:7: کار مجموعه هم تموم شد به سلامتی
:33: هو هو مهدیار :33: هو هو مهدیار
Printable View
:7: کار مجموعه هم تموم شد به سلامتی
:33: هو هو مهدیار :33: هو هو مهدیار
خیر آرش جان تا زمان تکثیر ، بسته بندی و پخش مجموعه این داستان همچنان ادامه دارد.نقل قول:
کار مجموعه هم تموم شد به سلامتی
-----------------------
امروز مجموعه رو تحویل شرکت دادم و از اونجا رفتیم و مجموعه رو برای گرفتن مجوز پخش و رده بندی سنی به ارشاد بردیم.
خب چه خبر آقا مهدیار؟؟؟
گفته بودین قراره مجموعه قبل عید عرضه بشه!!!
راستی واقعا کی ارایه می شه؟!
حالا بزارید تو سمینار در موردش یکم صحبت بشه تبلیغ بشه بعد منتشر میشه دیگه :d
یک نگاه به این تاریخ بنداز :
25-03-2010, 10:49 AM
اولین پست این تاپیک!
هی بابا. چه دل خوشی دارید شما دوستان. بازی تو مجوز گرفتن پخش و رده بندی سنی هست.من گفتم به احتمال زیاد قبل عید پخش می شه و هنوز هم احتمالش هست. ولی خیالتون راحت برای اینکه پولمون رو شرکت بده 4 ماهی بعد پخش درگیریم چون شراکتی قرارداد بستیم. البته اگه واگذاری مجموعه هم بود یک چک 5-6 ماهه یا تو سه قسط بهمون می داد.
چه دل خوشی داریم؟؟؟
فعلاً که بیشترمون داریم روی پروژه های جدید کار میکنیم و در عین حال منتظریم.
مثلاً پروژه جدید خود من انقدر هزینه داره که اگر پول این مجموعه رو هم بذارم رو حساب خودم آخرش مجبورم یه وامی چیزی هم بگیرم.
آخه پوستر برای بازیم رفتم سفارش دادم گفتن هر یه دونش 300هزار تومن تازه چون شمایی و از قبل میشناسیمتون.:18:
کانسپت برای ساخت محیط گفتن دونه ای 75هزار تومن طراحی میکنیم :2:(یه صد تایی باید بزنیم یعنی میشه 7.5 ملیون)
طراحی منو (بدون برنامه نویسی)گفتن 2 ملیون(البته منوی من هم منوئه ها/ایده جدیدی برای منو دارم که انقلابی اصلاً :31:)
حالا با این حساب به نظر شما اصلاً اگر دل هم برامون بمونه اون خوشیه میمونه :41:
بگذریم به هر حال این مجموعه هم کمکی میتونه باشه برای هممون که بتونیم یه کارهایی بکنیم و اگر حتی 4ماه دیگه هم چیزی برسه دستمون بازم خدا رو شکر میکنیم چون تا اوم موقع حساب های خودمون خالی شده و دیگه...
بابا بیخیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه دل خوشی داریم؟؟؟
مثلاً پروژه جدید خود من انقدر هزینه داره که اگر پول این مجموعه رو هم بذارم رو حساب خودم آخرش مجبورم یه وامی چیزی هم بگیرم.
آخه پوستر برای بازیم رفتم سفارش دادم گفتن هر یه دونش 300هزار تومن تازه چون شمایی و از قبل میشناسیمتون.
کانسپت برای ساخت محیط گفتن دونه ای 75هزار تومن طراحی میکنیم (یه صد تایی باید بزنیم یعنی میشه 7.5 ملیون)
طراحی منو (بدون برنامه نویسی)گفتن 2 ملیون(البته منوی من هم منوئه ها/ایده جدیدی برای منو دارم که انقلابی اصلاً )
حالا با این حساب به نظر شما اصلاً اگر دل هم برامون بمونه اون خوشیه میمونه
بگذریم به هر حال این مجموعه هم کمکی میتونه باشه برای هممون که بتونیم یه کارهایی بکنیم و اگر حتی 4ماه دیگه هم چیزی برسه دستمون بازم خدا رو شکر میکنیم چون تا اوم موقع حساب های خودمون خالی شده و دیگه...
من قبلا واسه بازی زال یه مدل خریده بودم 50 تومن انقدر سوختم که رفتم زیبراشو و مکس رو حرفه ای تر یاد گرفتم .
حالا جدا میخوای این همه واسه بازیت خرج کنی؟
(شرمنده اسپم دادم تو کف این خرج موندم)
راستش اگه نمونه کارهای جدیدم رو دیده باشی میبینی کیفیت کار خیلی بالائه طوری که یکی از بچه ها میگفت فکر کردم با Cryengine3 ساختی :31:
و خب به همون نسبت هم برای کارهایی که بلد نیستم باید خرج کنم و چون کارهای 2بعدیم خوب نیست باید و گرون هم هست خرج میره بالا.
برای اینکه دیگه اسپم هم نشه:
آقا مهدیار یادتون باشه به محض اینکه جلد بازی آماده شد ازش یه عکس بذارین ما هم ببینیم.
پس مشکلات شما هم کم نیست. منم دلم می خواد زودتر کار این مجموعه تموم بشه ولی چه می شه کرد.نقل قول:
چه دل خوشی داریم؟؟؟
آخه پوستر برای بازیم رفتم سفارش دادم گفتن هر یه دونش 300هزار تومن تازه چون شمایی و از قبل میشناسیمتون.
به محض اینکه طرح جلدش قطعی شد اینجا می ذارم.
مهدیار جان لاقل پولش خرد بدند !باور کن می دونم زحمت می کشی ولی این قضیه واقعا خیلی کشیده!
سلام
تبریک به همتون :
کد:http://ircg.ir/sn/foreignerGames?sn=foreignerGames&search[title]=%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86+%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C+&search_submit=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88
پرویز جان . خورد خورد تو سه قسط قرار شده بده . قسط اولش هم بعد از پخش مجموعه است . باور کن من خودمم دستم خیلی خالیه و گرنه قسط اول رو از جیب خودم زودتر می دادم.نقل قول:
مهدیار جان لاقل پولش خرد بدند !باور کن می دونم زحمت می کشی ولی این قضیه واقعا خیلی کشیده!
-------------------
بچه ها تبریک می گم رده بندی هم که حاظر شد. خدا رو شکر. فقط نمی دونم چرا رده بندی سنیش اینقدر زیاد شده.
بچه ها از طرف بنیاد با من تماس گرفتن منم نبودم وقتی زنگ زدم گفتن شاید برای جشنواره بوده بعد گفتن فردا تماس بگیرین.
کسی میدونه چی به چیه؟
راستی چرا بازیمونو تو بازی های خارجی زدن؟
مهدیار جان به جان خودم منظوری نداشتم راستش ولی خیلی کشیده بازم میگیم:
خسته نباشی ایشال... جبران می کنم
درباره جشنواره بازیهای رایانه ای بوده که قرار بود اسفند برگزار بشه می خوان بعد عید بذارنش با منم تماس گرفتن .نقل قول:
اگه بازی رو تغییر دادید نسخه ی جدید رو براشون بفرستید.
شرمنده بحث تاپیک عوض شد.
خواهش می کنم پرویز جان . می دونم خیلی طول کشیده.نقل قول:
مهدیار جان به جان خودم منظوری نداشتم راستش ولی خیلی کشیده بازم میگیم:
خسته نباشی ایشال... جبران می کنم
تایید می شه. با من هم تماس گرفتند. نسخه جدید بازیتون رو برای جشنواره بفرستید.نقل قول:
درباره جشنواره بازیهای رایانه ای بوده که قرار بود اسفند برگزار بشه می خوان بعد عید بذارنش با منم تماس گرفتن .
اگه بازی رو تغییر دادید نسخه ی جدید رو براشون بفرستید.
شرمنده بحث تاپیک عوض شد.
جشنواره چیه ؟ من کجام ؟ اینجا کجاس ؟ شما کی هستی ؟!نقل قول:
تایید می شه. با من هم تماس گرفتند. نسخه جدید بازیتون رو برای جشنواره بفرستید.
مهدیار جان من فقط یه نسخه از بازیمو برایه شما فرستادما . اگه باید جایه دیگه ای بفرستم قربون دستت یه ایمیلی چیزی بده براشون بفرستم .
دوستان کسی جوای سواله منو نداره ؟ زودتر قربون دستتون جواب بدین اینترنتم به زودی تموم میشه !
مثل اینکه واقعا قاطی کردیا . من که گفتم به این بحث ربطی نداره اینا که گفتیم ماله جشنواره ی بازی های رایانه ای تهرانه که هر کی شرکت کرده اگه نسخه ی جدیدی از بازیش داره براشون بفرسته اصلا ربطی به مجموعه نداره .نقل قول:
سلام
پرنس جان خبر جدیدی نشد ؟ نمیدونی کی پخش میشه مجموعه ؟
تو تعطیلات بودم. خبر ندارم فردا خبرش رو می گیرم.
اگه دوست داشتید هم می تونید شخصا پیگیر باشید
اقای دستخوار : 09123209756
:دی :دینقل قول:
اقای دستخوار
عجب اسم با حالی.
اقا من دیروز پیگیر شدم ارشاد و بلاخره با پافشاری مجوز رو گرفتم بردم شرکت پخش.
انشااله خدا بخواد تا 10 روز دیگه بازی تولید و به مرحله پخش می رسه. ما هم اولین قسط پرداختیمون رو می گیریم.
پرنس جان کی سهم ما میرسه؟:31:
در اولین فرصتی که پول دست من برسه. موقع پخش بازی قرار شده قسط اول رو پرداخت کنند دیگه گفتم که عزیز.نقل قول:
پرنس جان کی سهم ما میرسه؟
ای خدا ازت راضی باشه پرنس جان :46:
یه خورده پاچه خواری کنیم (شاید بیشتر بهمون پول دادن!!!:31:)
ای مهدیار ای عرض ساقدار پوش(فرمانده) ای گیم میکر ای گیم دیپلور ای پروفشنال ای ....
بسه دیگه دوز پاچه خواریم زده بالا:31:
ای بابا بس کن پرویز جان . اینارو می گی یک وقت پر رو می شم دیدی پولت ندادما :31:نقل قول:
ای خدا ازت راضی باشه پرنس جان
یه خورده پاچه خواری کنیم (شاید بیشتر بهمون پول دادن!!!)
ای مهدیار ای عرض ساقدار پوش(فرمانده) ای گیم میکر ای گیم دیپلور ای پروفشنال ای ....
بسه دیگه دوز پاچه خواریم زده بالا
امیدوارم فقط شرکت بدقولی نکنه که من پیش شما ها خجالت زده نشم . تا همین الان هم خیلی طول کشیده می دونم
اگرم بدقولی کرد فوقش اینه که از جیب خودتون پولش رو میدین دیگه :31:
از شوخی بگذریم,اونا برای اینکه اسم خودشونو خراب نکنن و فرصت قراردادهای بعدی رو از خودشون صلب نکنن نمیان زیر همه چی بزنن و فوقش یکی دو روز دیرتر میدن.
راستی آقای پرویز انقدر پاچه نخوارون چون بعضی های دیگه انقدر تو پیام خصوصی پاچه خواروندن پای مهدیار زخم شده دیگه از این به بعد تاثیر منفی میذاره.
اونایی هم که پاچه خواری کردن من میدونم کیا هستن الان پروندشون رو میگم:
هر چی هست دار و دسته خرزو خان هستن اینم عکس اولیش:
اینم عکس دستیارهاش:
:31::20::13:
*ویرایش:
راستی اینجا یه چیزایی هست,اینجا:میخواستم بدونم شما اینا رو پر کردین تا بازی رو ثبت کنن یا این مال قسمت حمایته؟؟؟کد:http://www.ircg.ir//sn/pages/id/25/lang/fa
یا شما با بنیاد کار نداشتین و همین که وزارت ارشاد مجوز داد اونا هم ثبت کردن؟؟؟
قضیه چیه؟؟؟
راستی اینجا:توش رده بندی سنی بازی های خارجی رو زده,حالا جالب اینجاست اوّلیش اینه دومین مجموعه بازیهای مستقل ایرانیکد:http://www.ircg.ir/sn/foreignerGames
:31:
یکی لطفاً یجوری بهشون اطلاع بده که از اون قسمت برش دارن یا اگر هم بر نمیدارن به قسمت بازی های ایرانی اضافه کنن.
