اين همون کاسترولي هست که نمايندگي ميريزه?
نمايندگي گفت روغن اش ۵ هزار تا کار مي کنه! واقعا کيلومتر واقعي اش ۵٠٠٠ هست? آخه قيمتش قيمت روغن هاي ١٠٠٠٠ هست
مرسي
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Printable View
اين همون کاسترولي هست که نمايندگي ميريزه?
نمايندگي گفت روغن اش ۵ هزار تا کار مي کنه! واقعا کيلومتر واقعي اش ۵٠٠٠ هست? آخه قيمتش قيمت روغن هاي ١٠٠٠٠ هست
مرسي
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
روغن توتال توی ساوه داره تولید می شه زیاد شک نکنید چون رفیقم مدیر همین شرکت هست
توتال امارات و حتي فرانسه هم تو بازار هست و همه توتالها ايراني نيست
تقلبيش هم تو بازار هست
تعویض روغن با 4.5 لیتر سوپر پیشتاز به همراه بهترین قیلتر روغن و هوا و تنظیم باد و ..... 34000
برا یه ماشین دیگه هم همه اینا با کاسترول و... 54000(اونوقت همینو نمایندگی 150000 گرفته تازه فیلتراشم معلوم نیست چیند)
استاد عزیز ، مجمد جاننقل قول:
یکم راجع به این کاسترول ای که گفتید اطلاعات بیشتر می دین؟
همون روغن نمایندگی هست؟
قیمت آزادش و کیلومترش رو می دونید؟
ما که گارانتی هستیم هنوز حتما باید ببریم نمایندگی؟
همچنان در انتظار :دینقل قول:
تا ماشینت گارانتی داره سرویس ها رو تو نمایندگی انجام بدین بهتره.نقل قول:
البته الزام نیست که تعویض روغن رو حتما تو نمایندگی انجام بدینا
شما برای اینکه خیالت راحت بشه میتونید از نمایندگی بپرسید از چه روغنی استفاده میکنن و شما هم ساتفاده کنید
اتفاقا امروز یه نفر که تجربه داشتن 2 تا سوناتا 2008 و 2009 رو داشت میگفت روغن توتال و لیکومولی هم استفاده کرده و راضی بوده
اما شما اول از نمایندگی بپرس تا خیالت راحت بشه
نمایندگی کاسترول میریزه ولی نمی دونم چه کاسترولینقل قول:
اما می گفت اگه نمایندگی نیاید و توی سیستم تعویض روغن تون ثبت نشه بعدا اگه موتور مشکل پیدا کرد گارانتی قبول نمی کنه میگن به خاطر روغن هست!!
یه جور گرو کشی هست ! اونم با این قیمت بالا 25000 تومن اجرت بابت تعویض روغن ! چیزی که اجرت واقعی اش کمتر از 5000 هست
+ با این روغن واقعا 5000 تا باید رفت؟!
اون روغن کاسترولی که شما گفتید محمد جان ، قیمت آزادش چقدر هست؟
نمایندگی 5 لیتر کاسترول فاکتور کرد 55 هزار تومن
سلام
برای پژو 405 اس ال ایکس روغن کاسترول مگناتک ریختم سر چند هزار تا باید عوض بشه ؟؟( ماشین بیشتر برون شهری استفاده میشه) تو شهر زیاد نیست
یه پراید داریم که رو کیلومتر 74 هزار روغن بهران تکتاز ریختم (5 ماه پیش) الان کیلومترش 76 هزار هستش ایا روغنش رو عوض کنم ؟؟؟
چون این ماشین استفادهع نمیشه سالی 4 هزار تا
روغن تو چه مدت بی خاصیت یا فاسد میشه ؟؟؟
با تشکر
سلام من كه واقعا گيج شدم كل تايپيك رو خوندم هنگ كردم خدايش:blink::24:
من سه ماه پيش پژو TU5 صفر گرفتم . حدودا 4000 تا روندم ميدونم زياده واسه اولين بار ولي خوده نماينده گي گفت كه 5000 تا ميره اما من ميخوام كه عوض كنم . دوستان گفتن كه تو نماينده گي عوض ميكنن والا من هر موقع رفتم گفتن شامل گارانتي نميشه واسه همين ميخوام بيرون عوض كنم اونم اين روغن ( بهران سوپر پيشتاز تمام سينتتك 10w40 ) رو ميريزم چون اين مارك هايي كه دوستان گفتن به نظر من خوب نيستن چون اكثرا تقلبيش بيشتر از اصل تو بازار هستش و تشخيص اصل هم كه استاد ميخواد اونم من نيستم و بهتره كه وطني استفاده كنيم چون هم با صرفه تره هم اصل منتظر نظرات شما عزيزان هستم.
روغن بسیار خوبی استفاده کردی داداش . شما باید تمام سنتتیک استفاده کنی . من خودم سوپر پیشتاز 10w40 قوطی سبز برای زمستان استفاده میکنم برای 405 معمولی . شما میتونی از روغن کاسترل مگناتک استفاده کنی که تقلبیش کمه نسبت به توتال . ولی همین سوپر پیشتاز هم حرف ندارهنقل قول:
سوپر پیشتاز رو چند هزار باش میری کم میکنه یا نهنقل قول:
والا تابستون ها 20w50 میریزم. ولی این بار که عوض کنم با توجه به سردی ها 10w40 میریزمنقل قول:
من با 20w50 همیشه 5000 تا 6000 عوض میکنم . البته بیشتر هم میره ولی من عوض میکنم . شاید کلا نیم لیتر کم کنه . البته رانندگیت عادی باشه کم نمیکنه . ولی توتال 5000 قوطی قرمز 1 لیتر کم میکرد
با سلام
یه مطلبی تو اینترنت خوندم که می گفت موقع تعویض روغن حتما واسکازین و فیلتر روغن رو هم تعویض کنید .
سوالم از اساتید محترم اینه که آیا این صحت داره ؟
چون من تو شهرمون تا بحال ندیدم کسی واسکازین رو همینجوری تعویض کنه . اینجا اگه ماشین واسکازین کم کرده باشه یه مقداری بهش اضافه می کنن و گرنه تعویض نمی شه .
در مورد فیلتر روغن هم که به صورت یک در میون تعویض می کنن
واسکازین رو بزار 50000 تا کار کنه بابانقل قول:
فیلتر هم یه روغن در میون عوض کن
سلام دوستان
به نظر شما تعویض واسکزین پرشیا وسمند
در صورتی که 1 - دنده ها کاملا عادی و خوبند
و 2- برای سمند که یکسال پیش با تعویض دیسک و صفحه اونم عوض شده
و در سمند دنده ها در سرد بودن از روز اول یکم بد جا می رود
باتوجه به شروع زمستان که شنیدم موقع مناسبی نیست برای تعویض
....
توتال های جدید رو اگه پایین قوطیشو بخونی خیلی ریز نوشته ساخت ایران تولید شرکت (به توتال) یعنی تولید بهران با مشارکت توتال!؟نقل قول:
براي ٤٠٥ ٢٠٠٠ چه روغني مناسبه؟توتال ٥٠٠٠ ميريزم ولي كم ميكنه و رو ٢٧٠٠ ٢٨٠٠ بايد عوض كنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من 4 ساله از روغن لیکومولی استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی نداشتهنقل قول:
خوب و روان موتور کار میکنه.
یکبار امتحان کنید البته کم کردن روغن دلیلش فقط خود روغن نیست در تایپیک عیب یابی مطرح کنید.
برای پراید بهران تکتاز 8000 کارکرد
برای خانواده پژو سوپر پیشتاز 10000 کارکرد
و برای 16 سوپاپ ها مثل 206 1600 و لوگان90 نیمه یا تمام سنتتیک با 10000 کارکرد
و در طی این مدت یکبار فیلتر هوا و با هر روغن فیلتر اون تعویض شه
من این کارو انجام میدم
در ضمن تا حالا نشده که نیاز به روغن اضافه کردن داشته باشم ( پراید سمند - پرشیا)
نه . شاید کلا یه شرکت دیگه باشه ! داداش توتال نریز . خواستی بریزی از اون اماراتیا بریز قوطی قرمز 5000 . ولی سوپر پیشتاز 10w40 برای این فصل عالیهنقل قول:
\نقل قول:
با توجه به قدیمی بودن موتور بهران پیشتاز یا نهایتا سوپر پیشتاز یا ایرانول 12000
موتور ماشین شیم گیری می خواد یه کم صدا میدهنقل قول:
با سوپر پیشتاز صداش تقریبا دو برابر میشه ولی با توتال قوطی قرمز 5000صداش خیلی کمتره
موندم ایندفه کدومو بریزم تو ماشین
این بار 10w40 بریزنقل قول:
یا سوپر پیشتاز قوطی سبز یا توتال 7000 که هر دو 10w40 هستن
روچند هزار عوض کنم؟نقل قول:
بزار بیشتر کار کنه مثلا 10000 تا 8000نقل قول:
سلام دوستان .
سه تا توصیه :
1- اگر ماشینتون رو میخواین سالها نگه دارید , هرگز روغن ارزان و بی کیفیت و فیلتر روغن بازاری و ارزان نخرید چون ضرر میکنید .
2- هرگز به نوشته های رویِ قوطیِ روغن اطمینان نکنید که نوشته 5000 کلم یا 10000 کلم . در مسافرت هر 500 کیلومتر یک بار و در شهر هر سه چهار روز یک بار روغن رو چک کنید , وقتی رنگش قهوه ای بسیار تیره شد دیگه باید عوض بشه و روغن سیاه یعنی خطر .
3- اگر از روغن مرغوب و فیلتر روغن اصلی استفاده میکنید و زود بزود (به موقع) هم روغن رو عوض میکنید , فیلتر رو یک در میان عوض کنید يعنی یک بار فیلتر و روغن رو با هم عوض کنید و دفعه ی بعدش فقط روغن رو عوض کنید.
من 206 موتور 1400 دارم.
خود کارخونه توتال 7000 با تعویض روی 20000 کیلومتر توصیه کرده.. منم به همین عمل می کنم!
واقعا نمی دونم زود عوض کردن روغن چه تاثیری داره ... واقعا دلیل علمی هست براش؟
سلام دوستِ عزیز.نقل قول:
بله دلیل علمیِ قاطع داره .
قطعاتِ متحرکِ درونِ موتور دائماً رویِ قطعاتِ ثابت حرکت میکنند و میچرخند و بالا پائین میشند اون هم با سرعتِ زیاد و در دمایِ زیاد . اگر روغنِ خوب و استاندار و تازه استفاده نشه یا oil pump پمپِ روغن ضعیف باشه , اون قطعات به شدت سابیده و خورده میشه و موتور به روغن سوزی میافته یا رینگِ پییتونش میشکنه یا گیرچاچ (جام) میکنه .
ماشینی که تازه از نمایندگی در اومده و هموز آب بندی نشده , همه ی اون قطعات هنوز خوب صیقل نخورده و کمی زبر هست (زبریِ میکروسکوپی) .
بابد خیلی آروم رونده بشه و خیلی زود مثلا بعد از 500 کیلومتر روغنش عوض بشه چون به علت سایشِ زباد روغنش زود نرمیش رو از دست میده .
با این کار قطعات خوب صیقل میخوره و آب بندی میشه و سالهای سال عمر میکنه .
در تمام مدتی هم که از ماشین استفاده میکنید باید مراقب روغن و فیلتر روغن و چراغ فشار روغن باشید .
روغن همینکه رنگش قهوه ای سوخته شد باید عوض بشه .
اگر وضع مالیتون اجازه میده , وقتی رنگش قهوه ای تیره شد عوضش کنید .
از آب رادیاتور استاندار و دارای ضد بخ و ضد جوش و ضد زنگ و چرب کننده هم استفاده کنید تا حرارت موتور همیشه در حد مطلوب بمونه چون حرارت زیاد سایش رو افزایش میده .
با ماشین تخته گاز نرید و هرگز یکدفعه گاز رو تا آخر فشار ندید .
چنین موتوری سالهای سال بهتون خدمت میکنه بدونِ اینکه به روغن سوزی بیافته یا جام بشه
:20:
نکته جالب اینه که ایران خودرو سرویس اولیه رو برداشته و خیلی مسخرست تازه معمولا واسکازین یا روغن دنده رو هم اولین بار باید زودتر عوض کرد اینطور نیست؟نقل قول:
دوستان پاسخ سوال صفحه پیش من درباره واسکازین و نوع ان را نیز بدین ممنون میشم
البته روغن که سیاه میشه یعنی اینکه داره گند زدایی میکنه و روغنه خوبیه . روغن اگر تغییر رنگ نده بده !
گیج روغن رو بیرون میکشین روغن سرش رو بین انگشتاتون فشار بدین باید چسبندگی داشته باشه و بین فشار انگشتا له نشه
واقعا این مطلب بسیار مهمه ولی اکثرا قبول ندارن وقتی روغن زود تغیر رنگ داد عوضش میکنن و میگن روغنش خوب نبود وروغن سوخته هم چسبندگی داره!نقل قول:
ما یه 206 داریم
این سری برای اولین بار روغنش رو عوض کردیم .طرف کلی از روغن trane تعریف کرد .ما هم ریختیم.حالا به نظر شما روغن خوبی هست؟ کی دوباره باید عوضش کنیم؟
یه سوال دیگه
مکانیکه فیلتر هوا و فیلتر روغن رو عوض کرد.روغن موتور رو هم trane ریخت.اب مقطر هم توی باطری ریخت جمعا 75 تومان گرفت.میخواستم ببینم واقعا قیمتش اینه یا طرف زیاد گرفته
اساتید محترم یک نفر نیست جواب این پرسش ما رو بده؟
سلام.
ببینید دوستان شما هیچوقت نمیتونید بگید کدوم روغن موتور بهترینه! علتش هم سادست هر برند مزیتها و معایب خودشو داره و هر مدلی هم برای کاری ساخته شده. مثلا همین کاسترول مگناتک برای اتوموبیلهاییه که استارت و آف شدن زیادی تو روز دارن اما روغنشون شاید هرگز هم به دمای استهلاک در یک روز نرسه طراحی شده، در طرف دیگه یه راننده سمند خطی تهران شمال این روغن براش با آشغال تفاوتی نمیکنه و مثلا ایرانول 16000 بهترینه براش. از طرف دیگه مثلا فاصله یاتاقانهای خودروی 206 تا میل لنگش با خودروی پراید فرق می کنه و نیاز به روغن با مولکولهای کوچکتری داره پس سطح کیفی روغنش به این علت بالا میره. در مورد دیگه بطور مثال در صورتی که همه چیز دو موتور بنزینی و دیزل یکی باشه دیزل به روغنی با شرایط خاص نیاز داره چون ضربه ای که به پیستون و یاتاقان و میل لنگ دیزل میاد چند برابر موتور بنزینیه و همه اینارو روغن باید تحمل کنه. باید ببینید چه استفاده ای از چه خودرویی دارید! این مهمه. بعد روغن مناسب رو انتخاب کنید. در غیر این صورت و بنا به تبلیغات همه این برندها عالین و جنس بد وجود نداره.
سلام . بنده روغن لیتری 2500 تومن رو امتحان کردم . روغن لیتری 40000 تومن رو هم امتحان کردم . تفاوت از زمین تا آسمونه .
اون یکی در مقابل حرارت زود بخار میشه و میسوزه و رنگش هم زود سیاه میشه . موتور هم با صدای زیاد و زبر کار میکنه .
اما این یکی تبخیر شدن و سوختن تو کارش نیست . خیلی طول میکشه تا تغییر رنگ بده . موتور بسیار نرم و کم صدا کار میکنه .
این 40000 تومنیه مخصوص پورشه و لامبورگینی و فراری و رولزرویس و بنتیلی و اینهاست .
مثال:
کسی که تو عمرش اسپیلت ندیده باشه کولر آبی براش بهشته اما تا بفهمه اسپیلت چیه اونوقت اگر بتونه پرونده ی کولر آبی رو برای همیشه میبنده . متاسفانه تو ایران قدرت خرید مردم نسبتاً کمه و کارخانه دارها هم به دلیل نبودنِ رقیبِ خارجی و قِلّتِ وجدانِ کاری هر آشغالی شد مییزند میدند به مردم به اسم جنس مرغوب و با کیفیت .
برای مثال : قطعات ایساکو از بنجل ترین قطعاتِ دنیاست که بیشترش [عمداً] کم کیفیت ساخته شده تا مصرفش بالا بره و فروش بیشتر بشه .
این رو فقط کسی که با قطعاتِ با کیفیتِ خارجی سر و کار داره میفهمه .
با سلام
دوستان برای تندر چه روغنی پیشنهاد میکنید؟
سلام
جدی جدی انگار داره روغن 50% گرون میشه ، نظر دوستان چیه که چندتایی بخریم و نگه داریم؟
خراب که نمیشه ، میشه؟!
+برای سوناتا nf 2010 همون کاسترول مگنت دار خوبه ؟ چند پست بالاتر نوشتن بدرد ماشینایی که استارت خور بالا دارن می خوره!؟ یعنی ما که تو جاده میریم و میایم برامون خوب نیست؟
++ نمایندگی های آسان موتور قبول می کنن روغن رو خودمون ببریم اونا فقط تعویض کنن؟
سلم دوستان میشه برای سمند ef7 و پژو 405 glx چی پیشنهاد میکنید
سلام بسنگی به نمایندگی دارهنقل قول: