آنتی ویروس شما چیه؟نقل قول:
ممکنه اون نذاره.
Printable View
آنتی ویروس شما چیه؟نقل قول:
ممکنه اون نذاره.
سلام . 2 تا مغازه توی حشیه خیبابونن که 100 متری با هم فاصله دارن. میخواستم بدونم با d-link dir -600 میشه تو این فاصله بین اونا ارتباط برقرار کرد . یا اگه نیاز به تقویت داره از چه انتنی استفاده کنم ؟ ممنون:46:
شما مطمئنید با pppoe وصل هستید من گمان کنم شما با bridge وصل هستید:نقل قول:
این عکس status مودم من هست(اون آخری رو نگاه کن):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی گشتم درباره بردش چیزی ندیدم ولی چون احتمالا آنتنش دو قطبی هست داخل فضای آزاد 300مترو رو میکشه ولی هر چه دور بشی کیفیت ترافیک اطلاعات و سرعت هم کم میشه(ممکنه به 3mbps برسه)نقل قول:
آنتن قویتر هم من خودم از خیلی ها پرسیدم ولی چون خیلی ها اطلاع ندارن جواب درستی نمی دن ولی فکر کنم یا قرار دادن یه پل بین مودم ها بشه این کار رو کرد البته باید مودم در حالت وایرلس دو مد کاربر و سرور رو ساپورت بکنه که مودم tp link 8901g ساپورت نمیکنه و گمان کنم این d link هم ساپورت نکنه وتنهاترین راه همون خرید آنتن قوی هست که گرون هستن.
اینم نمایش محیط کاربری مودم:
[HTML]http://www.pcwintech.com/screenshots-d-link-dir-600-d-link-firmware[/HTML]
من توی یه مغازه دوربین ip camera بیسیم دارم . تو اون یکی هم میخوام dlink -dir 600 بذارم تا بتونم تصویرو بیسیم بگیرم . 1 m/s هم جواب کارمو میده . فکر میکنین جواب بدن ؟
من pppoe رو تنظیم کردم اما brige interface رو اکتیو کردم .امروز رفتم و پرسیدم انگاری مشکل از خود مخابرات هستش.گفتن که یه مدل d-link هست که میشه تنظیماتش رو خودت تنظیم کنی روی pap اما انگاری tp-link ها نمیشهنقل قول:
بستگی به این داره که مودم دوربینتون رو میشناسه تا بهش وصل بشه و برعکس؟؟نقل قول:
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
شما تنظیماتتون رو مثل مال من انجام بدید و نتیجه رو بگین:نقل قول:
پس من چطور با pppoe تنظیم کردم؟!!(منظورتون از pap همون pppoe هست؟؟!!!)
مثل مال شماست اما وصل نمیشه.نقل قول:
این استاتیک ip جریانش چیه همینی که توی عکسی که گذاشتی هست؟!
نهنقل قول:
آنتی ویروسم رو هم خودشو و هم فایر والشو آفیدم بازم نمیشه
چکار کنم. چرا نمی تونم پی سی رو ببینم توی لپ تاپم پس ؟ :41:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم این مقادیر آی پی توسط خود شرکت به صورت اتوماتیک مقداردهی میشه یه بار دیگه هم گفته بودم!!!
شما اگه نمیتونید از این طریق وصل بشید مشکل رو باید با شرکت حل کنید
چون آی پی دستی نمیشه واسش تعریف کرد
موفق باشید.
احتمالا مشکل از تنظیمات ویندوز 7 هست ؟نقل قول:
تو RUN بعد از 2 تا بک اسلش ای پی PC رو بزن و اینتر کن ببین چی میشه و ارور چی میده
ip استاتیک مربوط میشه به اینکه شما بخواد به سیستمتون hp دستی بدید ولی شما همیشه روی dynamic باشه بهتره.نقل قول:
اقا شرمنده دیر شد این ماله منه:نقل قول:
برادر شما که از بریج عکس گذلشتی من میخواستم از PPPOE عکس بزاری:5:نقل قول:
آخه من از bridge استفاده میکنم.نقل قول:
بازم هیچینقل قول:
آقا بین این همه آدم که این مودمو دارن هیچکی همچین مشکلی نداشته که هیچکس نمیتونه مشکل کارو حل کنه ؟ ای بابا
مشکل از مودم نیست چون طبق حرف شما از یه طرف فایل ها دیده میشه و گیم هم بازی میکنید مشکل از ویندوز 7 هست !
تنظمات امنیتی و Join رو چک کن
من که نگفتم مشکل از مودمهنقل قول:
تنظمات امنیتی و Join مثلا کجاها میشه توضیح بدین کامل ؟
سلام. اره . مودم و دوربینو کنار هم set کردم وایرلس تصویر گرفتم. فقط میخوام ببینم تو این فاصله هم اینا میتونن به هم مرتبط بشن تصویر بدن یا نه ؟ حتی انتن وایر لس دوربین هم قابل تعویضه . ایا میشه سرش سیم داد اوردش بیرون مغازه تا بردش افزایش پیدا کنه ؟؟
اگه آنتن مودم دو قطبی باشه همونطور که گفتم تا 100 مفید جواب میده ولی ممکنه سرعت افت کنه.نقل قول:
در مورد سیم کشی آنتن آنتن دو قطبی رو بیشتر از 1 متر نمیشه سیم داد اگه بوی دیتا رو ناقص می کنه.به نظر من اصلا نده یا اگه مودمتون آنتن قویتر می خوره یکی بخر.
ولی با همین تا 100 متر جواب میگیری ان شاءاله.(اگه رو بروی هم باشن که خیلی خوب میشه)
خیلی ممنون از راهنماییت. امروز با لبتاپم تا 5 متری مغازه دوم تصویر گرفتم. فقط 5 متر دیگه لازم دارم:41:. چکار میشه کرد ؟؟؟ فکر میکنین اگه سر انتن سیم بدم بیارم بیرون مغازه مشکل حل شه ؟ یا اگه انتن قویتر بندازم مشکل حل شه ؟؟؟ چه انتنی به dlink DIR-600 میخوره ؟
شما اینجوری گفتی منم اینو دیدمنقل قول:تنظیمات Network and internet sharing رو چک کننقل قول:
بازم هیچی
آقا بین این همه آدم که این مودمو دارن هیچکی همچین مشکلی نداشته که هیچکس نمیتونه مشکل کارو حل کنه ؟ ای بابا
تنظیمات firewall رو چک کن و off کن firewall سیستمتو
برو تو :
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
وهمه تنظیمات رو turn on کن هم برای home و work و public
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
انتن اکسترنال تو بازار زیاد هستنقل قول:
ولی اول یکم جا به جا کن و یکم ور برو اگه نشد برو سراغ انتن اکسترنال بگیر یا تقویت کننده
همونطور که گفتم طبق کتاب اصول طراحی احسان ملکیان(ص219) بیشتر از 1 متر نمیشه سیم داد و شما بهتره ندی.نقل قول:
با سیم انداختن ممکنه حل بشه :13:
من خودم هم خواستم برای مودمم یه آنتن بگیرم کسی جواب من رو نداد که چه آنتنی بگیرم ولی اونطوری که پیداس آنتن های زیادی هست ولی من تو شهرمون ندیدم.
ولی باید هر آنتنی که میگیرید با کانکتور RP-TNC باشه واگر نباشه باید آداپتورش رو بگیرید . من بشخصه فقط یک بار آنتن های برد بالا رو از نزدیک دیدم.
اگر تو شهر شما هست برو بگیر قیمتشون زیاد نیس تقریبا حول و حوش 20 تا 45 تومن هستن.
البته یادتون نره که به جهتدار و بدون جهتش توجه کنید برای متال همین آنتن مودم شما بدون جهته.
دوستان یه نفر گفت کارت شبکه usb اکسترنال بگیرم . با سیم usb بیارمش بیرون . فکر میکنین همچین چیزی جواب بده ؟ یعنی اون مشکل افزایش سیم انتن دو قطبی رو حل کنه ؟ این کارتای وایرلس اکسترنال انتن هم داره یا شبیه فلش مموریه ؟؟؟؟:31::20:
اگه به اندازه ی کافی نزدیکش کنید(به دوربین یا گیرنده) درست میشه ولی یه مشکلی هست اونوقت مودمتون بیرون میفته و هر کسی میتونه بهش دسترسی داشته باشه.نقل قول:
وگر نه با usb network adaptor مشکلی ایجاد نمیشه.
هم فلش مانندش رو هست و هم آنتن دارش.
SALAM
KOD SACURIYT MODEM WIRLES ZYEXL DAR HALAT PISHFARZ CHAND AST
سلام
الان اين مودم واير لس تي پي لينك قيمتش چنده
و چه مدلي را پيشنهاد مي كنيد
.
علیک السلامنقل قول:
حالت پیشفرض منظورتون چیه؟
اگه منظورتون وقتی است که کد رمز وایرلس رو فعال می کنیم این بستگی داره که از چه الگوریتمی برای کد گذاری رمز استفاده شده باشه:
WEP64 bit
WEP128 bit
WPA-PSK
WPA-PSK2
...
ولی معمولا یه مشت صفر هست که اگه کاربر مودم رمز تغییر نده خیلی خنگه که این پسورد رو بزاره ، بمونه.:27:
لطفا فینگلیشی ننویسید:31:
---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
تا 1 هفته پیش که قیمت کردم 42 تومن.نقل قول:
فعلا همین مدل بدلیل ارزانی و کیفیت خدمات مشابه نسبت مودم های وایرلس دیگر موجود در بازار طرفدار زیادی پیدا کرده. و انصافا هم خوب جواب پس داده.
من دارم و راضیم.
تنظیمات Network and internet sharing رو چک کن
تنظیمات firewall رو چک کن و off کن firewall سیستمتو
برو تو :
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
وهمه تنظیمات رو turn on کن هم برای home و work و public
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
مهندس جان من همه این تنظیماتی که گفتی رو قبلا چک کردم. اما همچنان مشکل باقیه. مطمینی که باید با سون ور برم ؟ آخه من سون رو تو ایکس پی میبینم مشکل من اینه که ایکس پی رو تو سون نمیبینم و نمیتونم تو سون بازش کنم. همه فایر والا هم آف. ایکس پی با کابل لن به مودم وصله سون هم با وایرلس.
چیز دیگه ای به ذهنت نمیرسه ؟ من که دیگه کلافه شدم.
[/COLOR]
تا 1 هفته پیش که قیمت کردم 42 تومن.
فعلا همین مدل بدلیل ارزانی و کیفیت خدمات مشابه نسبت مودم های وایرلس دیگر موجود در بازار طرفدار زیادی پیدا کرده. و انصافا هم خوب جواب پس داده.
من دارم و راضیم.[/QUOTE]
آره مودم خوبیه نسبت به قیمتش منم ازش راضیم. خونه 120 متری کامل پوشش میده دو طبقه رو. میخواستم کلی پول بدم مدل دو آنتنه شو بخرم خوب شد اشتباه نکردم با قیمت مناسب اینو گرفتم. البته اون سری n رو هم ساپورت میکرد ولی خوب لپ تاپ من ساپورت نمیکرد باز میشد همون. یعنی خرج اضاف :21:
دوست عزیز گمان کنم شما هم بنحوی ولی نه مشابه به این دوستمون که تاپیکش رو زیر گفتم مشکل دارید.نقل قول:
لطفا کاملا جواب هایی رو که دوستان دادند بخونید و ببینید که تمامی تنظیماتی رو که دوستومن انجام داده و می خواسته مشکلش (که تا حدودی مثل شما هست) رو حل کنه ، مثل شما انجام داده و حل نشده و توجه کنید که در آخر این دوستمون به چه نتیجه ای رسیده.
امیدوارم جواب سوالتون رو بگیرید.:20:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437560[/HTML]
آقا نشد که نشد. حتی ایکس پی رو از دوباره نصبیدم نشد.کانکشن آداپتر های سون رو هم ریموو کردم دوباره اینستال کردم. کلا فکر کنم این عمل غیر ممکنه چون ایکس پی مستقیم با کابل شبکه به مودم وصله و سون با وایرلس به همین خاطر فقط یه طرفه میشه دید. فکر کنم بخوای دو طرفه ببینی باید هر دو با وایرلس وصل شه :41:نقل قول:
راه دیگه ای نیست که بشه سیستم ایکس پی رو تو سون ببینم ؟ ایکس پی wired و سون wireless. می خوام فایل ردو بدل کنم بینشون.
ویندوزی غیر از ویندوز قبلی و با sp دیگه نصب کنید ببینید چی میشه.نقل قول:
پس کجا رفتین ؟ تاپیک قفل شد ؟
:19:
سلام به همگی آقایون من رو که یادتون میاد؟ اگر نمیاد چند صفحه قبل رو بخونید!
مودمم در حالت pppoe کانکت نمیشد زنگ زدم پشتیبانی گفتم همچین مشکلیه و گفتش شما کانکتی:18: منم گفتم نیستم حاجی اصلا نت من 4 روزی هست که قطع شده...بعدش خودش پسوردمو عوض کرد و نمیدونم اونجا چه کار کرد که چراغ اینترنت روی مودم یه یهو روشن شد....! امروزم نتم برقرار شد و من خوشحالم اینم یه عکس از صفحه اول مودمم:
آقا 1 tp-link TD-w8901 خریدم پدرم رو در آورده
وایرلس 1 بار به گوشی و لپ تاپ وصل میشه و راحت کار میکنه
1 دفعه میشناسن ولی هیچ صفحه اب نه رو موبایل نه رو نوت بوک باز میکنه
دلیلش چیه الان با 3 موبایل مشکل دارم 1 بار میشناسه و کار میکنه حالا گیر داده میشناسه ولی موبایل ها میگن به ابنترنت وصل نیست مشکل از چیه با iphon/htc tuoch 2 /nokia 5800 بد جور الان 3 ساعت هرسه گوشی وصل میشن ولی هیچ جا رو باز نمیکنن مودم رو هم ریست کردم نشد
آقا 1 tp-link TD-w8901 خریدم پدرم رو در آورده
وایرلس 1 بار به گوشی و لپ تاپ وصل میشه و راحت کار میکنه
1 دفعه میشناسن ولی هیچ صفحه اب نه رو موبایل نه رو نوت بوک باز میکنه
دلیلش چیه الان با 3 موبایل مشکل دارم 1 بار میشناسه و کار میکنه حالا گیر داده میشناسه ولی موبایل ها میگن به ابنترنت وصل نیست مشکل از چیه با iphon/htc tuoch 2 /nokia 5800 بد جور الان 3 ساعت هرسه گوشی وصل میشن ولی هیچ جا رو باز نمیکنن مودم رو هم ریست کردم نشد
نقل قول:شما اون مک آدرس رو تعریف کردی توی مودم؟نقل قول:
قسمت وایرلس رو از interface setup انتخاب کن و اون پایین مک آدرس تمام وسیله هاتون رو بهش بدین.
و در صمن اگر بجز کانکشن وایرلس در داخل گوشیتون کانکشن وایرلس دیگه ای دارین پاکش کنید.
مطمئن بشید آدرس رو درست میدین.
من امروز یه nolia n86 8mp رو کانکت کردم با وایرلس و نرم افزارش رو آپدیت کردم...sony ericsson p1i هم که از قبل وصل میشد. یه لپ تاپ fujitso semenc هم بود که اولش بازی در میوورد و کانکت میشد اما صفحه باز نمیکرد که بعد دوبار تست دوباره درست شد.....در ضمن مک آدرس موبایل رو روی کارتنش میتونید ببینید.
در صورتی که به جواب نرسیدین میتونین به isp زنگ بزنید به احتمال زیاد برای اکانتتون یه mac filter گذاشتن که با ریست کردن اکانتتون اون درست میشه.
سلام
می خوام مودم Tp-link 8901 رو یه جوری تنظیم کنم که هر کامپیوتری که بهش وصله بتونه با کانکشن به اینترنت وصل شه... اما نمیشه... یکی وصل میشه، اون یکی error 678 میده... چی کار کنم؟
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اکانتتون رو در چه حالتی به اینترنت متصل کردین؟نقل قول:
حالت brige: فقط یک کامپیوتر میتونه وصل بشه و برای اتصال باید کانکشن بسازید.در این حالت چراغ adsl خاموشه.
حالت pppoe: هر کامپیوتری میتونه به اینترنت متصل بشه چراغ internet روشنه در این حالت.
من به حالت PPPoA/PPPoE تنظیم کردم، ولی چراغ internet روشن نیست و چراغ adsl روشنه! :41:نقل قول:
اینم عکس صفحه تنظیمات!