم داوری گفت: «دوست ندارم که در مورد داوران صحبتی بکنم ولی نباید توقع چیز دیگری داشته باشیم.باید ببینیم که آیا در دیدار برگشت می توانیم قبراق تر بوده و نسبت به این نتیجه واکنش نشان دهیم؟ می بایست تهاجمی بازی کنیم.»
در یکی از صحنه هایی که گواردیولا مشغول اعتراض به یکی از تصمیمات داوری بوده، مورینیو از محوطه تکنیکی خودش، به سمت مربی بارسلونا حرکت کرده و با دست به بازوی گواردیولا زده است. گواردیولا در رابطه با این موضوع به این نکته اشاره کرد که بازی پرفشاری بوده و در این باره گفت: «مدتهاست که مورینیو را می شناسم و نمی خواهم حتی برای ثانیه ای، در فکر این ماجرا رفته و یا ناراحت شوم. او مربی خوبی است. ما تیم بزرگی هستیم و الگوی بسیاری از بچه ها هستیم. اصلا نمی خواهم تمرکزمان را در این راستا از دست بدهم.»
او در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به اینکه تیمش توپهای زیادی را از دست داد گفت: «تیم من نمی دانست چطور باید زمان بازی را مدیریت کند و یا کنترل توپ را برای به ثمر رساندن دومین گل در دست بگیرد. ما در کنترل توپ اصلا خوب نبودیم و بازیکنان توپهای ساده ای را مقابل تیمی بزرگ از دست می دادند که می دانستیم که از آنها نهایت بهره را می برند. باید به اینتر تبریک گفت.»
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/21/1888126/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2010/4/21
عزیز خیلی عجله داری اول درست مطلبو بخون بعدش جواب بده من گفتم منچستر جلو بایرن چون رونی ، رونی نبود له شد چه ربتی به کریس رونالدو داره ؟نقل قول:
آقای خاص که در صحبتهایش به تعریف و تمجید ازشاگردانش پرداخته، پیغامی هم برای آبی اناری پوشان دارد.
سایت گل - صحبتهای سه شنبه شب ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری ،پیغامهای متعددی داشت. شاگردان آقای خاص دیشب موفق شدند تا با نتیجه 1-3 از سد بارسلونا، قهرمان فصل قبل این رقابتها عبور کنند و مورینیو معتقد است که بازیکنان بارسا اکنون فقط قضاوت الوگاریو بنکرنکا، داور پرتغالی را مقصر شکستشان می دانند.
مورینیو به خوبی می داند که تیمش در دیدار برگشت کار بسیار سختی را پیش رو دارد؛ هر چند که نتیجه دیدار رفت، کار نرآتزوری را تا حدودی آسان کرده است.
مورینیو در صحبتهایش در پایان مسابقه گفت: «ما چندان نزدیک فینال نشده ایم، چون بارسلونا در خانه "بیشتر از یک تیم است" و کار سختی خواهیم داشت. راستش را بخواهید من خیلی راضی نیستم؛ آن هم به خاطر گل پدرو است. ما اشتباه کردیم ولی می خواهم چیزی در مورد بازیکنان بارسا بگویم؛ آنها زمانی که می بازند هم می بایست قهرمان باشند.»
مربی پرتغالی اینتر ادامه داد: «آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند. به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا-چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»
ماریو بالوتلی در پاسخ به هوادارانی که او را هو می کردند، واکنش بی ادبانه ای نشان داد و مورینیو در این رابطه گفت: «بالوتلی؟ من از جولای سال 2009 اینجا هستم و انتقادات زیادی خطاب به من صورت گرفته، به ویژه زمانی که سعی می کردم تا به بالوتلی بیاموزم که چطور باید بازی کرده و رشد کند و در مهمترین بازی سال، او بار دیگر کار بدی انجام داد.»
2010/4/21کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/21/1888106/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF
سلام
آقا ما که بارسا میبرد یه پست تبریک میدادیم :دی
ولی باختش چند تا پست دادم و به اینتری ها هم تبریک گفتم
فوتبال دیگه برد و باخت داره همش که نمیشه یه تیم برنده باشه
اینجور هم میگین بارسا له شد منفچر شد:دی خوب با ملوان که بازی نداشت با اینتر بازی داشت که
من به نظر خودم اینتر جزو 4_5 تا تیم اول باشگاهی دنیاست.
بازم تبریک میگم به اینتری ها
(تا هفته دیگه میخاین ادامه بدین؟:دی)
کی ادعا کرد جیگر حالا ما بیخیال شدیم پستای دیشب و نقل قول میکنهنقل قول:
آقا ول ن این بحث ها رو...3 تا گل زدن که خوش شانسی نیست...باختین قبول کنین دیگه..اونم 3 تا...ولی هنوز حذف نشدین..میتونین رو این ادعا کنین..ولی درباره بازی ادعا نداشته باشین دیگه...
خوش شانسی نبود که نیمه دوم کل بازی تو زمین اینتر بود ؟ نه دیدی بازیکنای اینتر چه جوری تو پو دور میکردن
احتمالا شما زده بودی یه کانال دیگه لیگ سری z افغانستانو نگاه میکردی:دی:27:
عجب جمله ای گفته!!!:18::27:نقل قول:
مربی پرتغالی اینتر ادامه داد: «آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند. به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا-چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»
دم اینتر گرم بالاخره بارسا لوله شد :31:
یه بازی برگشتی هم هست
خوشحالیتان 6 روز و نه بیشتر مستدام باد
هفته بعد نیو کمپ
نه دیگه نشد باز که غیر منطقی حرف زدین شما بارسایی هانقل قول:
عزیزم تو فوتبال یه چیزیه به نام حفظ نتیجه وقتی یه تیم 3-1 جولوه اونم تو بازی حذفی باید بیاد عقب دفا کنه احتمالا شما هم اخر بازی صحبت های دکتر صدر رو نشنیدی زدی کانال دیگه همون سری z افغانستانو نگاه میکردی
چند تا موقیت خوب و ضد حمله تو همون دقایق اینتر داشت
در مورد داوری هم به بقیه دوستان بگم که اول بازی میلیتو تک به تک شد و کمک اول افساید گرفت وگرنه اون صحنه هم گل میشد پس زیاد باختتونو گردن داور نندازید
سلام
بسی زیبایی رو در این بازی دیدیم که در بازی های دیگه نمیبینیم
من که خوشحالم از اینکه اولا" آقای خاص باز خودشو نشون داد و دوما" اینکه بارسا باخت
اول یه چیز بگم درباره منچستر اونم اینه که فرگی اگه بیای شموشک نوشهر رو بهش بدی قهرمانش میکنه ولی اگه از پپ هر کدوم از بازیکنا رو بگیری مغلوب میشه
واقعا" آقای خاص شاهکار کرد و آنچنان این مسی و ژاوی و بقیه رو گرفته بود که مونده بودن چه کنند مسی هم همش خوشو مینداخت زمین که خطا بگیره
Only Real & Only Jose Mourinho
واقعا دمش گرم. اینو خیلی خوب اومد:10:نقل قول:
من دیشب تقریبا طرفدار هیچ کدوم از تیم ها نبودم. حالا شاید آنری توی زمین بودش یکمی طرف بارسا بودم:31: ولی معلوم شد که سطح مربیانی مثل مورینیو خیلی بالاتر از گواردیولا هستش. واقعا خنده دارترین تعویضی که من توی عمرم دیده بود تعویض آبیدال به جای زلاتان بود!!! یه مربی یعنی حاظره مکسول رو بیاره مهاجم ولی بازیکنان هجومی تر مثل آنری و بویان رو توی زمین نیاره. واقعا خیلی جالبه. واقعا به این حرف می رسم که با بازیکنان آماده و وفوق العاده ای که بارسا پارسال داشت اونو به یه مربی ایرانی هم می دادین قهرمان می کردش.در اینکه گواردیولا مربی خوبی هست شکی نیست ولی هنوز خیلی مونده که به سطح مربیانی مثل مورینیو و فرگوسن و گاس هیدینگ برسه...
1- از دوستان بارسایی انتظار میره شکست رو بپذیرن نه اینکه فرافکنی کرده و پای رئال رو وسط بکشن .نقل قول:
2- کاملا درسته ، پرس فضا به جای پرس توپ و پرس بازیکن در دستور کار اینتر بود .نقل قول:
3- پیکه که توی محوطه جریمه خودشون توفیقی نداشت حداقل ثابت کرد که شب خوبش نبوده والا دفاع خیلی خوبیه مخصوصا در محوطه جریمه حریف ( پا به توپ شدنش خیلی باحال بود )نقل قول:
4- جاودانی هم مانند برخی دوستان ما در اینجا نمیخواست شکست بارسا رو بپذیره و دم از بازی برگشت و اینکه بارسا تیم متفاوتی خواهد بود میزد .نقل قول:
5- من ، با اینکه 90 دقیقه دیگه مونده اما کار مورینیو و اینتر فوق العاده بود ، نه تنها که کلاهمو برمیدارم بلکه جا داره به احترام مورینیو ایستاده کف بزنیم :دینقل قول:
نقل قول:البته یکی دو مورد آفساید اشتباه هم برای اینتر گرفته شد که اگه گرفته نمیشد نتیجه ای به بار میومد که برای بارسا فاجعه بود ضمن اینکه باید پذیرفت اینتر تیم بسیار بهتری نسبت به بارسا بود . با این حساب شاید بهترین بارسای تاریخ هم نتواند قهرمانی اروپا رو تکرار کنه .
