کدنس که یه چیز دیگه هس 718 هم بد نیس
Printable View
کدنس که یه چیز دیگه هس 718 هم بد نیس
سلام به همه اول از همه بگم من اصلا هیچی از سیستم ماشین هالیم نیست:31:
ماشین 141 ه از کیفیت صدای ضبط ماشین زیاد راضی نیستم اگه بخوام کیفیت صدای ضبطم یکمی از لحاظ bass و شفافیت بهتر بشه چیکار کنم؟
یکمی بهتر بشه برام کافیه به نظرتون راهی هست که زیاد هزینه نداشته باشه مثلا با60-70 تومن بشه تا حدی راضی بود تا بعدا که پول دستم گرفت یه سیستم خوب ببندم
در ضمن می شه یکی بم بگه
1-یونیت چیه ؟
2-می شه فقط یک امپری فایر 4 بانده اضافه کرد و اصلا باندهای و ضبط رو عوض نکرد
سلامنقل قول:
با این اوصاف شما فقط یه جفت باند بندازی حلهنیازی به آمپلی یا چیز دیگه هم نیست با همین هزینه هم یه باند خوب گیرت میاد.
در مورد سوال دومت نه امکان پذیر نیست چون توان فابریکا بیشتر از این نیست.
موفق باشی
سلام,خوب عیبی نداره ما اینجا دور هم جمع شدیم برای کمک به همدیگه.نقل قول:
بله راهش اضافه کردن یک جفت باند 718(معمولی باشه نه از سری ای اکس به این خاطر میگم که معمولی مقاومتش 4 اهمه ولی ای اکس 3 اهم هست و توی دراز مدت به آمپ پخشت آسیب میرسونه) هست و هر وقت هم خواستی می تونی یِک آمپ 2 کانال بندازی روش که اونموقع صداش خیلی بهتر میشه.
هدیونیت همون پخش یا به اصطلاح ظبط هست.
نه ببین توان باندهای فابریک اونقدر کمه که اصلآ ارزش اضافه کردن آمپلی رو نداره و خود پخش تا حد ممکن جوابشون رو میده اما خوب ضعیف هستن و کاریش نمیشه کرد جز اضافه کردن همون باند.
مرسی که راهنمای می کنید باور کنید خیلی وقته میخوام سیستم ببندم چون خودم وارد نیستم و کسی هم سراغ نداشتم که وارد باشه اصلا سمتش نرفتم حالا با کمک شماها امیدوارم منم بتونم بالاخره تو ماشین یه چیزی گوش بدم چندتاسوال ابتدایی دیگه هم داشتم چون زیاده و همشون برام مهمه شماره گذاری می کنم که شما هم به صورت شماره گذاری جواب بدید ممنون می شم
1- 718 که گفتید بخرم برندش چیه؟؟ منظورمه اینه که pionner یا ....چیه!!؟ مدلشو دقیق بگید همون مدل معمولی 4 اهمش که می گید بهتره.
2-قیمتش چنده و ساخت کجاست؟ چقدر دستمزد نصب می گیرن؟
3-از کجا بفهمم تقلبی نیست
4-این 718 کی می گید یعنییک هدیونیت + 4 تا باند صدا که جایگزین همون باندهای فابریک می شن؟؟ درست متوجه شدم؟
5-اندازه ابعاده باندهاش چقدره یعنی به راحتی جایگزین اسپیکر های اورجینال پراید می شه؟؟فکر کنم 6در9 بود
6.راستش من یک سیستم برای ماشین می خوام که اگه صدا رو تا ته ببرم به هیچ عنوان bass صداش خورد نشه و نخوام برای هر اهنگ که عوض می شه هی bass صداش رو از هدیونیت کم کنم و تیونر رو زیاد ..با این توضیحاتی که دادم 718 به دردم می خوره؟؟
چون ماشین یکی از دوستام این طوری بود
7..من قبل اینکه این سوال رو اینجا مطرح کنم از یک اسپرتی پرسیدم سیستم چی ببندم گفت 6975 برات می بندم با یک امپلی فایر و هدیونیت می شه رو هم 220 تومن...به نظرتون از لحاظ قیمتی با انصاف بوده که برم پیشه همین 718 ببنده؟؟
سلامنقل قول:
1-کنوود kfc-hq718
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-قیمتش حدود 70 80 تومن هست حتمآ هم باید پشتش زده باشه ساخت اندونزی.دستمزد نصب هم اگر بخوای طاقچه mdf بزاری یک15-20 تومنی ولی اگر بخوای بدونه طاقچه ببندی 8-10 تومنی میشه.
3-فقط گولت نزنن که برچسب پشتش آبی باشه باید حتمآ سیاه باشه و اندونزی باشه(در ضمن به عکس زیر نگاه کن باید مثل این باشه).
4-خوب نه 718 فقط یک جفت باند هست + پخش فابریک خود ماشین که من توصیه می کنم باندهای جلو رو قطع کنی و سیم باندهای عقب رو بزنی به 718 ها چون وقتی ولوم بدی سریع صدای خرخر باندهای فابریک در میاد و کیفیتو میاره پایین همون یک جفت 718 رو که وصل کنی صداش خیلی زیاده.
5-نه خیلی بزرگتر از بتند فابریک پراید هست اینا اندازشون 7x10اینچ هست که هر اینچ 2.54 سانتی متر هست و باید طاقچه رو بدی ببرن برات تا صدای خوبی بده.
6-ببین بستگی به تنظیمات پخشت داره که چون پخشت فابریک هست نباید زیاد انتظاری ازش داشته باشی ولی با این حال از لحاظ بیس خود 718 کم نمیاره مگر اینکه آمپ پخشت براش کم باشه که هست(اگر زیاد طالب بیسی یک آمپ 2 کانال کنوود 5203 بزار روش 50-60 تومنه که البته برای آمپ هم باید پخشت رو عوض کنی چون امپ خور نیست).
7-خیلی ارزون گفته ولی شدنیه.
ازش بپرس آمپ و هدیونیت رو چی در نظر گرفته(در ضمن توی بیس 718 قوی تر از 6975 هست چون سایزش بزرگتره و 6975 صدای تیوترهاش خیلی تیزه نسبت به 718).
مرسی که دقیق جواب دادی عکس هم گذاشتی ممنون..
ولی این 718 متاسفانه به درد من نمی خوره چون همش 1 بانده جالب نیست که همه صدا از یک باند پخش بشه صدای منو عادت ندارم پس تکلیف موزیک های surround srs چی می شه!یا توقع کمتر همون استریو..دیگه هیچ بازی با باندهای مختلف نداره..
من تو خونه یک سیستم صدا 5+1 دارم برندشم logitech هست اصلا 1 باند راضیم نمی کنه:41:
اینم که باید تاقچه عقب بریده بشه و اینکه باند رو اونجا تعبیه می کنن مشکل دارم اگه پراید معمولی بود مشکلی نبود ولی 141 طرح صندوق عقبش به تاقچه وصله موقع باز کردن صندوق تصورش رو کن ...از طرفی بعضی مواقع تاقچه ماشین رو بر می دارم که جا بیشتر بشه ... امیدوارم متوجه منطورم شده باشید نمی دونم به جز این یک مورد پیشنهاد دیگه ای ندارین؟؟؟
6975 هم همینطوره باید تاقچه رو ببرن؟؟:41:
رفيق منم 141 دارم .نقل قول:
رفتم Mdf انداختم با 2 تا باند. بعد از گذشت 1 ماه دو طرف تاقچه(قست هاي پلاستيكي كه تاقچه روش قرار ميگيره)
كلا خورد شد.
خلاصه اصلا جونه نگه داشتن تاقچه MDF رو نداره.
ببین دوست من این 718 که میگم یک جفت هست یعنی 2 تا دونه!این عکسو ببین ماله خودمه:نقل قول:
در ضمن ماله من آمپلی دارن و من که خیلی راضیم صداش خیلی توپه
در ضمن این باند هم تیوتر داره و هم میدرنج و هم ووفر پس صدا تفکیک میشه و اصلآ قابل مقایسه با باند فابریک نیست(من پیشنهاد میکنم شما حتما صداش رو یک تست بگیر).
بله 6975 هم همینطوره:
در ضمن دوست عزیز من تجربه 141 رو نداشتم و منظورتون رو متوجه میشم ولی بهتره با نصابها مشورت کنید ولی روی طاقچه هاچ بک 2 تا 718 دیدم با 2 تا ساب که بدون مشکل کوبیدن.
آقا اون قسمت آبی رنگ که دورش خط قرمز کشیدید چیه تو عکس پشت از کنوود ؟؟؟؟؟؟
قیمتش چنده این 718 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی میتونه مقایسه فقط کیفیتی بین 718کنوود - 6975 پایونیر(چه قدیمی چه سری 2) - p963 جی بی ال داشته باشه؟
ممنون:20:
((ادیت شد))
مرسی که عکس گذاشتی .پس اینا دو تا هستن .نمی شه کاری کرد که باندهای فابریک جلو ماشین هم صدا رو کمی پخش کنه یا بد می شه!!؟حالا با امپلی فایر یا بدون اون یک توضیحی بدهنقل قول:
به نظرت اینا رو می شه جای باندهای عقب ماشین گذاشت؟یعنی اندازه اش خیلی بیشتره یا می شه خوروند!!
بعد صدا بین این دوتا share می شه یا صدای چپ و راست جداست یعنی اگه یک قسمت اهنگ صدا فقط از باند چپ پخش شد این هم فقط از چپ پخش می کنه یا از هر دو! یکم این مسئله برام مهمه نمی دونم چرا:31:
در کل ممنون حتما فردا پس فردا می رم مشورت می کنم اتفاقا الان که دیدم قشنگ هم شده پست ماشینت .می گم زیرش خیلی سیم میم داره؟؟
یک سوال اخر هم بپرسم الان زیر این باندها که نصب کردی کامل سوراخ شده یعنی بریده شده یا فقط یک سواراخ کوچیک در حدی که سیم ها ازش رد بشه!؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
آره 2 تا هستن(یک جفت یعنی 2 دونه).
ببین این 718 ها رو میتونی به سیمهای باندهای عقب وصل کنی(چپی رو به سیم چپی و راستی رو به سیم راستی) و کل باندهای فابریک ماشین رو(یعنی باند جلو و عقب طرف راننده رو وصل کنی به خروجی باند جلو طرف راننده و باند جلو و عقب طرف شاگرد رو وصل کنی به خروجی باند جلو طرف شاگرد)به خروجی های چپ و راست جلو وصل کنی که اینطوری صدا خیلی کامل میشه و با فید پخش 70% صدا رو میندازی برای عقب یعنی برای 718 ها و 30% صدار رو میندازی روی جلو یعنی به عبارتی روی 4 تا باند فابریک که به سیم باندهای جلو وصل کردی این کار رو می کنی که صدای خواننده و تیس تیس از 4 تا باند فابریک پخش بشه و هم اینکه تا ولوم میدی به خاطر بیس خر خر نکنن و 718 ها هم صدای بیس و خواننده و تیوتر رو پخش می کنن دیگه خودت حساب کن چه صدای کاملی میشه!
در ضمن شما آمپی می خوای بزاری یا نه دوست عزیز؟
ببین اینا اندازشون 3 برابر باندهای فابریک هست و به هیچ عنوان توی جای اون ها نمیرن و اگر هم روی تاقچه بسته نشن بیس خوبی نمیزنن.
نه صدا شیر نمیشه و مثل همون اسپیکر کامپیوترت روی هر باندی یک کانال جداگانه پخش میشه و استریو کامل هست.
اینم جواب 2 تا سوال آخرت(من خودم به شخصه آدم وسواسی تو تمیزی هستم و کارهام رو تمیز انجام میدم):
این عکس ماله مهر پارسال هست الان خیلی از این تمیز تره و شما اصلآ سیم اضافه نمی بینی اگر وقت کردم برات یک عکس جدید میگیرم و میزارم
2 تا خازن و یک سیم پیچ(به عبارتی یک مینی کراس اور هست که برای فهمیدن اصل از تقلبی میشه ازش استفاده کرد چون تقلبیها اکثرآ این رو ندارن یا اگر دارن رنگشون فرق میکنه)وظیفش اینه که فرکانسهایی رو که تویتر و میدرنج نمی تونن پخش کنن فیلتر می کنه و این خودش باعث میشه از دیستوریشن(خراب شدن صدا)توی ولومهای اولیه و میانی تا حدودی جلوگیری بشه.تویتر : فرکانسهای بالا رو پخش می کنه مثل تیس تیس رونقل قول:
میدرنج : فرکانس میانی رو پخش می کنه مثل صدای خواننده و ریتم آهنگ رو
ووفر : فرکانس پایین رو یعنی همون بیس و گوم گوم رو پخش میکنه
از نظر فنی و کیفیت ساخت p963 از برند جی بی ال بالاتر از 718 کنوود و 6975 پایونیر قرار میگیره و بیس خشکی هم داره که به نسبت هم گرونتره(963=130-150تومن 718=70-80 تومن 6975= 90-110) ولی 718 و 6975 تقریبآ توی یک سطح هستن و میشه گفت سلیقه ی هر فرد هست که تعیین می کنه که کدوم یکی براش بهتره چون صدای 718 ویبره و بیس نرمی داره اما بجاش 6975 صدای تیوتر زیادی داره و بیسشم به نسبت سایزش خوبه ولی 718 چون 2.54 سانتی متر بزرگتره صدای بیس نرم تری داره.نقل قول:
سایز:
JBL P953 : 6 X 9 inch
PIONEER 6975 : 6 X 9 inch
KENWOOD 718 : 7 X 10 inch
1 inch = 2.54 cm
-----------------اشتبا !
بسیار ممنون . قیمت این 718البته اصلیش چنده الان ؟؟؟ در بازار تهران ؟؟؟؟؟
قیمت p963 50 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
بهتره به پست 3649 سری بزنید:21:[COLOR="Silver"]
ماشاءالله بالاخره بعد از 18 صفحه پست به نتیجه رسیدی یا نه ؟
حسین جان جسارت نباشه ها ولی فکر نمیکنی اشتباه کردی ؟ p963 کیفیتش پایینتره و اونم با قیمت 55 تومن ؟:41: نکنه سر کوچه شما این قیمت میدن ؟نقل قول:
p963 در حد p953 هست حتی بالاتره و اصلا نمیشه 718 و 6975 رو یاهاش مقایسه کرد و بیسشم فکر نکنم خشک باشه ( البته هموز نصب نکردم ) من دیروز خریدم 130 تومن عزیز
صدای 718 رو شنیدم واقعا ارزش خرید نداره کیفیت تعطیل 6975 هم که از اون بدتر
اگه میخوای راهنمایی کنی لطقا هواستو جم کن بقیه رو گمراه نکنی :46: ( مخلصم )
نقل قول:
اگه منظورتون به بنده هست راستش من میخوام تا ۲ ماه دیگه ۲۰۶ تایپ ۳ بگیرم(شیرنیش محفوظ!!!) بعدش نمیخوام مثل برادرم ۷۰۰ پای سیستمی بدم که ۴۰۰ تومن هم نمیارزه...من خودم صدای ۶۹۷۵ رو شنیدم اما اون ۲ تای دیگرو نشنیدم....خودم بشخصه از جای بی الل خیلی خوشم میاد(مید این آمریکنه:21:.میدونمم که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند:31:) ______الان هم منتظرم تا دوستمون آقا سعید چک کنن باندارو (که ایشالاه امیدوارم خوب امتحانشو پس میده)
راستی سعید جان آمپ نگرفتی براش؟بگیر به ما هم بگو چون احتمالا سیستممون مثل هم شه...هه هه
:5:
منظورت کیه!من که تازه عضو شدم و این 18 صفحه می گید 1 صفحش بیشتر ماله من نیست:wac: فکر کنم بهتره پستتون رو ویرایش کنیدنقل قول:
سلام بازم تشکر ویژه بابت اطلاعات خوبی که داری اره خوب تمیز در اوردی اصلا جایی رو زیاد اشغال هم نکرده سیم میم هم زیاد دورو ورش نیستنقل قول:
در مورد امپلی فایر من نه فعلا نمی زارم متاسفانه یودجم نمی رسه ولی تا اونجا که من متوجه شدم صداش بدون امپلی فایر گفتین خوبه و نیازی نداره! یا داره!؟
راستی اشاره کردی به سیستم صوتی تو خونه که دارم کردی ماله من استریو نیست به اصطلاح دالبی هست یا بخوام دقیق تر بگم surround هست یعنی 5 تا اسپیکر صدای مجزایی دارن و ساب هم که کامل جداست..
البته اگه این سیستم تو خونه من تو ماشین بود شیشه ها ماشین خورد می شد:31:
1-اینکه پشت صندلی ماشین تو صندوق عقب چسبیده نوشته پایونر چیه!؟امپلی فایره؟؟
2-یک سوال شخصی اگه یک روز خواستی ماشینو بفروشی ..خوب طبیعتا سیستم صوتیتو بر می داری از رو ماشین بعد تکلیف این تاقچه ماشین که انقدر سوراخ سوراخ شده چیه!!؟
3-اینم فراموش شد که بگید چقدر تاقچه ماشینو می برن و سوراخ می کنن!
4-من دیروز یک کاری کردم اقا نخندید فقط..من ور داشتم یکی از باندهای ضبط خونه رو که 1400 وات هست (البته 100 وات واقعی) ابعادشم خیلی بزرگه این باند جدا کردم گذاشتم تو صندوق عقب ماشین بعد دو تا سوکت خروجی باندهای عقب رو جدا کردم وصل کردم به این باند ضبط ..تنظیمات هم همینطور که شما گفتید گذاشتم 70 درصد عقب 30 درصد جلو (یعنی 2 تا باند جلو ماشین) + (70دصد باند ضبط تو صندوق عقب..)یه جورایی صدا بهتر شد ..بیس خیلیخیلی نرمی می زد !(که این نرمی زیادشم جالب نبود برام) و کلا صدا به بلندی قبل نبود ولی از لحاظ بیس اینا بهتر شد منتهی به شدت کمبود یک امپلی فایر احساس می شد... حالا سوال من از شما اینه که اگه 718 ببندم همین رواله!؟؟ یعنی صدا از لحاظ بیس اینا بهتر می شه ولی بعد یک مدت به شدت کمبود امپلی فایر احساس می شه!؟
5-امکانش هست بعد اینکه 718 بستم باندهای عقب ماشین رو با جلو جابه جا کنم؟؟ چون ظاهرا باندهای عقب ماشین بیس بهتری دارن وقتی بیان جلو بهتر می شه ..البته دارم می پرسم اگه امکانش هست!!یعنی جا می شه یا نه!
ما مخلص شما هستیم والا امپ infinity 7541 که معرکه هست 135 تا رو 2 اوهم میده باندا هم 110 واتن که خراکش همین 7541 هست همه هم ازاش تعریف میکنن اما قیمتش یه نمه بالاست 195 تومنه اینجا هالا تا فردا ببینم چی مشه شاید همینو برداشتم :27: راستی باندا دیروز به دستم رسید :46:نقل قول:
ُعید جان ساب هم میخوای اضافه کنی؟نقل قول:
یا استیج جلو داشته باشی؟
نقل قول:
بهههههههههههههههههه.....مبا ک باشه....راستی صدای لیمیتد چطوره؟؟؟
من البته شنیدم ممفیس هم تو رنج قیمت 180 تومان یه بانده خوبی دارم(مدلش رو اطلاع ندارم) اطلاعاتی نداری راجبش؟ ممفیس بهتره یا لیمیتد؟
مرسی
70-80 تومنه بیشتر از این نمی ارزه(اندونزی باشه).نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
با عرض پوزش از دوستان بنده اشتباه کردم(با مدل 937 اشتباه گرفته بودمش)
سعید جان نزنیمون :10:
در ضمن سر کوچمون هم بقالی هست نه سیستم فروشی.
من شنیدم که خیلیها میگن خشکه البته باید دید سلیقه طرف چه طوره یک وقت میبینی یکی از کیک بیس خوشش میاد و یکی دیگه از لو بیس.
در مورد کیفیت 718 هم خوب در بازه قیمت خودش خوبه ولی در حد 963 نیست:27:
در ضمن مورد توجه جنابعالی باشه که من دارم سیستمی متناسب با بودجه ایشون و بدون آمپ پیشنهاد میدم پس نباید صرفآ بهتر بودن مورد توجه باشه و بنده هم یک زمانی توی تاپیک مربوط به خودش فعالیت می کردم و اونچنان بی تجربه هم نیستم که بخوام کسی رو گمراه کنم فقط یک اشتباه بود که تصحیح شد:46:.
سلامنقل قول:
آره بدون آمپلی هم خوب جواب میده و بعدآ راحت می تونی یک آمپلی بگیری و از حداکثر قدرتش بهره ببری.
جدا از بحث مارک و مدل دقیق سیستم صوتی که توی خونه روی کامپیوترت هست چیه چون در نظر دارم یک 5.1 برای خودم بگیرم:11:
1-آره آمپلی فایر پایونیر مدل gm-3300t هست(دانشجوییه یعنی از نظر اقتصادی به صرفه هست و ولی جواب من رو میده).
2-به قول معروف هر که پر طاووس خواهد جر هندوستان کشد خوب اینم عواقبشه ولی خوب مهم نیست یک تخته mdf میندازم روش(شایدم طرف خواستش و روی ماشین فروختمش)
3-بریدن طاقچه با نصب یک 8 تومنی میشه بدون آمپلی(البته نرخ خاصی نداره هر کی هر چی دوست داره میگیره).
4-ببین دیگه این کارو نکنی ها یکوقت اگر مقاومت اسمی اسپیکر مثلآ 2 اهم باشه آمپ پخشت می سوزه ها چون آمپ پخش مقاومتش 4 اهمیه.
نه تاگر 718 ببندی بهتره ولی خوب بازم از حداکثر قدرتش استفاده نمیشه اما بعدآ که یک آمپ 50 تومنی(حداقل کنوود 5203)بگیری صداش خیلی بهتر میشه.
5-خوب دلیل اینکه باندهای عقب بیس بهتری دارن همون صندوق عقب هست ولی باندهای جلو پشتشون خالیه برای همین بیس چندانی ندارن و البته اینکه سایزشون هم با هم فرق میکنه و به طور کلی امکانش نیست.
نقل قول:
والا ساب هم در نظر دارم ببندم ولی الان نه یکی 2 ماه دیگه فعلا فقط همین باندا ولی اینم هست که اگه 7541 ببندم از اون 2 کانالش دیگه استفاده ای نمیتونم بکنم مگه این که بعدا واسه جولو ازاش کار بکشم که فعلا بعیده به نظرت این همه پول بدم و فقط از 2 کانالش استفاده کنم ظلم نیست ؟
والا لیمیتد راه انداختنش هم دردسر داره هم 2 تا امپ میخواد که فکر کنم صرفه اقتصادی نداره عزیزم شما به گزینه های دیگه فکر کن در مورد ممفیس اطلاعی ندارم ولی کم یابه و گارانتی درست و حسابی هم فکر نکنم داشته باشه باز بقه دوستان نظر بدن بهترهنقل قول:
شما اگه میخوای بیشتر از من هزینه کنی 1073 بردار که خیلی خفنه همه باندارو میکنه تو جیب بقلش :27: ولی قیمت دور و بره 240 تومنه 4 اوهم و 150وات rms
حسین جان اون پستو با لحن دوستانه بخون بابا من کوچیک شما هستم ما هنوز تازه کاریم شما به دل نگیر :46:نقل قول:
سلام.نقل قول:
سیستم صوتی که تو اتاق استفاده می کنم logitech هست کاش سیستم صوتی برای ماشین از این برند هم بود اونموقع راحت ترم ی شد خرید کرد لازمه بگم این برند یکی از معروفترین برندهای صوتی هست .یک مدل داشت اگه اشتباه نکنم 5500 بود که برنده بهترین سیستم صوتی اشتبا نکنم سال 2006 شده بود.البته قیمتش 600 تومن بود و اصلا هم دیگه موجود نیست به جز صداش حسنی که داشت این بود که ورودی اپتیکال برای صدای دالبی داشت!
اینم که من استفاده می کنم surround هست 2 تا اسپیکر عقب دوتا جلو یکی وسط و یک ساب:27: مدل دقیقشم x530 logitech هست.صدارو خیلی خیلی خوب پخش میکنه همه فرکانس های صدای رو..حسن دیگه ای که داره اینه که شما محاله بتونی صداشو تا نصفه ببری بالا اون موقع همه شاکی می شن خونه می لرزه..بیس صداشم پشت ساب ولوم داره ..یک حسن دیگه ای که داره اینه که شما اگه صداشو تا ته هم ببری و موزیک پخش کنی اصلا صدا خراب نمی شه بیس ....فرکانسه های بالا وسط ... همه چه به خوبی پخش می شه با کیفیت عالی.من می شینم باهاش xbox360 بازی می کنم و فیلم می بینم خیلی لذت بخشه:31: بعضی موزیک ها چه تو بازی چه کلیپ air wave داره انگار یکی با چکش می کوبه تو هوا یه بادی می خوره به سرو روت حال می یای:31: قیمت هم من 1 سال پیش خریدم 160 این حدودا بود.
من دیروز 5-6 ساعت با همون بانده موزیک گوش دادم مقاومتش نسوخت..گفتم تا سیستم رو می خرم باشه رو ماشین یا بازش کنم!!؟یعنی اگه می خواست بسوزه دیگه تا حالا سوخته بود دیگه...
اقا شرمنده من این 2-3 تا سوال رو بپرسم چون اصلا امکان تست کیفیت 718 ندارم قبل خرید.
1--شما با همین امپی که 718 رو بستی چقدر بیس بحت می ده!؟البته بیس تمیز..یعنی اونقدر هست که این بیس موجش از تو بدن رد بشه...:31: یا تا حدودی کیفیتش در حد همین سیستم خونگی من باشه؟؟
2- به جز 718 چیزه دیگی بخرم مثلا 6975 یا p963 باید هدیونیت هم عوض بشه!؟یعنی تنها مدلی که نیاز به تعویض هدیونیت نداره 718 هست؟
3-راستی اینکه گفتی سیستم رو اگه شد با ماشین رد می کنی بره یعنی ارزش نگه داشتن نداره که بعدا رو ماشین بعدیت همینو ببندی!:41: من امپلی فایر رو حتما بعدا اضافه می کنم ولی فعلا می خوام یک اسپیکر خوب برای ماشین بگیرم که اگه فردا ماشین رو هم عوض کردم این سیستم صوتی ارزش نگه داشتن داشته باشه برای همین نمیخوام به خاطره اختلاف قیمت 20-30 تومن چیزی ببندم که فردا بگم کاش مثلا p963 می بستم..
البته 1073 100وات rms هست(سعید جان اشتباه لوپی بوده فکر کنم:31:)نقل قول:
ای ناقلا حق باشماست 100 واته ولی خفنهنقل قول:
Product Features
- Woofer size 7 x 10" (195 x 265 mm)
- Power handling capacity 100 W / 150 W max
- Frequency range 30 - 20.000 Hz
- Sensitivity 93 dB (1W/1m)
- Outer diameter of woofer 195 x 265 mm (7,68 x 10,4")
- Magnet size 145 mm (5,7")
- Mounting depth 85 mm (3,35")
- Mounting hole 156 x 225 mm (6,15" x 8,86")
- Tweeter 20 mm (08") tweeter / 50 mm (2") midrange
- Crossover 12dB HP / 6 dB LP
ممنون بابت توضیحاتت در مورد اسپیکر کامپیوتر:11:نقل قول:
1-اینقدری میکوبه که حتی پدالهای زیر پات به صدا در میان(تمام اجزا و صندلی های ماشین به طرز وحشتناکی ویبره میرن)-آینه ها همه میلرزن وحشتناک.
2-نگاه کن شما اگر بودجت میرسه هدیونیت رو هم عوض کنی خیلی خوبه چون اون هدیونیت فابریک تنظیماتی نداره که.در کل هر کدون از اون باندها رو بخوای بنصبی با هدیونیت باشه بهتره.
3-نه که بد باشه بخوام ردش کنم ولی اگر روزی دوباره بخوام ماشین بگیرم و سیستم روش بزارم به چیزی جز یک ساب باکیفیت و کامپوننت فکر نمی کنم(واقعآ اختلاف کیفیت زیادی دارند اما به تناسب هم گرونترن).
خوب بشر همیشه دنباله بهترینه(مطمئن باشی هر چی که ببندی بعد از یک مدتی طالب بهتر از اون میشی چون این تو وجود بشر هست و کاریش نمیشه کرد.
من توصیه می کنم هر طور شده شما قبل از خریدن به یک طریقی صدای این باندا رو تست بگیر که بعد پشیمون نشی چون ممکنه من 718 خوشم بیاد اما یک چیز سلیقه ای هست و ممکنه شما گوش که دادی بگی آشغله برا همین میگم که قبل از نصب هر طور شده تست بگیر.
با سلام به دوستان
يك مطلب كوتاه جهت طنز اينكه من تندر 90 دارد و فقط با باند جلئ! موسيقي باحال بذاري قشنگ آينه ها ويبره ميره.
ولي حالا از شوخي بگذريم. سوالم اينه....
ماشينم تندر 90 مدل اي 1 فول كه خير سرش ضبطش كاسته!! و باند عقب هم نداره
براي باند عقب و پخش مي خوام حدود 200 تومان هزينه كنم، يكم بيشتر هم بشه ايراد نداره
ممنون ميشم راهنمايي...
مرسی ولی یادت رفت بگی اگه 6975 یا p963 ببندم ایا حتما باید هدیونیت رو عوض کنم یا بعدا هم می شه عوض کرد..چون تصمیم دارم هدیونیت و امپلی فایر رو بعدا اضافه می کنم یعنی خورد خورد خرج کنم.....نقل قول:
تو پستای قبلیمم الان دیدم یه سوال پرسیده بودم که چقدر تاقچه رو می برن منظورم پولش نبود منظورم مقداری بود که سوراخ می کنن یا برش می دن مثلا یک مربع 10 سانتی متری یا ...:20:
شما خودتو بزار جای من سیستم صوتی تو خونه من جوریه که توقعم رفته بالا (همون قضیه بشری که گفتی:31:)
حتما قبل خرید باید صدارو تست بگیرم
این کامپوننت هم که گفتی متوجه نشدم منظورتون چیه.
خلاصه خیلی ممنون این 2 روز خیلی سوال پیچت کردم هر چی بستم نتیجشو اینجا می گم تشکر:11:
سلامنقل قول:
جدی بعنی تندر اینقدر باندای فابریکش خوبه(البته باندهای جلو توی در هست واسه همینه که روی آینه تاثیر میزاره)
دوست عزیز توقعاتت از پخش چی هست(فلش بخوره-مموری sd بخوره-یا هم نه فقط دیسک بخوره)؟
در مورد باند هم کیفیت برات مهمتره یا نه بیس زیاد.
نقل قول:سلامنقل قول:
ببین اگر کیفیت و بیس می خوای عوض کن با هر کدوم از باندها که میبندی عوض کن هدیونیت رو.بعدآ هم می تونی هدیونیت رو عوض کنی ولی یادت باشه به خود پخش فابریک نمیشه آمپلی وصل کرد چون سوکت RCA نداره.
به اندازه خود باند مثلآ اگر 718 باشه 17.8*25.4 سانتی متر باید تقریبآ ببره.
خوب من قبلآ به دوستان یک باند mtx مدل 693xt که از نظر کیفیت بهتر از 718 هست و قدرتشم اندازه همون 718 هست و آمپلی خور هم هست و بیسشم خوبه اگر گیر آوردی همینو بگیر چون تازه یادم افتاد بهش:
بلندگو بیضی
مارک : Mtx ام تی ایکس
مدل : XT693.
320وات حداکثر قدرت
80 وات RMS
3Way Speaker
سایز : "9 * " 6 (16cm*24cm)
قیمت : ۶۸۰۰۰ تومان
کامپوننت(از نظر لغوی یعنی اجزا) سری جدید اسپیکرها هستن(قبلآ هم بودن ولی جا نیفتاده بودن) که کیفیت فوق العاده وحشتناکی دارن و تفکیک صداشون خداس ولی بدون ساب ببندیشون بدرد نمی خورن چون اصلآ بیس ندارن فقط فرکانس میانی و بالا رو پخش میکنه و حتمآ هم آمپ لازم دارند ولی اگر با ساب ببندیشون دیگه دلت نمی خواد از ماشین بیای بیرون.
دوست عزیز شما 1000 بار دیگه هم بپرس من وظیفم جواب دادنه و هنر هم نمی کنم چون چیزایی رو که بلدم از همینجا یاد گرفتم پس باید به بقیه هم یاد داد:31:
مرسی داداش انصافا چقدر ظاهر ام تی ایکس قشنگه.. خوب با این توضیحاتی که دادی هر وقت خواستم امپلی فایر اضافه کنم هدیونیت رو هم عوض می کنم اقا دمت گرم:11:
ظاهرش از نزدیک از اینم قشنگتره.نقل قول:
بله اینم فکر خوبیه.
خلاصه هر وقت سوالی داشتی بپرس ما در خدمتیم.
سلامنقل قول:
ممنون- آره احتمالا تو در بودن باند ها باعث لرزش ميشه
والا حتما ميخوام فلش بخوره
و با عرض شرمندگي بگم كه با اين پول مي خوام حداكثر كيفيت و بيس اي كه ميشه داشت رو رديف كنم، بخصوص اينكه چون فعلا پوا آمپلي بستن ندارم اگه باند خودش بيس مطلوبي داشته باشه برام رضايت بخشه.
بين 200تا 250 بشه با كل هزينه هاي جانبيش مثل نصب و طاقچه و....
ممنون
1-سلام من 718 ex دارم اما بدون آمپلی خداییش باند خوبیه فقط من باهاش یه مشکل دارم ماشینم گازسوزه طاقچه دوگانه سوز که گذاشتم نمیتونم اون بیس بالا رو که میخام ازش بگیرم آیا با اضافه کردن آمپلی میشه کاریش کرد
ضبط من مارشال تصویریه البته اولویت من تصویر بود نه صدا ولی حالا عوض شده
2- واسه دوتا باند 320 واتی آمپلی چند وات باید بگیرم اگه فرمولی داره بگید تا بلد بشیم
اقا من پرسیدم این مغازه دار ها تو اصفهان انگار تا می ری تو مغازشون باید ازشون خرید کنی و سیستم رو ببندی نکنی سرشونو می ندازن پایین زوری جواب می دن!! انگار طرف بقض کرده می خواد گریه کنه ..:18: یادمه چند ماه پیش 450 تومن گوشی موبایل خریدم یعنی تا پامو گذاشتم تو مغازه گفتم یه ان86 بدید وقتی پولو دادم یه قابلی نداره هیچی شمرد ...اصلا طرف یه مبارک باشه نگفت ..نمی دونم اینچجا اینجوریه یا بقیه شهرهای دیگه هم همینجوریه..
یارو گفت که این 718 خیلی بیخود اشغاله یه پکیدشم پشت سرش بود اصلا ظاهر نداشت مثل اون عکسی هم که تو ماشینت بود فقط این محافظ طوری فلزیش روش نبود ..(اینو خود اضافه کردی؟)
بعد مدل ام تی ایکس هم گفتم طرف گفت اصلا نشنیدم..فقط یارو می گفت 6975 عالیه ... گفتم به جز این 3 تا چیز دیگه ای نداری گفت نمی دونم چی..... قیمتش حدود یک میلیون اینا در می یاد...:2:
بعدم گفت یک 6975 از اون مدل قدیمی ها دست دوم تمیز یکی داره اصل با هدیونیتش حولوهوشه 110-120 در می یاد! نمی دونم دست دوم قدیمی بهتره یا یه نو بگیرم یعنی کیفیت صدا اسپیکراش بعد چند سال کوبیدن کم نمی شه
گفت حتما هم باید یک تخته ام دی اف بزنم این تاقچه خودش به درد نمی خوره لغ می زنه! گفت البته می شه رو تاقچه خودش نظر شما چیه تخته بزنه یا رو خودش تاقچه ماشین ببره...هزینه تخته ام دی اف هم با دست مزد 15 تومن می گیره
-کلا نظرتون راجب برخورد این یارو قیمتی که برای دست دوم 6975 می ده و دست مزدی که می گیره چیه
اقا من خیلی گیج شدم
بلهنقل قول:
شما میتونین با اضافه کردن آمپ تا حدود زیادی بیس و بلندی صدا رو افزایش بدین
حتی بسته به آمپ میتونید کیفیت صدا رو هم افزایش بدین
2 - این واتی که شما میگین اون واتی نیست که باهاش آمپ رو انتخاب کنین
شما باید ببینین چند وات RMS هست باندتون
فکر میکنم 80 هست
اگه میخواین از حداکثر قدرت باندتون استفاده کنین باید یه آمپ بگیرین که معمولا توانش روی هر کانال 20 درصد بیشتر از باندتون باشه که با کم شدن ولتاژ و ... از حداکثر داشته هاتون استفاده کنین