بله اومده فکر میکنم حدود 450 باشه قیمتش
Printable View
بله اومده فکر میکنم حدود 450 باشه قیمتش
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این جا مطرح کنید
آخرین قیمت انواع iPod ها
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=404172&page=7
امروز من يك سر رفتم پاساژ علائدين و موضوعات جالبي رو ديدم كه يكيش مربوط به آيفون هست اينجا مطرح ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي قيمت به چند مغازه سر زدم كه اينطور شد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولي گفت 32 گيگ رو بهت ميدم 1220 به مغازه ي بعدي رفتم طرف گفت چند قيمت داري ؟
منم گفتم 1100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت من بهت ميدم 1 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم مگه لاكه ؟ گفت نه آنلاك فكتوري هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تعجب پرسيدم 16 گيگ چند ؟ گفت 850 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سريع اومدم بيرون و يك طبقه بالارفتم و وارد يك مغازه شدم قيمت پرسيدم گفت 32 گيگ 1180 بعد گفتم فلاني ميده 1 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم گفت برو همين الان بخر بيار من 1100 ازت ميخرم . من متعجب از مغازه خواستم بيام بيرون كه صدام كرد و گفت منم از اون 1 تومني ها دارم ميخواي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدم داره جالب ميشه برگشتم و گفتم جدا ؟
گفت آره
بعد شروع كردم باهش صحبت كردن و گفت ببين يك سري جديد وارد بازار شده كه پك و جعبش فرق داره و قيمتش پايين تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد جعبش رو نشون داد و خيلي عجيب بود قطر جعبه خيلي كم بود حدود 2 سانت و فقط گوشي و شارژر توش بود .روي جعبه هيچ نوشته و عكسي هم نبود . كاملا مشكي يكدست بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي من جالب بود:31:
دوستان اگه قیمت لاک هم دارید بگید
اگر کسی بخواد برای من از امریکا بیاره قیمتش چقدر میشه
تو خود سایتش زده 199 دلار خوب این اگر بیاد ایران انلاک کنیم میشه استفاده کرد (ظاهرا باید 199 با هزینه ماه اول جمع کنیم 199 + 36 برابر با 235) درسته
دوست عزیر من از امریکا خودم خریدم اما مشکل می دونی چیه؟ بیاد 325$ جریمه بدی چون در صورتی بهت 199 می دن که 2 سال قرارداد ببندی من وقتی از apple store سال پیش خریدم 125 دلار جریمه بود اما الان شده 325 دلار یعنی شما باید 199 دلار پول گوشی بدی بهد 325 دلارجریمه بعد پول یک ماه هزینه مکالمه و یک ماه اینترنت اینها همه اجباریه!تازه tax و اینهام هستنقل قول:
چيني كه نبوده؟ :31:نقل قول:
یعنی اگه نخوای از apple store خرید کنی لازم نیست 325 دلار جریمه بدی ؟نقل قول:
من میدونستم ایفون تو امریکا این قدره ولی قضیه جریمه و اینا رو نمیدونستم :20:
بابا اینجا مگه تاپیک آخرین قیمت آیفون نیست؟این بحثها چیه؟بی زحمت قیمت آیفون 4 32GB هم لاک و هم آنلاکشو بدین.
قيمت آنلاك در تاريخ 13 آباننقل قول:
1120 دفينه
قيمت لاك رو ندارم :11:
17/8/89
قیمت از نمایشگاه الکامپ :
iphone 4 32 gig 1150
iphone 4 16 gig 1030
سلام
من چند روز پیش در اهواز قیمت گرفتم:
iphone 4 16GB: 1080
iphone 4 32GB: 1160
هردو آنلاک فکتوری
یعنی این گوشیهای آیفون نمی خواد پایین بیاد این چه جورشه که تو آمریکا قیمت آیفون 4 32 گیگ 299$ و تو ایران قیمتش 1150 تومن این قدر تفاوت در قیمت وجود داره من خودم به شخصا عاشق این گوشی هستم ولی فکر نکنم که حالا حالاها بتون این گوشی رو بخرم واقعا سختیم میگیره که 1 میلیون مفت بابت این گوشی بدم اگر مثلا قیمتش حدود 700 تومن بود به سرعت این گوشی رو می خریدم.
عزیز قیمتش دیگه الان تقریا ثابتهنقل قول:
اون که زده 299 دلار پیش قسطه و شما باید قسط بدید که قیمت تمام شدش حدود 900 اینا میشه
درسته قیمتش بالاس اما پول مفت نمیدید پول مفت وقتی میشه که پول ادم میده اما عوض اون پولی که دادی امکاناتی نداری
تکراری بود !!!! ببخشید...
قیمت ها در مشهد :
I-Phone 4 -- 16GB : 980
32GB : 1100
-------------------------------
تو گاجره هم یه گارانتی خوب داشت که میگفت از لحاظ فیزیکی هم گارانتی میکنه ( مثلا آب و ضربه و اینا ) که در این حالت ( با گارانتی )
16 : 1100
32 : 1300
به نظره من با گارنتی میرزه - 100 تومن بیشتره
.... :11:
امروز ۲۷ / ۸ / ۸۹ علادین :
32 آنلاک ۱۱۱۰ تومان و ۱۶ آنلاک ۹۵۰
من یکی خریدم فعلا تو کف کیفیت تصویر و دیزاینش موندم :18:
مبارک باشه. آنلاک فکتوری گرفتین یا لاک؟
ممنون از شما :40:آنلاک فکتوری
من 6 ساله از گاجره موبایل میخرم با تحقیق کامل همیشه قیمت هاش مثله بقیه جاها بوده تازه گاهی اوقات کمتر هم بوده .
در ضمن خیلی مطمئن تر از بعضی جاهاس .
من کله بازارو گشتم 970 کمتر نبود . تازه خیلی جاها 16 رو 1 تومن میدادن .
من که گفتم 1 و 100 با گارانتی ...
گارانتیش واقعا خوبه .
:11:
ایشالله هفته دیگه میگیرم . واسم دعا کنین . :31:
بدون گارانتی چند میدن ؟نقل قول:
اگه زیاد فرق داره بدون گارانتی بگیر
گفتم که بدون گارانتی 970 - با گارانتی 1و100نقل قول:
گارانتیش یکم چیزایه فیزیکی رو هم شامل میشد .
مثلا :
آب بره توو گوشی -
ال سی دی زرد بشه ( مشابه این مشکاو تو 3جی قبلا داشتیم )
قسمت دور گوشی خش بخوره .
ال سیدی باد کنه و امثال اینا ...
..
به نظر من میرزه . تا حدودی خیالت راحته .
آخرین قیمت گوشی آیفون3gs در 3 مدل 8 و16 و32 چقدر هست؟
نمیدونم خودتون میدونیدنقل قول:
من باشم پول به گارانتی نمیدم
پیشاپیش مبارک
خریدم .
100 تومن هم تخفیف گرفتم . آشنا بوود :46::31:
---
بدون گارانتی 950 با گارانتی 1 تومن گرفتم . . .
.
یارو گفت میخوای سیم کارتتو Mini کنم . بعد نیگا کردم دیدم سیم کارت تستشو که خودش مینی کرده بلا نسبت شما ر*ده بوود تووش . ترسیدم . اومدم خونه خودم بریدم خیلی راحتو بی دردسر ... :10:
-----------------------------
I LOVE 4 NUMBER :31:
مدل 8 گیگ حدودا 650 هزار تومان در بازار موجود است.نقل قول:
مدل 16 و 32 گیگ کمتر میشود دید که البته قیمتهای بالایی هم دارند. آخرین قیمتی که خودم داشتم 32 گیگ 910 هزار تومان بود!!!
قیمت 3gs 32 gig فرقی با آیفون ۴ نداره
۹۹۰۰۰۰ هزارتومان
بیزحمت کمترین قیمت آیفون 4 32 گیگ رو تو تهران بگین.
کمترین قیمتی که من دارم : 1.088.000 توماننقل قول:
حالا که من خریدم داره ارزون میشه
۱۶ گیگ ۹۳۰ تومان
۳۲ گیگ ۱۰۶۰ تومان
اين قيمتها لاكه يا آنلاك اينا كه دارن به 3gs ميرسن ولي احتمال دست دوم بودنشون هم هست چون ميگن گوشي پلمب اولش كه روشن ميشه emergency call مياد ولي شما گوشي كاركرده رو توي reset گزينه erase all content and setting رو بزني ميره رو همون حالتي كه بايد با itunes اكتيو كني يعني خيلي راحت ميشه گوشي دست دو رو به جا نو بندازن
خير عزيز ! همش پلمپ هست :11:
اگر اینطوری باشه که شما میگی پس کلا همه آیفون ها دست دوم هستن چون اگر گوشی رو ریستور کنی میره سر روز اولش!!!نقل قول:
آیفون های آکبند سلفون مخصوص روشون کشیده میشه که آکبند بودنشون رو نشون بده. این سلفون مخصوص با نظم و زیبایی خاصی دور گوشی کشیده میشه و این احتمال از بین میره که گوشی رو افراد متفرقه سلفون پوش کرده باشن. همچنین آیفون تاریخ تولید دارید و شما میتوانید آنرا مقایسه کنید اگر دست دوم باشد که تاریخ تولیدش قدیمی تر خواهد بود.
حق با شماست از روي بسته بندي ميشه فهميد ولي اين رو گفتم چون دوستان برا خريد ميگن حتما به اخطار اكتيو كردن با itunes دقت كنن چون من خودم گوشي رو ريستور كردم رفت رو همون حالت اكتيو كردن به نظرم برا كسايي كه اين چيزا رو بلد نيستن دقت به نوع بسته بندي مهمتره.
از دوستان خواهش می کنم که قیمت های پرت ندن الان کمترین قیمت 960 هست و اگه قیمتی پایین تر از این گفتن مطمین باشید یه مشکلی هست البته خیلی ها هم قیمت پایین می گن ولی حدود 50 یا 60 تومن پول برنامه می گیرن .
موفق باشید.
درود اقا قیمت این ایفون 4 را میخواستم 16 و32 ممنون میشم بدون گارانتی وبا گارانتی
سلام خوش اومدی.نقل قول:
بهتر بود صفحات قبل رو میگشتی قیمتها نوشته شده.
به نظرتون قیمت ها تا هفته آینده بیشتر میشه یا کمتر ؟
هفته قبل قیمت ها روند نزولی داشت. ولی این هفته قیمتها با افزایش روبرو شده اند. پیش بینی من این است که در هفته های آینده قیمت نوسانی کم و بیش خواهد داشت و همچنان قیمتها ثبات خاصی ندارند.نقل قول:
ممنون.......