لطفاً جديدترين ورژن اين نرم افزار رو بهمراه كرك و اموزش لازم واسم بذارين.من شبها فقط ميتونم دانلود كنم.اميدوارم قبل از صبح يه نفر اين تاپيك رو باز كنه و بهم لينك بده.آمين!!
Printable View
لطفاً جديدترين ورژن اين نرم افزار رو بهمراه كرك و اموزش لازم واسم بذارين.من شبها فقط ميتونم دانلود كنم.اميدوارم قبل از صبح يه نفر اين تاپيك رو باز كنه و بهم لينك بده.آمين!!
تو نت يه گشتي زدم و يه لينك از ورژن 6.0.0.362 پيدا كردم.
تو اين صفحه:
دانلودشم كردم.خوب.كرك ميخواد؟کد:http://www.pctools.com/spyware-doctor/
اينم لينك مستقيم ورژن 6.0.0.362 بدون كرك:
و ورژن 6.0.0.354 همراه پچ:کد:http://www.pctools.com/mirror/sdsetup.exe
کد:http://rapidshare.com/files/129338806/SpywareDoctor6.0.0.354_Patch.rar
واسه ورژن 6.0.0.362 كرك وجود نداره؟من كه هر چي گشتم پيدا نكردم و چون شبها ميتونم دانلود كنم واسه همين هم اي ورژن و هم ورژن قبلش رو دانلود كردم.
حالا بهم بگين كدوم رو نصب و چطور كرك كنم كه واسه اپديت مشكلي پيش نياد.
دوستان زحمت كرك رو كشيدن و منم واست پچش رو آپلود كردم كه ميتوني از لينك زير بگيري.نقل قول:
* كرك:کد:http://rapidshare.com/files/132717083/Spyware.Doctor.v6.0.0.654_patch.exe.html
1.بايد بعد از نصب برنامه فايل مربوط به كرك رو به پوشه ي نصب برنامه منتقل كني.
2.سريالي كه توي راهنماش هست رو وارد كني.
* پچ:
بعد از نصب برنامه و خروج از اون پچ رو اجرا كن.همين.
البته خودمم اينها رو بلد نبودم(همونطور كه از پستهاي قبليم معلومه).ولي كمي تو سايتهاي مختلف خارجكي(به كمك گوگل)گشتم و اينا رو فهميدم.
دوستان لطف ميكنين كرك يا پچ ورژن 6.0.0.362 رو واسم بذارين؟
دوست عزیز برای دانلود جدیدترین نسخه Spyware Doctor به تاپیک زیر مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212094
جديدترين ورژن رو دارم مجيد جان.فقط كركش رو ندارم.
نميخوام واسه خاظر كركش برم يه بار ديگه از اول 15 مگ رو دانلود كنم.يكي از دوستاني كه كركش رو دارن لطف كنين آپلود كنن.
یه سوال بچه ها...من ورژن جدید رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم میگه باید به اینترنت وصل بشی و اپدیتش کنی....تا زمانی هم که اپدیت نشه برنامه رو نشون نمیده ..راهی هست که جلوشو بگیرم؟..مرسی..
درسته همینطورهنقل قول:
بعید میدونم راه چاره ای داشته باشه
من که بلافاصله آپدیت میکنم و به خوبی کار میکنه
در ورژن جدیدش 6.0.0.362 گزینه import p r o x y هم اضافه کرده که کار رو خیلی راحت میکنه
واقعا که مسخره است
پس از نصب برنامه باید اول آپدیت کنی اون هم 17 مگابایت ناقابل
از طرفی چون در Spyware Doctor نمیشه آپدیت ها رو ذخیره کرد مشکل در اینستال های بعدی پابرجاست
حالا این 17 مگابایت رو اگه دانلود کنم رزیوم داره یا نه؟..دوستان با پچ یا کرک نمیشه مشکلشو حل کرد؟..یا از طریق رجیستری؟.مرسی..
