پست اول تاپیک تمام توضیحات نوشته شده.نقل قول:
Printable View
پست اول تاپیک تمام توضیحات نوشته شده.نقل قول:
باید حالشونو بگیریم..........
تو که غمی نداری همارا رو داری ما چیکار کنیم از دست شاتل . راستی سرویست وصل شد؟نقل قول:
یه تست سرعت بنداز بقیه حال کنند نمی خوای خودم می ندازم تا قدر همارا رو بدونی.
نه بابا پولشو دادم گفته بعد از عید وصلش می کنم.
مگه شرکتی که ازش سرویس میگیری چیه؟
ما تو اون انجمن واقعا گیج شدیم سرویس امین نت داشتم خطم را از رانز خارج کردم بادوستان مشورت کردم گفتند شاتل خوبه حالا اینجا میگن شاتل مشکل داره نمیدونم چرا اینجا اینجوریه که مارا سر درگم می کنند بابا این شاتل بالاخره سرویس دهیش خوبه یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همش بستگی داره برای من خوبه و من راضیم بعضی ها هم ناراضینقل قول:
به نظر من شاتل نگیر چون تمامی کافی نت های شهر ما شاتل های خود را پس داده اند واز یک شرکت دیگه سرویس می گیرند.
با توجه به نظر دوستان در لینک زیر که قبلا مشورت کردم رفتم وشاتل ثبت نام کردم تاببینم چی میشه
پست های 1421.1420
نقل قول:
این دوستمون کاملا درست می فرمایند.....روز اول که رفتم ثبتنام چقدر تحویل گرفتن....حالا که دیگر خرشون از پل گذشته دیگه انگار نه انگار ....
هر چی میگم میگن مشکل از مودمتون هست....باید از مودم های خود شرکت استفاده کنید....میگم سرعت چه ربطی به مودم داره..؟؟..میگه ما از پشتیبانی به مودم های غیر از شرکت معذوریم....
یک چی جالب هم بگم دوره هم بخندیم...نویز من 74 هستش و سیگنال 6..کل سیم کشی خونه رو عوض کردم...هر چی زنگ که میزنم میگه مشکل از خونتونه
من از پارس آنلاین شکایت دارم. من 128 خریدم ولی سرعت دانلودم 130 هست. این چه وضعیه.:31:
چرا وقتتو می خوای تلف کنی بری شکایت بیا من به شما سرویس 128 شاتل میدم با سرعت 14-12 تو ساعتی که رایگانه دانلود میکنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
خوب فکر کردی که بری شکایت کنی چی بهت میگند
سرعت 128 سرعتش همین باید باشه اگه 512 داشتی و سرعت دانلودت روی همین 12-14 بود بعد باید شکایت کنی
این شرکت بدبخت اومد به همه 128 ها سرعت 512 داد حالا سرویس رو برداشته برای همین جای شکایت نداره
البته منم جزو طرفدارای شاتل نیستم چون قطعی زیاد داشت و منم کارم مونده بود دیگه یه روز حضوری رفتم چک و پک همه رو اونجا پایین اوردم ولی الان 512 گرفتم سرعتش هم خوبه قطعی هم نداره
130 کیلوبایت که بد نیست. خوبه.نقل قول:
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
منظورت 12-14 کیلو بایته؟ ولی سرعت شبانه پارس بهتره از این.نقل قول:
خط من هنوز همون 512 هست ولی سرعت من همون 128 حالا به نظرت باید چیکار کنم؟نقل قول:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
بله ولی سرعت شبانه شاتل در این حده 12-14 کیلوبایت.نقل قول:
یه پیشنهاد واسه شاتلی ها:
اینجا یه هماهنگی و فراخوان بزارید ، یک روز و در یک ساعت جمع شید دم شاتل! ما هم میایم!
۲۰-۳۰ نفر باشید میگرخن!
++
من شنیده بودم سرعت دانلود سرویس ۱۲۸ پارس، پنجاهه!
ولی امروز که وصل شد ۱۳۰-۱۴۰ تا زیر صد متغییر دارم دانلود میکنم. کف کردم!
