بله ، ۱۰۰ درصد!نقل قول:
بله ، ۱۰۰ درصد!نقل قول:
با سلام
با مشقات فراوان ( لا اقل برای من) تونستم ویندوز xp سرویس پک 3 روی macbook pro بریزم.
نکته اینکه دستگاه به هیچ وجه از سی دی کپی بوت نمیشد.این عادیه یا نه؟
دیگه اینکه دستگاه اصلا نمیتونه دی وی دی بخونه که فکر کنم خوب ایراد داره.
حالا که ویندوز xp ریختم مشکل درایور داره.دی وی دی درایور هاشم که گم شده.اگر از درایور هاش لینکی چیزی دارید ممنون میشم بذارید.
تا جایی که میدونم دی ئی دی درایور رو تو دستگاه میذاریم و از طریق بوت کمپ اون رو اجرا میکنیم تا درایور ها تو ویندوز نصب شن.حالا میخوام بدونم این بوت کمپ خودش رو xp نصب میشه دیگه؟ مشکلی که نداره؟ از اینم اگر لینکی دارید محبت بفرمایید.
با تشکر
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
تبریک میگم!نقل قول:
با مشقات فراوان ( لا اقل برای من) تونستم ویندوز xp سرویس پک 3 روی macbook pro بریزم.
ببینید ، مشکل از CD خامی است که استفاده شده!نقل قول:
نکته اینکه دستگاه به هیچ وجه از سی دی کپی بوت نمیشد.این عادیه یا نه؟
چون Supper Drive خیلی حساسه!
مطمئنی؟نقل قول:
دیگه اینکه دستگاه اصلا نمیتونه دی وی دی بخونه که فکر کنم خوب ایراد داره.
خودش رو XP نصب میشه و مشکلی هم! نداره!نقل قول:
حالا که ویندوز xp ریختم مشکل درایور داره.دی وی دی درایور هاشم که گم شده.اگر از درایور هاش لینکی چیزی دارید ممنون میشم بذارید.
تا جایی که میدونم دی ئی دی درایور رو تو دستگاه میذاریم و از طریق بوت کمپ اون رو اجرا میکنیم تا درایور ها تو ویندوز نصب شن.حالا میخوام بدونم این بوت کمپ خودش رو xp نصب میشه دیگه؟ مشکلی که نداره؟ از اینم اگر لینکی دارید محبت بفرمایید.
براش نصب درایوز ها از دی وی دی سیستم عامل مک استفاده کنید!
موفق باشید ،
امید
سلام به همه دوستان
من ویندوز ۷ ۶۴ بیتی روی لبتابم ریختم با بوت کمپ ولی وقتی میخوام برم توی ویندوز حدود ۴۵ ثانیه طول میکش که لوگوی ویندوز ۷ بیاد.به نظرم خیلی زیاده.مدل لبتابم ۳۷۴ هستش.در ضمنا ویندزی که ریختم از روی دیویدیهای کینگ بوده و ولدر هم بعدش ریختم.لطفا راهنمایی کنید.
و یه سوال دیگه:چطور میشه توی ویندوز پرینت اسکرین گرفت؟
با سلام
اقا از این نرم افزار boot camp لینکی دارید؟ برای ریختن درایور ها روی ایکس پی اول باید دی وی دی مک را درون درایو بگذاریم و بعد طبق اموزش شما از طریق بوت کمپ با یک کلیک درایور ها نصب میشن دیگه؟ چیز خاص دیگه ای که نداره ؟
بعد این دستگاه به هیچ وجه دی وی دی نمیخونه. وقتی دی وی دی میذارم داخلش یه 20 ثانیه باهاش ور میره و بعد خودش اونو میده بیرون. فک کنم خرابه دیگه؟ با دی وی دی رایتر اکسترنال که مشکل نداره؟
نگران نباشید ، مشکل از مک بوک شما نیست!بلکه از کرک ویندوز ۷ ه! که رو سیستم های اپل بد عمل میکنه!نقل قول:
من ویندوز ۷ ۶۴ بیتی روی لبتابم ریختم با بوت کمپ ولی وقتی میخوام برم توی ویندوز حدود ۴۵ ثانیه طول میکش که لوگوی ویندوز ۷ بیاد.به نظرم خیلی زیاده.مدل لبتابم ۳۷۴ هستش.در ضمنا ویندزی که ریختم از روی دیویدیهای کینگ بوده و ولدر هم بعدش ریختم.لطفا راهنمایی کنید.
پیشنهاد من به شما اینه که ابتدا کرک قبلی رو به طور کامل Uninstall کنید و سپس کرک زیر رو نصب کنید :
کد:http://rapidshare.com/files/287306412/Win7Loader1.6.7Daz.rar
با استفاده از Snipping tools !نقل قول:
و یه سوال دیگه:چطور میشه توی ویندوز پرینت اسکرین گرفت؟
تو استارت سرچش کنید میاد! و یا از مسیر Start --> All Program --> Accessories
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید ،
امید
سلام امید خاننقل قول:
دست شما درد نکنه بابت تمام زحماتت.راستش فایلی که گذاشتید خراب بود انگار نتونستم دان کنم.اگه ممکن یه جای دیگه آپلود کنید.
یه چیز دیگه من نمیدونم که کجا باید کرک قبلی رو آنیستال کنم. چون از اولش هم کرکی رو نصب نکردم و فقط vloaderکردم.لطفا توضیح بدید
راستی!
وقتی با بوت کمپ بخوام انداره پارتیشن رو تعیین کنم، بیشترش رو باید به ویندوز اختصاص بدم یا مک؟ در واقع بعد از نصب ویندوز واسه اضافه کردن پارتیشن از درایو ویندوز باید کم کنم یا مک؟!
آقا امید اگه یه روزی بخوام ویندوز رو که نصب کردم کنار مک، پاک کنم چیکار باید بکنم؟
با اجازه ي اميد جان :نقل قول:
براي نصب يا پاك كردن ويندوز بهترين راه از طريق بوت كمپ هست :13:
با سلام و تشکر بابت این اموزش مفید..
من یک چند وقت دیگه (حدود 1 ماه) میخوام mc371 بخرم..این دیویدی که نوشتید..رو خودش هست یا باید جدا بخرم..؟؟؟نقل قول:
2 - DVD لئوپارد و یا اسنو لئوپارد . (یا همون Mac OS X Install DVD) برای نصب درایور
مرسی
ممنونم:11:نقل قول:
رو خودش هستنقل قول:
با سلام . من هم همچین مشکلی دارم که کوقع بوت ویندوز خیلی طول میکشه.البته تا وقتی اکتیو نکردم خوبه ولی حتی با 7loader هم اکتیو کردم ولی باز هم طول میکشه.مجبور شدم فعلآ به صورت trial کار کنم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز این مشکلیه که همه دارن تقریبا!وقتی که کرک میشه بیشتر طول میکشه!!
دوستان من روی مک بوک پرو ویندوز سون نصب کردم ولی بعد از مدتی کار باهاش صفحه معروف blue screen میاد البته همه دریورهاش رو هم نصب کردم.
کسی می دونه مشکل از چیه؟
نظری ندارید؟
ورژن بوت كمپ چنده ؟نقل قول:
با سلام خدمت اقا امید، آقا محسن و اساتید دیگه !!!:20:
یک سوال داشتم ! من یه ویندوذ ۷ رو آیمک نصب کردم ! بعد اذ چند وقت با بوت کمپ ریموو کردم ویندوز رو .....
الان که ۲باره میخوام با بوت کمپ پارتیشن بسازم..... ارور میده ! که : Some file cannot .... ، یه جایی آقا امید راهنمایی کرده بودن ... منتها من همه ی مراحل رو با دقت انجام دادم ولی باز همون آش و همون کاسه......
مشکل به نظر شما از کجاست ؟؟؟؟
یک سوال دیگه !!(شایدم بی ربط ) : از دوستان کسی برند دی وی دی خام! سراغ داره که با درایو آیمک سازگار باشه ؟؟؟؟ چون مثل اینکه خیلی حساسه و با هر برندی کار نمیکنه !!!!
یک دنیا ممنون.....
با سلام . اكثر دوستاني كه توسط بوت كمپ ويندوز 7 بر روي سيستم هاي اپل نصب كردن با مشكل دير لود شدن مواجه هستند .
همون طوري كه قبلا اميد جان اشاره كرده بودن اين مشكل برميگرده به نوع كرك ويندوز .
من پس از تست اكثر كرك ها خلاصه بهترين كرك رو پيدا كردم . الان بوت شدن ويندوز 7 روي مك بوك من اصلا زمان نميبره و كاملا سريع لود ميشه ولي با كرك هاي قبلي حدود 1 دقيقه زمان ميبرد .
من اين كرك رو آپلود كردم تا دوستان بتونند براحتي استفاده كنند.
فقط كرك هاي قبلي رو كاملا پاك كنيد سپس اين كرك رو نصب كنيد .
کد:http://www.4shared.com/file/BTMs4mlj/Windows7Loader187mohsen_fhm.html
مشكلي بود بپرسيد .
محسن خان ممنون!نقل قول:
تست شد!یکبار ۱۴ و یکبار ۱۶ ثانیه طول کشید!!
سلام آقا محسن.... لطف میکنی این سون لودر رو دوباره آپ کنی ؟ مثل اینکه پاک شده.... یا اگه لطف کنی برام میل کنی که شرمندت میشم !؟:11::20::10:
بفرمائیدنقل قول:
کد:http://dl.dropbox.com/u/5464372/Windows.7.Loader.1.8.7.mohsen%20fhm.rar
سلام
يه مك برا تعمير اومد دستم خوشم اومد سيستم عامل خيلي رووني داشت
براش xp نصب كردم
يه چند تا سوال داشتم ممنون ميشم
اول اينكه اگه كمپلت هارد فورمت بشه با dvd خودش ميشه مك را مثل روز اولش بر گردوند ؟
طريقه بوت كردن از روي سي دي چطوريه ( همون Alt )
مسير device manager كجاست ؟
از كجا بايد يه نرم افزار را پاك كرد ؟
فعلا همين ها بذهنم رسيد
ممنون
و با تشكر از microsoft 24 بخاطر مطالب خوبشون
شما مگه شغلت چیه؟؟نقل قول:
اولی آره!
دومی راهی نداره فقط با دی وی دی خود مک بوت میشه!!!
منظور ازdevice manager؟واسه چه کاری میخوای؟!
نرم افزارو میندازی تو سطل اشغال؟؟!!!!!
با سلام به شما دوست عزیز و علاقه مند به دنیای مکینتاش ،نقل قول:
بله ، به راحتی میشه ، این کار رو کرد!نقل قول:
اول اينكه اگه كمپلت هارد فورمت بشه با dvd خودش ميشه مك را مثل روز اولش بر گردوند ؟
بستگی داره ، اگر بخواهید مک رو Clean install کنید ، باید C رو موقع بوت نگه دارید!نقل قول:
طريقه بوت كردن از روي سي دي چطوريه ( همون Alt )
در غیر اینصورت ، در بقیه ی موارد باید option یا همون alt رو گه دارید!
برو به ،نقل قول:
مسير device manager كجاست ؟
Apple Menu -- > About this mac -- > More info
حالا ، لیست کاملی از سخت افزار های نصب شده رو میبینید و اگر مشکلی باشه ، اینجا مشخص میشه!
به راحتی ، رایت کلیک ، Move to Trash!نقل قول:
از كجا بايد يه نرم افزار را پاك كرد ؟
خواهش دوست من ،نقل قول:
فعلا همين ها بذهنم رسيد
ممنون
و با تشكر از microsoft 24 بخاطر مطالب خوبشون
موفق باشید ،
امید
ممنون از دوستان كه پاسخ دادند ؟
من سخت افزار يه شركت هستم واسه همين پرسيدم
يه سوال ديگه
بوت كمپي كه آپديت بشه چه چيزيش آپديت ميشه ؟
فقط درايور هاي اون سيستم آپديت ميشه يا چيزي ديگه هم آپديت ميشه
و هر مدل نوت بوك اپل بوت كمپ مخصوص خودش را داره يا اينكه به همديگه هم ميخورند ؟ ( فكر ميكنم اگه سخت افزار يك مدل داشته باشند بهم بخورند ؟ ! ) درست حدس ميزنم
و ديگه اينكه مك ها گزينه Repair هم دارند مثه ويندوز يا نه - براي ترميم قسمتي از مك
باز هم ممنون كه اينقدر زود جواب ميديد
آپدیت بوت کمپ ، شامل آپدیت شدن درایور های سخت افزاری ، Bug fix شدن خود بوت کمپ و اضافه شدن درایور سخت افزار های جدید به بوت کمپ می باشد ، مثلا در آپدیت ۳.۱ مجیک موس بطور کامل به ویندوز شناسونده شد!نقل قول:
بوت كمپي كه آپديت بشه چه چيزيش آپديت ميشه ؟
و به احتمال زیاد در اپدیت ۳.۲ ، مجیک ترک پد و...!
با آپدیت بوت کمپ سیستم عامل ویندوز رون تر میشه! پس آپدیت کنید!نقل قول:
فقط درايور هاي اون سيستم آپديت ميشه يا چيزي ديگه هم آپديت ميشه
نیازی به این گزینه نیست!نقل قول:
و ديگه اينكه مك ها گزينه Repair هم دارند مثه ويندوز يا نه - براي ترميم قسمتي از مك
شما فقط بکاپ با ماشین زمان رو فراموش کنید!
موفق باشید ،
امید
سلام بچه ها تورو خدا کمکم کنید این دفعه چهارم که دارم win 7 نصب کنم
بدون مشکل نصب میشه اما وقتی کرک فعال می کنم دیگه ویندوز بالا نمی یاد و هی ریستارت میشه:19:
کرک هایی که تا به حال استفاده کردم:
7Loader by Hazar 1.6
Windows 7 Loader 1.6.9 by Daz
Windows 7 Loader 1.8.7
نقل قول:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5205173&postcount=183
نقل قول:مشکل من اینه که بعد از کرک دیگه ویندوز بالا نمی یاد!نقل قول:
کرک هایی که تا به حال استفاده کردم:
7Loader by Hazar 1.6
Windows 7 Loader 1.6.9 by Daz
Windows 7 Loader 1.8.7
وقتی این اتفاق می افته ، که ویندوز شما یا PreActive باشه و شما سعی بر کرک کردنش کنید و یا از دو کرک متفاوت بصورت متوالی استفاده کنید!نقل قول:
فکر نکنم PreActive باشه آخه تو system هنوز نوشته 30 Days to Active از دو تا کرک هم تا به حال همزمان استفاده نکردم آخه همون اولی رو که امتحان میکنم ویندوز دیگه بالا نمی یاد.نقل قول:
در ضمن من خودمم با همین DVD روی کامپیوتر خودم بدون مشکل install و Activate کردم.
با یک دی وی دی ، دیگه امتحان کنید! نتیجه می گیرید!نقل قول:
میدونم ، نگفتم مشکل از ویندوزه!نقل قول:
در ضمن من خودمم با همین DVD روی کامپیوتر خودم بدون مشکل install و Activate کردم.
موفق باشید ،
امید
یه مدتی با مک کار کردم بهش عادت کردم وقتی وین 7 و ریختم دیدم که چقدر مک محشره!!
این وب کمش تو وین چه جوری عمل میکنه ؟ همه جارو سرک کشیدو ولی پیدا نکردمش!!
برنامه خاصی باید نصب شه؟
افکتهای مک رو هم داره؟
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
آقا راستی چرا اینقدر ویندوز باطری مصرف میکنه!
نمیشه کمش کرد؟؟
از وقتی که با مک آشنا شدم تمام نسخه های ویندوز رو کنار گذاشتم . حتما نیاز به برنامه داره ولی من چون با وین کار نمی کنم اطلاعی ندارم :11:نقل قول:
چون ویندوز سنگین تر از مک هست و نیاز به پردازش بیشتری داره و سنسور تنظیم نور در وین کار نمی کنه و در مدلهای ۱۵ اینچی ویندوز نمیتونه چیپست ضعیف گرافیک رو بشناسه . :27:نقل قول:
آقا راستی چرا اینقدر ویندوز باطری مصرف میکنه!
نمیشه کمش کرد؟؟
می تونی از هر نرم افزار مدیریت وب کم استفاده کنی! فرقی نمیکنه!نقل قول:
مثلا این :
کد:http://www.yawcam.com/download.php
خیرنقل قول:
افکتهای مک رو هم داره؟
موفق باشید ،
امید
دوستان درایو مکم تو ویندوز قابل رویته!
و هم میشه خوند و هم نوشت!!
به نظرتون بهتره که باهاش کاری نداشته بام و با همون درایو وین کار کنم؟
بعد تو مک هم یه درایو تو دسکتاپ زیر mac hd اومده boot camp با هاش چی کار کنم؟ میشه eject ش کرد . یجکت کنم یا نکنم یا اصلا کاری باهاش نداشته باشم؟
راستی میشه یه کاری کرد که موقع بالا اومدن از من همیشه بپرسه که وین میخوام یا مک که نیازی نباشه option و نگه داریم؟
ممنون
آره شما اصلا با اون کار نداشته باش!!نقل قول:
با درایو boot campهم کار خاصی نمیخواد بکنی!نمیشه ejectهم کرد!
در مورد سوال آخر هم فکر نمیکنم!یه سرچی میزنم اگه بود میزارم در بخش مباحث فنی!!
سلام من مک بوک پرو 371 دارم می خوام روش ویندوز 7 بریزم اما از همون اول که DVD رو می زارم می گه : ( بعد از پارتیشن بندی با همون boot camp
installer disk could not be found
مشکل از کجاست ؟ من بارها با این DVD رو لپ تاپ قبلیم ویندوز ریختم هیچ مشکلی هم نداشت !