اگه بخواي شبانهروزي دانلود كني بله . ميشه .نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
در حدود 15 گيگ ميشه دانلود كرد !
Printable View
اگه بخواي شبانهروزي دانلود كني بله . ميشه .نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
در حدود 15 گيگ ميشه دانلود كرد !
صبا نت کی داره و چطوریه
امیدوارم خوب باشه
شرکت مستقلی هست یا نه؟؟؟؟
تو تهران 256 کیلو رو 10 تومن میده
کی داره ازشون یه توضیح کامل بدید
ممنون
128k سپنتاي من هم امروز راه افتاد.
من بايد چند بتونم دانلود كنم؟ الان بين 14 تا 20 ميرم كه بيشترش بين 16 تا 20 هست.
البته گاها بالاتر هم ميره. حتي 45 هم رفت. البته با flashGet. خوبه؟
من خودم اينترنت adsl 64 از شرکت داده گستر عصر نوین دارم راضی هستم قطعی داره ولی سرویسشون خوبه
ميخواستم دوستان راهنمايي كنن كه كدوم سرويس دهنده در تهران به پيش شماره 3346 سرويس ميده ؟؟؟؟
خيلي ممنون ميشم اگه پيدا كنيد و بهم بگيد ؟
يا اينكه از كجا ميتونم بفهمم كه كي شماره ما هم ميتونه اينترنت پر سرعت داشته باشه ؟؟؟
سایت صبانت رو کسی داره؟
اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sascovach
ميخواستم دوستان راهنمايي كنن كه كدوم سرويس دهنده در تهران به پيش شماره 3346 سرويس ميده ؟؟؟؟
برو تو سايت زير سرچ كن:نقل قول:
نوشته شده توسط MESHKIPOSH
کد:www.internetbaz.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sascovach
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي از توضيحات بچه ها
من ديروز رفتم adsl گرفتم 256/256
ماهي 15800
+مودم 30 تومن
براي يکسال
کل هزينه را با هم نقد دادم
220 تومن شد
فقط محدوديت 1 گيگ در ماه داره
هر گيگ اضافي 7500
چطوره؟
البته منطقه که من هستم فقط همين 1 شرکت هست که adsl داره
پارس آنلاین تو كرمانشاه نمايندگي داره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه ازش استفاده كردم خداييش عالي بيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين رو بگم بقيه رو تست نكردم ...
نه ووكمن جون پارس انلاين گرونه ! من سرويس هاي ديگه اي هم ديدم كه خيلي ارزونتر از اونه و همين طور پر سرعت... اسماشون رو بعدا برات مي نويسم .
اين كه الان من گرفتم چطوره؟
اين سرويسي كه شما گرفتي همه چيزش خوبه ولي يه چيزش فاجعه هستش .نقل قول:
نوشته شده توسط mska
اون هم محدوديتش هستش .
فكر كنم با اين سرعت و محدوديت 1 گيگ به مشكل برميخوري .
از كجا گرفتي؟نقل قول:
نوشته شده توسط mska
محدوديتش خيلي بده! من الان يك visa دانلود كردم 2.6 گيگ. يعني توي 30 ساعت 2.6 گيگ پر شد. اگه محدوديت شما رو داشتم بيچاره بودم!
دوستان من نمي فهمم محدوديت 1 گيگ يعني چي .
من يه سوال دارم
اينه كه محدوديت يا حجم ترافيكي چيه ؟ فقط براي دانلود است يا نه كلا براي ديدن سايت ها و وبگردي و چت وآپلود و... محاسبه ميشه ؟
دوستان اگه لطف كنن توضيح كامل بدن و نحوه محاسبه رو هم بگن ؟ ( مثال بزنيد لطفا كه بهتر متوجه بشم)
و يه چنين سرويسي رو هم توضيح ميديد خوبه يا نه ؟
25000 قيمت
10 Gb حجم ترافيكي
256 Kb نوع سرويس
خيلي ممنون
ببينيد كلا شما هر چيزي رو كه روي اينترنت ببينيد، داريد اون رو دانلود ميكنيد.
بعضي وقت ها يك برنامه رو دنلود ميكنيد كه حجم هاي مختلفي دارند و خيلي وقت ها كم هم نيستند.
وقتي كه ميگيم محدوديت 1 گيگ در ماه داره، يعني شما در يك ماه فقط يك گيگ ميتونيد دانلود كنيد. حالا هر چي بخواد باشه و بعد از اون نمي تونيد از اينترنت استفاده كنيد.
ايني كه Meshkiposh گفتن بد نيست.خوبه.باز 10 گيگ محدوديت نسبتا خوبيه. البته بستگي داره چيكار بخواي بكني. من كه بيشتر برنامه دانلود ميكنم ممكنه كم بيارم. فقط بگو مال كجاست
من الان با ديال آپ در ماه حداكثر 400 مٍگ رسيو دارم
فكر كنم 1گيگ در ماه برام كافي بشه
اين سرويس رو صبا ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mhentezari
يه راهنمايي بكنيد كه بدونم سرويس صبا چطوره تا حالا كسي ازت گرفته و ميزان رضايتش چطور بوده
قيمتش هم 10 گيگ با سرعت 256 كيلو بايت در ثانيه 25 هزار تومن هست
به نظر شما خوبه ؟
قيمتش كه خوبه اما بايد ديد كه سرويش هم خوبه يا نه.
حذف شد
جونم؟ دعوتنامه چي؟نقل قول:
نوشته شده توسط mska
يه سوال در مورد اي دي اس داشتم راستش مدتي توي يكي از شهرستان ها از سرويس اي دي اسل اسيا تك استفاده ميكنم سرويس از نوع 5 گيگ به مدت 3ماه و شبانه رايگان 64 كيلو بايتي است اين شركت چند وقت اول با سرعت حدود بين 40 تا 50 كي دانلود داشتم اما الان مدتي دانلود به سرعت بين 3 تا 5 كيلو رسيده اعتراض هم كرديم مي گن ما اين 64 را بين 8 نفر شير مي كنم و سهم شما 8 كي بيشتر نميشه ميخواستم ببنم در تمام ايران اينطوري يا نه اينا دارن كلاهبرداري ميكنن خيلي خوشحال ميشم راهنماييم كنيد
اکثر سرویسهای Adsl در ایران بصورت غیراختصاصی هست یعنی یک پهنای باند مختص یک کاربر نمیشه بلکه تقسیم بر تعدادی کاربر میشه
آقا من میخوام اشتراک Adsl بگیرم با سرعت 256 و حداکثر 2 یا 3 گیگ ظرفیت دانلود .
راستی محل سکونتمون هم منطقه 1 ... ازگل هست . این طرفا باشه بهتره ...
-------------------------------
راستی من با سرعت 4.8 وصل میشم از اینجا مشکل از خط تلفنه ؟ البته یه بار هم 19 وصل شدم ... اگه مشکل از خطه یعنی Adsl هم همین مشکلو داره ؟
--------------------------------
لطفا راهنماییم کنید ... ممنون میشم ...
آقا من میخوام اشتراک Adsl بگیرم با سرعت 256 و حداکثر 2 یا 3 گیگ ظرفیت دانلود .
راستی محل سکونتمون هم منطقه 1 ... ازگل هست . این طرفا باشه بهتره ...
-------------------------------
راستی من با سرعت 4.8 وصل میشم از اینجا مشکل از خط تلفنه ؟ البته یه بار هم 19 وصل شدم ... اگه مشکل از خطه یعنی Adsl هم همین مشکلو داره ؟
--------------------------------
لطفا راهنماییم کنید ... ممنون میشم ...
سرعت 256 اگه بگیری حدودا با 28 الی 32 کیلوبایت دان میکنینقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park
در ضمن ترافیک 256 بیست گیگا بایت برای هرماه هست
128===>8gb
البته برای پارس آنلاین
من که از پارس دارم
من 128 دارم اما 30 دنلود ميكنم. جريان چيه؟
بابا تو دیگه کی هستی؟
من با 256 داتک سرعتم در بهترین حالت که خیلی کم هم پیش میاد 23 هست
من اول گفتم دارم زيادي تند دانلود ميكنم ها اما بعدش گفتم نه بايد هميجوري باشه ديگه!نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
به هر حال سپنتا تعرفه هاش رو عوض كرده و كلا محدوديت ها رو برداشته و آبونمان و از اين چيزها هم نمي گيره.
يك ماهه 128 اش 30 تومن ميشه. اگه مثل ايني كه من الان دارم ازشون باشه كه مي صرفه. چون 256 داتك هم فكر كنم همين قدر در بياد.
التبه 256 داتک بدون محدودیت و این چیزها میشه 28 تومن که علیرغم کیفیت ضعیف هنوز هم میصرفه
شک نکنیدنقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
آمار و ... هم لازم نیست
یه حساب سر انگشتی نشون میده
adsl با adsl2 چقدر تفاوت داره از نظر سرعت ؟
يعني تفاوت اونقده قابل ملاحظه مي شه؟
ميشه حساب كني؟
من ميگم با 128 سپنتا دارم 30 دانلود ميكنم. در تعرفه جديدش هم قيمتش 30 تومنه و محدوديت هم نداره. در ضمن پشتيباني خوبي هم داره.
اما به قول ايشون با 256 داتك نهايت 23 دانلود ميكنن و قيمتش هم همينه و پشتيباني خوبي هم نداره.
سلام
آقا منطقه ماداتك نيامده چي بگيرم ؟
كد تلفنمون
2204 یا 2201 یا 2203
آقايون سلام!
مي خواستم بدونم با سرويس 512 داتك بطور متوسط سرعت دانلود چقدر بايد باشه!
عزيزاني كه از اين سرويس استفاده مي كنن لطفا جواب بدن!
ممنون!