لطفا راهنمایی کنین که کجا باید شکایت کنیم ؟
بله. مال منم همینه.شبانش هم همینطور بالاست.نقل قول:
خیلی خوشحال شدم که تونستم شما رو از دزدی شاتل نجات بدم تو اون تاپیک که زدید من اولین کسی بودم که گفتم شاتل نیا. خلاصه جای ما رو خالی کن اگر شرایطش برام پیش بیاد من حتما میام بیرون از این شرکت بی در و پیکر.نقل قول:
آقا زنده باد...
مگه اکانت عمری شاتل گرفتی ؟ خب ماه بعد از پارس بگیر اینقدر به این شاتل بدبخت گیر نده :دی
در مورد تجمع هم اگه واقعا دارید می بینید حقتون خورده شده فراخوان تجمع بدید. ما هم کمکتون میکنیم:46:
--------------------------------------------------------------------نقل قول:
آخه من 18 روز طول کشید تا بیام شاشتل مطمئنم این شاشتل هم بخواد خطم رو تخلیه کنه کمتر از 10 روز انجام نمیده. اگر اون یکی خطم pcm نبود همین الان درخواست آنلاین سرویس پارس رو میزدم وقتی هم خطم رانژه میشد میرفتم دفتر شاتل تا میتونستم تحقیرشون میکردم و میگفتم خطم رو تخلیه کنید ولی حیف نمی تونم 18 روز صبر کنم.
راستی از این پارس هم زیاد تعریف نکن شاید سنگ جلوی پاش بندازند حسود زیاد داریم . یکی می گفتم چرا به اکو 128 ها 512 میدن حالا فکر کنم سر پارس هم همین برنامه پیاده بشه.
یه جوری میگی مگه اکانته عمری گرفتی انگار همینجوری الکیه از شاتل بیایم بیرون بریم تو پارس!!؟نقل قول:
اگه اومدیو از شاتل اومدی بیرون بوخت از مخابرات خالی شد بعد میخوای بری پارس حالا اونجا باید
یه اکانت بگیری . آیا جا داشته باشن آیا نداشته باشن ؟؟؟!!!!!!!! اگه جا گیرت نیومد باید برگردی
شاتل حالا شاتل دیگه جا نداره . (می مونی لنگ در هوا میگی عجب کاری کردما !:18:)
بقیه ای اس پی ها هم که تقریبا به درد نمیخوره .
باید یه خورده دست به عصا عمل کنی تو این مورد . از منم نپرس چون نمیدونم خودم توش موندم
واقعا این همه فکر می خواد؟نقل قول:
اول میری جایی که مطمئن هستی خوبه قرار داد می بندی بعد با شاتل فسخ میکنه . اینجوری اگر نیم درصد هم احتمال داشت پور شرکت جدید پر بشه شما قبلا رزرو کردید. در ضمن کسی که بخواد از شاتل در بیاد و از اون ناراضی باشه دیکه فکر برگشتن رو نمیکنه حالا می خواد پورتهای شاتل پر باشه یا خالی.
من كه از شاتل استفاده ميكنم روزها سرويسهاشون خوبه
ولي شب افتضاح ميشه
اگر شبها كار نميكنيد و به فكر ترافيك رايگان نيستين شاتل خوبه
این شکایت ها چی شد به نتیجه رسید.........؟
نقل قول:
اگر اونجوری فکر میکنید من شرکت سراغ دارم سرعت روزانش روی 60 هست گیگ اضافه رو هم 3000 میفروشه و 512 با 9 گیگ حجم 40 هزار تومان میده.
نه به جایی که نرسید ولی برای خیلی ها مشخص شد که شاتل داره کم میفروشه تو تایم شب.نقل قول:
بچه ها میشه بیگین کدوم شرکت بهتره؟؟؟؟
برای کدوم شهر؟
دوستان از نظر من همه ی کاربرها شکایت خودشون رو هم زمان برای خود شاتل بفرستند. ایمیل کنند شاید کاری انجام شد. چند شب پشت سر هم باید فرستاد.
شب ها سرعت و پینگ از ساعت 1 به بعد به بدترین حالت خودش می رسه. باید یک کاری کرد
شکایت فایده نداره !!! چون وقتی شما قرار داد امضا میکنی نوشته به کاربرای خانگی 128/128 سرویس تعلق میگیره حالا میخواییی شما 1 مگ گرفته باشی اینا خیلی بد جنس هستن کسی هم نیست رسیدگی کنه دیگه برای خودشون دارن پادشاهی میکنن اینترنت ارزون میگیرن به ملت اندازه پول خون میفروشن !!!
ای شالله که یه 10-15 سال دیگه درست میشه !!! فعلان که امیدی نیست !!!
----------------------------------------------
تو این مملکت کم پیدا میشه کسی که بخواد حقش رو بگیره . همه نشستن و فقط پول میدن . فوقش میگن این بده بریم 20 تومن باز هزینه نصب و .. بدیم بریم یک شرکت دیگه . من که از طریق تنظیم مقررات شکایت کردم و بدجوری نماینده شیراز تحت فشار هست و دارم تمام پینگ تایم ها و کلیه ایمیل ها به شاتل رو یک رونوشت به ایمیل تنظیم مقررات میزنم و اساسی هم پیگیر هستم . هرکی هم از شیراز هست هیچ کاری نداره . فقط 2دقیقه میرید یک فرم پر میکنید و خلاص .
اگر قرار بود بخاری بلند بشه بعد از 190 پست تو این تاپیک بلند می شد طرف به خودش زحمت 4 تا کلیک و یک شکایت اینترنتی رو نمیده یکی هم که Adsl نداره میاد اینجا آیه یاس می خونه اونوقت شما انتظار داری تا دم تنظیم مقررات برن؟نقل قول:
خیلی جالبه که کسی که ماهی 12 تومن پول میده میخواد شبی 2 گیگ هم مجانی دانلود کنه یوقتی هم دانلود میکرده ولی حالا چون کم شده میگه کم فروشی حاضر هم نیست بره از جای دیگه ایی مثل مخابرات که سرویسش نامحدوده بگیره مثل کنه چسبیده و هی غر میزنه و روزی چند تا تاپیک باز میکنه.
این دیگه چه استدلالیه؟ وقتی شرکت میگه شب رایگانه دلیل نمیشه که دانلود رو محدود کنه.نقل قول:
آقا من سرعت 1 مگ گرفتم با مجوز شركتم از پارس آنلاين دزد
ولي سرعت دانلودم فقط 400 كيلو بايته
به نظر شما سرعت حد اقل من بايد چقدر باشه؟
.
بمیرم برات پس می خواستی 800 کیلوبایت باشه.:31: تازه برو خدا رو شکر کن چون همچین سرعت دانلودی برای سرویس 3 مگابیته
خوبه که. وقتی سرویس 1 مگ میگیری یعنی دانلودش باید 128 باشه. نکنه میخوای دانلودش هم 1 مگ باشه.نقل قول:
آره هر چي بيشتر بهترنقل قول:
آخه به من گفت تا 800 بازه
ولي من بايد برم سرويس 2مگ بگيرم
تا 800 تا بشه
زنگ زدم به من گفت هر سرعتي كه داري تقسيم بر هشت كن ميشه سرعت دانلود از نوع ايراني
.
همینه دیگه. تو 2 مگ هم که بگیری اگه تقسیم به 8 کنی میشه 256.نقل قول:
فرق قیمتش چقدره؟ من شاتل استفاده میکنم ، اکو 512 دارم فرق قیمتش زیاد نیست. برای 3 ماه 10-12 با اکو 512 تفاوت قیمت داشت. این دوره که تموم شد شاید اکو 2مگ گرفتم.
بابا دمت گرم. من 128 دارم.دانلودش اگه از 15 بشه 20 عروسی میگیرم اونوقت تو بجا اینکه با 100 دان کنی داری با 400 دان میکنی تازه شاکی هم هستی...:27:نقل قول: