سلام دوستان
من آخرین کرک بازیو میخواستم
خیلی ممنون
Printable View
سلام دوستان
من آخرین کرک بازیو میخواستم
خیلی ممنون
من این بازی رو از اینترنت گرفتم ولی وقتی می خوام تو درایو مجازی بذارم اجراش نمی کنه. با هزار تا نرم افزار امتحان کردم همشون error میدن. با اینکiفایل هایی که دانلود کردم rar بودن و وقتی exteract کردم هیچ مشکلی نداشتن. باید چه کار کنم؟؟؟؟ کمک کنین.
نرم افزار هایی که امتحان کردم: nero,ultriso,demon tools,fantom,alchohol,isobuster,virtual cd
سلام بچه ها
من سیو های بازی فرار از زندان رو می خوام
تو یه مرحلش گیر کردم
لطفا اگه کسی داره بهم سریع کمک کنه :46:
سلام
بچه ها من سیو این بازیرو می خوام
کسی داره لطفا ؟
تنها نرم افزاری که فایل را باز میکنه اخرین ورژنdemon tools هست وبا ورژن های قبل باز نمیشهنقل قول:
با این ورژن باز میشهDAEMON Tools 4.35.5
خواهشآ تشکر یادتون نره.
راهنمای قدم به قدم بازی فرار از زنداننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 5مگابایت زبان اینگلیسی می باشد
خواهشآ تشکر یادتون نره.:10:
من خودم سیو های فرار از زندان رو پیدا کردم ، فقط نمی دونم کجا باید کپی کنم.
کسی می دونه ؟
میگم بروبچ ، من تازه وسطای فصل یک فیلم هستم.دارم بازی رو ولی می ترسم اگه بازی کنم داستان لو بره.:27: این طوری هست یا نه؟
دوستان اونجا که تو بازی یه کار گرد داه کار می کنه بعد یه پلیس میاد جلوش یه چیزی می گه میره بعد ما یواشکی میریم 2 تا دوربین هست اونجا 2 تا دوربین از کار میندازم بعد یه در هست که قفله به آشپزخونه در باز می کنم توی مپ نگاه می کنم باید از بی ن افرادی که اونجا عبور کنم ولی هیچ راهی نداره هی کار می کنم نمی شه (چپتر 2) همون جای که یه مرد آشپزه هی راه می ره می اد وایمسه جلوی اون یخپال دیواری بعد باز می ره بقیه هم سر کارن 2 نفر هم دارن با هم صحبت می کنن
با ید چیکار کرد؟
آره اگه بازی کنی داستان فیلم لو میره.به نظرم فصل 1 و تموم کن بعد بازیو انجام بده:5:نقل قول:
کسی نمیدونه!!!!!؟نقل قول:
بیا داداش با این مشکلت حل میشه
کد:http://guides.gamepressure.com/prisonbreaktheconspiracy/guide.asp?ID=9508
ممنون داش ولی اینجا هم نشون نداده بود
دقیقا بعد از این 2 عکس وقتی می ری توی آشپزخونه از هر طرف که می خوای بری اونجا که توی مپ مشخس کرده ی میبیننت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دوستان من میخوام این بازی رو بخرم ... میشه بگین در کل بازی چطوریه ؟ ماجراش ، تفنگ هاش ، نمره بازی و ...
برای pc هم اومده؟
آره دوست عزیز ، برای PC هم اومده من بزودی می خرم ...:20:نقل قول:
ماجراش :نقل قول:
همانند فصل اول سريال
تفنگ هاش :
ندارد
نمره بازي :
چنگي به دل نميزنه
...
ولي شما اگه سريال رو ديدي حتما برو بگير
لذت خواهي برد .
موفق باشيد
ما که نفهمیدیم شخیت بازی مایکل یا نه ؟ اگه شخصیت بازی مایکله برم بخرم . چندتا دی وی دیه؟
نقل قول:
مايكل نيست ...
شخصيت كه باهاش بازي ميكنيم يه شخصيت فرضي هست و از نگاه اون داستان دنبال ميشه ...
کسی از دوستان اینجارو ردنکرده؟نقل قول:
آقا این بازی فکریه ؟
سبکش چیه ؟
با توجه به سریال فوق العاده فرار از زندان ، این بازی خوبه یا نه ؟
من همین قدر می دونم که Gamespot بهش 2.5 داده بود ولی بنظرم گشتن توی محیط آشنای فیلم و احیانا حرف زدن با بگ ول جذابهنقل قول:
زياد فكري نست . بيشتر مخفي كاري هست .نقل قول:
سبكش Action-adventure هست .
اين بازي رو نميشه با موفقيت سريالش مقايسه كرد .
ولي شما اگه فصل اول سريال رو ديدي و خوشت اومده به احتمال زياد از اين بازي لذت ميبري .
ببين دوست عزيز .نقل قول:
نمرات سايت هاي معتبر بيشتر بر روي قسمت هاي فني بازي هست .
و اين در حاليه كه شما اگه يه بازي رو انجام بدي و ازش لذت ببري و مثلا داستانش خوب باشه و ... ديگه كاري نداري بازي افت فريم داره يا نداره و يا ..
يعني نمرات سايت ها بيشتر به قسمت هاي فني هست ! و اين كه شما اگه از يك بازي لذت ببري كاري به اين ها نداره .
موفق باشيد
به همین خاطر بنده نه علامت تعجب و نه اسمایل تعجب و... نذاشتم چون برام مهم نبود ولی گفتم شاید برای ایشون مهم باشهنقل قول:
اگه اینجوری بود
من همین قدر می دونم که Gamespot بهش 2.5 داده بود !!!!:18::18:
حرف شما کاملا درست بود
من اين موضوع رو به طور كلي گفتم .نقل قول:
چون خيلي ها فقط به نمرات بازي نگاه ميكنند .
و اين بحثي شده بود براي اين تاپيك ....
به هر حال
نمره ی باری اونم نمره ی گیم اسپات اصلا منبع خوبی برای اینکه آدم بفهمه بازی خوبه یا بده نیست.
خیلی ها میگن برای اینکه بفهمی یه بازی خوبه یا بده باید تو گیم اسپات نمره اش یا بالای 7 باشه یا پایین 3! که واقعا هم راسته. مثلا nevehood. 6.5 گرفته درحالی که کاربرا همه گفتن 10!!!!!
gamespot که واسه خودش نمره میده . اگه می خواستم به این نمره ها توجه کنم الآن خیلی از بازیهای خوب رو از دست داده بودم .
EDITED..........................
بازی رو تموم کردم بازی جالبی بود افرادی که به سبک مخفی کاری علاقه دارن بهتره که بازی رو تجربه کنن
خیلی با این بازی حال کردم خدایی خیلی بازی بود ، مرسـی از مطلب :10:
بازیش بد نبود ولی اگه آدم سریالش رو دیده باشه بازیش خوب نیست.
منم با هاتون موافقم اگه مایکل میشدیم خیلی بهتر میشد.:2::2::2::41::41::41::41::13::13::13::13: :13::13::13::18::18::18::18::18:نقل قول:
به نظر من بازی آشغالی بود.
من بعد از دو تا مرحله از اینکه 4000 تومن از پولم رو تو آشغال ریختم خیلی ضد حال گشتم.
من يه جايي از بازي گير كردم كه بايد يه نامه رو بدزدم. تا آويزون ميشم نامه رو بردارم با مغز ميخورم زمين و ....
كليد Space رو نشون ميده كه بايد بزنم. ميزنم ولي فايده نداره. چي كار كنم؟؟؟
باید سریع بزنی........راه دیگه ای نداره
سريع بزني يعني چي؟ يعني پشت سر هم سريع بايد بزنم يا يه بار بايد سريع بزنم؟نقل قول:
اولی.پشت سر هم سریع بزن رو space.نقل قول:
مرسي. با كمك شما اونجا رو رد كردم. حالا ميرم توي حموم با evidnce's Abruzzi دعوا ميكنم و وقتي ميخوام بيام بيرون. اون بهم حمله ميكنه و ميگه كه بايد E بزنم. ولي هر چي ميزنم هيچ اتفاقي نميفته. توي آپشن بازي هم اصلا E تعريف نشده كه عوضش كنم. ميشه بگيد قضيه چيه؟؟؟
خواهشنقل قول:
همونجایی که طرف میخواد بهت آمپول بزنه؟خوب تو باید سریع E رو بزنی.....اگه E تعریف نشده برو خودت E و تعریف کن
تو مراحل قبل از E اصلا استفاده نمیکردی؟
مرسي. آمپول؟؟؟ فكر كنم تيغ هستش. نميدونم شايد هم من اشتباه ديدم. حالا مهم نيست. سريع E رو ميزنم ولي هيچ عكس العملي نشون نميده. توي مراحل قبل هم اصلا از E استفاده نكردم. :41:نقل قول: