کلاً اینترنت تو ایران همه شرکتا آشغالن چه پارس آنلاین چه شاتل ... تازه این دو تا بهتریناش بودن. اگر مخابرات بده منطقه ما من میرم مخابرا ماهی 6 تومن 64 میگیرم:41:.حداقل پول نصب و آبونمان و ...... دیگه از آدم نمیگیره نامحدودم هست.
Printable View
کلاً اینترنت تو ایران همه شرکتا آشغالن چه پارس آنلاین چه شاتل ... تازه این دو تا بهتریناش بودن. اگر مخابرات بده منطقه ما من میرم مخابرا ماهی 6 تومن 64 میگیرم:41:.حداقل پول نصب و آبونمان و ...... دیگه از آدم نمیگیره نامحدودم هست.
دوستان من یک ماه پیش که رفتم سرویس 256 گرفتم اصلا بحث نبود سر اینکه با 4 یا 6 یا 8 نفر تقسیم میشه ولی جدیدا دوستم که رفت گفت سرویس های متفاوت داریم از 4 نفر تا 8 نفر share شدن رو داریم قیمت هاش هم تفاوت داره من از شیراز سرویس می گیرم
ای بابا این قدر دوستان بد گفتند در این تاپیک و تاپیکهای مختلف دیگه که ادم به شک می افته....چی کار کنیم حالا بیام پارس انلاین یا نه؟؟؟
یکی میگه خوبه یکی میگه کلاه برداریه!!!! یکی میگه حرف نداره ...یکی میگه اشغاله!!!!؟؟؟؟
حالا خوبه یا بده؟؟؟؟من دو ستم تو ابادان داره 128 حجم 8 گیگ...روزها دانلودش تا 250 هم میره شبها هم 50 تا 70 دان میکنه....
که خدایی خوبه....حالا گیر کردم !!!!!!!!!!!!!!بگیرم یا نه
عزیز کیفیت این روزاش افتضاحه سرعت دانلود در حد دایل آپ قطعی مکرر ارور tcp/ip فیلترینگ بیش از حدنقل قول:
نقل قول:
بازم بگم؟
نقل قول:
موافقم... بد بود ؛ این روزا بدتر شده..!
شما کدوم شهر زندگی میکنی؟نقل قول:
دیشب با سرویس 1 مگ فقط 1 گیگ دانلود داشتم !
در حالیکه تا هفته پیش 4 گیگ می شد دانلود کرد واقعا وضعیت اسف بار شده !
( تبریز )
این روزا تمام شرکت ها مشکل دارند به این دلیل !نقل قول:
به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات زيرساخت بنا بر اعلام رسمي DU اپراتور كابل مخابراتي SMW4 از آنجائيكه قطعي اخير اين كابل در مسيري حدود 20 هزار كيلومتر رخ داده ، كار تعمير اين قطعي با تاخير يك هفته اي مواجه شده است . اين اپراتور اعلام كرده است طولاني بودن مسير قطعي سبب شده زمان پيش بيني شده براي تعمير اين كابل از پيش بيني 5 روزه ي اوليه به يك هفته تا ده روز افزايش يابد كه در اين ده روز كليه كشورهاي خاورميانه به واسطه اين قطعي دچار افت كيفيت شبكه اينترنت خواهند شد ...
در کل بیا پارس آنلاین خوبه ...
دوست عزیز سرعت و کیفیت سرویستون به منطقه ای که توش هستید ربط دارهنقل قول:
من تو اهواز با 128 پارس آنلاین با 16 دانلود میکنم:2: ولی تو منطقه دیگه سرعت نرمال بالای 130-140 هست:19:
اگر دوستتون تو منطقتون راضی هست خب بگیرید
چرا شیراز و مشهد سرعت ها عالین ولی به شهرهای مظلوم دیگه که میرسه ...نقل قول:
من که اصلا سرعتم جالب نیست چند روزیه در حد 30 KB و متغییرم نیست که بگم الان میره روی 70
دوستان یه سول داشتم البته نمیدونم که به این تاپیک ربط داره یا نه !!!!
می خواستم بدونم که شرکت پارس آنلاین پیش شماره 87 رو ساپورت میکنه؟
ویا چه شرکتی این پیششماره رو ساپورت میکنن
ممنون
برو به این آدرس . شمارتو وارد کن .نقل قول:
کد:http://www.parsonline.com/fa
از دوستان پارس آنلاینی میخواستم بپرسم آیا واقعا این سیستم برس که میگن واقعیه؟! پارس آنلاین چند وقتی هست که تو آبادان نمایندگی گرفته و قیمت هاش نسبتا به بقیه ISPـهای آبادان گرون تره. من رفتم باهاشون صحبت کردم و میگفتن که سرعتشون متغیر ـه به طوری حداکثر سرعت دانلود به 100kb و حداقل به سرعت واقعی پهنای باند میرسه.
منتها میخواستم بدونم که آیا ارزش داره پول بیشتر بدم اما اینترنت محدود بگیرم؟( ISPـهای دیگه پهنای باند 256 بدون محدودیت رو 45 میدن)
دوستان برای تمدید شارژ باید بزارم سرویسم قطع بشه یا قبلش باید پرداخت کنم ؟ این عکس وضعیت سرویسم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای خرید گیگ اضافی هم باید بزارم گیگم تمام بشه یا قبلش باید بخرم ؟
زیاد فرقی نداره ولی قبلش این کارا رو کنی بهتره.نقل قول:
چون من یه هفته بعد از پایان اکانتم رفتم دوباره خریدم، یه روز طول کشید تا راه بیوفته
سرعت خیلی افتضاست...!
40 مگ تو یه ساعت دی ال میشه..!!!!
این تست الانه واینهم مصرف امروزم:
با اون تست نمیشه اینطوری مصرف کرد مگه این که دورش بزنید.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:۲-۳ روز دیگه این مشکل حل میشه.نقل قول:
دلیلش هم قطعی کابل در ۳ نقطه در نزدیکی ایتالیا هست
الله اکبر
آخر من موندم چطور میشه وقتی روزا تست می گیرم دانلود 0.3 Mb میشه ولی شبش بر خلاف قبل که هر شب 700 mb می زد امشب 2 Gb دانلود کرد سرعت فیکس 115 kb :8::31:
پارس انلاین از معدود ISP هایی هست که سرعت شبانش با روزانش رقابت تنگاتنگی داره.
دوستان این قطعی و ... به خاطر اون کابل هم هستا :31:
دوستان چندتا سوال فنی :
این سرعت هایی که میزارین(100 کیلو در ثانیه) واسه 128 پارس انلاین هستش ؟ و اینکه نامحدود هستش و در روز هم همین جوریه یا فقط شبانه ؟
و قیمتش چنده ؟
:11:
من تو کف این موندم پارس آنلاین هر پینگ و سرعتی داشته باشه این اسپید تست 2.8 را بهش میدهنقل قول:
این امتیاز توسط یوزرهای آی اس پی بهش داده میشه پیشنهاد میکنم هر وقت تست میکنین یک ستاره بهش امتیاز بدین که امتیازش یواش یواش بیاد پایین و چهره واقعیش مشخص بشه.نقل قول:
من الان چراغ adsl مودمم چشمک میزنه.یعنی خط رانژه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز وقتی بعد از چشمک ثابت بشه یعنی رانژه شده اگر همش چشمک بزنه و ثابت نشه یا رانژه نشده یا تیغه خرابه باید عوض شهنقل قول:
ممنون از این که جوابمو دادین.نقل قول:
حالا در مورد تیغه یکم توضیح بده واسم.چی هست؟داخله مودمه؟
:41:
سلام
دوستانی که اکانت از رپید دارن سرعتشون به حالت قبل برگشته یا نه؟
سرعت پارس آنلاین بشدت کاهش یافته ... به زور 30 :41:
با سلام به همه
من ساکن اهواز هستم . جدیدا از خدمات پارس آنلاین استفاده می کنم ، خیلی هم راضی هستم
خداییش قطعی نداشته تا حالا،از سرعت 128 استفاده میکنم که در حدود 60 تا به بالا دانلود دارم.هر وقت هم تماس گرفتم
پاسخ دهیشونخوب بوده. کلا راه اندازیش 3 روز طول کشید. با اینکه خط تلفن ما فیبر نوری هم هستش.مرکز رجایی اهواز هستیم.قیمتش هم مناسبه.3G 128 رو میدن ماهی 12000 تومان.اما مثل اینکه قراره تعفه هاشون از این هم ارزون تر بشه
شماره تماس دفتر اهواز :3383830
آدرس: کیانپارس-نبش 14 غربی- ساختمان برج- طبقه 3 -واحد 6
سلام
من ساکن اهواز هستم.از پارس انلاین هم استفاده میکنم.راستش خیلی هم راضیم.چون ا حالا قطعی نداشتم.خیلی زود هم برام اومدن نصب کردن.به شما هم توصیه میکنم که از پارس الاین استفاده کنید.آخه
تعرفه جدیدشون رو که من ازش خرید کردم واقعا قیمتهاش کمه.تو چند تا مرکز در اهواز هم مودم رایگان میده.
امتحانش ضرری نداره.
تلفن تماسشون توی اهواز : 3383830 هستش
بر خلاف اکثر شرکتها هنوز اوضاع پارس آنلاین به حالت سابق بر نگشته !
از من که معمولیه نه خوبه نه بد.
اصولا من آدم شکر گذاری هستم
عزیز احتمالا شما نماینده پارس آنلاین در اهوازید .نه؟:13:نقل قول:
قطعی رو که کل اهواز داره ولی سرعت تو مناطق مختلف متغیره...
بچه ها هنوز سرعت پارس درست نشده؟:13: