استفاده از روش بالا احتمالا برای اکثر گیمرها در آغاز بکارگیری این روش خیلی سخت و اعصاب خورد کنه ( همونطوریکه برای من بود ) .
اگر میخواید سریعتر روی این روش مسلط بشید تمرین زیر رو بکار بگیرید ( این تمرین فقط به پاسکاری اختصاص داره ) :
برای این کارشما باید در زمین تمرینی این کار رو بشکل چیزی شبیه خرس وسط که یکی از معروفترین و کارآمدترین روشهای تمرینی در دنیای واقعی فوتباله اجرا کنید .
- ابتدا با تعداد بازیکن بیشتری بدون هیچ بازیکنی از حریف , تمرینات مقدماتی رو انجام بدید تا با این روش پاسکاری آشنایی مقدماتی پیدا کنید .
- با تسلط بیشتر کم کم از تعداد بازیکن خودی کم کنید و به تعداد بازیکنان حریف اضافه کنید ( بعنوان نمونه ابتدائا با 7 بازیکن در مقابل تنها یک بازیکن حریف و کم کم این تعداد رو به 5 در برابر 2 و یا 4 به 2 برسونید ) .
- این نکته رو مد نظر داشته باشید که منطقه تمرینی برای این تمرین ابتدائا یک نیمه از زمین ( نیمه حریف ) باشه و با تسلط بیشتر این منطقه رو مثلا فقط به منطقه جریمه حریف محدود کنید .
- با تسلط بیشتر سعی کنید بازیکن تحت کنترل شما ضربه کمتری به توپ بزنه . ایده آل ترین حالت زمانی خواهد بود که تنها با یک تک ضربه توپو به بازیکن خودی برسونید .
- برای کسانیکه میخوان روی این تمرین به حد بالایی از تسلط برسند توصیه میشه با یک تیم ضعیف در مقابل حریفان قدرتمند این تمرین رو به اجرا کنند .
یک روش تمرینی دیگه برای افزایش دقت پاس ردو بدل کردن پاسهای سریع و تک ضربه . یادمه این روش توی pes 4 یا 5 هم وجود داشت . اصول کار توی اون تمرینات به این شکل بود که گیمر باید حداکثر تعداد پاس رو در یک زمان مشخص بین بازیکنان رد و بدل میکرد . این تمرین شامل 5 مرحله میشد .
میدونم که این تمرین سختیه بخصوص که نه در زمینه جهت پاسها و نه در قدرت پاس cpu کمکی به شما نمیکنه کمی حوصله داشته باشید و زود خسته نشید خود این تمرین به نظر من برای گیمر جذابیت زیادی به همراه میاره چون به نوعی تواناییهای گیمر رو به چالش میکشه .
اصلا چطوره یک مسابقه پاس کاری بزاریم ببینیم کی میتونه ظرف مدت یک دقیقه بیشترین پاس رو بین بازیکنانش رد و بدل کنه . شرایط مسابقه هم به این شکله که اولا گزینه پاس manual رو انتخاب کنید بعد توی مد تمرین بازیکنان خودی رو 6 نفر و بازیکنان حریف 3 نفر باشه همچنین فلش auto switching رو به منتهی الیه سمت راست بکشید . هر نقطه از زمین هم که دوست داشتید پاسکاری کنید فقط نباید بلافاصله به بازیکنی که توپو ازش گرفتید پاس بدید .
رکورد من 31 پاس در یک دقیقست .
اون اوایل که من این روش پاسکاری رو بکار گرفتم بر اساس آمار یادمه توی چند بازی اول تنها 50 درصد پاسهام به مقصد میرسیدند اما با تمرینات زیاد دقت پاسهام کم کم بالا رفت الان حدود 75 درصد پاسهام به مقصد میرسند ( توی لیگ خودمون این آمار بسیار خوبی به حساب میاد . بارسا که در این زمینه نظیر نداره چیزی بین 80 تا 90 درصد پاسهای بازیکنانش طبق آمار به مقصد میرسند . این آمار در مورد ژاوی و اینیستا به بیش از 90 درصد میرسه که واقعا حیرت انگیزه) .
آمار درصد پاسهای به مقصد رسیده چند تیم بزرگ دنیا در قالب جام باشگاههای اروپا :
روشهای تمرینی بالا رو برای یک مدت مشخص انجام بدید به حدی که مهارت خوبی در این بخش کسب کنید بعد از این دوره تمرینی یک بازی دوستانه در مقابل یک تیم متوسط انجام بدید میبینید که بازی چقدر براتون جذاب شده چون با مهارت واقعی خودتون توپ رو توی زمین به چرخش در میارید نه کمک cpu علاوه بر این آزادی عملی که در اختیار دارید لذت بازیو دو چندان میکنه چون با برنامه توپ رو به نقطه مشخصی هدایت میکنید .