سوال بسیار خوبی بود!نقل قول:
Printable View
سوال بسیار خوبی بود!نقل قول:
آخ چقد منتظر این بازیم..
دقیقا کی میاد ؟ فردا پسفردا ؟
فردا دیگه آخرشه
فکر کنم همین فردا هم کرک بشه
میانگین امتیاز کاربران گیم اسپات 9.7 :32::9:
سیو شماره 1 رو ایمپورت کردم،یه چند تا آیتم از اون مثل زره raven وجود داره
تا اینجا به یه سری تصمیمات قبلیم اشاره شده،باید دید دیگه تا چه حد موثره
درسته ولی فعلا تعداد اونایی که امتیاز دادن کمه و تا آخر همین نمی مونه ولی پیش بینی میشه خیلی بالا باشهنقل قول:
میانگین امتیاز کاربران گیم اسپات 9.7
خب فعلا چند تا سایت به بازی امتیاز دادن:
bit-tech 9.5
GRYOnline.pl 9.5
Joystick 9.5
Pelit Magazine 9.3
Gamereactor UK 9.0
PC Games 8.8
این آخری یعنی PC Games توی نقدش اشاره کرده که: بازی یکی از عالی ترین بازی های تاریخ سبک نقش آفرینیه ولی کامل نیست...
تا فردا امتیاز های خیلی بیشتری از بازی میاد که من واقعا منتظرم ببینم یه سری سایت ها مثل گیم اسپات چه امتیازی میدن و سورپرایز میشیم یا نه...
سایت دانلودها بازی رو گذاشته همراه با کرک
کد:http://www.----------.com/1390/02/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-the-witcher-2-assassins-of-kings-2/#more-19315
بالاخره بازی کرک شد؟ کی بازی کرده؟ نیما تو بازی کردی؟
کی کرکش کرده؟
آره شده
منم دارم بازی میکنم
بقیش مربوط به تاپیک مشکلات نصب و اجراشه :31:
یه چندتا عکس از تو خود بازی بزار ببینیم.نقل قول:
مشکل پرفرمنس که نداری؟
اگه نداری سیستمتو بگو و این که با چه تنظیماتی داری بازی رو اجرا می کنی...
و این که چندتا فریم می گیری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: تصاویر
مشکل اجرا نداره
دارم رو ultra بازی میکنم رو 1280.720،تقریبا 50 فریم میده
فقط اون ubersampling رو غیرفعال کردم،چون فریمو از 50-60 میاره زیر 20
بازی خودش SuperSample داره؟؟؟:18:نقل قول:
دارم رو ultra بازی میکنم رو 1280.720،تقریبا 50 فریم میده
فقط اون ubersampling رو غیرفعال کردم،چون فریمو از 50-60 میاره زیر 20
فکر کنم اولین بازی تاریخ هست که در ستینگ خودش SS داره...
عالیه!!!!
نیما تو مشکل ِ سیو و لود نداری ؟ یه کاربری اونور میگفت که داره
یک توضیح میدی ss چیه؟ ممنوننقل قول:
و
دوستا به نظرتون یکشو بازی کنم یا نه؟ من بازیش نکردم!
والا ما هرچی فروم و سایت خارجی بوداسفالت کردیم همه می نالیدن از کرک و اجرا نشدن بازی یا شما خیلی خوش شانسی که داری بازی می کنی یا ما بدشانسیم که بازی لود نمیشهنقل قول:
روند اصلی بازی چطوریه ؟ فایتاش چطوریه ؟ نوبتیه یا real هست ؟ شهر و اینا داره توش ول بگردیم یا کوئستای فرعی بریم
مثل fable قابلیت نگه داشتن پت و این جور چیزا چی ؟ :دی
نه مشکلی نیسنقل قول:
نیما تو مشکل ِ سیو و لود نداری ؟ یه کاربری اونور میگفت که داره
امیدوارم تا آخر همینجوری باشه
لابد بستگی داره کدوم ورژنو دارننقل قول:
والا ما هرچی فروم و سایت خارجی بوداسفالت کردیم همه می نالیدن از کرک و اجرا نشدن بازی یا شما خیلی خوش شانسی که داری بازی می کنی یا ما بدشانسیم که بازی لود نمیشه
روند خوبی داره،فایتشم همزمانه،شهر با کوئست فرعی هم دارهنقل قول:
روند اصلی بازی چطوریه ؟ فایتاش چطوریه ؟ نوبتیه یا real هست ؟ شهر و اینا داره توش ول بگردیم یا کوئستای فرعی بریم
مثل fable قابلیت نگه داشتن پت و این جور چیزا چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجاش که بازی کردم به نظرم میتونست بهتر باشه
صدا گذاری بعضی شخصیت ها مثل iorveth و kingslayer و zoltan با اونی که تو تریلرا دیدیم فرق داره،به نظرم قبلیا بهتر بود مخصوصا زلتن
میانگین امتیاز بازی فعلا از 5 تا نقد 9.5 هستش
الان گیم اسپات رفتم امتیاز یوزر ها رو نگاه انداختم همش 10 می دیدم!
فقط اینجا برید عنوان ها رو بخونید:
جالبه اونایی که امتیاز 10 داده بودن بیشتر یوزر ها باهاشون موافق بودن ولی امتیازای پایین رو کسی موافق نبود... بازی رو هم اکثرا سخت می دونن....کد:http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitcher2/players.html
گیم اسپات احتمالا دیگه کم کم امتیازش رو میده و اگه 9.5 هم بده نباید تعجب کرد و اگه فرضا زیر 9 بگیره یکمی جای تعجب داره!
خلاصه به نظر می رسه حتی می تونه بهترین بازی ماه باشه پس تاپیک این بازی بزرگ رو بهش کم لطفی نکنید و بیشتر توجه کنید... حالا چون بازی فعلا برای یه پلتفرم اومده نباید دلیل بشه که کم استقبال بشه! به هر حال کمتر کسی بازی در این سطح رو از دست میده...
الان من بازی رو بخرم راحت میتونم بازی کنم دیگه؟
برای فروش هست؟
وحید به نظرم خیلی احتمالش کمه که پیم اسپات با توجه به نمرات یوزرها بیاد امتیاز پایین بده، کمِ کمش باید 9 باشه! جالبه بدونی تو سایت GamesRadar که به بازی 10/10 داده، اونو با The Witcher و DAII و Mass Effect2 مقایسه کرده بود و گفته بود که از 2 تای اول خیلی بهتره و اصلا قابل مقایسه نیست ولی در مقابل مس افکت از نظرش این دو بازی با هم برابر بودن، آخر نقدشم نوشته:نقل قول:
It may not end up being the best RPG of the year, but it’s most definitely one of the best RPGs I’ve ever played.
به نظر من کار Skyrim خیلی سخت شد با اینکه تیم سازنده ی اسکایریم واقعا بعد از چند سری تجربه های بالایی دارن ولی در هر حال Witcher هم خودشو ثابت کرده...
---------
اولین بنچ مارک بازی هم اومدم:
این سایت هم ببینید، تفاوت تنظیمات مینیموم و ماکسیموم رو در بازی مقایسه کرده:کد:http://up.--------.com/images/g0lk1m94c034lx2427uv.jpg
امتیازات بازی هم تا به الان به ظرح زیر هست:کد:http://www.pcgames.de/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-PC-232263/Specials/The-Witcher-2-Interaktiver-Grafikvergleich-Minimale-vs-maximale-Details-825088
GameReactor – 9
CD-Action – 9.5
Gry-online – 9.2
Bit-tech – 95/100
NowGamer – 8.4
GameReactor Sweden – 9/10
GamesRadar – 10
بچه ها منم بازی رو گرفتم، فقط می تونم بگم شاهکاره !! واقعا عالیه بازی...
من با تنظیمات Ultra با US خاموش بازی رو اجرا کردم حدود 60 فریم می گیریم.
همه چی عالی کار شده، (فایتینگ ها، مجیک ها، محیط بازی، گرافیک، انتخاب ها، شخصیت ها، صداگذاری و ...) و در نوع خودش فوق العادس، البته من فقط 2 ساعت بازی کردم و نمی تونم کامل نتیجه گیری کنم ولی در نگاه اول واقعا عالی بود!
فقط می تونم به RPG بازا بگم از دست دادن این بازی حرومه D: خودتون باید بازی رو ببینید تا بفهمید من دارم چی می گم.
الان نیما از خوشحالی سکته میزنه!:31:نقل قول:
بچه ها منم بازی رو گرفتم، فقط می تونم بگم شاهکاره !! واقعا عالیه بازی...
من با تنظیمات Ultra با US خاموش بازی رو اجرا کردم حدود 60 فریم می گیریم.
همه چی عالی کار شده، (فایتینگ ها، مجیک ها، محیط بازی، گرافیک، انتخاب ها، شخصیت ها، صداگذاری و ...) و در نوع خودش فوق العادس، البته من فقط 2 ساعت بازی کردم و نمی تونم کامل نتیجه گیری کنم ولی در نگاه اول واقعا عالی بود!
فقط می تونم به RPG بازا بگم از دست دادن این بازی حرومه D: خودتون باید بازی رو ببینید تا بفهمید من دارم چی می گم.
نقل قول:
والا من که رفتم بازی رو بگیرم گفتن هنوز کرک سالم برای بازی نیست و هنوز نیاورده بودن:41::13:
خودش که یه ذره خورده توی ذوقش ... منم الان نصبیدم
نقل قول:
کجا بود همیجا بود پست داده بودم که بله. ویچر واقعا میترکونه...از اولین تریلری که از بازی دیدم اینو فهمیدم حتی پست ها اول این تاپیک بود یا دراگون ایج بود گفته بودم این بازی عالی خواهد شد.
اول La رو بازی میکنم بعد اینو....چه شود
من از mass effect 1 و 2 بی نهایت لذت بردم.ولی حالم از dragon age 1 و2 بهم خورد. آیا از witcher 2 هم لذت می برم؟
fighting اش شبیه کدام بازیه؟
آقا اینو کسی دیده ؟ :blink:
الطائر در ویچر2 کشته می شود!!!
زمانی که ویچر2 را بازی می کنید حتما حواستان را جمع کنید تا چنین صحنه های جالبی را از دست ندهید.
در حدود 30 دقیقه از ابتدای بازی "Geralt" وارد یک اصطبل میشود و بر روی دسته ای کاه، یک جسد افتاده است که کاملا شبیه الطائر در بازی فرقه اساسین است. ظاهرا الطائر در حین انجام "Leap Of Faith" اتفاقی برایش افتاده که به این سرنوشت دچار شده است و البته "Geralt" هم بی تفاوت از این صحنه می گذرد!
این اولین باری نیست که شرکت های بازیساز رقیب، صحنه های خنده داری از بازی های یکدیگر را نشان می دهند. اجساد Doom2 در دوک نوکم، اشاره به شخصیت درایور در GTA3، شمشیر آرتاس در مردان ایکس و ... اینها لحظات خنده داری است که همه ما آنها را دیده ایم. اما مرحوم الطائر در ویچر 2 اصلا چیز دیگری است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع دی بازی نیوز
من قبل این که بازی رو شروع کنم ویدئوشو تو Vg دیدم، به خاطر همین هی دنبالش می گشتم:31:نقل قول:
همون اولای بازی هم هست، اینم عکسی که گرفتم:
خواستید ویدئوش هم میزارم دقیق بفهمید کجاست.
دوستان ميشه بگيد حجم سورس بازي چقدره ؟ آيا اينكه ميگند دو تا دي وي دي 9 هستش يعني حدود 16 گيگ درسته ؟
نسخه Collector Edition بازی که از Skidrow الان پخش شده دو تا dvd 9 هست، یکیش 7.8 گیگ یکیش 6.1 گیگ.نقل قول:
من میخوام این بازی رو دانلود کنم...میخواستم ببینم فرق حجم زیاد با حجم کمش چیه؟
فرق کالکتر ادیشن با ریپک چیه ؟
توی سایت ِ اسکید که چیزی نزده
ادیت : این برداشتن ِ بقچه! ی سربازا خیلی دردسر داره ، عین کامیون توی کوچه ی باریک هی باید جلو عقب کنی که گزینه ی سرچ ظاهر بشه بالاخره !
من سی پی یوم رو اورکلاک کردم یه ذره ، فریم ریت بهتر شد . امروز میرم یه کولر میذارم واسه سی پی یو ، حالشو میبرم
نیما چجوری این متعلقات ِ Armor رو اضافه کنم به لباسم ، هی میگه نیمیشِد :دی
آقا بعضی جاهاش چقدر سخته ، اونجایی که قراره در رو واسه فالتست باز کنم راه نداره اونارو بکشم اصلا" . بمب و کوئن و اینا هم فایده نداره
اگه لباست جای خالی داشته باشه (اون دایره های کوچیک) حتما میشه
Yrden و dodge roll خیلی مفیدن
عاشق ِ وقتیم که در پشت سرش میبنده ، موهاش میپره هوا :دی
سلام
من هم بازی رو شروع کردم تا اینجا که خیلی حال داد.بازش هم تقریبا آسونه هرچقدر میره جلو سخت تر میشه.
فقط یک سوال ماموریت های فرعی چجورین؟
چرا تو نقشه علامتی براشون نداره و فقط اصلی رو نشون میده؟
اینم یه خبر دیگه :blink:
یکی از کارکنان بایوویر به بازی ویچر2 امتیاز 0 از 10 داد!
ظاهرا بازی سازان در بعضی شرکت ها، هنوز هم با استفاده از سایت Metacritic سعی می کنند که امتیاز بازی خود را بالا ببرند یا این که بازی های رقیب را حسابی بکوبند. اخیرا کاربری با نام M_stanard در این سایت به بازی ویچر2 امتیاز صفر داد و در کامنت خود هم فحش و ناسزای بسیاری به ویچر2 داد. همین کاربر اما در زمان انتشار عصر اژدهای2 به این بازی امتیاز 10 داد و مفصلا این بازی را مدح و ستایش کرد. در اینجا عکسی از این کار ناشایست بایووری را می بینیم.
منبع دی بازی
نظر شخصی : از کجا معلوم ماله bioware بوده باشه :blink: شاید یه فنه تعصبی بوده ( احتمالا ایرانی :santa: )
اصلا" کارکنای این شرکتا حق وارد شدن به رسانه رو ندارن
من فکر میکردم بازیه مالی نباشه
ولی دیروز یه تریلر ازش دیدم واقعا منو مجذوب خودش کرد.مخصوصا مبارزات بازی
واجب شد این هفته برم بازیو تهیه کنم