اتفاقا تو این دوره از لیگ قهرمانان، مورینیو ثابت کرده که استاد حفظ نتیجه تو بازیهای برگشته.نقل قول:
دمش گرم.
ستاره تیم کاتالان، نحوه قضاوت داور پرتغالی را تبعیض آمیز و جانبدارانه دانسته و در تونل به شدت عصبانی شده و انتقادات تندی را روانه این داور نمود.
سایت گل- در پایان دیدار دیشب شهر میلان و شکست 1-3 بارسلونا مقابل اینتر بود که اوضاع نه چندان مناسبی رخ داد. شاید کمتر کسی می توانست توقع چنین شکستی را برای قهرمان دور قبل این رقابتها داشته باشد.---------------------------------------------------------------------------------------------------
طبق گزارشهای منتشره در الجزیه و اسکای سپورت 24، ژاوی، ستاره خط میانی باشگاه در تونل انتقادات تندی را روانه داور مسابقه کرد. ستاره عصبانی باشگاه کاتالان در صحبتهایی به این نکته اشاره می کرد که بخشی از موفقیت اینتر مقابل بارسلونا به عملکرد اولگاریو بنکرنکا، داور پرتغالی این میدان که هموطن مورینیو نیز هست برمی گردد.
طبق اخبار منتشره، مورینیو بلافاصله به سمت ژاوی برگشته و به او در مورد تام هنینگ اوربو، داور نروژی دیدار بارسلونا مقابل چلسی یادآوری کرده. داوری که نقش پررنگی در پیروزی تیم کاتالان مقابل آبی پوشان لندنی در دیدار مرحله نیمه نهایی فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا داشته و همچنان صحبت در مورد او داغ است.
مورینیو پس از آن در گفتگو با اسکای سپورت 24 سعی در آرام کردن شرایط داشت و در این رابطه گفت:« افراد می توانند خیلی چیزها بگویند ولی اینها تنها احساساتی نادرست است و واقعیت ندارد.»
واقعا سوال برام پیشاومده که این داور توی نتیجه بازی تاثیر گذار بود یا جناب اوربو ؟ ضمن اینکه تیم داوری به اشتباه دیشب آفساید میلیتو روگرفت .
ضمنا دوستان اگه اشتباه نکنم این سنگین ترین شکست بارسا توی این دوفصل اخیر بود ، درسته ؟
فکر کنم یه باخت 3-1 رو به اتلتیکو داده بود
اولا عزیزم اسکی نرو من نیل ست دارم افغان مفغان نداره اون واسه خودتون :دینقل قول:
ه دیگه نشد باز که غیر منطقی حرف زدین شما بارسایی ها
عزیزم تو فوتبال یه چیزیه به نام حفظ نتیجه وقتی یه تیم 3-1 جولوه اونم تو بازی حذفی باید بیاد عقب دفا کنه احتمالا شما هم اخر بازی صحبت های دکتر صدر رو نشنیدی زدی کانال دیگه همون سری z افغانستانو نگاه میکردی
چند تا موقیت خوب و ضد حمله تو همون دقایق اینتر داشت
بعدشم صدر چرت و پرت زیاد میگه نیمه دوم موقعیت داشت ولی اکثر بازی تو زمین اینتر بود به توپ بسته بودن
توو بین کل پست هایی که دوستان دادن پست تو واسم خیلی جالب بود کسری!نقل قول:
حالا به ترتیب جواب میدم...
نه عزیزم ، فقط runner نيست كه از بارسا دفاع میکنه.منم هستم ، خیلیای دیگه هم هستن!منتهاش من وقت نکردم بیام جواب بدم!درست عین ال کلاسیکو که وقتی رئال جلوی 80 هزار تماشاگر خودش توو برنابئو مقابل بارسا کم آورده بود و داشت ثمره ی خریدهاشو میدید وقتی اون دوتا گل رو خورد فقط داشتم به حرفای شما و بیشتر هوادارای رئال فک میکردم که از قبل خودتونو برنده میدونستین وقتی بازی تموم شده بود همتون یه افسردگی کوتاه مدت گرفته بودین و پشیمون بودین از نظردادناتون قبل از بازی!
حالا دیگه طرفدارای بازسا شدن سست عنصر؟!بیخیال بابا!سست عنصر ماییم یا شماهایی که واسه بردن بارسا دست به دامن اینتر شدین؟!؟!؟!
هروقت بارسا بازی برگشت رو برد بعدا در مورد تعداد طرفدارای بارسا هم بحث میکنیم...
یه جایی یه حرفی در مورد شورت والدس زدی ، من نمیدونم چرا شورت بازیکنا مهمتر از بازیشون شده ولی بگم بازیکن شورتشو بکشه بالا خیلی بهتر از اینه که شورت پاره بپوشه!میدونی چی میگم که؟!
====================
و اما بازی ، دوستان اغلب منو میشناسن!من هرگز قبل از بازی پیش داوری نکردم ، هرگز تیم خودمو از قبل برنده ندونستم و هرگز جایی درمورد نتیجه ی بازی قبل از بازی نظر ندادم.اون اوایل چرا ولی الان مدتیه نظرامو قبل از بازی نمیگم تا بعضی از دوستان بعد از بازی نقل قولش کنن!
اینتر برد ، درست ، ولی قبول کنید سفر با اتوبوس اونم 900 کیلومتر اصلا راه کمی نیست ، بارسا اصلا اون بارسای همیشگی نبود!تازه 3 روز قبل از این بازی هم که یه بازی با اسپانیول توو لیگ برتر داشت!دیگه چه انتظاری از این تیم دارید؟!بازیکنا کاملا خسته بودن!
به هرحال بازم این بارسا بود که توو 10 ، 20 دقیقه ی اخیر داشت روو دروازه ی اینتر فشار میاورد و اگه بدشانس نبود میتونست یه گل دیگه رو هم جبران کنه.این بازی که تموم شد.یه بازی برگشت مونده که امیدوارم بارسا بتونه روحیه شو بدست بیاره و اینتر رو شکست بده...
خدا رو شكر ميكنم كه بارسا باخت وگرنه معلوم نبود اينهمه عقده و كينه كه تو دل حذف شدگان و بازندگان مونده بود كجا خودشو نشون ميداد !!
80 درصد پست ها هم بجاي اينكه بيان در مورد خود بازي صحبت كنن فقط دارن بارسا رو تحقير ميكنن و شكستش رو به رخ ميكشن چون تيمشون قبلا توسط بارسا تحقير شده و حالا كه فرصت رو مناسب ميبينن دارن استفاده ميكنن .
به هر حال بازي برگشتي هم هست ...
باید منصف بود.. اینتر با برنامه تر بازی کرد... مسی زیاد حرکت نکرد ؛ ژاوی یه پاس خوب هم نداد...
پویول بازی برگشتو از دست داد...
مورینیو کارشو بلد بود...
2-1 دوست من.نقل قول:
من رو حساب مصاحبه هاشون میگم...یادمه پیکه مصاحبه کرده بود مسخره کرده بود که حتی ژاوی هم از پیکه انتقاد کرد بخاطر حرفاش.نقل قول:
دوستان بحث داور به نظرم اصلا مطرح نیست...آلوز که تابلو خودشو انداخت...ولی گل میلیتو آفساید بود به نظرم...البته چنتا آفساید اشتباه هم باعث گرفتن موقعیت اینتر شد.
در کل بارسلونا دیشب درمانده و عاجز شده بود و اینو تو سعی زیادشون برای گرفتن پنالتی میشه دید...یا تو عصبی شدن ژاوی (معمولا ژاوی آرومه) یا تو خطاهای زیادشون...کاری که معمولا ازشون نمیبینیم.
در مورد گواردیولا هم بگم که این آقا تا آخر عمرش که تو بارسا نمی مونه و بازیکنای تراز اول نداره...حالا بذارین بره یه تیم معمولی تر ببینین چند مرده حلاجه.
قبل از بازی که همتون خوب بقیه رو تحقیر میکردین و خودتونو بالاتر میدونستین حالا که باختین حتی حاضر نیستین یه تبریک بگین به ترفدارای تیم رقیب و ههنوز اون غرورتونو دارین بله بارسا دیشب تحقیر شد با بازی خوب و حساب شده اینتر :40:نقل قول:
love inter,love football
دیشب برا اولین بار طرفدار یه تیم آی تایی بودم دمشون گرم...
مورینو دیشب نشون داد سر مربی به کی میگن!!
این تیم بارسا دست امیر قلعه نویی هم بود تا اینجا بالا میومد : دی
حرف حق یعنی این:10:نقل قول:
مورینو دیشب نشون داد سر مربی به کی میگن!!
این تیم بارسا دست امیر قلعه نویی هم بود تا اینجا بالا میومد : دی
واقعا قدرت پوشالی بارسا رو دیشب دیدیم.
پپ تاکتیکش اینه و بین نیمه ها میگه : مسی خوب بازی کن و گل بزن.:21:
بعد رو به بازیکنا میگه : اول خدا بعد مسی.
اگه مسی مثل دیشب نتونه کاری بکنه =باخت بارسلونا.
عجب به توپ بستنی بوده که توش دو تا گل خوردننقل قول:
سلام
در هر صورت به نظر من برد اینتر حقش بود چون از بارسا بهتر بازی کرد.
ولی فراموش نکنید که بازیکنهای بارسا 14 ساعت سوار بر اتوبوس توی راه بودن پس خیلی خسته بودن.