سلام من یه دستگاه کپی konica minolta bizhub c350 توی محل کارم دارم ولی تجربه استفاده از اونو ندارم.
اگه امکان داره از ابتدای کار راهنمایی کنید چطور میتونم ازش استفاده کنم.
با تشکر
Printable View
سلام من یه دستگاه کپی konica minolta bizhub c350 توی محل کارم دارم ولی تجربه استفاده از اونو ندارم.
اگه امکان داره از ابتدای کار راهنمایی کنید چطور میتونم ازش استفاده کنم.
با تشکر
بعد از کلی تحقیق نظرم روی کونیکا 450 گرفته..قصد گرفتن کپی رنگی تا سایز a3 و شاید چاپ اعلامیه برام مهمه..
متاسفانه کیفیت چاپش نمی دونم چقدر مطلوبه...
در ضمن سوالی دارم...
این مدل با 2 تومان میشه خرید؟؟ آخه از 1.5 تا 5 قیمت می دهند..
قیمت مواد مصرفی و سرویس این دستگاه چقدره؟؟
ممنون
سلام دستگاه ۴۵۰ تمیز باشه کیفیت خوبی داره ولی با توجه به این که چندسالی هست تو بازار مورد استفاده قرار گرفته و شرکت اصلی مدلهای بالاتر را جایگزین کرده پیشنهاد میکنم اگه کار زیاد دارید کونیکا سری ۴۵۲ میتونه خوب باشه با توجه به اینکه دستگاه تا چندسال اینده از لحاظ سرویس و قطعات مشکلی نخواهید داشتنقل قول:
راهنمایی خواصی نمیخاد شما هرجا مشکل داری بگو تا راهنماییت بکنمنقل قول:
یعنی این دستگاه اگه حدود 2500 بگیرم احتمال داره هم مشکل داشته باشه هم قطعاتش در آینده گیر نیاد؟؟
سوال دیگه ...
این دستگاه فقط پورت لن داره میشه کار دیگه ای کرد که با پورت لن کار نکنه؟؟
چون من 2 تا pc با هم شبکه هستند و امکان نصب و وصل کردن این 2 تارو ندارم..ممنون
من از 450 نمیدونم ولی خودم 550 دارم که با 451 تفاوتی نداره. همه میگفتن فقط با LAN میشه به PC متصلش کرد. اما من با USB کانکت شدم خیلی راحت تر تونستم کار کنم.نقل قول:
دستگاه من یه پورت USB دارهکه با کابل USB وصلش کردم به سیستمم خودش درایورشو شناسایی کرد.
اما با LAN کلی دردسر IP دادن داشتم
با سلام خدمت همه ی دوستان
من کل صفحات این تاپیک را خوندم
من کافینت دارم
حجم کاریم زیاد نیست
میخوام کپی رنگی بگیرم
باتوجه مطالب دوستان کونیکا 450 چیز خوبی برای کار من است
فقط دوستان راهنمایی کنند هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه داشت . از کجا بفهمیم دستگاه دست دوم هست یا استوک معمولا کنتور این دستگاه ها قبال دستکاری است.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اونکه صدرصد ولی به پیشنهاد من اگه اصرار داری دستگاه 450 بخری بگرد دنبال دست دوم تمیز چون استوک دروغی بیش نیست والبته با گارانتی 10 هزار عددی که خاطر جمع باشی می تونی کارت lan هم بخری تا مشکل شبکه هم حل بشه که حدود 20 هزارتومان بیشتر نیستنقل قول:
موفق باشید
450 که همینطور گفتم استوک وجود نداره چون الان حدود 5 ساله تو بازار ایرانه یعنی تو خارج ایران عملا تولید نداره شما می تونید از فروشنده معتبر دستگاه تمیز تهیه کنید که گارانتی هم داشته باشید البته توجه داشته باشید که الان با توجه به تونرهای مزخرف تمام دستگاه های رنگی که از تونرهای غیرفابریک خریداری میکنه با مشکل پرز مواجه اند که خطی در وسط صفحه می اندازه پس از همه لحاظ هرچی هرجا میخرید با ضمانت بخرید !!!نقل قول:
@[URL="http://forum.p30world.com/member.php?u=176391"]mohsensada[/URL];
قبلش از آقا محسن تشکر کنم این تاپیک از سال 2010 ایجاد شده و این آقا محسن هنوزم پاسخگوست . توی دنیای امروز کسی رایگان هیچ اطلاعاتی را نشر نمیده و جای تشکر داره انشااله خدا عوضشو بهش بده.
من واقعا موندم چه دستگاهی بخرم میخوام یه دستگاه ارزون قیمت و در عین حال با کیفیت بخرم البته حاضرم تا 3.500.000 هم هزینه کنم. واقعا اگر دستگاه کپی رنگی نو و نه استوک وجود داشت من حاضر بودم حتی تا 6 میلیون هم هزینه کنم اما چکنم که این دستگاه های کارکرده هیچ اعتباری بهشون نیست.
من یه دستگاهی میخوام که اذیت نکنه چون واقعا حجم کاریم هم زیاد نیست من یه جورایی میخوام جنسم جور باشه هرکی امد نپره در عین حال کارهای متفرقه هم باهاش انجام بدم مثلا آگهی فوت و ... شما چی پیشنهاد میکنید
یه بنده خدایی میگفت اپسون جوهرافشان بخر هم نوش توی بازاره هم هزینه نگهداریش کمتره و هم کیفیتش بیشتر
نشر شما چیه واقعا گیر کردم
سلامنقل قول:
برادر عزیز اپسون ممکنه هزینه اولیه یعنی خرید دستگاه کم باشه ولی فقط و فقط برای چاپ عکاسی مناسبه و ضمنا مشکلات گرفتی هد بیچاره ات میکنه میتونی همون کونیکا ۴۵۰ تمیز پیدا کنی ولی باز اگه بیشتر تونستی هزینه کنی کونیکا ۴۵۲ بخر
چند نکته
دستگاه کونیکا نو توی بازار هست مبلغ ۳۰ میلیون به بالا بنظز من که نمیصرفه (من الان ۷ ساله استوک مصرف میکنم) مشکلی نداشتم چون از فروشنده واقعی خریدم و با ضمانت امیدوارم متوجه منظورم شده باشی یعنی استوک از فروشنده مطمن و باانصاف بخری صدرصد به مشکل برنمیخوری
دوم که با اپسون نمیتونی اعلامیه ترحیم بزنی و همچنین کار زیاد بکشی
راستی دلیل پاسخگویی بنده به این دلیله که خودم از صفر شروع کردم و همانطور که میدونی کسی جواب درست و حسابی نمیده و ادم میمونه چی بخره پس سعی میکنم از تجربه ۷ ساله خودم دراختیار همکاران و دوستان بزارم
تازگی ها دستگاه سلفون کش اضافه کردم که به موقع به دوستانی توضیحات کامل میدم چون هیچ اطلاعاتی که بدرد دفاتر فنی بخوره ندیدم تو این زمینه
باز باید ببخشید اگر غلط املایی وجود داره یا جملات کامل نیس چون با گوشی جواب میدم
سلامنقل قول:
برادر عزیز اپسون ممکنه هزینه اولیه یعنی خرید دستگاه کم باشه ولی فقط و فقط برای چاپ عکاسی مناسبه و ضمنا مشکلات گرفتی هد بیچاره ات میکنه میتونی همون کونیکا ۴۵۰ تمیز پیدا کنی ولی باز اگه بیشتر تونستی هزینه کنی کونیکا ۴۵۲ بخر
چند نکته
دستگاه کونیکا نو توی بازار هست مبلغ ۳۰ میلیون به بالا بنظز من که نمیصرفه (من الان ۷ ساله استوک مصرف میکنم) مشکلی نداشتم چون از فروشنده واقعی خریدم و با ضمانت امیدوارم متوجه منظورم شده باشی یعنی استوک از فروشنده مطمن و باانصاف بخری صدرصد به مشکل برنمیخوری
دوم که با اپسون نمیتونی اعلامیه ترحیم بزنی و همچنین کار زیاد بکشی
راستی دلیل پاسخگویی بنده به این دلیله که خودم از صفر شروع کردم و همانطور که میدونی کسی جواب درست و حسابی نمیده و ادم میمونه چی بخره پس سعی میکنم از تجربه ۷ ساله خودم دراختیار همکاران و دوستان بزارم
تازگی ها دستگاه سلفون کش اضافه کردم که به موقع به دوستانی توضیحات کامل میدم چون هیچ اطلاعاتی که بدرد دفاتر فنی بخوره ندیدم تو این زمینه
باز باید ببخشید اگر غلط املایی وجود داره یا جملات کامل نیس چون با گوشی جواب میدم
سلام خدمت همکاران محترم
چند نکته که گفتم برای دوستان تازه کار شاید مفید باشد را میگم تا در این راه موفق تر عمل کنید
اول از همه هر ساله به نمایشگاه های مربوط به شغل خودتون برید برای کار چاپ نمایشگاه بین المللی در دیماه و نمایشگاه نشر رومیزی و دیجیتال 5 الی 8 خرداد هرسال در هتل المپیک می باشد بروید هم با تکنولوژی های جدید و دستگاه های جدید اشنا می شوید و هم با شرکت های ارائه کننده خدمات که می تونید راحت انتخاب کنید با کدوم کار کنید!!!
دوم از خرید دستگاه (خوب ) نترسید مثلا دستگاه کونیکا 452 از 5میلیون شروع میشه تا 12 میلیون خب تکلیف 5 تومانی مشخصه که چطور باید باشه بگردید یک دستگاهی بخرید که حداقل یکسال فقط چاپ براتون بزنه پس دستگاه خوب خوبه !!! و اینکه ممکن است بعضی از افراد که معمولا هستن بگن این دستگاه را نمیخاد بخری کارش نیست ... (مخصوصا در شهرهای کوچک) بهتون بگم که مهم خود شما هستید اگر هنر دارید که طرح بزنید و کار خاص انجام بدهید پس اقدام کنید این شما هستید که باید کار برای دستگاهتون درست کنید و مشتری پیدا کنید (سال 87 خودم وقتی میخواستم دستگاه رنگی بیارم 2 نفر بیشتر نداشتن که آن زمان بهم میگفتن نمیخاد کارش نیست ولی طوری شد که حدود 12 نفر تو همان منطقه دستگاه اوردند و جالبتر کارهای رنگی من از سیاه و سفیدم بیشتره!) و الان که حدود 8 نفر دستگاه بنر دارند بنده قصد خرید دستگاه بنر را دارم چون عقیده دارم من میتونم مشتری های خودم پیدا کنم و موفق باشم پس در شغل خودتون از هیچی نترسید و تنها با دوست داشتن شغلتان خرید کنید و بروز باشید
در حال حاضر هم خدمت دوستانی که قصد خرید دستگاه های جدید دارند بگم که دستگاه سیاه وسفید استوک ریکو mp5000 را پیشنهاد میکنم که حدود 5 میلیون قیمت داره و رنگی هم کونیکا 452 که یک دستگاه با کیفیت و خوب را میتوانید حدود 7 تا 8 براحتی پیدا کنید.
موفق و پیروز باشید
دستگاه کیو سرا 2230 چطوره ارزش خرید داره؟؟؟
در مقابل کونیکا چطوره؟؟
مواد مصرفی و ....
چطوره؟؟
طبق تحقیقی که انجام دادم..تونر و مواد مصرفی بالایی داره...و ارزش خرید نداره...
گویا در حال حاضر کونیکا بیزهاب بهتره....
حالا دوستانی که دارند این دستگاه .....
مل 350 با 450 زیاد فرق داره؟؟؟؟
کیفیت چطور ؟؟
http://typeiran.com/r/15570
سلام
دوستان من قصد شروع کار و زدن یه مغازه لوازم التحریر و چاپ را دارم
میخوام یه دستگاه رنگی و یه سیاه و سفید بخرم
باگشت و گذار در نت به این نتیجه رسیدم که
رنگی کونیکا 452 بگیرم
و سیاه و سفید شارپ ام ایکس 450
نظر دوستانو در مورد این دو دستگاه میخوام بدونم
452 را میدونم یکی از بهترین های بازاره و تقریبا شکی توش نیست
ولی تو سیاه و سفید موندم
مصرفمم شاید روزانه بین 1000 تا 1500 برگ باشه
دوستان سلام من تصمیم دارم دفترفنی تاسیس کنم .
پیشنهادشما خریدکدام دستگاه سیاه وسفیداست.
متشکر می شوم اکربه من کمک کنید.
دوستان سلام من تصمیم دارم دفترفنی تاسیس کنم .
پیشنهادشما خریدکدام دستگاه سیاه وسفیداست.
متشکر می شوم اکربه من کمک کنید.
سلامنقل قول:
باید در جریان باشی که451,452 تونر فابریک جواب میده که یک ست الان 1100-1200 هزینش هست اما کیفیتش عالی هست من الان 2 سال دارم و مشکلی نداشتم حتی 451 هم دارم با وجودی که ایمج مشکی ضعیفتری نسبت به 452 داره اما ازش راضی هستم چون از جای مطمئن خرید کردم استوک اروپا نه استوک ایران ( اگه بشه بهش گفت استوک)
توی این 5 سالی هم که کار چاپ انجام میدم دستگاه سیاه و سفید بهتر از آفیشو ندیدم شما یه آفیشیو 1075 بخر خیال خودت رو راحت کن اصلا طرف توشیبا و شارپ نرو
سلام
لطفا به قیمت های این سایت نگاه کنین ببینین منصفانه هست ؟ویکی که خوبه بهم پیشنهاد بدین
من می خوام یه دستگاه کپی تا دو نیم ملیون بخرم.
کد:http://copyir.com
نقل قول:
همیشه در همه جا ثابت شده که دستگاه های جدیدی که وارد بازار می شوند امکان شکست در بازار و ادامه کار وجود دارد خصوصا چاپ دیجیتال
الان دستگاه بهترین کیفیت را بزند ولی وقتی سرویس کار برای اون دستگاه نباشه عملا بدرد نمیخوره یا قطعات مصرفی پیدا نشه بعداز یک مدت دستگاه میخوابه
ولی دستگاه های معروف که در بازار هستن برای مثال کونیکا هر عطاری و بقالی برید قطعه هاشو پیدا میکنی!
به همین راحتی می شه فهمید چه باید خرید!
سلام به همه دوستان همکار و غیر همکار :n16:
ممنون بابت راهنماییتون ولی یکم دیر بود و من دستگاهامو خریدم
سیاه و سفید شارپ سری ام ایکس 450 ، 4 ملیون تومن
و رنگی به خاطر کمبود بودجه از 452 رفتم سراغ 450 با قیمت 3 ملیون تومن
از جفت دستگاها راضی هستم جفتشون کیفیت قابل قبولی دارن
جفتشونم یه مشکلات جزیی دارن
سیاه و سفید از کاست یک کاغذو کج میکشه و گیر میکنه نمیدونم ایرادش از کجاست فقط هم از کاست یک این ایرادو داره
رنگی هم رو کارتریج قرمز یه خط سفید نازک میندازه
تعمیرکار قراره بیاد جفتشو نگاه کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از شروع اینکار تونستم انتشارت دانشگاهم بگیرم
حالا برای انتشارات دانشگاه دنبال یه سیاه و سفید تعداد بالا زن میگردم تو جستجو ها رسیدم به ریکو ام پی 7000 و 8000 و شارم سری ام ایکس 550 620 700
ولی قیمت ها بکم بالاست
دوستان راهنمایی کنید ببینم چی باید بگیرم
نقل قول:
مبارک باشه
شارپ هزینه مصرفی بالای داره
mp7000 یا mp8000 تو سرعت تفاوت دارن دستگاه خوب و با کیفیتی هست مجبوری فشار به خودت بیاری که بعداً مجبور نشی دوباره هزینه کنی الان با این بازار که قسطی هم میدن شما راحت میتونید از هرجایی که هستید قسطی تهیه کنید
اون خط سفید هم بخاطر نامرغوب بودن تونرها رخ میده یک مقداری پرز میگره که باعث خط انداختن میشه مواظب باشید سرکیسه تون نکنن که 5 دقیقه بیشتر کار نداره
چه کسانی در ایران بهترین تعمیرکاران حرفه ای ریسوگراف هستند؟
بنظر بنده حقیر در خیابان ظهیرالاسلام میتوان رد هفت نفر از بهترین تعمیرکاران ایرانی را گرفت :آقایان بختیاری ، موسوی البته برادر آقای بختیاری نیز در شمال تعمیرکار حرفه ای محسوب میشود .
آقای محبی در کرج کارمند شرکت صدرا اکسین
و البته لیست افراد در آینده نزدیک بروز میشود .
تشکر از شمانقل قول:
ولی بهتر است ادرس و یا شماره تماسی از اقایان درج می شد
یکی از همکارها یک دستگاه تکثیر داره که چندسالی میشه خراب شده و بخاطر اینکه فعال نیست دستگاه را درست نکرده حالا قصد خرید دستگاه را دارم شما اطلاعاتی از مدل دستگاه gestetner 5329l دارید ایا قطعات و سرویسکار برای دستگاه پیدا میشه یا خیر؟
با درود
می خواهم یک دستگاه مپی برای یک مدرسه بگیریم،
1- دنظرتون در مورد مارک توشیبا چیست؟ من دنبال یک مارک عمری و هر کار کن می گردم
2- بودجه 5-7 میلیون
3- ترجیحا دستگاه دورو بزند
شارپ ام ایکس 620 یا 550 یا 700نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
دوستان میخوام یه پلاتر بگیرم عرض 110 و ترجیحا 8 رنگ
چی پیشنهاد میدین ؟ اپسون ، کانن ، اچ پی ؟
نقل قول:
سلام و خسته نباشید
دستگاه استوک mp7000 or 8000 یکی از این دو دستگاه را بگیرید کیفیت و سرعت بالایی دارد نسبت به سایر دستگاه کم دردسر می باشد
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی
بنده یه دستگاه شارپ AR450 دارم یه مشکل داره و اونم اینه که وقتی کپی میگیرم گاهی اوقات کاغذ رو پله پله می کنه و گاهی هم سایه میندازه.ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر
در زمينه پلاتر هر مارك مزيت هاي خاص خودش را دارد بهترين حالت اين مي باشد كه شما در مرحله اول نوع استفاده و كارايي خود را مشخص كنيدنقل قول:
براي مثال در زمينه دفتر فني به شخصه hp t795 را پيشنهاد ميكنم و براي آتليه و كارهاي ديگه epson البته كانن دستگاه هاي خوبي داره ولي از لحاظ قيمت اوليه مقداري زياد مي باشد...!
صرفا براي راهنمايي كردن بهتر بايد اهداف كاملا مشخص باشند!
با عرض سلام
میخواستم بدونم برای خرید دستگاه فتوکپی کونیکا مینولتا c452 استوک باید به چه نکاتی توجه کنم که سرم کلا نره .
چون تا حالا دستگاه استوک نخریدم .
سلام دوست عزيزنقل قول:
قاعدتا راه هاي دور زدن براي قالب كردن دست دوم بجاي استوك زياد هست مخصوصا دستگاه هاي كه بيشتر از 1 سال تو بازار در حال كار هستند در حال حاضر شما مي تونيد بسمت دستگاه هاي جديد كونيكا بريد كه تازه استوك شدند مانند C652كه حدود 9500 قيمت دارند ولي در كل براي خريد دستگاه به چند مورد بايد توجه داشته باشيد تا در صورتي كه دست دوم هم باشند دستگاه خوبي باشد و امكان سوددهي براي شما را داشته باشد
يكي از موارد درام مي باشد سعي كنيد چك كنيد كه احياناً خط و خشي رو درام نباشد و البته چندطرح مختلف به همراه داشته باشيد و نمونه چاپ بگيريد (ممكن است نمونه چاپي كه خود فروشنده بگيرد، نمونه باشد كه عيب هاي دستگاه را مخفي نگه ميدارد) - در قسمت كد، يك قسمت دارد بنام IMAGING PROCESS ADJUSTMENT بعد وارد IMAGE BACKGROIND ADJ ميشي و تمام عددها بايد برابر با صفر باشد در غير اينصورت درام ها ضعيف مي باشند و براي مخفي كردن عيوب درام ها اعداد را كم و زياد مي كنند
مورد بعدي هيترهاي دستگاه را چك كنيد كه موردي چيزي نداشته باشد
ولي در كل سعي كنيد از فروشنده اي خريد كنيد كه پشتيباني واقعي به شما ارائه كند نا اينكه يك دستگاهي را بفروشد و پولش را بگيرد و برود دنبال كارش
موفق باشيد
ممنون بابت راهنماییتون .
ولی نمیخوام بیشتر از 6 میلیون بشه ، من رشت هستم ، برای خرید میخوام برم تهران ،
بنظرتون کجا بخرم بهتره ؟کدوم شرکت و کجا ؟
ممنون بابت راهنماییتون .
ولی نمیخوام بیشتر از 6 میلیون بشه ، من رشت هستم ، برای خرید میخوام برم تهران ،
بنظرتون کجا بخرم بهتره ؟کدوم شرکت و کجا ؟
خب همون 452 را بخريدنقل قول:
شركت خاصي را نميشه معرفي كرد چون همه وقتي دستگاه بدي رو دستشون باد كرده باشند بد هستند و زماني كه دستگاه خوب داشته باشند خوب هستند بايد فقط حواست جمع باشه
مركزشون كه خيابان ايرانشهر در تهران هست
الان بهترين زمان براي خريد هست با توجه به نمايشگاه از 28 ارديبهشت (فردا) تا 1 خرداد ماه نمايشگاه چاپ ديجيتال هست مي توني شرايط خوب و دستگاه خوب خريد كني
با سلام خدمت همه
علی الخصوص جناب آقا محسن که از اعضای فعال و پاسخگوی گروه هستند
بنده همه صفحات این تایپیک رو خواندم و کلی بر اطلاعاتم در این زمینه افزوده شده که جا داره از همه کسانی که پاسخ می دن تشکر کنم.
ولی با وجود این چند تا سوال داشتم که می خواستم مطرح کنم
ما مغازه ای داریم که اجاره ای نیست، وامی در حدود 13 میلیون گرفتم و قصد راه اندازی که دفتر فنی کوچک رو داریم، ولی این مغازه با وجود اینکه در مرکز شهر واقع شده ولی چون در خیابان اصلی نیست و دانشگاه و یا مدرسه ای هم در اطراف آن نیست می خواستم ببینم آیا اصلا این شغل در آمدش خوب هست که بشه هم اقساط وام رو داد و هم چیزی بمونه سر سفره ببریم یا نه.
اگه بخواهیم دستگاه تهیه کنیم ایرانشهر خوبه، یا از شهر خودمان بگیرم،( همدان) اگه از تهران بگیریم آیا برای سرویس دهی میان، اذیت نمی کنن؟
این سات کپی بازار چه طوره، میشه بهش اطمینان کرد برای سرویس کاری؟
با تشکر فراوان
آقا محسن سلام
یه دستگاه کپی A3 برای دفتر شرکت ساختمانی می خواستیم که کار پرینت هم انجام دهد، به ما پیشنهاد کردن استوک بگیریم مدل توشیبا 166 به قیمت 2،600،000
به نظر شما انتخاب بهتری می توانیم داشته باشیم ؟
سلام
من یه دستگاه AR351 دارم
جدیدا وقتی کپی میگیرم از هر چند تا کاغذ یکیشو چروکیده میده بیرون
وقتی دقت کردم ظاهرا اونهایی که چروک میشن یه ذره لبه کاغذ کج هستش ، یعنی ظاهرا از کاست که اومده بیرون یا تو مسیر قبل از فیوزینگ کج شده.
کسی میتونه جوری راهنمایی کنه که خودم مشکل رو بتونم حل کنم؟
در ضمن کاغذ هم عوض کردم و دبل آ خوب گذاشتم فرقی نکرده
ممنون