راستش sky تعریف کردم اینم کدش
کد:SKY skycube =
{
type = "sky.bmp"; // the image for a backdrop scene
flags = DOME | VISIBLE; // sky cube, visible
}
Printable View
راستش sky تعریف کردم اینم کدش
کد:SKY skycube =
{
type = "sky.bmp"; // the image for a backdrop scene
flags = DOME | VISIBLE; // sky cube, visible
}
تا حالا اینو نشنیده بودم:41:نقل قول:
یعنی برای تعریف پشت زمینه به این صورت کار میکنیم؟
مقدماتی ایم دیگه:31::31:
یکی از کاربرد های sky همینه!
خوب گرافیک بازی بهتر کردم و می تونم بگم خیلی بهتر شد
يه شات بده ...:31:
هنوزم ضعیفه !!!
ولی بهتر شده .
امیرجون تو بیا یکم راهنمایی کن راه دوری نمی ره:31:
تو گرافیک بد نیست:41:
ولی تو مراحلش مشکل داره:41::41:
گرافيكش در هد زير صفره (مثل ديكته من :31:) بازم ميگم برو cinama 4d ياد بگير
تو گوگل سرچ كن Cinama4D tutorial
يكم كار با اين برنامرو ياد بگير
به نظر من خوبه.
ولی اتیش جلوی تفنگ به نظر دو بعدی ضد حال. بعد این لبه های تیز مکعب جیپ و نمی شه حداقل خمیده کنی که این قدر لبه هاش تیز نیاشه.کلا هر چی لبه تو جیپ خمیده بشه خوب می شه.
قایق به نظر من قشنگ شده
مارتین جان صفا آوردی می گفتی می آی برات یه گوسفند قربونی کنیم:31:(شوخی)
امیررضا جان شما که هنوز مرحله رو ندیدی چطور می گی مشکل داره
احسان جان می دونم گرافیک خوب نیست ولی شما گرافیک بازی من در حد فاضلاب گرفتی:31: راستش وقتم خیلی کمه
راستش این بازی هم یه جوری لقمه بزرگ تر از دهان برام حساب میشه چراکه این اولین بازی با گیم استدیو هست بعد احسان جون نمی دونم چرا کیفیت اشیا تو گیم استدیو اینقدر پایین هست و آقا احسان شما بازی ات لینک بده بریم دنلود کنید ایده پیدا کنیم ( موتور آتش چی شد ساختش؟)
من از روی عکسها تشخیص دادم مراحل مشکل داره:41:
دوست عزیز نمی دونم شاید شما علم غیب داری >؟!:31: مرحله کجاش عیب داره؟!!!!!!!!
فک کنم اگه یه درخت درست می کردی و محیط و باهاش یه خورده پرتر و تزیین می کردی قشنگ تر بشه.(مثل قبلا فک کنم)
پرویز جون منظورم از مراحل به صورت کلی ساختار بازیه.نقل قول:
گرافیک خوب کار کردی.
شاید بهتر باشه بگم تو داستان بازی مشکل داری!!
پس بذار بگم آخر بازی چه میشه؟!!نمی گم (اما تراژدی هست)
آخه آخره همه ی بازیها مهم هست اما زیاد نه!!! چرا ؟ چون بازیکن اول باید مراحل اول رو تجربه کنه یه دفعه که نمیتونه بره مرحله ی آخر !!!
والا نمی دونم ولا احسان جون که خیلی به گرافیک بازی گیر دادند شما که به داستان بازی آقا من که نمی خوام شمشیر نادر بسازم:31: چقدر گیم میدین بابا ... خوردم بازی ساختم:31:
موتور اتش تموم شد اما خودمم ندارمشون اولين بازي 3دي من بود بازي تا دلت بخواد ساختم فقط چند تاشون تو اينترنت اومدننقل قول:
والا نمی دونم ولا احسان جون که خیلی به گرافیک بازی گیر دادند شما که به داستان بازی آقا من که نمی خوام شمشیر نادر بسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر گیم میدین بابا ... خوردم بازی ساختم:دی
بگذريم منتظر يك كار گرافك بالا باش در حد call of duty
احسان جان لینک بده ما که نگفتیم بازی تو عمرت نساختی که از ما نارحت می شی :31::11:نقل قول:
می دونم گرافیک بازیم خوب نیست اما احسان جون دیگه ما رو مسخره نکن:31:
نه بابا اين حرفا چيه من ناراحت نميشم كه كارات گرافيك پايينه گرافيك كاراتو ببر تا آسمون !
پرویز جون پس چی شد؟؟؟
ادامه نمیدی؟؟؟
ما کی میتونیم آخر داستان رو بفهمیم؟؟؟؟
:31::31:
ساخت بازی تموم شده فقط مونده آپلود بازی که امروز یا فردا میرم کافی نت
دوستان بدبخت شدم دوباره نمی تونم عکس و کد بزارم!
عکس رو یه جا آپلود کن ، بعد جاش رو به من بگو تا من تو این تاپیک بذارمش:20:نقل قول:
منتظر برای دانلود...
خودت تگ و دستی بنویسی هم نمی شه؟نقل قول:
دوستان بدبخت شدم دوباره نمی تونم عکس و کد بزارم!
[I*MG]http://a.com[/I*MG]
بدون ستاره...
حالا امتحان می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول شد فکرنم واسه کد بشه اینکار کردهممنون امروز یا فردا به امید خدا آپلودش می کنم
راستش امروز رفتم کافی نت که آپلودش کنم آقا ماز دیم برای آپلود پارت اول 4.7 مگا بابا بیست دقیقه طول کشید آخرم آپلود شد که گفتم بابا فکر کنم تا فردا آپلود نمی شه همین نیم ساعت هیچ البته 500 تومان از چیب رفت تو wc !!!!!البته پولی نبود فدا یه تار موی شما
امان این از آپلود:13:که آدم رو بدبخت میکنه:13:نقل قول:
من یه چیزایی از آپلود آفلاین شنیدم ، حقیقت داره؟؟
مگه میشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!بدون ایتنرنت آپلود محاله؟!!!!!!!!!!
منم گفتم فقط شنیدم...
آقا پرویز ببین این نرم افزارهای آپلود ، کارت رو راه مینداره:
وکد:http://www.rasekhoon.net/Software/Show-74-3332.aspx
وکد:http://bindownload.com/archives/1386/10/28/flashfxp_v3-6_rc3.php
چه طوره؟؟کد:http://www.p30world.com/archives/003893.php
حقيقت نداره !نقل قول:
من یه چیزایی از آپلود آفلاین شنیدم ، حقیقت داره؟؟
پرويز جان زودتر اپ كن تركيديم بسكه منتظر شديم !
قرار رفیقم برام آپلود کنه adsl داره راستش گرافیک بازی ام مثل بچه بازی تو حساب میشه
حجم بازی راستش یکم زیاده 5 پاره 4.7 مگابایتی به علاوه یک پارت 1.5 مگابایت البته قابلیت resume داره که قرار تو پرشین گیگ یا پارس اسپیس آپلود بشه
دوستان بلاخره بازی آپلود شد با تشکر از داوود پرنده دوست خوبم بابت آپلود فایل ها
دوستان اگه بازی بدی بود لطفا فحش ندید:31:
دنلود از پرشین گیگ با قابلیت resume
خوب اینم لینک ها :
لینک ها حذف شدند!
ظاهرا من اولین نفرم که دانلود کرده
خوب بود و گیم پلی خوبی داره ولی کاش از لحاظ گرافیکی بیشتر به بازی می رسیدی . سری بعد خواستی بازی بسازی بگو خودم مدلهاشو برات می زنم. جای چند تا افکت خالی بود مثل انفجار که باید روی سیستم ذراتی بیشتر کار می کردی .
در هر حال این همت و اراده ای که شما داشتید به نظر من خیلی مهمه که این بازی رو تکمیل کردید.
بازی رفت تو مجموعه :31:
اینو احسان جون به هم گفته بود .راستش من کار با سیستم ذره رو بلد نیستم .بازم تشکر از نظرت
یک مورد جدید از بازی این مرحله دوش رو انتظار داری بازیکن ها چطور رد کنند 30 تا تیر داریم و 10 تا دشمن نفری 5 تیر هم باید بخورند تا بمیرند !!:18:
بابا call of duty mw2 تو درجه سختیش راحت تر از اینه :19:
منم رفتم تو کاره دانلود :دی
2پارت دیگه مونده الان !
---
فقط یه چیزی ، اگه فایل exe نباشه با جورابم خفت میکنم :دی :دی ، چون گیم استدیو ندارم !!!
یحتمل با R، بدون Reload که نمیشه بازی کرد.:31:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه r=تفنگ پر می کنه به همین سادگی
در ضمن بازی کامیپل شده می باشد و نیاز به 3dgs ندارد و فقط نیاز به DirectX 9.0C دارد که شکر خدا همه شما از آن برخوردید:31:
بازم تشکر از بابت دنلود :31: