-
نقل قول:
سلام .
یه مطلب فوق العاده زیبا الدار نوشته با سر متنThe end of the megapixel race .
حتما بخونید . چندتا نمونه عکس از Wave گذاشته که خیلی تعریف کرده ازش .
تو توئیتر هم نوشته از این به بعد
هر گوشی که مگاپیکسل بالاتری داشته باشه هیچ تضمینی بر خوب بودنش نسبت به مگاپیکسل پائینتر نیست !!!
کد:
http://www.mobile-review.com/articles/2010/birulki-65.shtml
Translate :
کد:
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.mobile-review.com%2Farticles%2F2010%2Fbirulki-65.shtml&sl=auto&tl=en
مخلصیم .
البته از این به بعد که هیچ , حتی این اصل در دوربینهای دیجیتال هم صادق هست. مثلا یک دوربین کامپکت 14 مگاپیکسلی و حتی بالاتر کیفیتش پایینتر از یک SLR دوازده مگاپیکسلی هست.
-
10 دقیقه بررسی Wave
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=moqMAwgwTI8&feature=player_embedded
مخلصیم .
-
من چند جا دیدم تو مشخصات ویو زده بود ام کی وی هم ساپورت می کنه،درسته؟i9000 چه طور؟چون برای آی 9000 ایمیلی که از طرف سامسوگ هاب به من رسید که اینو تایید می کرد.
-
تبلیغ تلویزیونی s8500 wave :
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=XtXG7Q9T0jI&feature=player_embedded
-
نقل قول:
Channel positions : L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
عجب صدایی ضبط میکنه !!!!!! ماله آی 8910 16 کیلوهرتز یعنی باید بی خیال ضبط صدای های بلند بشید . ماله نوکیا ها هم معمولا 32 کیلوهرتز . این دیگه واقعا ترکونده . 44.1 !!!!!!!!!!
ولی بیت ریتش چرا پایینه ؟ Overall bit rate : 2 169 Kbps : برای آی 8910 حداکثر 9500 هم میره !!
نقل قول:
البته از این به بعد که هیچ , حتی این اصل در دوربینهای دیجیتال هم صادق هست. مثلا یک دوربین کامپکت 14 مگاپیکسلی و حتی بالاتر کیفیتش پایینتر از یک SLR دوازده مگاپیکسلی هست
ما که یه عمره داریم به اینو اون میگیم این مسئله رو . همه کیفیت رو به مگاپیکسل میسنجند که واقعا اشتباست . مگاپیکسل فقط سایز عکس برداری و برای زوم بیشتر روی عکس کاربرد داره . این مثله همون فیلم برداری با فریم ریت بالا میمونه که مثلا یه دوربین با 10000 فریم در ثانیه و یکی با 30 فریم . شما در موقع دیدن فیلم تاثیری نمیبینید ولی موقع اسلو موشن کردن متوجه میشید که کدوم بهتر کار میکنه . مگاپیکسل هم موقع زوم کردن روی عکس معلوم میکنه که کدوم بهتره و گرنه در حالت عادی 3 مگاپیکسل با 12 فرقی نداره .
مسخره ترین حرفی رو هم که از همه میشنونم اینه که از من سوال میکنن آیا گوشیت 8 مگاپیکسلیه واقعیه !!!!!! که من تو دلم یه لب خندی میزنم و میگن آره ...
-
نقل قول:
مسخره ترین حرفی رو هم که از همه میشنونم اینه که از من سوال میکنن آیا گوشیت 8 مگاپیکسلیه واقعیه !!!!!! که من تو دلم یه لب خندی میزنم و میگن آره ...
گل گفتی! :دی اینو از من هم خیلی پرسیدن!!!! :27:
راستی در مورد صدا٬ یه چیزی برام عجیبه٬ الان من با برنامه GSpot ماله ویو و N86 رو گرفتم نتیجه این بود:
Wave:
نقل قول:
mp4a: MPEG-4 AAC LC
48000Hz 64 kb/s , mono (1/0)
N86:
نقل قول:
mp4a: MPEG-4 AAC LC
48000Hz 96 kb/s , mono (1/0)
خوب این یعنی ماله N86 بهتره؟!؟!؟ ماله N95 هم همین بود....
-
نقل قول:
عجب صدایی ضبط میکنه !!!!!! ماله آی 8910 16 کیلوهرتز یعنی باید بی خیال ضبط صدای های بلند بشید . ماله نوکیا ها هم معمولا 32 کیلوهرتز . این دیگه واقعا ترکونده . 44.1 !!!!!!!!!!
ولی بیت ریتش چرا پایینه ؟ Overall bit rate : 2 169 Kbps : برای آی 8910 حداکثر 9500 هم میره !!
ما که یه عمره داریم به اینو اون میگیم این مسئله رو . همه کیفیت رو به مگاپیکسل میسنجند که واقعا اشتباست . مگاپیکسل فقط سایز عکس برداری و برای زوم بیشتر روی عکس کاربرد داره . این مثله همون فیلم برداری با فریم ریت بالا میمونه که مثلا یه دوربین با 10000 فریم در ثانیه و یکی با 30 فریم . شما در موقع دیدن فیلم تاثیری نمیبینید ولی موقع اسلو موشن کردن متوجه میشید که کدوم بهتر کار میکنه . مگاپیکسل هم موقع زوم کردن روی عکس معلوم میکنه که کدوم بهتره و گرنه در حالت عادی 3 مگاپیکسل با 12 فرقی نداره .
غیر ممکن بیتریتش اینقد باشه،چون نمونه های قبلیش 14.5 Mb/s بود.
-
چرا تو دی جی کالا کلا هیچ اثری از این گوشی نیست؟ حتی معرفیش هم نکرده که دلمون خوش باشه بعدا جلو اسمش به جای به زودی بزنه موجود!!
-
این گوشی پس که میاد 6 ماه دارم پس انداز میکنم
-
سلام .
فعلا SDK جهانیش ریلیز شده .
راستی سوتی GSMArena رو دیدین :دی تو مشخصات گوشی زده Availaible و بعد تو اخبارش میزنه آخر ماه ریلیز میشه ! :دی
مخلصیم .
-
تو سايت bada Developers ثبت نام كردم، به زودي SDK beta 2 رو هم دانلود ميكنم، ببينيم ميتونيم يه بازي دوز براش درست كنيم! :31:
-
نقل قول:
سلام .
فعلا SDK جهانیش ریلیز شده .
راستی سوتی GSMArena رو دیدین :دی تو مشخصات گوشی زده Availaible و بعد تو اخبارش میزنه آخر ماه ریلیز میشه ! :دی
مخلصیم .
عجب! پس هنوز نیومده!!
-
-
سلام .
تو فروم Mobile-Review مقایسه فیلمبرداری Wave با N8 گذاشتن که تفاوت فوق العاده محسوس هستش .
Nokia N8
کد:
General
Complete name : E:\Мои файлы\Загрузки\Video_By_Nokia_N8.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media / Version 2
Codec ID : mp42
File size : 26.7 MiB
Duration : 36s 309ms
Overall bit rate : 6 160 Kbps
Encoded date : UTC 2010-04-28 13:20:19
Tagged date : UTC 2010-04-28 13:20:19
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L3.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 36s 80ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 6 062 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 19.346 fps
Minimum frame rate : 4.545 fps
Maximum frame rate : 51.107 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.340
Stream size : 26.1 MiB (98%)
Audio #2
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : 40
Duration : 36s 309ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Stream size : 568 KiB (2%)
نسخه قبلی Wave :
Wave
کد:
General
Complete name : E:\Мои файлы\Загрузки\gsmarena_002.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : 3GPP Media Release 6 Basic
Codec ID : 3gp6
File size : 16.4 MiB
Duration : 9s 813ms
Overall bit rate : 14.0 Mbps
Encoded date : UTC 2010-03-11 21:07:57
Tagged date : UTC 2010-03-11 21:07:57
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L3.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Muxing mode : Container profile=Baseline@3.0
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 9s 711ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 14.1 Mbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 29.970 fps
Minimum frame rate : 29.412 fps
Maximum frame rate : 30.303 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.510
Stream size : 16.3 MiB (100%)
Audio #2
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : 40
Duration : 9s 813ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 61.8 Kbps
Nominal bit rate : 66.15 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : C
Sampling rate : 48.0 KHz
Stream size : 74.0 KiB (0%)
مخلصیم .
-
چند تا فیلم از این گوشی لطفا یکی اینا رو یه جای دیگه برای دانلود قرار بده من عاشق این گوشیم
youtube.com/watch?v=fb95KNbDeSI
youtube.com/watch?v=VeMSALO8RUg
youtube.com/watch?v=LeOYTUJLXyQ
-
امیر اون اعداد به نظر مشکوک میزنه ...
سامسونگ ها اکثرا بیت ریت بالایی دارن حالا کهری به اینکه تفاوتی تو کیفیتشون هم داره یا نه ندارم ولی غیر از بیت ریت اینو نگاه کن :
نقل قول:
Frame rate : 19.346 fps
Minimum frame rate : 4.545 fps
Maximum frame rate : 51.107 fps
کمترین 4.545 فریم بر ثانیه؟!
و از اون عجیب تر بیشترین فریم ریت 51.107 فریم بر ثانیه؟!!
اون 19 هم که میانگینشونه ...
پس یه جای کار میلنگه ...
-
-
درستکه این گوشی مالتی تسکینگ و ساپورت نمی کنه؟
-
نقل قول:
درستکه این گوشی مالتی تسکینگ و ساپورت نمی کنه؟
چرا ساپورت میکنه ولی به طرز عجیبی :دی
یعنی میشه چند برنامه رو همزمان باز کرد به شرطی که فقط یکی از اون برنامه ها برنامه ای باشه که رو گوشی نصب شده :دی
و همچنین این گوشی به طرز اعجاب آوری قابلیت نصب تم هم داره :دی به حالت شوخی گفتم . یه دفعه موضع الکی نگیرین
ولی نکته جالب اینه که سیستم عامل هایی که الان دارن تو بوق و کرنا میکنن تو چیزهایی مثل مولتی تسکینگ و تم گیر دارن در حالی که سیمبین که سیستم عاملیه که ادعایی نداره از 7 8 سال پیش اینا رو داره!!
-
نقل قول:
چند تا فیلم از این گوشی لطفا یکی اینا رو یه جای دیگه برای دانلود قرار بده من عاشق این گوشیم
youtube.com/watch?v=fb95KNbDeSI
youtube.com/watch?v=VeMSALO8RUg
youtube.com/watch?v=LeOYTUJLXyQ
لطفا یکی زحمت اینا رو بکشه یا لااقل چند تا فیلم با لینک مستقیم از این گوشی بزاره
-
سلام .
اینم فول ریویو از ELdar Murtzin :
کد:
http://www.mobile-review.com/review/samsung-wave-s8500.shtml
Translate :
کد:
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.mobile-review.com%2Freview%2Fsamsung-wave-s8500.shtml&sl=auto&tl=en
مخلصیم .
-
اصلا باورم نمیشه این گوشی خیر سرش سیستم عامل داره پس چرا محدودیت 2000 کانتکت و 1000 اس ام اس داره!؟!؟! :18::18::18:
-
عجیب نیست :دی
سامسونگه دیگه :دی
-
قیمت نهایی 520 تومن (400 یورو)
-
تصاویر دیگری از Samsung S8500 Wave
-
اقا امکانش هست چند تا فیلم ازش بزارید البته از یه جایی که بشه دانلود کرد
-
و فیلم از بازی هاش اگه بذارین ممنون میشم
-
نقل قول:
و فیلم از بازی هاش اگه بذارین ممنون میشم
youtube.com/watch?v=6a8mswBECv4
vimeo.com/10774340
-
سلام دوستان. اگر چیزی بدون فیلتر پیدا کردم براتون میذارم.
-
نقل قول:
سلام دوستان. اگر چیزی بدون فیلتر پیدا کردم براتون میذارم.
فیلترم بود مشکل نیست فقط بشه مستقیم دانلود کرد
-
نقل قول:
عجیب نیست :دی
سامسونگه دیگه :دی
چرا سامسونگه دیگه؟؟ به نظر من قطعا این مشکلش حل میشه. محدودیت تو گوشیهای سامسوگ جود نداره
-
نقل قول:
چرا سامسونگه دیگه؟؟ به نظر من قطعا این مشکلش حل میشه. محدودیت تو گوشیهای سامسوگ جود نداره
محدودیت اس توی جت و استار و چند گوشی دیگر هم وجود داره.........
ولی واقعا چرا سامی اینکارا کرده؟؟
-
نقل قول:
محدودیت اس توی جت و استار و چند گوشی دیگر هم وجود داره.........
خوب اینا جاوا هستن ما قبول میکنیم، ولی برای یه سیستم عامل دار یکم شرم آوره! :41:
-
نقل قول:
خوب اینا جاوا هستن ما قبول میکنیم، ولی برای یه سیستم عامل دار یکم شرم آوره! :41:
حسین جان فک نمیکنم اینجوری باشه ... این اطلاعاتو نمیدونم از کجا خوندی ... فک کنم تو ریویو الدار بوده
به هر حال این سیستم عامل اپن سورسه اصلاً حتا اگه نباشه سیستم عامله و خیلی راحت میشه دست کاریش کرد و مطمعن باش این مشکل بسیار زشت حل میشه :46:
-
نقل قول:
چرا ساپورت میکنه ولی به طرز عجیبی :دی
یعنی میشه چند برنامه رو همزمان باز کرد به شرطی که فقط یکی از اون برنامه ها برنامه ای باشه که رو گوشی نصب شده :دی
و همچنین این گوشی به طرز اعجاب آوری قابلیت نصب تم هم داره :دی به حالت شوخی گفتم . یه دفعه موضع الکی نگیرین
ولی نکته جالب اینه که سیستم عامل هایی که الان دارن تو بوق و کرنا میکنن تو چیزهایی مثل مولتی تسکینگ و تم گیر دارن در حالی که سیمبین که سیستم عاملیه که ادعایی نداره از 7 8 سال پیش اینا رو داره!!
میگم چطوره بریم ان ایت بگیریم و بیخیال X10 و ویو و ... بشیم و خیال خودمون رو راحت کنیم!:31:
-
زمانی که همین اندروید امد حتی بلوتوث هم سند نمیکرد و کلی مشکل داشت !... همین سیمبین بعد این همه مدت کلی مشکل داره ..یا همون ایفون اوایل مشکلاتی داشت که !..! ...
حالا یه سیستم عامل با این همه امکانات و سرعت برای شروع 2 تا مشکل ریز داشته باشه فکر نمیکنم مهم باشه چون طبیعیه
-
نقل قول:
زمانی که همین اندروید امد حتی بلوتوث هم سند نمیکرد و کلی مشکل داشت !... همین سیمبین بعد این همه مدت کلی مشکل داره ..یا همون ایفون اوایل مشکلاتی داشت که !..! ...
حالا یه سیستم عامل با این همه امکانات و سرعت برای شروع 2 تا مشکل ریز داشته باشه فکر نمیکنم مهم باشه چون طبیعیه
کاملا باهات موافقم
کسی تاریخ ورود به بازار رو میدونه من شنیدم 14 می میاد یعنی فردا
-
بله ما هم مزاح فرمودیم که فضای غم انگیزناکی که تاخیر این گوشی به وجود آورده بود عوض شه! :31:
-
نقل قول:
اندروید بلوتوثش سند نمی کردش مشکل بود؟: دی
خوب اومدن کپی رایت بازی در بیارن خیرش رو خوردن!
ولی دیگه محدودیت اس ام اس توی یه اپن سورس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم تکراری نباشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من اخرش نفهمیدم کی این گوشی میاد