البته بر ندارن بهتره چون هم تو ایرانیا برن ببینن و هم تو خارجی ها برای ما یجور تبلیغه خودش :46:
نه این فرمهای بنیاده ربطی به فرمهای ارشاد برای مجوز گرفتن نداره و برای گرفتن حمایت از بنیاد هست.نقل قول:
میخواستم بدونم شما اینا رو پر کردین تا بازی رو ثبت کنن یا این مال قسمت حمایته؟؟؟
یا شما با بنیاد کار نداشتین و همین که وزارت ارشاد مجوز داد اونا هم ثبت کردن؟؟؟
قضیه چیه؟؟؟
بازی کوشا یعنی افسانه توکیا هم دومیشه:27:نقل قول:
توش رده بندی سنی بازی های خارجی رو زده,حالا جالب اینجاست اوّلیش اینه دومین مجموعه بازیهای مستقل ایرانی
نمی دونم اشکال از کجاست فکر نکنم جوابگو باشند تو این زمینه. گرچه زیاد هم مهم نیست یه اطلاع رسانی ساده هست که کسی هم نمی بینه
دوستان به نظرتون تایپیک این مجموعه تو بخشه بازیهایه رایانه ای زده بشه خوبه ؟ اونجا خیلی بازدیدش بالاس خیلی تبلیغ خوبی میشه .
به نظره من چند تا شات از هر بازی با یکم توضیحاته فنی و ... برایه یه تایپیک تو بخشه بازیهایه کامپیوتری میتونه خوب باشه
من فکر میکنم فکر خوبیه پس زدن تاپیک با آقا مهدیار چون کل مجموعه رو داره و از همه بازی ها میتونه تصویر بذاره و توضیح در رابطه با همشون میتونه بده.
تاپیکش رو زدین اینجا لینکشو بذارین چون من تو کل P30 فقط این قسمت رو میبینم :31:
راستی تویآپلود کنید چون موندگاریش بالائه :46:کد:www.333.ir
اره خوب اگه مهدیار جان موافق باشه که همه کسایی که بازیشون تو مجموعس این اطلاعات رو بفرستن برایه مهدیار جان کهتایپیکشو بزنه :
اطلاعات فنی مثله انجین و ...
چند خط توضیح
3 تا شات
اینجوری تایپک هم جمع و جور میشه !
پیشنهاد خیلی خوبی رضا جان همه بازی ها رو با هم یک تاپیک می زنیم. اطلاعات بازیهاتون رو هم بفرستید برای من
تا بزارمش تو تاپیکش
دوستان خواهشا هر چی لینک تو نت از بازهایی که تو مجموعه هست رو پاک کنید. اینطوری طرف یه سرچ ساده می زنه بازیتون رو پیدا می کنه و به فروش مجموعه لطمه می خوره. هر چه سریعتر اقدام کنید.
مهدیار جان پس تایپیکو نزدی !؟
اطلاعاتی از بازیها به من داده نشده فقط دو تا بازی رو دارم. بقیه دوستان اطلاعات رو برسونند که بزنم تاپیک رو.
مجموعه هم قراره تو این هفته کار تولیدش تموم بشه و انشاا.. پخش بشه.
امروز زنگ زدم گفتند که ظاهرا تولیدش تو کارخونه به اتمام رسیده به همه تبریک می گم. برای پرداخت هم به من قول آخر هفته رو دادند.
که انشالا.. برای اول هفته دیگه من بتونم از خجالت دوستان در بیام.
اینم از تاپیک مجموعه . اشتراک بشید که بتونید به سوالها جواب بدید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483527
قضیه چیه ؟ من از این تاپیک بی خبرم :20: