اکانت skyeasy از PlanetSky :
512 مگابیت نامحدود (البته share
15 هزار تومان.
Printable View
اکانت skyeasy از PlanetSky :
512 مگابیت نامحدود (البته share
15 هزار تومان.
عزیز برای خودت میخوای بگیری یا برای مجتمع خودتون ؟
اگر قرار بر این باشه که برای خودت بگیری یه بحث داره
اگه نه یک سیتم مرکزی برای کل ساختمون میخوای یه بحث جداگونه ای داره.
من به تو پیشنهاد میکنم اول هدفت رو مشخص کنی
کاربردت رو مشخص کنی
میزان دانلودیت رو و بعد تصمیم بگیری با وایمکس کار کنی یا سرویس دهنده دیگر.
در واقع الان شما باید کاربردتون رو مشخص کنی ارائه راهکار رو بچه هایی که سوادشون رو دارند میدهند .
راه های خیلی زیادی هست وایمکس فقط یه نقطع شروع هست برای کسانی که میخوان با بودجه کم بلند پروازی کنند.
شما میزان بودجه و کاربردت رو بگو تا بگم چیکار کنی
ضمنا کدوم منطقه هستی.
بر حسب اتفاق اسم یارو فروشندهه ا.ع نیست؟نقل قول:
اول خودم بعد اگه کسی خاست و تعداد زیاد شد کل مجتمعنقل قول:
بیشتر واسه DL روزانه 500 تا 1000 مگ فایل واسه مصرف شخصی میخوام راه بندازم
واسه تجهیزات 250 - 300 و واسه اکانت و سرویس adsl ماهانه30 - 35 بیشتر نشه
ما سعادت ابادیم.
کارت --- گرونها واقعا ارزش خرید دارند؟؟
لطفا راه نمایی کنید.
خوب من پیشنهادم یانه که یک بار هزینه کن و برای کل مجتمع بگیر
برو یه استعلام بگیر ببین چندتا واجد میخواهند
حداقل 3 تا واحد باشه که بتونن ماهی 30 تومن پرداخت کنند میشه بصورت اصولی کار کرد . و از وایرلس شرکتهای داتک و... استفاده کرد.
ولی این اکانت ایزی اسکای و وایمکس ایرانسل برای این حجم مخاطب جواب گو نیست و باید سرویسهای اختصاصی ماه واره ای رو تهیه کنید که قمیتهاش از 60 تومن شروع میشه و محدودیت داره در واقع اگر شما بتونید ماهی 150 تا 200 تومن هزینه کنید میتونید دریافتی معادل 2 مگ رو داشته باشید + شبانه راگان با سرعت 2 مگ !!! خلاصه باید به فکر افزایش هزینه باشید.
یه خورده مایه تیله ها رو افزایش بدید تا یه کاری کرد
وگرنه در حالت کلی اگر خودتون شخصی میخواین استفاده کنین یک کارت پروف 7500 و یک دیش و یک ال ان بی و کابل مخصوص و اکانت برای کار شما کافیست ولی در مورد دانلود اطمینان نمیدم چرا که این سرویس ایزی اسکای بیشتر به درد وبگردی میخوره
و بچه ها طبق اماری کهدادند باری دانلود زیاد مناسب نمیدونند.
بازم تصمیم گیری با خودتونه. سئوالی هست بپرسید
نهایت ماهی سه چهار گیگ می ذارن دانلود کنی با سرعت بالا .اگه روزی یک گیگ می شد که ما الان هممون پادشاهی می کردیم الان دیگه اینجا اینقدر فحش نثار مسئولین خدوم مخابرات نمی کردیم.:27::21:نقل قول:
کارت --- همشون بلا استثنا ساخت کشور چین می باشد که از لحاظ شرعی زیاد مشکل نداره چون مادربردت هم مال چینه دیگه .پیکان چینی هم که می خوان وارد کنن دیگه چی می خوای؟؟
به به می بینم با همکار ترش ریختین رو هم و ملت دارین .................
هرکی فهمید این ... چی میگه به منم بگه لطفا:31:نقل قول:
پس اینهایی که دارن چند گیگ چند گیگ دانلود میکنن از چه سرویسی استفاده میکنن؟؟
یا اونهایی که تورنت کار میکنن با چی اینقدر دانلود دارن؟؟؟
از سرویس رایگان اینترنت آفلاین(ع) .نقل قول:
تورنت هارو نمی دونم دروغ چرا.
البته نامحدود با سرعت بالا هم دیدم ماهی 200 تومن ناقابل.
سلام
بریم سراغ بحث امروز
شما اگر حرفی برای گفتن نداری حرف نزن که اینجوری ضایع نشی !نقل قول:
اگه توجه نکنی خودش میره ...هر ازگاهی میاد توی این تاپیک دنبال کیم میگرده منم نیستم بهش بستنی کیم بدم شما داری ده دقیقه بهش کیم بده:31: شاید افاقه کرد و رفت .نقل قول:
توضیح میدمنقل قول:
نه اینجوری نیستنقل قول:
کسانی که دانلودر هستند و هرگیگ 400-500 تومن دانلود میکنند یک سرور مجازی اجاره میکنند به نام VPS که یک سیستم در خارج از کشور هست و مال شماست و از طریق این ADSL به اون سیستم وصل میشید و هرچی میخواید با سرعت 4 مگ دانلود میکنید پول یک ماه اش حدود 30-40 تومن به بالا شروع میشه که دیگه برحسب نوع سیستم فرق میکنه.
اطلاعت دانلود شده توسط دانلود منیجر نصب شده روی این سیستم رو روی هارد اکسترنال میریزن و به ایران پست میکنند
طرف فرض مثال 1 ترابایت دانلود کرده میشه حدود 500 تومن 100 تومن هم هزینه انتقالش به ایران حدود 300 تومن کاسبی میکنه !
حدود 50 تومن هم خرج اون اجراه سیستم رو باید بده.
تونرنت و دانلود و این چیزا با این روش راه میفته.
:31: سئوالی هست بپرسید
گرفتم چی می گی یعنی با ما این adsl مخابرات وصل می شیم به یه کامپیوتر اونور آب که اون خودش به اینترنت پرسرعت وصله(یعنی کنترل اون کامیوتر مجازی باماست)
vps هم باید مخفف virtual provider system باشه (اینو از خودم در وکردم:31:)
اونی که دنبال کیم می گرده به من پ.خ بزنه بهش می دم.:31:
الان ارزونترین جهت برای 1 مگا بیت نامحدود کدومه؟؟
سلام
virtual private server =vps
حدستون درسته ولی لفظ رو اشتباه کردید معنی جمله بالا میشه سرور اختصاصی مجازی
وقتی هم که دانلود کرد فایلها رو میریزی توی هارد اکسترنالی که پولشو از اینور پرداخت میکنین بعدش هارد رو ارسال میکنندتا به دستتون برسه.
من 2 سال هست دنبال همچین تاپیکی بودم چند صفحه رو خوندم دیدم که اطلاعات شما خیلی خوبه.
1-ما در منطقه ای هستیم در تهران که هیچ اینترنت پرسرعت پوشش نمیده و وایرلس هزینش خیلی زیاده و نمیصرفه واسم.
تحقیق کردم دیدم اینترنت ماهواره بهترین گزینه است اما بعدا مشکل خوردم به خاطر سندش که باید با دایال وصل شم.
سوالم اینه که اگر من البنی سند بزارم چگونه شناسایی میشم؟چند درصد احتمال شناسایی شدن خیلی بالاست؟
قیمت سند با ریسیو چقدر تفاوفت داره با قیمت بدون سند؟
شما وایمکس بگیر و برای ارسال از سرویس وایمکس استفاده کن.
سندش حتما الزامی نیست که با دایال آپ باشه میتونه با GPRS باشه ویا وایمکس ویا ADSL هر سرویس دهنده ای میتونه باشه مهم اینه که ارزون و پرسرعت باشه و نهایتانا تا 10-15 تومن در ماه بیشتر هزینه در بر نداشته باشه که وایمکس با 15 تومن بهترین گزینه است !
در مورد النبی ارسال یا ترنسمیتر هم باید بگم که ظرف دو دقیقه زمان لازم هست که از اولین کلانتری نزدیک محلتون اولین اکیپ شناسایی رو بفرستند ! و تا بری دادگاه وکیل بگیری و ثابت کنی که جز دانلود هیچ کار دیگه ای نمیخواستی بکنی حدود یکسالی
توی راهرویهای دادسرا باید بی و بیای تا حقانیتت رو ثابت کنی
ارزششو نداره فقط در یک صورت اجازه میدهند که مجوز ICP داشته باشی که اون هم گرفتنش با خداست ! سند کارخونه میخواد و بدبختی و مصیبتش زیاده.
به هرحال عواقبش پای خودت !:31:
ممنون از جواب شما.
پس میمونه 2 گزینه وایمکس و gprs
وایمکس رو تحقیق کردم بد نیست.
اما gprs برای سند خوبه؟ میصرفه؟ شما آموزش خاصی داری از gprs استفاده کنیم؟
---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
ممنون از جواب شما.
پس میمونه 2 گزینه وایمکس و gprs
وایمکس رو تحقیق کردم بد نیست.
اما gprs برای سند خوبه؟ میصرفه؟ شما آموزش خاصی داری از gprs استفاده کنیم؟
GPRS در گزینه اخر قرار داره
وایمکس به صرفه تره
چون GPRs 3 کیلو ارسال کنی خدا تومن میکشه روی قبض !
برای استفاده از GPRS هم که کاری نداره عزیز باید یک موبایل با قابلیت مودم بگیری مثل k750 سونی اریکسون گوشیهای نوکیا رو نمیدونم ولی با k750 , k800, w800 میشه یه کاریی کرد قبلا که ما میکردیم ومیشد الان دیگه نمیدونم روی چه گوشیهایی این خاصیت هست.
معمولا یک سی دی درایور به همراه گوشی میدهند که درایور موبایل هست و کابل رو USB و پورت دیتای موبایل وصل میکنی و هم میتونی رم موبایل رو ببینی هم میتونی از موبایل ه عنوان مودم استفاده کنی . معمولا گوشیهایی که خاصیت فکس هم دارند همچین گیزنه هایی رو دارند.
من خودم با لپتاپ وصل میشدم و یه زمانی عشق این کارار رو داشتم حدود 34 سال پیش که موبایلهای ایرانسل GPRS رو اورده بود من این کار رو میکردم.
و برای استفاده از GPRS دیگه باید وارد تنظیمات بشی و مراحل اون یه یچز دیگه است.
ولی در کل وایمکس بهتره اگر وایمکس ندارید GPRs به صرفه تره ولی خوب هزینه داره دیگه. و مشکل هم همون هزینه است
که به نظرم وایمکس بهترنی گزینه است حساب کن 3 گیگ 15 تومن در صورتی که با همین پول میتوین بری GPRS استفاده کنی ولی تا بری ایمیل چک کنی نصف راه جا می مونی:31:
الان مثلا من اگر 10 مگ سند gprs داشته باشم چقدر میشه؟
wimax ایرانسل رو تحقیق کردم تو همین سایت گفتن بهتره تا تابستان صبر کرد بعد گرفت.
ولی من این ماه خرداد رو خیلی نیاز دارم.
خوب وایمکس قیمتش زیاده هر کیلوبایت حدود 1-2 ریال هست که هر 10 ریال هم فکر کنم یمشه یک تومن ( یه دونه تک تومنی !!)
هر 1024 بایت هم میشه یک کیلوبایت !که دیگه مشخصه هر 1024 کیلوبایت هم میشه یک مگه به عبارتی
هر 10 کیلوبایت حدود 1 تومن خرج بر میداره هر یک مگ هم میشه صد تا تک تومنی ( در حالت خوش بینانه )
پس ده مگ هم میشه 10*100 تومن و میشه حدود 1000 تومن
ولی عزیز شما نرخ ارسال پکتها رو حساب نکردی
اون 1000 تومن (فرضی) در صال 2-3 تومن میفته .
ایرانسله دیگه :31:
شما برای یک ماه استفاده کامل و وبگردی کامل حدود 2-3 گیگ لازم داری خیالت تخت !
که راحت بتونی ایمیل بدی
فایل اتچمنت کنی ( الصاق کنی ) و کلی حال کنی
حدود 2-3 گیگ ( منهای تورنت و دانلودهای P2P ) نیاز داری که اگه بخوای از تورنت هم استفاده کنی در ماه حدود 20 گیگ نیاز داری.
که فکر نکنم بتونی همچین کاری بکنی و فقط میتونی از لینکسهای مستقیم سایتها فیلم و اهنگ و نرمافزارها و فایلهای مورد نیازت رو دانلود کنی.
به هرحال من نظرم روی وایمکس هستش.
پس فکر اینترنت 2مگ نامحدود مفت رو از سرم بیرون کنم؟
یادش بخیر قاچاقی رفتیم سایت اینترنت دانشگاه ایران انقدر سرعتش زیاد بود که سرعت دانلود از سرعت save کردن رو پی سی بیشتر بود کامپیوتر کم می اورد!!!!!
دوست عزیز به همت دولت فخیمه
قراره امسال شیر اینترنت رو ببندند و صا ایران رو از قفس ازاد کنند
دیگه باید با اینترنت خداحافظی کرد و با اینترانت داخلی روبوسی کرد !
گویا حضرات از اینکه اینترنت شده معدن فیلم و ....ناراحت هستند و فهمیده اند که با قیلتر هم کار به جایی نمیرسه برای همین قرار اینترنت رو برای دانشگاهها وصل کنند و اینترنت داخلی باری ایران راه بندازند که از سایتهای اخبار فقط فارس نیوز بمونه و از سایتهای سرگرمی هم اموزش احکام ویژه جوانان !!
که اگر این اتفاق بیفته و راهکاری نباشه باید به فکر افلاین بود دریافت افلاین هزینه ای هم نداره و میشینی فیلم مفتی دانلود میکنی هرچند که فوق العاده ازش بدم میاد !
اونايی که تست کردن فقط جواب بدن
اگه يه اشتراک با محدوديت 5 گيگ adsl داشته باشيم
اونوقت از رو آنتن 5 گيگ دانلود کنيم حجمی که adsl ما داره از بين ميره؟
در هر صورتisp ما مقدار سند و رسيو ما رو ميدونه
اينجوری که آدم ضد حال ميخوره!!!!
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
اين خبر منبع هم داره؟نقل قول:
اينطوری که خيلی باحال ميشه!!!!
:41: خدایا مگه ما چیکار کردیم که تو همچین عذاب خفنی باید بسوزیم؟نقل قول:
اونور دنیا مردم سرویس وایرلس 56mb/s نامحدود و مفت ومجابی دارن جوری که همه جای شهر حتی نوک کوه و کنار ساحل انتن دارن اونوقت ما اینجا باید با dial up کشتی بگریم. عجب عدالتی!!!!
خودتون جواب خودتون رو دادید اگر قرار باشه که 5گیگ ADSL v, مصرف کنیم پس چرا ماهی 15 تومن هزینه اکانت یک طرفه پرداخت میکنیم ؟نقل قول:
سرویس دهنده هم متوجه بشه ؟ مگه چیزی میشه ؟
خواهشا قبل از ارسال سئوالاتتون یه خورده فکر کنید وقبل از اون هم به پست شماره یک تاپیک مراجعه کنید.
در مورد خبر هم نیازی به منبع نیست . در مورد اینترانت ملی صا ایران که برنده شده وخبرش همین 1-2 هفته پیش توی تاپیک مخابرات بود.
در مورد سایتها هم که دیگه نیازی به گفتن نداره به قولی چو صد آید نود نیز پیش ماست !!!
