چشم
ببخشید خلاصه !
با تشکر
Printable View
چشم
ببخشید خلاصه !
با تشکر
سپاهی هستی؟نقل قول:
ايول خيلي حال دادي الان ميرم ميگيرم راستي كجا برم ؟ اينترنتي يا مخابرات؟نقل قول:
خوب و بدش رو بايد كساني بگن كه تجربه دارن. در ضمن سرويس هاي مخابرات نامحدود هستن در نتيجه ديگه دانلود شبانه روزانه نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
متقاضیان استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت میتوانند به مراکز مخابراتی محل خود مراجعه و پس از بررسی شرایط خطوط خود اقدام به ثبتنام و استفاده از این سرویس کنند.
همچنین مشترکان تهرانی که هماکنون عضو خدمات اینترنتی سایت مخابرات تهران هستند نیز میتوانند با مراجعه به سایت و با ورود نام کاربری و رمز عبور اقدام به ثبتنام کنند.
متقاضيان دريافت ADSL با ارائه كارت شناسايي و فيش خط تلفن مورد نظر توسط مركز مخابراتي مربوطه احراز هويت شده و با پر كردن يك فرم، درخواست خود را ثبت ميكنند. همچنین قرار است از هفته آینده برای آن دسته از مشترکان غیرعضو سایت مخابرات تهران نیز سامانه ثبتنام اینترنت راهاندازی شود.
..............................
نه متاسفانه ! :41:نقل قول:
سلام
ADSL من امروز مثل اینکه وصل شده ... اونجا چک کردند درست بود .. جلوی چشم خودم ... حالا خودم اومدم خونه دیدم نمیشه !
روش کار اونها اینه که یک کانکشن Broadband میسازند و بعد یوزر نیم و پسورد رو وارد میکنند و تمام ...
مدلی که اونجا تست کردند باهاش TP LINK 8811 طرح جدید سفید رنگه ... من قهوه ای اش رو دارم ... فکر کنم روش اونها اینه که از کانکشن های دیفالت روی مودم استفاده میکنند و مودم من اون کانکشن مورد نظر رو نداره ...
کسی از شما به صورت دستی کانفیگ کرده تا من رو بتونه راهنمایی کنه ؟!
من بلد بودم يادم رفته:31: يادمه خيلي ساده بودش يه آي پي ميزدي مي رفتي داخل مودم اونجا تنظيماتش بود چيز عجيب قريبم زياد نداش شرمنده بيشتر از اين نميتونم كمك كنم:5::31:نقل قول:
نقل قول:اول از همه بهت تبريك مي گم سرويس ت راه افتاده. بله دوست عزيز من كانفيگ كردم من در اين تاپيك مفصل توضيح دادم لطفا به آخرين پست پايين اين صفحه مراجعه كن:
هر وقت استفاده كردي بيا اينجا و تجربت رو مطرح كن تا ببينيم چه سرويسي بهت دادن. 128 گرفتي ديگه؟کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=244418&page=613
نقل قول:
سلام
ADSL من امروز مثل اینکه وصل شده ... اونجا چک کردند درست بود .. جلوی چشم خودم ... حالا خودم اومدم خونه دیدم نمیشه !
روش کار اونها اینه که یک کانکشن Broadband میسازند و بعد یوزر نیم و پسورد رو وارد میکنند و تمام ...
مدلی که اونجا تست کردند باهاش TP LINK 8811 طرح جدید سفید رنگه ... من قهوه ای اش رو دارم ... فکر کنم روش اونها اینه که از کانکشن های دیفالت روی مودم استفاده میکنند و مودم من اون کانکشن مورد نظر رو نداره ...
کد:http://www.tct.ir//tctftp/doc/adsl.doc
فکر کنم اینجا به روش خودشان گفته باشه!نقل قول:
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV===AfAdzN1cDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAZjM0kDQ6UGb0lGd
من فكر نكنم روي خط فيبر نوري بدن چون از كرج هم پرسيدم گفت امكان پذير نيست البته يك ماه پيش اگه كسي اطلاعات داره بگه لطفا ممنون
سلام
من مدل قهوه ای رنگ 8811 رو دارم .... در حالت عادی با 192.168.1.1 نمیره داخل اون مسیر ... باید ای پی بدم که مشکلی نیست اینجاش ...
مشکل اینه که من چطور میتونم کانفیگ مخصوص مخابرات رو انجام بدم ...
به من چیزی نگفتند ... فقط گفتند یک کانکشن بسازید و وصل بشید تو حال دیفالت ولی نمیشه ! به همین خاطر میخوام دستی کانفیگ کنم ...
نقل قول:
به پست اول همين تاپيك مراجعه كنيد:
خجستهنيا با بيان اينكه ارائه سرويس در مناطقي كه برروي فيبر نوري نيست و برروي شبكه مسي قرار دارد، در اولويت است، درباره زمان تحويل ADSL به متقاضيان مناطق مختلف تهران اظهار كرد: بعد از ثبتنام به طور معمول بين 24 تا حداكثر 48 ساعت، ADSL درخواستي وصل خواهد شد.
نقل قول:
نوشته شده توسط Beny-Nvidia
والا فكرم به جايي نمي رسه. مشكلت رو تو تاپيك راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم شرح بده شايد راه حلي پيدا بشه. اگر درست نشد برو مخابرات ازشون سوال كن.
سیستمش همون pppoe هست یعنی اگر روتر در حالت بریج باشه با ساخت یک کانکشن بردبند وصل میشه ولی داستان اینه که بعضی از مناطق فعال نیست یعنی چراغ استتوس روشنه ولی وصل نمیشه منتها چون زنگ میزنن که وصل شده واسه همین ملت دهنشون سرویس میشه تا بفهمن که ایراد از خودشونه. یه نمونه من توی میرداماد دیدم مخابرات قدوسی بنده خدا با ذوق و شوق اومده مودم 100 تا یه غازی که خداییش 5 تومن نمی ارزه و فقط یک لن داره 50 تومن انداختن رو وصل کرده کانکشن ساخته ولی نتونسته وارد بشه زنگ زده یکی اومده 15 تومن داده که ویندوزشو عوض کنه چون همش فکر میکرده ایراد از سیستمشه بعدا دیده باز هم نشد بمن زنگ زد چون من سعادت آباد یکی از همین مخابراتی ها رو کارش رو کرده بودم که تو رو خدا بیا اینو راه بنداز رفتم با مودم خودم ایسوس دیدم که هیچ مشگلی نیست الا این که استتوس الکی روشنه هرچی هم زنگ میزدیم به اون مثلا پشتیبانی کسی جواب نمیداد.نقل قول:
حالا اونایی که فکر میکنن علی آباد دهیه عملا تجربه کنن تا قدر همین شرکتها یی که هر روز فحش میدن رو بفهمن تازه 2 مورد دیگه هم خبر دارم که از حوصله شما خارجه.
برای فیبر نوری(نه پی سی ام) فقط مخارات تحهیزاتشو داره بده.نقل قول:
من فكر نكنم روي خط فيبر نوري بدن چون از كرج هم پرسيدم گفت امكان پذير نيست البته يك ماه پيش اگه كسي اطلاعات داره بگه لطفا ممنون
من میخوام برای یکی از دوستان از مخابرات سرویس بگیرم ... مودم چی بگیرم ؟؟؟ D-link خوبه ؟؟؟ توی مراحل کانفیگنش کار خاصی که نداره ؟؟؟
خوب شما کانفیگ عادی را که بلد هستید فقط میمونه VPI و VCI مخابرات!نقل قول:
VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید. احتمالا برای مخابرات هم همین vpi ,vci باشه .......
توی مودم من یه قسمت داره به نامConnection Search داره که خودش سرچ میکنه VPI و VCI
در نهایت اگه نشد باید تماس بگیرید 1899
کسانی که گرفتند چرا تست سرعت نمی گیرند؟
دوستان خبری از ارائه سرویس در استان نیست ؟ فقط در شهر تهران هستش ؟
معلوم نیست کرج رو کی پوشش میدن ؟
مخلصیم .
رفتم آزادگان میگه اولاً به مستجر نمیدیم ... بعد میگم پس من خط می گیرم میگه 90% احتمال داره PCM باشه ... من چه کار کنم آخه ؟؟؟
مگه PCM غیر قانونی نشد ؟؟؟ پس چرا باز دارن PCM میدن ؟؟؟
آقا ایتا که میگن فقط به عضو هیوت علمی و قضات میدن ؟ چجوریاست ؟ مخابرات شهید توکلی گفتن تجهیزات کمه فعلا کابرای خونگی یا حتی شرکتها هنوز نمیدن :|
آره خوبه. بهترين انتخاب همينه. TP-LINK TD 8811 بيسته پشيمون نمي شي.نقل قول:
نوشته شده توسط ashkan_mc
نقل قول:
فعلان مخابرات شهر تهران پورت پر سرعت واگذار مي كنه. تازه همين مخابرات تهران تجهيزات محدودي دارن و قادر به پاسخ گويي به تمام مشتريان نخواهند بود.
اميد وارم در آينده اي نزديك به تمام شهرهاي كشور سرويس داده بشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط ashkan_mc
يعني چه مستجر و مالك نداره اونها موظفن به تمام مشتريها پاسخگو باشن. خواسته منصرفت كنه. شما برو پافشاري كن و درخواست بده اگر ديگه طرف خيلي بد ذات بود برو يه خط بگير و تاكيد كن براي سرويس ADSL مي خواي.نبايد بهت PCM بدن.
نه هيچ اينطور نيست. به تمام كاربرها اعم از خانگي و اداري و هيات علمي و جامعه پزشكي و .... تعلق مي گيره. اينا تجهيزات كم دارن مي خوان محدود كنن. بايد پافشاري كني.نقل قول:
نوشته شده توسط aliani
من فردا ميرم بره دوستم سفارش بدم به محض اينكه آماده شدش تست ميگيرم بهتون ميگم:11:
ولي به نظرم هرچي باشه به خاطر بدون محدوديت بودنش يه مقداري سرعتش كم بشه اگه با 16kB دان كنه كه عاليه
والا هم زنگ زدم هم حضوری رفتم دیگه چیکار کنم ؟:( اونم گفت برای قضات هم حتما باید با امضای رئیس سازمان باشه :o ولی گفت تا یکی 2 ماه دیگه شاید بدن .نقل قول:
نه هيچ اينطور نيست. به تمام كاربرها اعم از خانگي و اداري و هيات علمي و جامعه پزشكي و .... تعلق مي گيره. اينا تجهيزات كم دارن مي خوان محدود كنن. بايد پافشاري كني.
ADSL lن از مخابرات وصل شد ...
VPI / VCI اشون 0-33 هست و به صورت PPOE کانفیگ میکنند مودم رو که بتونید راحت کانکت شید ...
حیف بحث سیاسی ممنوع شده !!!!!:21:نقل قول:
در مورد سرویسش همونطور که گفتم من خونه مخابرات دارم نزدیک 9 ماه البته اگه درست حساب کرده باشم
فقط خوبیش اینه نامحدوده و نگران این نیستی حجم دانلودت چقدر مونده ایا تا اخر ماه میکشه یا ...
برای سرعتشم اگه بتونین 128 به بالا بگیرین فکر کنم راضی کننده تر باشه
مخصوصا 512:12:
سلام
میدونید نظر من در مورد این چیه ؟!
من میگم مخابرات این کارو داره میکنه که شرکت های خصوصی به خودشون بیان و هم ارزونتر کنن و هم سرویس دهی شونو بهتر کنن و بعدش مخابرات این پرت هایی که داره رو به اونها واگذار کنه !
نظر شما چیه !؟
نقل قول:
از سايت speedtest.net يه تست بگيريم ببينيم چه آشي پخته اين مخابرات. 128 گرفتي ديگه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط morti18
نه من نظر ديگه اي دارم. مخابرات برنامه طولاني براي شركت در حوزه اينترنت پرسرعت داره. وزير فقيد ارتباطات و فناوري اطلاعات گفته بودن كه دخالت نكردن مخابرات در حيطه اينترنت پر سرعت يه اشتباه تاريخي بود.
به نظر نمي رسه كه مخابرات يه برنامه كوتاه مدت داشته باشه. فعلا دارن از نظر قيمت سرويس ها رو بهبود مي بخشن نه از نظر كيفيت.
مخابرات در كنار شركت هاي خصوصي به فعاليت خودش ادامه خواهد داد..............
الان يه نمونه عيني دوست عزيز Beny-Nvidia رفتن ثبت نام كردن و سرويسشون هم وصل شده داره لذتشو مي بره. ايشون يه كابر خانگي هستن نه وكيل هستن نه قاضي نه دندانپزشك و............مسئول ADSL مخابراتتون رو ارجاع بده به تاپيك من ملتفتش كنيم. طفلك شايد خبر نداره بايد به چه كسايي سرويس بده. بهش نگفتن.نقل قول:
نوشته شده توسط aliani
سلام دوباره به همه دوستان
یه سری از دوستان یک شبهه مطرح کردن که بهتره جواب بدم تا نو ذهن خیلیها نمونه !
گفتن که وزیر ارتباطات گفته اینترنت دیال آپ برای ایرانی ها کافیه !
اولا من هم همون موقع خیلی به این حرفشون اعتراض داشتم ! دوما اون وزیر قبلی بود که پیر بود و اینکاره نبود !
ولی الان یک وزیر جوونتر اومده که انشاالله کارای خوبی بکنه !
اگه معیار حرف وزیر قبلی بود ، دیگه الان شاهد این کار مخابرات نمیشدیم !
به امید روزی که سرعت اینترنت شتابان بره بالا ! :46:
با تشکر
طرح طرح خوبيه آما آدم باور نميتونه كنه:20:نقل قول:
سلام دوباره به همه دوستان
یه سری از دوستان یک شبهه مطرح کردن که بهتره جواب بدم تا نو ذهن خیلیها نمونه !
گفتن که وزیر ارتباطات گفته اینترنت دیال آپ برای ایرانی ها کافیه !
اولا من هم همون موقع خیلی به این حرفشون اعتراض داشتم ! دوما اون وزیر قبلی بود که پیر بود و اینکاره نبود !
ولی الان یک وزیر جوونتر اومده که انشاالله کارای خوبی بکنه !
اگه معیار حرف وزیر قبلی بود ، دیگه الان شاهد این کار مخابرات نمیشدیم !
به امید روزی که سرعت اینترنت شتابان بره بالا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
منم ايشالا هفته بعد شنبه اول صبح ميرم دنبالش كه بخرم.
ميخوام 256 بخرم هي دانلود كنم :31::31:
آقا چطوریست که برای بعضیا وصل شده، ما که چند وقته ثبتنام کردیم ولی هیچ خبری نیست، قرار خبر بدن ولی اتفاقی نیفتاد!
دوستانی که اینترنتشون وصل شده میشه یه زحمت بکشن بگن کدوم منطقه هستن.
كسي نيست يه تست سرعت بذاره؟؟؟:13:
دوستاني كه از سرويس هاي ADSL مخابرات استفاده كردن بيان و در مورد سرويسشون صحبت كنن. نوع سرويس، منطقه مخابراتي و يه تست از سرويس. با تشكر
دوستانی که گرفتند لطف کنند و بگن که کیفیتش چطوریه؟
سرعت دانلودش چطوره ؟البته 128 .
تو سایتش نوشته کارشناسی ارشد به بالا باید 128 بگیره یعنی من که دانشجوری کارشناسی هستم نمیتونم !؟
از طریق شرکت بابام چطور میتونم بگیرم!؟
سلام.
خدا رو شکر که این قدم (هرچند دیر ) برداشته شد.
من هم مثل همه ی شما از این وضعیت اینترنت ناراحت بودم و دیوونه شدم از بس که از این جدول مقایسه قیمت و سرعت بین اینترنت ما و بقیه کشور ها گذاشتن.
اما انصافا باید قبول کنیم که این قدم خوبیه. و خیلی سر بسته براتون عرض کنم که این اولین نشانه است برای قدم های بعدی که برداشته خواهد شد. بگذریم.
این وسط یقینا کسی نیست که از لحاظ قیمت ناراضی باشه. و از لحاظ کیفیت سرعت هم تا اینجا همه تعریف کردن( حداقل در مقایسه با شرکتهای خصوصی )
چند مورد مقایسه ی قیمت های اعلام شده مخابرات با شرکت های مطرح خصوصی :
قیمت ها به تومان میباشد.
پارس آنلاین:
256kbps: ( بالاترین حجم 20GB)
39.950
512kbps: ( بالاترین حجم 30GB)
59.950
1024kbps: (نامحدود) Static
219.000
(2Mbps): (نامحدود) Static
395.000
صبانت
128: (بالاترین حجم 50 GB)
109.000
512: (بالاترین حجم 200 GB)
257.400
1024: (بالاترین حجم 200 GB)
448.200
شاتل: سرویس های art
64Kbps: نامحدود
19.000
128Kbps: (بالاترین حجمgb 10+2)
28.000
256Kbps: (بالاترین حجمgb 20+2)
43.000
512Kbps: نامحدود
220.000
1024Kbps: نامحدود
400.000
داتک
128 نامحدود:
27.810
256 نامحدود:
51.500
512 نامحدود:
96.820
1024 نامحدود:
237.930
البته شما اساتید از این قیمت ها اطلاع دارید، فقط از بابت جامع تر شدن تایپیک و احیانا کاربرانی که اطلاع کافی ندارند، قرار داده شد. که طبق قیمت های سایت شرکت ها مذکور هست.
و اما شبهه ای که دوستان وارد میکنند:
در مورد دولتی بودن و نظارت بر محتوای استفاده شده توسط کاربر.
که این بحث کاملا منتفیه و بی اساسی هست. چرا که تمام خدمات ارائه شده توسط شرکت های خصوصی هم ، از مراکز مخابراتی قابل کنترل و نظارت است. و اگر بنا بر کنترل باشد ، خصوصی و دولتی فرقی ندارد.
در ضمن پرواضحه که این اتفاق چه در گذشته و چه در حال و چه در آینده اتفاق نمی افته. چرا که با چند لحظه فکر کردن به موضوع همه متوجه میشیم که امکان به کارگیری چند صد هزار نفر(به طور حداقلی) مامور کنترل خطوط ، وجود نداره. چه از لحاظ امکانات و چه از لحاظ نیروی انسانی. در ضمن چنین کاری ابدا توجیه مالی برای شرکت نداره. بگذریم از این که بنده شخصا شاهد بودم که برای یه مجرم اقتصادی (دزد حساب های مجازی) تا زمانی که حکم دادگاه نیومد، اجازه ی نظارت داده نشد.:13:
و اینکه عده ای گفتند که ممکنه، در شرایط خاص اینترنت قطع بشه، باز هم به همین شکله که مخابرات میتونه خصوصی ها رو هم قطع کنه.
و تنها موضوع مورد اشکال، محدودیت سرعت هست. که این اشکال با قوت کمتری در شرکت های خصوصی نیز موجود میباشد. هر چند که زمزمه های مبنی بر افزایش محدودیت سرعت موجود میباشد.
این جمع بندی من از موضوع بود که ممکنه غلط هم باشه.
به هر حال هر کسی در تصمیم گیری مختاره.:11:
نظارت روی SMS ها و تلفنها و اینترنت وجود داره، این چیزیه که خودشونم تأیید کردن. ولی نه اونطوری که شما میگی 1 میلیون افغانی بزارن خطوط رو کنترل کنه :31: اینکه خندهداره و البته خیلی سادهلوحانست بدون شک روشهای پیچیدهتری برای این کار وجود داره دوست عزیز :31:. و البته فقط برای مسائل خاص نه هرچیزی.نقل قول:
کاره خوبیه . ولی باید به این دقت داشت که تا وقتی که به خانگی 128فقط میدن . اصلا نمیشه امید بهتر شدن رو داشت . چون چیزی برای بهتر شدن نیستنقل قول:
نقل قول:الان خطم در گیره (دارم دانلود می کنم:31: )اما 128 سرعت دانلودش 16-17 هست :13:نقل قول:
دوستان تمامی سرویس های نامحدود هستند ؟
قیمت ها در سراسر کشور یکپارچه است ؟
فقط تو تهران ؟ یا بعدا توی استان های دیگه هم میاد ؟