دوست عزیز اصلا کارت گرافیک نوت بوک شما directx 11 رو ساپورت نمیکنه.گرافیک شما directx 10 هست پس یهتره زیاد یهش نچسبی!!!! :21:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اصلا کارت گرافیک نوت بوک شما directx 11 رو ساپورت نمیکنه.گرافیک شما directx 10 هست پس یهتره زیاد یهش نچسبی!!!! :21:نقل قول:
آیا گرافیک g230 m 512 دایرکت 11 رو پشتی بانی میکنه؟نقل قول:
اره دوست عزيز طبيعيه.اخه مگه اكسيژنه كه بي صدا باشه:31:نقل قول:
من دیشب 1564 با کانفیگ ATI رو گرفتم الان یه مشکلی دارم !
کل 320 گیگ هار پارتیشن بندی نشده بود یه 65 تاش باقی مونده بود وقتی پارتیشن بندیش کردم حالا دیگه ویندوز بالا نمیاد !:41:
یه بار هم بردم خود زیگورات همین کارو کرد بازم ویندوز نمیاد بالا کسی میدونه مشکل از چیه ؟ من باید چیکار کنم؟
wildhunter عزیز directx 11 رو حالا کی داده کی برده کی خورده؟ اون شکلک آخرش هم واسه همین گزاشتم ، در ضمن من کلی عرض کردم نه فقط رو 1564 ، حرفم این بود که XP رو باید بزارن کنار ، البته گاماس گاماس :46:
Ns1 جان طبیعیه چیزی نیست :27:
nilson عزیز یعنی با DVD ویندوز بوت نمیشه یا ویندوزی که نصب نکردی بالا نمیاد؟
اگه با DVD بالا میاد باید موقع نصب ویندوز هاردو پارتیشن بندی کنی (اگه بلد نیستی آموزش بزارم)
به یه درایو باید 30000 بدی میشه درایو C و بقیشم بده واسه D بعد ویندوز نصب کن
مشکل حل شد مرسی Hitmanنقل قول:
مشکل از خود ویندوز بود ولی .....:41:
الان ویندوز 7 ورژن خانگی ریختم وای که سیستم دیر میاد بالا
این ویندوزم شده دردسر:37:
سيستمت چقدر طول ميكشه تا بالا بياد؟نقل قول:
اگه حدود 40 تا 45 ثانيه زمان ميبره طبيعيه و مشكلي نداري.البته اگه سيستمت اون كانفيگ پايينترس كه 1 دقيقه و چند ثانيه ميشه
سلام دوستان خيلي عالي بود همه مطالبو با دقت خوندم
منم مي خوام 1564 بگيرم سري A
ايشالا اين تاپيك همينچور سرپا باشه تا بتونيم تو مشكلات به همديگه كمك كنيم
يا علي
خب خدا رو شکر که مشکل انچنانی با ویندوز نداره،xp هم که ارزش نصب روی این سیستم رو نداره..به غیر از کسانی که نرم افزارهاشون فقط با xp سازگارند،من موندم چه اصراری برای نصب این ویندوز هست..! در صورتی که سون قابلیتهای خیلی خوبی برای لب تاپ و همچنین برای افزایش طول عمر باتری داره..
استفاده من فراتر از حد یه ویندوز هست..من با لینوکس و مخصوصا توزیع اوبونتو ( Ubuntu ) کار می کنم..که اتفاقا کسانی که با این توزیع کار کردن میدونند که کار کردن با این سیستم عامل چقدر راحته و چه سرعتی در هنگام بوت داره..
و همچنین با مکینتاش( Mac OS X 10 Leopard ) کار می کنم..
سوال من در مورد نصب این دو سیستم عامل هست..! و اینکه مشکلی با نصب درایورهای این دو تا ندارم؟
نقل قول:
چون ما از نرم افزار حسابداری استفاد میکنیم که فقط تو اکس پی جواب میده و مجبوریم اکس پی داشته باشیم.
Abolo جان مگه از نرم افزار هلو استفاده نمی کنی؟
آخه رو ویستا و 7 هم جواب میده
سلام بچه ها
دمت گرم بابت این پستها
ولی من یه سوال دارم
من می خوام اینو بخرم(اون کانفیگی که ati داره) اما می خواستم ببینم 1 - که تو ویندوز ویستا سرعتش چطوریه؟ ویندوز ایکس پی هم اصلا اهمیت نداره:2: چون اگه لازم باشه از vm ware استفاده میکنم همین طور که الان روی سیستم descktop ام دارم.:46:
2 - درایور ویندوز ویستا 32 بیت رو داره؟
3-کیفیت پد چطوره؟
4-تایپ با کیبوردش راحته منظورم اینه که کیبوردش سخت و سفت نیست؟
5-کیفیت screen چطوره؟به led میاد یا کمتره؟
6-سنسور حساس به نور داره برای جاهای کم نور؟(برام خیلی مهمه):18:
7- چند ساعت میشه باهاش ار کرد بدون اتصال به برق؟ البته کاره ساده مثل وصل شدن به اینترنت با وایرلس و یه کم آهنگ گوش کردن:8:
اگه یه چندتا عس از کیبور ها و چراغ های نشان گر و طرفین لپتاپ بگذارید ممنون میشم(عکس های پستهای قبلی رو دیدم اما کم بود درخواست موراد ذکر شده رو دارم)
باز پیشاپیش ازتون تشکر میکنم
فقط لطفا یکم زود جواب بدید.:10:
نه هلو نیست یکی قدیمی تره.نقل قول:
ممنون Hamid و Hitman عزیز:10:
ولی خودمونیم ها , لپ تاپش حرف نداره چه شارژیم داره من راحت 4.30 ساعت با باتری 6 سلولی باهاش کار می کنم:20:
1.سعی کن ویستا نصب نکنی چون ویندوزی که خودش ساپورت میکنه 7 ثبت شده اینم آدرسشنقل قول:
2.نه دیگه فقط واسه 7 هستش اینم آدرسشکد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/osmatrix/index?c=us&cs=2684&l=en&s=pub&~ck=anavml
3.عالیهکد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=2684&l=en&s=pub&os=WLH&osl=en&catid=&impid=&SystemID=INSPIRON1564
4.خوبه فقط یه مقدار کلید های جهت کوچیکه و شیفت هم بعضی وقتا گم میشه!
5.دیگه داری فحش میدی:19: فوق العاده خوبه!
6.ای که گفتی یعنی چه؟ :18: (همون نه بابا)
7.بدون استفاده از DVDROM چهار ساعت و با اون حدود 2 ساعت اگه با اسپیکر خودش آهنگ گوش بدی که2.30 تا 3 ساعت تقریبا :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه چی؟
در تاييد دوست عزيز Hitman بايد بگم كه من 10 روز ويندوز ويستا داشتم.و درايوراش هم فكر مي كنم كامل بود اما وقتي به قسمت performance&tools سر ميزدم اونجا امتياز سيستم خيلي پايين بود.دقيقآ 1.0 .اما الان تو 7 اين امتاز به 4.5 رسيده
دوستان من با بلوتوث مشكل دارم.به اين صورت كه هرچي سرچ مي كنم موبايلم و پيدا نميكنه.خلاصه از موبايلم ميتونم فايل بفرستم.اما برعكس,نه.
Hitman جان شما مي دوني اشكال از چيه؟.خودم فكر مي كنم درايورش يا درست نيست,يا من درست نصب نكردم.اصلآ اسم درايوري كه شما دانلود كرديد اون چيه؟
منم مشکل داشتم و با لپتاپ نمیتونستم عکس بفرستم ولی چیزای دیگه راحت میرفت.نقل قول:
منظورتون نور پس زمینه کیبورده که صفحه کلید رو روشن کنه؟ (Keyboard Backlighting)نقل قول:
نه نداره
نقل قول:
فکر کنم مشکل از ویندوزته !
من 5 روزه دستگاهمو گرفتم 3 بار ویندوز عوض کردم!:18: همش یه چیزیش و از جمله بلوتوثش اشکال داشت! اما الان درست شد حتی بدون اینکه درایورش رو نصب کنم!
حالا نمیدونم
دوستان سلام ! من کل 18 صفحه تاپیک رو خوندم و دیگه %100 میرم واسه خرید 1564 ! اما متاصفانه مشکل مالیم نمیزاره اون مدل ATI دا رو بگیرم و باید اونی که 2GBرم داره و کارت گرافیک اینتل داره بگیرم ! من یه سوال دارم ! این کارت گرافیک 4500 اینتل مگه خیلی ضعیفه ؟ یعنی اگه بخوام فیلم DVD ببنیم با power dvd کند میشه ؟ یعنی نمیکشه ؟ اگه اینطوری باشه که فایده نداره ! یعنی اونقدر ضعیفه ؟ من برای بازی نمیخوام میخوام کار کنم دیگه باهاش دانشجو کامپیوترم !
من با نرم افزار بلوتوث 1545 نصب کردم کار کرد.
من پیشنهاد نمی کنم که اون مدل رو بگیری ولی کسی نگفته که مدل بدیه یا اون چیزی که شما میگی ، نه اینجور مشکلات رو نداره ، ولی از نظر من با قرض و قوله یا حتی قسطی هم شده اونیکیو بگیر ، الکی هم پول واسه مدل F که هاردش بیشتره و ویندوز روش نصبه نده همون A رو بگیر ، پیشاپیش مبارکه :27:نقل قول:
ممنون که جواب دادی ! من والا مدل A رو نمیدونم کدومه ! اگه سایتی یا جایی نوشته که مدلهاش کدومه دقیقاً به منم بده ببنیم !نقل قول:
ممنون
بچه این مدل 1564 سنسور حساس به نور داره؟
سنسوری که وقتی جای تاریک هستی نور اسکرین رو کم میکنه
داره؟؟؟؟
این برام مهمه؟
نه دوست عزيز اين سنسورو ندارهنقل قول:
دوست عزيز 1564 مدل a يا b نداره.اينارو بعضي سايتها واسه مشخص كردن محصول خودشون ميزنن مثل ------------- يا parslaptop.com يا kimiaonline.com .اما كلآ شما اگه مي خايد 1 لپ تاپ تاپ و عالي داشته باشيد اون ودل ati رو بكيريد چون رم و هاردش واقعآ بعدها واستون كارگشا ميشهنقل قول:
ممنون حمید جاننقل قول:
یکی به سوال ما هم جواب بده :33:..می تونم روش لینوکس و مکینتاش نصب کنم..؟
نه دوست عزيز بهترين ويندوز كه 1564 پشتيباني ميكنه 7 هست و 1مقدار هم ويستا.شما هم اگه لينوكس مي خوايد نصب كنيد بيخيال بشيد,پس:1-sevenنقل قول:
2-vista
نقل قول:
همونطور که تو صفحات قبلی توضیح دادم می تونید با استفاده از WMvare مکینتاش و لینوکس رو نصب کنید. البته اگر واقعا قصد نصب مکینتاش رو روی این لپ تاپ دارید باید از نسخه ideneb سازگار با این مدل لپ تاپ استفاده کنید. من از ideneb 10.5.8 استفاده می کنم. تنها مشکلش اینه که زبانش روسی.
با سلام
دوستان این مدلی که گرافیک ati نداره برای کار با ورد و تدوین و کمی دیدن فیلم چه جوریه ؟
علاقه ای برای هزینه اضافی برای مدل بالاتر ندارم ... این مدل پائینتر کارم رو راه می ندازه ؟
قیمت هم حدود 670 هست .
سلام
اقا این جای exresscard داره:33:؟
دوستانی که دارند میتونن برام از لپتاپ خودشون عکس از زوایای مختلف بگیرن و برامون بذارن:43:؟
مثلا تصویر از بالا برای کیبرد
از چپ و از راست برای پورتها و خروجی ها
از روبه رو
....
ممنون میشم اینکارو بکنید:42:
سلام.دوست عزيز اگه كاراي گرافيكي و گيم انجام نميدي همون مدل پايينتر واست مناسب هست.كانفيگه خوبي هم داره و كارتو راه مي ندازه.نقل قول:
خيالتم راحت باشه واقعآ عاليه.اون گرافيكشم درست ضعيفه اما ديگه فيلم و اين چيزارو جواب مي ده:31:
دوست خوبم در صفحه قبل این سوا جواب داده شده ، بله کار شما رو راه میندازه.نقل قول:
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:24 AM ----------
نه فقط جای SD کارت رو دارهنقل قول:
یکسری عکس گذاشتم ولی چشم اگه حمید جان نزاره من امروز بعد از ظهر میزارم
حمید جان اگه مشکل بلوتوث حل شده تو تاپیک بنویس که ما هم فیض ببریم ;)
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:24 AM ----------
نه hitman جان ديشب كلي اينور اونور كردم آنيستال و اينستال كردم.بي فايده بود.حالا بايد با يكي از دوستام تماس بگيرم.شايد اون كمك كنه و مشكل حل شه.
من چند وقته به لپ تاپ دست نزدم ، امروز میرم که هم ازش عکس بگیرم هم این چیزایی که شما میگین رو امتحان کنم :20: تا بعد از ظهر خبرشو میدم ، الان سر کارم :11:نقل قول:
دوستان
Asus F83se بهتره يا Dell 1564 A .
بسيار تشكر مندم
.................................................. ....................................
ويرايش :
روي 1564 حتما بايد ويندوز 64 بيتي نصب شه ؟
64 بيت بهتره يا 32 بيتي
شما یه مقایسه سر انگشتی کنی
CPU 2.2 با 2 mb کش
مال 1564 CPU 2.13 ولی با 3 mb کش تازه نسل جدید CPU هم هست
bus 800 ولی مال 1564 bus 1066
رمش DDR2 ولی مال 1564 DDR3
مانیتور 14.1 ولی 1564 15.6 هستش
دیگه با این CPU و رم دیگه بقیه چیزارو بریز دور
----------------------------------------------------------
نه حتما نباید نصب بشه
ولی اگه نصب کنی هم باگ هاش کمتر از 32 هست و هم از تمام رم استفاده میبری ولی 32 از 3 گیگش
ما که فعلا به 32 راضی هستیم
----------------------------------------------------------
اینم اضافه کنم که با پولی که می خوای پای اون ایسوز بدی می تونی 1564 رو که CPU i5 2.4GH رو بگیری که یه مقدار باید بگردی تازه هاردش 500 و ویندوز 7 اورجینال هم روش نصب هست تنها مزیت ایسوز به دل اینه که سبکتره!
astrix عزیز این هم عکس هایی که سپرده بودی
حمید جان من تا حالا با بلوتوثش کار نکردم باید چیکار کنم؟
همه درایورها هم نصبه ولی بلوتوثی وجود نداره!