کلا فایل ستاپ برنامه فاقد دیتابیس هستش و شما باید پس از نصب برنامه دیتابیس رو از طریق اینترنت دانلود کنیدنقل قول:
متاسفانه اینگونه آپدیت قابلیت رزیوم نداره
اسپایوردکتر با ورژن 5 کلی از کاربرانش رو از دست داد حالا این ورژن 6 که نور علی نور شده :9:
نقل قول:
مرسی مجید جون...واقعا حیف این انتی اسپای وار به این خوبی...
اه اه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دانلود نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازخیر Spyware Doctor گذشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون a-squared خیلی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینطوری کردن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که آنتی ویروس می خوام آپدیت کنم کلی غر میزنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من سریال spyware.doctorv3.8.0.2575 رو میخوام.
در ضمن دنبال antispyware master هم میگردم(خود نرم افزار و آخرین ورژن) .
لطفا هر کی میدونه کمک کنه.
فوریه!
ممنون!
داداش کجایی؟
ورژن 3.8 ؟
الان جدیدترین ورژن 6 هست...
نقل قول:
منهای بحث آپدیتش مشکلات خاص خودش رو پیدا کرده که گاها دردسر سازه
بنظرم دوستان تا آمدن ورژن های جدیدتر یه مدت بیخیالش بشن بهتره
نقل قول:
مجید جون ورژن جدید یعنی 7 ماه دیگه...تازه اگه اون موقع نگه کشورتون تحریمه و اجازه دانلود ندارید...مثل گوگل ارث !
دوست عزیز Spyware Doctor یه نکات مثبت و یه نکات منفی داره که در ورژن جدید نکات منفی بیشتری مشاهده میشه
بنظر من بهتره از برنامه های خوب دیگه ای چون A-Squared ، Malwarebytes Anti-Malware و ... بجای اون استفاده بشه
بهر حال اگه دوستان علاقه به این برنامه دارند بهتره از نسخه صرفا آنتی اسپایور استفاده کنند
و از نسخه های 6 شامل آنتی ویروس جدا خودداری کنند تا ایرادات این نسخه ها هم برطرف بشه
من مدتهاست كه از اين برنامه استفاده ميكنم.يكبار آپديت 17.5mb داشت ولي بعد از آن هيچ مشكل خاصي با اين برنامه نداشته ام.بصورت اكتيو هم از اين برنامه استفاده نميكنم.هفته اي يكبار آپديت ميكنم و سيستم را با آن اسكن ميكنم.در مدت زماني كه از اين محصول استفاده ميكنم تاكيد ميكنم مشكل خاصي با آن نداشته ام حتي با وجوديكه كاسپر روي سيستم من نصبه ولي چون بصورت اكتيو و همزمان از اين 2 محصول استفاده نميكنم مشكل خاصي براي من پيش نيومده.
خيلي خوب ميشه دوستاني كه مشكلاتي با اين برنامه دارند مشكلاتشون را در ميان بذارند تا با نقاط ضعف اين برنامه بيشتر آشنا بشيم و بتونيم اين موارد را با شركت سازنده درميان بذاريم.
hamilton عزیز شما از کدوم محصول استفاده میکنید؟.محصولی که شامل آنتی ویروس هستش و یا نه ...
من محصول حاوی آنتی ویروس رو در ویندوز XP سرویس پک 2 نصب کردم و Kaspersky Internet Security 7.0.1.325 هم فعال هستش
پس از نصب ، سیستم رو Quick Scan کردم و تهدیدات رو پاک کردم اما دیگه قادر به وبگردی نبودم (با تمام مرورگرها مشکل داشتم)
اسپایور دکتر رو کاملا غیر فعال کردم و تمام فایلهای پاک شده رو برگردوندم اما مشکل حل نشد
اسپایور دکتر رو پاک کردم و مشکل حل شد
برخی از دوستانم که پس از نصب و آپدیت میگفتند که مشکلی پیش میاد که دیگه قادر به پیدا کردن انجین خود نیست!!!!!!
جالب بود که برنامه مدت ها به دنبال انجین خودش میگرد!!!!
مجيد جان من از محصول Spyware Doctor with Antivirus نسخه 6 استفاده ميكنم.البته انجين آنتي ويروس آنرا غيرفعال كرده ام و فقط از بخش Spyware Doctor آن استفاده ميكنم.دليل استفاده از اين محصول(تركيب داراي آنتي ويروس) وجود اكانت يكساله اختصاصي بود كه در مورد Spyware Doctor موجود نبود.در كنار اين محصول از Kapersky Internet Security 2008 v8.0.0.454 نيز استفاده ميكنم.من نه تنها از Quick Scan بلكه از Full Scan هم استفاده و تهديداتي كه پيدا كرده بود را نيز حذف كردم و تا الان نيز هيچ مشكلي براي من ايجاد نكرده.ولي من بصورت فعال از 2 محصولي كه گفتم استفاده نميكنم.حتي با وجوديكه محصولات كاسپر با محصولات PCTools بويژه Spyware Doctor سازگاري كامل ندارند به مشكلي برنخوردم.
ساير دوستاني هم كه با اين محصول در سيستم خود به مشكل برخوردند مسايل و مشكلات خودشان را بيان كنند تا من اين مشكلات را به پشتيباني آنها منعكس كنم.
بحث پشتیبانی اسپایور دکتر رو کردی که دلم خونه
هر بار با پشتیبانی تماس میگیرم یه 5 روز دیگه جوابم رو میده تازه جواب ها حل مشکل نمیکنه بلکه توجیح کارشون هستش
مثلا در مورد اینکه چطور میتونم آپدیت ها رو حفظ کنم ؟ جواب دادند که راهی برای حفظ آپدیت های اسپایور دکتر وجود نداره
گفتم آخه در حال حاضر اکثر برنامه های آنتی ویروس و آنتی اسپای برای آپدیت آفلاین روشی رو مدنظر گرفتند تا کاربران راحت تر باشند
گفتند برای اسپایوردکتر چنین چیزی ممکن نیست و در ضمن آپدیت اسپایور دکتر حجم چندانی نداره!!!
بهرحال دوستان دیگه هم حتما مشکلات خودشون رو مطرح کنند
خوب برای خودشون معلومه حجمی نیست!
سرعت بالا و نا محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ریجستر name , license می خواهدنقل قول:
شما برای دریافت رجیستر کی یکساله به تاپیک زیر مراجعه کنید (فکر کنم هنوز فعاله)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248569
تمام کمپانی PC Tools توسط Symantec خریداری شد.
من هیچ کدوم از برنامه هاش رو بغیر از ThreatFire استفاده نمیکنم و برای من فرقی نمیکنه که توسط سایمانتککد:http://money.cnn.com/news/newsfeeds/articles/marketwire/0426070.htm
خریداری شده یا نه چون کیفیت نرم افزار هاش واقعا بد بود و حالا بدتر هم میشه.
ThreatFire هم در اصل مال PCtools نبود بلکه بعدا خریداری شد.
از اين پس مطالب جديد و مرتبط با اين محصول در پست اول اين تاپيك قرار داده خواهد شد.
دوستان
سایت تبیان که گذاشته حجمش 40 مگ هست!!
حتما باید با Database باشه
فکر کنم کرک شده هم باشه
کد:http://tebyan.net/download/spyware_doctor_with_antivirus_2009.1471.html
سلام دوستان
موقع smart update ارور 25 رو می ده
معنی اش چیه؟
چه پيغامي ميده؟من همين امروز Spyware Doctor را آپديت كردم و بدون مشكلي آپديت شد.آيا شما از سريال قانوني استفاده ميكنيد يا از كرك؟نقل قول:
من از کرک استفاده می کنمنقل قول:
فقط می نویسه که smart update failed
error 25
همین
سلام
لینک دانلود ورژن 6.0.0.385_Full
و لینک دانلود ورژن 6.0.0.427 بتاکد:http://rapidshare.com/files/153789121/Spyware_Doctor_6.0.0.385_Full.rar
حجم این فایل بتا حدود 27 مگ هست که بعد از نصب قابل اجرا هم بود و جهت آپدیت با 1.29 مگ فایل باقیمانده آپدیت شد.کد:http://kewlshare.com/dl/69317f0e23b7/Spyware_Doctor_6.0.0.427.rar.html
احتمال اينكه مشكل از كرك باشه و از كار افتاده باشه هست.شما چرا از سريال قانوني براي رجيستر كردن و اپديت استفاده نميكنيد؟نقل قول:
.............................
دوست عزیز بارها سوالات اینچنینی پرسیدید و من هم پرسش های قبلی شما رو بطور کلی جواب دادم
تا بعنوان پاسخی برای سوالات مشابه شما باشد با اینحال مجددا سوالی مشابه کردید
اولا بحث مخرب ها با سایر تهدیدات متفاوت است ( در ضمن درجه انتشار مخرب ها در سیستم هم فرق دارد )
اصولا آن گونه تصوراتی که شما از آلودگی دارید برای آلوده شدن سیستم به کد های مخرب با درجه انتشار بالاست
در صورت داشتن یک آنتی ویروس قوی و تنظیم صحیح و رعایت اصول آن ، تقریبا از شر انواع مخرب ها راحت می شوید
پس آنگونه انتشاری که شما هر بار تصور آن را دارید رخ نداده
اما برخی تهدیدات مثل جاسوس ها هستند که ظاهر آرامی دارند ولی بصورت زیرکانه ای اقدام به جمع آوری اطلاعات و خروج آن میکنند
اینگونه تهدیدات ممکن است از دید آنتی ویروس به دور بماند ( چون فعالیت مخرب و یا انتشار خاصی از خود نشان نمی دهد)
بخاطر همین استفاده از یک محصول آنتی اسپایور در سیستم نیاز است
خب همانطور که آنتی ویروس ها با هم متفاوتند ، آنتی اسپایور ها هم تفاوت کارایی خاص خودش را دارد
مثلا Spyware Doctor در برابر Ad-Ware ها اگر بگوييم بهترين عملکرد را دارد دروغ نگفتیم
درعوض AVG Anti-Spyware در برابر جاسوس ها به مراتب بهتر از Spyware Doctor است
خب شما اگه قصد استفاده از انتی اسپایورهای متعدد دارید پس حتما Malwarebytes' Anti-Malware را داشته باشید
Spyware Doctor هم بصورت گارد خاموش و صرفا بعنوان یک اسکنر بسیار مفید است و AVG Anti-Spyware ...
سلام
شيوه آپديت كردن برنامه اسپايور دكتر رو با اين ورژن ميخواستم بدونم چجوريه?
Version: 5.5.1.332
Database version: 5.09820e
نمی توانید آپدیت کنید یا اینکه اصلا بلد نیستید آپدیت کنید ؟
برای آپدیت کافیه از طریق گزینه زیر و استخاب Next اقدام به آپدیت محصول کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امروز برای کاری خواستم به سایت PcTools ( تولید کننده محصول Spyware Doctor ) برم که پیغام داد
کاربران ایران ( بهمراه چند کشور دیگر ) ، بر اساس قوانین ایالات متحده تحریم شده اند
بر همین اساس امکان دسترسی به سایت و محصولات PCtools برای شما ممکن نیست
حال سوالی برام پیش اومده
بخاطر تحریم صورت گرفته از سوی PCTools علیه کاربران ایرانی ، آیا کاربرانی که از محصول Spyware Doctor استفاده میکنند
همچنان قادر به آپدیت محصول خود هستند ؟ یعنی میخوام بدونم برای آپدیت محصولات که به IP ایران حساس نیست ؟
( من خودم در حال حاضر از این محصول استفاده نمی کنم بهمین جهت از دوستان عزیز پرسیدم )
Spyware Doctor رو باید با ست کردن پ ر و ک س ی آپدیت کنید.(به علت تحریم ایران)