احسان جان اگه هستی جواب بده
من برای آنلاک 425 احتیاج به کولر دارم یا فن اورجینال خودش کافیه؟؟؟
Printable View
احسان جان اگه هستی جواب بده
من برای آنلاک 425 احتیاج به کولر دارم یا فن اورجینال خودش کافیه؟؟؟
نقل قول:
اگر اورکلاکش نکنی کافی هست یعنی در همون فرکانس 2.7 باید اجرا کنی
ولی اگر مثل بقیه دوستان می خوای تا حدود 3.5 اورکلاکش کنی(البته بعد از آنلاک کردن) تا از فنوم ها هم قویتر بشه باید حتما یک خنک کننده بهتر براش بگیری
باز هم تاکید می کنم که حتما استپینگ پردازنده بصورت XXCXX باشه یعنی حتما حرف سوم C باشه در غیر اینصورت چیزی برای آنلاک کردن نداره
دوست عزیز برای آنلاک یه هسته فکر نکنم به کولر نیاز باشه منم آنلاک کردم و تاثیری تو دما سی پی یوم نداشت در ضمن برای اینکه بینی کدوم بایوس رو باید استفاده کنی پست 1 رو یه دیدی بزن اگه نبود من اون مطلبو از سایت OVERCLOCK.NET نوشتم میتونی یه سر هم به این سایت بزنی :20:
سلام احسان جان
خوب حالا cpu همونجوری گرفتم الان برای آنلاک هسته چهارم و کش سوم باید چی کار
کنم ؟؟؟؟ کدوم گزینه باید برم؟؟؟
مشخصات مادربرد چی هست؟
شما نسخه بایاس مربوطه را آپدیت می کنی و بعد در تنظیمات بایاس گزینه ACC یا همون ADVANCE CLOCK CALIBRATION را می ذاری روی AUTO
احسان جان یه 770 بایوستار دارم با یه 785 اسزراک هر 2تاشون ddr3 هستند
به محض اینکهACC میزام روی auto سیستم دیگه روشن نمیشه
همین مشکل با 790xe3 بایوستارم دارم
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
ولی با ma780 giga یا 770 msi عین هلو انلاک میکنه
نقل قول:
متاسفانه این دو تا برد را من نسخه بایاسش را ندارم
باید یک گشتی توی اینتر نت بزنید و ببینید با چه نسخه ای میکروکد ACC فعال میشه و همون نسخه را آپدیت کنید یا بشینید سر فرصت از اول تا آخرین نسخه بایاس را نصب کنید و امتحان کنید
این تاپیک پست 2 هم یکم قدیمی شده و باید در هفته جاری لیست سایر مادربردها را به اون اضافه کنم تا مشکلی برای دوستان پیش نیاد
نقل قول:
احسان جان بعدش چی کار کنم .....
از کجا بفهمم که هسته و کشش آزاد شده ؟؟؟
دوست عزیز تو سایتOVERCLOCK .NET همه ی بایوسا رو گفته یه سری به اونجا بزن :31: بعد با نرم افزار CPU-Z مشخص میشه که آنلاک شده یا نهنقل قول:
احسان جان
من میخوام از شیراز رد شم یک آدرس از مرکز خرید قطعات کامپیوتر بهم بده
میخوام گرافیک بخرم
قیمت 4770 و 240GT رو با مشخصات و برندش محبت کن بهم بده...ممنون
خوب
پست 2 فعلا آپدیت شد
سلام
خب من Athlon II X3 435 رو گرفتم و قسمت ACC رو روی auto گذاشتم ولی سیستم همش ریست میشه
اما تو بایوس که رفتم هم کش سطح 3 و هم هسته چهارم فعال شده بودند
شما یک مقدار جزیی مثلا 0.04 الی 0.08 به ولتاژ پردازنده اضافه کنید(یعنی VCORE) و بعدش نتیجه را بگید
ولتاژ رو از 1.3250 به 1.3375 بردم (کمتر از این نبود شاید هم من بلد نیستم) نشد البته ایندفعه یکم دیر تر ریست شد.
در ضمن رم رو هم وقتی می خوام روی باس 1600 ببرم کلاک از 9 به 10 اقزایش می کنه چی کار کنم
با تشکر
نقل قول:
فرکانس و مدل دقیق رم شما چی هست؟
اگر تا فرکانس 1600 طبق گفته کارخانه سازنده کار می کنه پس تایمینگش باید روی CL9 باشه و اگر میره روی CL10 باید دستی تایمینگ را از بایاس تنظیم کنی
اگر هم فرکانسش 1333 هست و خودتون می برین روی 1600 که طبیعی هست که تایمینگ زیاد بشه
ضمنا شما از سیستم یک تست PRIME95 بگیرید و اول فقط پردازنده را تحت فشار بذارید و بعد هم هم پردازنده و هم رم ها را تا دقیقا مشخص بشه مشکل از کجاست. شاید اصلا مشکل ربطی به پردازنده نداشته باشه و از فرکانس رمها باشه.
همچنین حین تست دما را هم با HW MONITOR کنترل کنید که زیر 65 باشه و اگر در فول لود حدود 50 درجه بود یکم دیگه حدود 0.04 به ولتاژ پردازنده اضافه کنید تا پایدار بشه. البته من برای آنلاک کردن مخصوصا هسته یک خنک کننده بهتر را توصیه می کنم چون خنک کننده آتلون ها توان خنک کردن یک فنوم را نداره
رم adata 1600 cl9 هستش این هم عکسش که تو بایوس تنظیم شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از سی پی یو :
و دو عکس بعدی به ترتیب اول cpu و بعد cpu + ram هر بار ره دقیقه تست شدند :
خب حالا لطفا بگید من دقیقا باید چکار کنم
راستی ولتاژ ها مخصوصا +12 غیر عادی نیستند؟
در مورد خنک کننده هم درسته قبول دارم همینطوری cpu و هیت سینک چیپ جنوبی خیلی داغه
بجز شاخه 12 ولت بقیه نرمال هستند که فکر می کنم اشکال از نرم افزار باشه
ضمنا هنوز 3 هسته ای هست و من در این شاتهایی که گذاشتی هسته چهارم را اصلا نمی بینم!!
اگر هسته چهارم آنلاک بشه باید در تب پردازنده CPU-Z پایین صفحه جلوی عبارت CORES نوشته باشه 4 که الان مال شما نوشته 3
سلام علیکم نرم افزار HWMONITOR کلا حرف مفت میزنه مال منم همین چرت و پرت ها رو مینویسه اصلا بهش اعتماد نکن مین شما چی بود؟؟؟؟:31:
اینم شات HWMONITOR خودم که میگم در مورد ولتاژ ها حرف مفت میزنه :46:
بلاخره تونستم با 780 الایت آنلاک کنم :26::15:
نقل قول:
بابا دمت گرم:18::18::18:
آخه چطوری؟؟:18::18:
راستش در لینک OC.NET نوشته که الایت ترجیح داده از پروفایل ACC برای آنلاک کردن استفاده نکنه!!
راستی پایدار هم بود؟!
دیگه کم کم بچه های این فروم در این قسمت دارند روی دست OC.NET میزنند:31::31:
آره پایدار موند با همین ولتاژهایی که دادم پایدار موند نیم ساعت بازی GTA IV بهمراه superpi بعدشم 20 دقیقه پرایم 95
فقط نسبت به مادربوردهای MSI یا BIOSTAR بیشتر داغ میکنه با فن کانتاکت فریزر در حالت لود به 65 درجه هم رسید
بعد خاستم اور کنم از 3.2 بیشتر اور میکردی دیگه تصویر نمیداد
یه چیز خنده دار حتی کیلر سیموس هم کردم دیگه از آنلاک در نمی اومد (انگار 780 دلش نمیخاد آنلاکو از دست بده:16::31:
سلام.نقل قول:
من ma 780 دارم که قبلا" در این تاپیک بچه ها گفتند که نمیشه باهاش هسته ی چهارم رو آنلاک کرد...
میشه بگی شما چطوری اینکارو انجام میدی؟
مرسی.
احسان جان من که گفتم تا آنلاک می کنم ریست میشهنقل قول:
البته ولتاژ رو کمی بیشتر از قبل افزایش دادم تا صفحه لود ویندوز اومد بعد ریست کرد
این تست ها رو هم برای تست دمای سه هسته تو فول لود گرفتم دیگه
البته فعلا بدلیل نداشتن کولینگ مناسب نمی خوام 4 هسته رو دائمی استفاده کنم فقط می خوام مطمئن بشم که میشه
در ضمن مادربرد هم 790 ازراکه راهی نیست که روی پل جنوبی فن بزارم ؟(خیلی داغه)
نقل قول:
ببین پل جنوبی خیلی مهم نیست چون دماش همینه زیاد به فکر پل جنوبی نباش ولی اگر خیلی از این بابت ناراحت هستی می تونی یک فن 2-3 تومنی روش تیبیه کنی
به هر حال باید به فکر یک خنک کننده باشی مثلا همین کانتکت فریزر از گرین که این دوستمون هم با اون مادربرد ارزون داره ازش استفاده می کنه هم گزینه خوبی هست
آههههههههها :31:اینجاست که باید بگی ایول مین ایسوس چون چیپ جنوبی من مثل کولر گازی میمونه انگار اصلا کار نمیکنه :27:نقل قول:
آقا بهتون تبریک میگم خودمم آنلاک کردم میدونم چه حالی میده :46::21::11::40:نقل قول:
ببین من با این تنظیمات تونستم هم انلاک هم کش ازاد کنم هم پایدار بمونه تو تنظیماتو مثل همین تست کننقل قول:
من یه مورد 760 گیگا با فنوم 550 داشتم وقتی انلاک کردم مثل سیستم تو ریست میشد با افزایش ولتاژ هم بهتر شد ولی باز ریست میکرد . بعدش ویندوز عوض کردم همه چی درست شد . نمیدونم چه دلیلی داشت شاید قطعه عوض شده ویندوز شناسایش نمیکنهنقل قول:
این همون سیستمه
ببخشید ولی واسه من اصلا" همچین گزینه هایی نداره!نقل قول:
مدل مادربردم اینه:ma780g-ud3h
نقل قول:
این چیپ جنوبی فن مخصوص به خودش رو داره یا همین فن های 8 - 12 سانتی؟
پس با این حساب با ابونتو امتحان میکنم و خبرشو میدمنقل قول:
ممنون
برای پل جنوبی میتونید یه فن کوچولو 4 سانتی و یک چسب قطره ای برای همیشه مشکل داغ کردن پل جنوبی حل کنید:20:
amin_caraagt2 جان نگفتی شما مادربردت همونیه که من دارم؟
ma780g-ud3h
سلام مجدد
خب من هر کاری کردم موفق نشدم
نه با ubuntu و نه با نصب مجدد ویندوز
هر کدوم تا یه مرحله به بعد هنگ و ریست می کنند
نه مال من 780 الایت مال شما گیگانقل قول:
من این برنامه prime 95 رو گرفتم ولی نمی دونم چطوری با اون cpu رو تست کنم , کسی از شما می تونه من رو راهنمایی کنه؟
نقل قول:
شما آنلاک را انجام دادی یا نه؟؟
اگر انجام دادی در CPU-Z نگاه کن باید پایین صفحه 4تا هسته نوشته باشه
PRIME95 را باید اجرا کنی خودش شروع می کنه به تست گرفتن و معمولا یک تست 30 دقیقه ای کافی هست و اگر هسته ها مشکلی داشته باشند از رنگ سبز به رنگ قرمز تغییر می کنند
می خواستم طریقه کار با این برنامه رو یاد بگیرم.
یک سوال داشتم .
می خواستم بدونم الان اگه من بخوام cpu و مادربورد و رم تا 350 هزار برای unlock کردن بخرم شما چه مدلهایی رو پیشنهاد می کنین؟
کسی نمی خواد به ما کمک کنه؟نقل قول:
یک سوال هم دارم . اینکه این مدل phenom II X2 همشون قابلیت انلاک رو داره یا اینها هم باید حرف سوم استپینگش c باشه؟
آیا cpu داریم که به استپینگش ربطی نداشته باشه و بشه آنلوکش کرد و این دردسرهای استپینگ رو نداشته باشه؟
نقل قول:
برای اجرای prime95 گزینه BLENDING را بزنید
برای آنلاک کردن PHENOM II X2 550 باید به استپینگ پردازنده دقیت کنید
سعی کردم اکثر استپینگهای روز به همراه مادربردهای رایج و همینطور نسخه های بایاس را در پست 2 گرد آوری کنم
شما هم می تونید از این پست کمک بگیرید
اگه میخواین این cpu رو بخرین اول به این نکته توجه کنید که گاه بیگاه سیستم الکی هنگ میکنه...من unlock کردم و چندین ساعت هم بازی کردم(crisis و 2 mass effect)و خیلی خوشحال بودم که کاملا چهار هسته ای شده و با prim95 و cpu z مشکلی نداره...که وقت نصب کردن street fighter شد.وقتی میخواستم برم تو بازی هنگ کرد و دوباره امتحان کردم بازم هنگ کامل سیستم!!!!!!!!!به دو هسته ای برش گردوندم که رفت داخل بازی(شایدم این بازی با چهار هسته مشکل داشته؟؟؟)
تا این هنگ دومی یه خورده دلسرد شده بودم تا اینکه رو حالت چهار هسته داشتم adobe reader 9 نصب میکردم که بازم هنگ کرد!!!!ولی دوباره با همین چهار هسته امتحان کردم که نصب شد؟؟؟!!!!!!
دیگه کاملا دلسرد شدم چون رو هنگ سیستم خیلی حساسم CPU رو رو حالت دو هسته گذاشتم و پشیمون شدم که چرا x4 630 نخریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نتیجه اخلاقی>>>>>>>>اگه رو هنگ کردن گاه و بیگاه سیستم مشکلی ندارین این cpu رو بخرین و unlock کنین.