آقا رعایت کنید لطفا.قلب ما ضعیفه.
دوستان که این گوشی رو دارن.از باتری گوشی راضی هستید؟
Printable View
آقا رعایت کنید لطفا.قلب ما ضعیفه.
دوستان که این گوشی رو دارن.از باتری گوشی راضی هستید؟
حالا عکسارو بیخیال چه تبلیغات باحالی. مخصوصا این آخریه. انگار رنگ از رو دیوار شره کرده:دی
حامد با شتاب سنج كار ميكنهنقل قول:
البته نمیدونم این سایلنت شدن با این سنسور کار میکنه یا با شتاب سنج.
کیفیت عکسای که گرفته شده با اینی که دوستان گذاشتن کف تا سقف فرق میکنه
جریان چیه؟
خوب لینک عکس ها از خود سونی هست پس مطمئنا سعی میکنه بهترین شرایط رو برای عکس گرفتن فراهم کنه تا بازخورد خوبی داشته باشه. تازه شاید یکمی هم دستکاریش کرده باشه کی به کیه!نقل قول:
دستکاری تو مرام فن بوی سونی اریکسون نیست !
این آقایی که ساحاب بلاگ سونی هست برای خود سونی کار میکنه ! من یادمه 3 ماه قبل از ریلیز ایکس10 این یارو ایکس10 داشت ! یا ستیو هم همینطور ! خاب مطمئنن تجربه کار با ایکس10 و تنظیمات دوربینش از سامان که روز اول گوشی رو خریده و البته با حالت اتو عکس گرفته بیشتره !
بذارین سامان بیاد ! ببینین بعد چند روز چه عکسایی میگیره !
عجب دوستانی!!!نقل قول:
دوستان میخواستم چند تا سوال در مورد x10 بپرسم
این قابلیت هایی که میگم داره این گوشی یا نه؟
1. سنسور تنظیم نور نمایشگر؟
2.قابلیت کم کردن صدای ولوم به محض اینکه گوشی از روی زمین برداشته میشود؟
3.بیصدا شدن گوشی وقعی اون رو پشترو روی زمین قرار میدهید؟
4.بکاپ گرفتن اتوماتیک به صورت خودکار از اطلاعات مثل SMS , MMS , علاقه مندی ها و پسوورد شبکه ای WiFi روی SDCard؟؟
دوستانی که این گوشی رو دارن اگه میشه یه توضیح بدن
بابا یکی جواب بده(از دوستانی که گوشیو دارم
شدیدآ نیاز به پاسخ این سوالات دارم بزار بچه های خوبی باشید
ولی خودمونیم اون عکسای صفحه قبلو من رو کامپیوترم save کردم و ریختم رو صفحه دسکتاپم
این x10 ه جون میده واسه عکس پشت desktop
واسه من كه خيلي خوشحال كننده بود ديدن اين خبر...
واسه شما هم ميزارم...
به نقل از يكي از دوستان كه اين گوشي رو خريدن و توي فروم اندروييد هستن..
گرفتين كه؟؟؟نقل قول:
من این گوشی رو چند روز پیش تو پاساژ علاالدین گرفتم 675 تومان. با هندزفری بلوتوثی MW600 و کیف مخصوص خودش که داخل پکش بود.
بلوتوثش که فعاله هم فایل میگیره و هم میفرسته. فقط فعلا مشکلی که دارم اینه که فونت فارسی نداره و یکی دیگه اینکه برنامه Android Market روش نصب نیست و هنوز امتحان نکردم در صورت نصب (با توجه به تحریم گوگل) میتونم چیزی دانلود کنم یا نه.
طرف با هندزفري بلوتوث خريده...اونم اين قيمت:31:
من نمی دونم چرا اینقدر به دوربین این گوشی توجه می کنید! البته جسارت نباشه اما چیزهای مهمتری به نظر من هست مثلا یکیش فونت فارسی، بهتر نیست این مشکل رو هرچه زودتر حل کنیم؟نقل قول:
آیا مرورگر این گوشی از جاوا پشتیبانی می کنه؟
آیا مرورگر ی برای آندروید وجود داره که از فلش و جاوا پشتیبانی کنه؟ مثل opera 9.5 که برای ویندوز موبایل هست.
کسی opera mini روی این گوشی نصب کرده؟ اگر ok لطفا بگید که فونت فارسی و کلا صفحات رو خوب نشون میده یا نه؟
نرم افزاری برای پخش فیلم های با فرمت flv و avi برای آندروید وجود داره؟
*سپاسگزارم*
مطمئنا اپرا داره روی بروزر برای آندروئید کار میکنه.تا حالا هم مرورگرهاش فارسی رو ساپورت کردن.
به نظرم بچه های ایرانی که توی کار نوشتن نرم افزار و غیره هستن میتونن به راحتی فارسی رو برای این سیستم عامل اماده کنن.
پس زیاد نگران نباشید.
سلام شما یک جا اینو میگید
بعد که جوابتون رو میدن فارغ از درست و غلط بودن جواب، اینو میگیدنقل قول:
خوب لینک عکس ها از خود سونی هست پس مطمئنا سعی میکنه بهترین شرایط رو برای عکس گرفتن فراهم کنه تا بازخورد خوبی داشته باشه. تازه شاید یکمی هم دستکاریش کرده باشه کی به کیه!
آخرش چی شد؟نقل قول:
من نمی دونم چرا اینقدر به دوربین این گوشی توجه می کنید! البته جسارت نباشه اما چیزهای مهمتری به نظر من هست مثلا یکیش فونت فارسی، بهتر نیست این مشکل رو هرچه زودتر حل کنیم؟
اگه این مشکل سیستم عامله مطمئناً بقیه گوشیای آندرویید هم این مشکل رو دارن... سیمبین هم داشت uiq هم داشت... به زودی (امیدوارم) حل میشه...
شما هم تکلیف مارو مشخص کن قصدت روشن سازی قضیه است یا اینکه میخای رو گوشی عیب بزاری؟؟؟
مطمئن باش گوشی بدون عیب وجود نداره
دلخور نشی ها:11:
احتمالا اون کسی که با کیف و هندزفری بلوتوث خریده 680 خریده ازش کلی پول برنامه گرفتن !!!!!!!
آندروئید مارکت هم فعلا برای ما بستست
چون امروزبا یکی از بچه ها رفته بودیم ویواز بخریم و ارزون ترین قیمت برای راچل با هندزفری بلوتوث 730 تومن بود
عرضم که باطری راچل خیلی خوبه و با استفاده خرکی :دی حداقل یه روز جواب میده و استفاده نرمال هم 2 روز بیشتر جواب میده
خدمت امیر 70 که من همه اون سنسورایی که میگی داره به غیر از :
نقل قول:
2.قابلیت کم کردن صدای ولوم به محض اینکه گوشی از روی زمین برداشته میشود؟
اينم عكسي از كيف و هندزفري بلوتوث كه اون دوستمون خريده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اينكه پول برنامه گرفتن ازش و ... من چيزي نمي دونم...
نه آقا نمی خوام عیب بزارم، من خودم عاشق این گوشیم همیشه هم از چیزهای جدید استقبال کردم.نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم معمولا کیفیت عکس های سونی اریکسون خوب بودند نسبت به نوکیا و... . به نظر من همین که کیفیت عکس های این گوشی در حد متوسط باشه کافیه(البته برای من) چون به هر حال اسم این وسیله گوشی موبایل هست و قرار نیست مثل یه دوربین عکاسی دیجیتال کار کنه.
در مورد وجود نرم افزارهایی هم که پرسیدم انصافا نمی دونم وجود دارند یا نه؟ اگر می دونستم که نمی پرسیدم!
آیا از سخنان شما باید به این نتیجه برسم که؛
مرورگر فعلی این گوشی از جاوا و فلش پشتیبانی نمی کنه.
نرم افزاری برای پخش فیلم های با فرمت flv و avi برای آندروید وجود نداره.
درسته؟ :11:
گوشی شاپ 690 میده اما هندزفری بلوتوس فکر نکنم داشته باشه.
الان علاعدین قیمتش چنده؟
عکسی وجود نداره. فکر کنم آپلود سنترت فیلش ترهنقل قول:
اينم عكسي از كيف و هندزفري بلوتوث كه اون دوستمون خريده...
در مورد اينكه پول برنامه گرفتن ازش و ... من چيزي نمي دونم...
بچه ابادان .... مطمني كه عينك ريبون نزدي كه نمي بينيش:31:نقل قول:
شوخي كردم اقا سعيد...
بفرماييد....
دايوكس رو پخش ميكنه.نقل قول:
فك كنم آي وي آي رو هم پخش كنه
ولي اف ال وي رو اصلا خبري ازش ندارم
مهم هم نيس
حالا چون سامسونگ گذاشته اين حساسيت ايجاد ميشه كه اين فرمت در پيت رو همه هم داشته باشن
ف ال وي رو مرورگرش باز ميكنه(سايت يو تيوب)
در پیت نیست که . من با نرم افزار IDM ویدیوهای یوتوب رو دانلود می کنم با فرمت flv . باورتون میشه حدود 880 مگ ویدیوی این گوشی رو تا حالا دانلود کردم البته نه با اینترنت ذغالی خودم، از کافی نت سرعت یک مگ!نقل قول:
مهم هم نيس
حالا چون سامسونگ گذاشته اين حساسيت ايجاد ميشه كه اين فرمت در پيت رو همه هم داشته باشن
ف ال وي رو مرورگرش باز ميكنه(سايت يو تيوب)
So, was all that hubbub for nothing? British retailer mobiles.co.uk -- a wholly-owned subsidiary of giant Carphone Warehouse, for what it's worth -- is claiming a "man on the inside" as saying that the X10 actually can do multitouch after all, despite word from a Sony Ericsson product manager to the contrary. In fact, not only can it do multitouch, but it will do multitouch through a software update in the second half of the year, the source goes on to say. This all ties in nicely with the dude's claim that the X10 will see an official update to Android 2.1 in September, a window that dovetails rather nicely with Sony Ericsson's official line of 2H 2010
خوب یه خبر خوب واسه عاشقای گوشی,بازم بحس مالتی تاچ مطرح شده و اینکه توانایشو داره بعد update .......
نه، من به گوشی تعصب ندارم ...نقل قول:
آیا از سخنان شما باید به این نتیجه برسم که؛
مرورگر فعلی این گوشی از جاوا و فلش پشتیبانی نمی کنه.
درسته؟
جاوا رو که باید داشته باشه... حتی مینی اپرا هم داره... فلش رو نداره...
اون یکی هم نمیدونم واسه دایویکس xyplayer یا یه همچین چیزی وجود داره اما پولیه...
البته divx یه کدکه نه فایل... چون فایلهای divx معمولا با پسوند avi ذخیره میشوند وگرنه منظور از avi باید مشخص بشه که منظور چه کدکی هست.نقل قول:
دايوكس رو پخش ميكنه.
فك كنم آي وي آي رو هم پخش كنه
هر دوتاشه :31:نقل قول:
البته divx یه کدکه نه فایل..
هم فايل دايويكس داريم هم كدكش... ولي در اصل همون كدكشه
منظور از مولتی تاچ چیه؟ که این گوشی فعلا نداره و امکان ساپورتش رو داره؟
سوال دوم اینکه نوشته محدودیت رنگ برای اندورید این گوشی 65000 هستش و تو ورژن 2.1 به 16میلیون خواهد رسید منظر چیه؟ مگه میزان ساپورت رنگ به ال سی دی گوشی بستگی نداره و سخت افزاری نیست حالا چه دخلی به نرم افزارشه؟
این قابلیت نمایش تعداد رنگ یه جورایی هم سخت افزاریه هم نرم افزاری. بعضی از سیستم عاملها فقط توان نمایش 65000رنگ رو دارن مثل ویندوز موبایل و ورژن های پائین آندو. بعضی هاشونم اندازه خر رنگ نشون میدن:دی مثله مک os و آندو ورژن 2 به بالا.
خلاصه بشه آندو 2 رنگاش میره بالا چون ال سی دی X10 توان نمایش 16میلیون رنگ رو داره
سلام یه خبر تر و تمیز دارم در حد تیم ملی !
آندو2.1 و مولتی تاچ برای ایکس 10 تا سپتامبر !!!
مثل این که قراراه آپدیت جدیدی برای ایکس10 عرضه
بشه از سوی سونی اریکسون که ضمن افزوده شدن
مولتی تاچ ورژن سیستم عامل اون از1.6 به 2.1 تغییر پیدا کنه
update come second half of 2010:8:
[HTML]
http://www.cellphone-reviews.co.uk/2010/04/xperia-x10-to-get-multitouch-and.html
[/HTML]
دوست عزیز اگه میشه لطفا روش دانلود ویدیو از یوتوب با IDM رو برام توضیح بده.ممنون :11:نقل قول:
پسر عجب خبری خیلی حال کردم .نقل قول:
حالا یه سوال اگه مولتی بهش اضافه بشه قیمتش میره بالا تو ایران؟؟
برای منی که 10 روزه منتظرم تااین سوپر گوشی را بگیرم هیچ خبری خوشایند تر از اون نیست که مومنی پیدا بشه بگه می شه رو این گوشی فارسی ساز نصب کرد و چطوری؟
باور کنین خیلی براش دعا می کنم
چون الان هر دقیقه انتظار برا خرید این گوشی برا من یه سال می گذره
نمی دونم اونایی که گوشی بازن می فهمند من چی می گم
هیچ مسلمونی پیدا نمی شه بگه مولتی تاچ چیه؟
یعنی لمس صفحه نمایش در دو نقطهنقل قول:
در یک لحظه و تشخیص هر دو تا تاچ توسط گوشی
نقل قول:
آندو2.1 و مولتی تاچ برای ایکس 10 تا سپتامبر !!!
تا اون موقع افت قیمت پیدا کرده و دیگه نمیبرنش بالا. هر چند فکر نمیکنم فروشنده ها از این چیزا خبر داشته باشن و بخوان سو استفاده کنن!!نقل قول:
حالا یه سوال اگه مولتی بهش اضافه بشه قیمتش میره بالا تو ایران؟؟
دوست عزیز هنوز معلوم نیست ولی در آینده میاد تو فروم hero فارسی ساز براش اومد و بچه ها نصب کردن برای اینم حتما میادنقل قول:
سلام...
اينم نظرات يكي از دوستان كه اينو خريده و حالي ميبره....
نقل قول:
سلام دوستان..
من چهارشنبه هفته پيش x10 روگرفتم با گارانتي سيتادل 700000 پك كامل يعني با هدست بلوتوث
حالا مروري از امكاناتش براتون انجام ميدم ايشالا مفيد باشه
1- صفحه نمايش واقعا كيفيت خيلي خوبي داره -زير نور خورشيد همه چيز واضحه از iphone كيفيت تصويرش بهتره حالا اگه update هم بشه كه كيفيت تصوير هم بالاتر ميره
2-تنها روشن شدنش يه 10-15 طول ميكشه وگرنه در روند اجراي برنامه ها مشكلي حس نميشه
3- multi tasking رو خيلي خوب پياده شده
4-اسپيكر كيفيت مناسبي داره اما بلندي صداش شايد براي همه راضي كننده نباشه براي من كه خيلي خوبه
5-انتن دهي واقعا عاليه-خونه ما ايرانسل بگير نگير داره اما اين گوشي هم رو912 هم 936 خيلي خوب جواب داد.
كيفيت صداي مكالمه هم قوي و با كمترين نويز ممكنه هستش
6-مصرف باطريش خيلي خوبه گوشي رو از اول كه روشن كردم حدود 30 درصد باتري داشت كه تا پنج شنبه عصر دووم آورد.
7-من هنوز gps شو نتونستم تست كنم
8-mediascape ,timesape واقعا تجربه شيريني بود حس خوبي داشت اما كاش ف يسبوك هم تو ايران باز بود..
9-كيفيت دوربين واقعا خوب بود -8 مگ كامل -تو نور معمولي اتاق به نظر داراي نويز ميرسيد اما وقتي عكس كمل گرفته شد عكس بدون نويز بود
ايشالا دو نمونه عكس براتون ميزارم.
10- شورت كات گزاري روي صفحه اصلي خيلي روونه وحسابي هم سريع
11- تاچ واقعا منو شگفت زده كرد چون اگه نگم از iphone بهتر بود واقعا چيزي كم نداشت
12- من اولين تجربه استفاده ام از آندرويد بود -فقط بايد قلق هاي تاچ دستم بيادچون تاچش قابليت هاي جالبي داره...
نقل قول:
سلام.
مولتی تاچ یعنی قابلیت تاچ در دو نقطه بصورت همزمان.یعنی اینکه شما میتونی همزمان 2 نقطه از صفحه رو تاچ کنید و گوشی توان اینو داره که به هر دو نماس جواب بده و عمل کنه.:11:
کار خاصی لازم نیست. نرم افزار Internet_Download_Manager_v5.18_Build_8 رو نصب کن(در آسان دانلود هست). از این به بعد ویدیو هایی که بصورت آنلاین با IE می بینی، یه دکمه بالاش میاد که روش می زنی و با نرم افزار دانود می کنی.نقل قول:
من هم واقعا امیدوارم فارسی ساز هرچه زودتر بیاد.نقل قول:
اون روز تو شیراز رفتم به یه مغازه دار گفتم ایکس 10 دارید گفت چی؟ایستک؟:دی...
به یکی دیگش گفتم میگفت نه اشتباه میکنی.U10 داریم.اصرار هم داشت که درست میگه.گفتم که داره میاد.منتظر باشید.
2-3 روز بعد رفته بودم باز توی مغازش،به یکی که اومده بود گوشی بخره با آب و تاب میگفت فلان گوشی رو دارم اونم بخواین دارم تازه ایکس 10 هم داره میاد:"دی...
اقا تو که تو شیرازی اینو بهت گفتن وای به حال منی که تو ایلامم حتمآ برم بهم به جای ایستک که به شما گفتن به من نوشابه اشی مشی:31:نقل قول:
اون روز تو شیراز رفتم به یه مغازه دار گفتم ایکس 10 دارید گفت چی؟ایستک؟
دوستان در مورد این خبر اپدیت و قابلیت مالتی تاچ چیزی تایید میکنید؟
اگه بشه که باید بگم ایول داری سونی
راستی بچه ها کسی از سامان خبر نداره؟؟؟فکر کنم از وقتی x10 خریده به ما محل نمیزاره.سامان باشه داریم برات فردا ما هم x10 l میگیریما
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
اقا تو که تو شیرازی اینو بهت گفتن وای به حال منی که تو ایلامم حتمآ برم بهم به جای ایستک که به شما گفتن به من میگن نوشابه اشی مشی:31:نقل قول:
دوستان در مورد این خبر اپدیت و قابلیت مالتی تاچ چیزی تایید میکنید؟
اگه بشه که باید بگم ایول داری سونی
راستی بچه ها کسی از سامان خبر نداره؟؟؟فکر کنم از وقتی x10 خریده به ما محل نمیزاره.سامان باشه داریم برات فردا ما هم x10 l میگیریما
مثال جالبیهنقل قول:
اینم بشنوین
از یه فروشنده ای که انواع و اقسام گوش های رده بالا تو ویترینش خودنمایی می کرد پرسیدم x10 داری؟
بادی به غبغب انداخت گفت نه x10 ندارم اما x6 چرا هست
نقل قول:دوستان لطفا خاطرات خودرا در بخش خاطرات موبایلی مطرح کنید:31:نقل قول:
جالبه وارد قشم هم شده با هندفری از نوع آینو و با قیمت 650 تومن
ملت همه کف کنید:31:
یه سوال !؟
با توجه به اینکه x10 mini pro و mini .. سیستم عاملشون اندروید هستش و ورژن اون 1.6 ... 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنن .. همه جا که بحث بود گفتن این یه محدودیت از سیستم عامل اندروید نسخه 1.6 هستش که نمیتونه 16 میلیون رو ساپورت کنه .. پس چرا x10 mini 16 میلیون رو میتونه با توجه به اینکه نسخه 1.6 بهره میبره ؟