56 مگ ندارند اینقدر خالی نبند ولی سرویس زپرتی ما رو هم ندارند !:31:نقل قول:
adsl با سرعت 4 مگ و قیمت 16 تومن توی سوئد یکی از اشنایان دارند !
یکی از رفقا هم توی هلند 2 مگ رو به قیمت 8 تومن خریداری کردند !
اونوقت من بدبخت 128 رپزتی گرفتم ماهی 10 تومن !
خوب بعد از يه جستجو يه جايی يافتم که اينترنت از 512 تا 10 مگ رو بصورت نا محدود از نظر ترافيک
ميده قيمتهاشم خيلی خوب هست مثلاً برای يه 512 ميشه ماهی 50 تومان
و چون تو شهر ما 512 خدا تومان ميباشد بسيار عالی هست
نميدونم ميشه لينک انجمن های ديگه رو اينجا پست کرد يا نه؟!!!
اگه ميشه بگين لينک رو بزارم
تو tustin LA و مونیخ 56Mb/s مجانی دارن مطمعنم...نقل قول:
خوب وقتی توی شهرتون میده یعنی فقط تویشهر شما میده وخبری از سراسر ایران نیست
نتیجه = دل همه بچه ها رو آب میکنی !
من 512 مرغوب سراغ دارم 30 تومن . خود شاتل !:31:
تو شرق آسیا الان سرعت یک گیگ دارند! کجای کاری؟ :31:نقل قول:
منظورم با آنتن بود واسه همين ميشه همه ايراننقل قول:
ولی خداييش از 512 شهر ما ارزونتره
اکانت يه روزه هم داره ميخوام بگيرم نتيجه رو هم همينجا اعلام ميکنم که دوستان استفاده کنن
راستی اون لينک رو هم چون نگفتين ميزنيم ديگه حالا يا پست ويرايش ميشه يا ما بن ميشيم
تو اينجا پيدا کنيد
کد:http://forum1.asrejavan.info/forumdisplay.php?f=1117
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
ژاپن 1 گيگ رو 90 دلار ميده!!!نقل قول:
اولا اگر منظورتون 512 هست حدود 15 تومنه و ایزی اسکای هستش . حالا اگه نامحدود همچین سرویسی رو میدهند من اطلاعی ندارم چون فلت و فلت پرو و...حجمی هستند. و من فقط این سرویسها رو میشناسم.
در ضمن لینک این ژاپن یک گیگ نود تومن رو هم بزارید ببینم . ممنون میشم.
خوب من هم اینترنت ماهوارهای استفاده کردم و هم adsl
adsl که آشغال بود ولی اینترنت ماهواره ای واقعا خوب بود ولی تنها مشکلی که سر راهه
همون send
سند کردن با دایلاپ برای کسایی که زیاد دانلود میکنند فاجعست قیمتهای خون بابا
تنها راهش گرفتن یک adsl آشغال که مفتش گرونه به اضافه اینترنت ماهواره ای مساوی است با آرزوی همه:31:
ولی من فعلا به adsl دسترسی ندارم نا امید شده بودم تا این وایمکس ایرانسل نظرمو جلب کرد
حالا یه چنتا سوال داشتم :
1: میشه به این وایمکسه اطمینان داشت از نظر قطع و وصل شدنو و کاراییش؟
2: اگه مثلا من یه دو گیگ opensky بخرم و فقط با وایمکس سند کنم برای دانلود و باز کردن سایت ها نه چیز دیگه
بعد از مصرف کامل دوگیگ opensky میتونی از روی تجربه بهم بگید مقدار حجم سندم چقدر میشه؟
لطفا یه عدد بگید
3: اصولا در کارهای معمولی مثل باز کردن سایتها و دانلود, سند حجمش خیلی از دانلود پایینتر
خوب میشه بگید باز کردن یک سایت خیلی سنگین مثلا تمام فلش یا سایتی مثل این
چه مقدار سند نیاز داره ؟کد:
www.gamespot.com
اگه به این سوالام پاسخ بدید خیلی ممنون میشم:11:
forgetten عزیز ورودت رو تبریک میگم
امیدوارم از تجربیاتت بتونیم استفاده کنیم . و همچنین شما هم به دوستان راهنمایی کنید .
1- برای اطمینان که نظر شخصی من در حالت تئوری میگه بعله ! ولی دوستانی که در تاپیک ایرانسل هستند مدام شاکی هستند
و با توجه به اینکه شما فقط برای سند و ارسال کردن این روش رو استفاده میکنید میشه بهش امیدوار بود چون هرچقدر هم که وایمکس برای دریافت مشکل داشته باشه بالاخره ارسال رو انجام میده و شما رو بدون اشغالی خط تلفن ( منظورم دایال آپه) انلاین نگه میداره .که کارش شبیه به ADSL هست. که در واقع برای انلاین بودن شما پولی دریافت نمیکنه برای همین جهت است که من اصرار به استفاده از وایمکس دارم.
2-متاسفانه دقیق نمیشه گفت به دلائل گوناگون . فرض مثال اگر شما بخواید ایمیل چک کنید باید یوزر نیم و پسورد رو وارد کنید همون مقدار کاراکتری که وارد میکنید به سرور یاهو ارسال میشه یا نه ؟ مطمئنا ارسال میشه که مجوز دسترسی به صفحه رو به شما میده و در ضمن کوکی ها رو هم حساب کنید ! پس در نتیجه دقیق نمیشه این مور درو حساب کرد . ولی معمولا بیشتر از 200-300 مگ در ماه نیازی نخواهید داشت . بیشتر حجمها به خاطر ارسال پکتها برای جلوگیری از دیسکانکتی و پایداری ارتباط مصرف میشه.
3-به مقدار کاراکتری که وارد میکنید . این دیگه از اون سئوالهاست دقیق یادم نیست هر کارکتر چند بیت هستش که فکر کنم دوبیت هستش باید دو بی دو بیت بشماری بیای بالا .
ولی اینقدر نیست که روش حساب باز کنی
ولی همین کوچولوها در اخر ماه خودشونو نشون میدهند. که سرجمع فکر کنم 1 گیگ برای ادرس سایتها کافی باشه.
متاسفانه سند تنها گزینه ای است که من رویش حساب باز نکردم چون همون 3 گیگ ایرانسل برای یک دوره کافی هستش .
من خودم معمولاً تا با چشم خودم نبينم باور نميکنم
حالا يه اشتراک ميگيرم ببينم درست هست يا نه
اينم لينک اون ژاپن که گفتم اينو حدود 2 سال پيش بود ديدم سرچيدم يافتش کردم
اينجا هم 160Mb رو فکر کنم 20 دلار زده بود دقيق يادم نيستکد:http://www.asahi-net.or.jp/~PF2K-WLKN/inetjfaq.html
کد:http://www.dannychoo.com/post/en/1653/Japan+Optic+Fiber+Internet.html
دوستان لیست قیمت هاش رو می زارید؟
خوب اگه منظورتون قیمتهای اکانتهاست کافیه یه سرچ تو google بزنید مثلا "قیمتهای opensky"
سرعت دانلود واقعی شرکتی مانند opensky ماکزیمم به 190کیلوبایت و مینیمم تا 150 کیلوبایت میرسه
تو صفحه قبل يه لينک گذاشتم اونجا قيمت دارهنقل قول:
ادیت...................
اين قسمت رو کسي ميتونه توضيح بده ؟نقل قول:
اما يكي از معايب بزرگ اين سرويس ها پينگ بالاست ( بالاي 600 ميلي ثانيه و گاها تا 1000 ميلي ثانيه ) دومين عيب حجم كم گارانتي براي سرعت هست. بعنوان مثال يه سرويس 2 مگابيتي با حجم 2 گيگ تنها تا 200 مگابايت گارانتي سرعت داره كه خيلي كم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يک سرويس 2 مگابيت رو بدون محدوديت حجمي با چه قيمتي ميتونم تهيه کنم ؟!
اپن اسکای 128 هزار توماننقل قول:
پلنت اسکای 630 هزار تومان
:31: