منم اومدم ، ولی این درآمد منابعش اذیت میکنه ، مخصوصا این اوایل ، فعلا درحال آپگرید هستیم ، تا ببینیم چی میشه.
خوبیش اینه که برای استراحت بعد از درس ، چیز قشنگیه.
راستی این امتیاز دادنش چجوریاس؟؟
اسم هم Black0ut
Printable View
منم اومدم ، ولی این درآمد منابعش اذیت میکنه ، مخصوصا این اوایل ، فعلا درحال آپگرید هستیم ، تا ببینیم چی میشه.
اسم هم Black0ut
به اشتراك گذاشتن تكنولوژي
وقتي شما 2 تا سياره دارين مي تونين تحقيقاتي كه در يكي از آزمايشگاه هاي سيارتون انجام دادين به سياره ي ديگه انتقال بدين و ديگه مجبور به ارتقاي سطح در سياره ي ديگه نيستين و يكي از مزاياي ديگه ي اين كار هم اينه كه ديگه مجبور نيستين در سياره ي جديدتونه هم منابعتون رو براي ارتقاي دانش هدر بدين
اسم سفینه ها در نژادهای مختلف (از فروم گرفتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک خواستی در خدمتیم :10:نقل قول:
اسم هم Black0ut
علی چطور باید تکنولوژی رو به اشتراک بذارم؟
یدونه "ربات کلونی" بساز بعد از طریق "ناوگان" بفرستش ماموریت به مختصات سیاره دوم یا سیاره مورد نظر خودت بعد ماموریت رو "اشتراک تکنولوژی" انتخاب کن . همین :20:
جالبه ، سطح 1 علم نجوم و کارخانه ای سفینه سازی رو دارم ، ولی باز نمیزاره پوییدن بسازم
فلز و كريستالم 100 هزار هست ! :دي
یدونه دیگه ارتقاء بده .نقل قول:
جالبه ، سطح 1 علم نجوم و کارخانه ای سفینه سازی رو دارم ، ولی باز نمیزاره پوییدن بسازم
lol ما رو هم دریاب :دینقل قول:
فلز و كريستالم 100 هزار هست ! :دي
من الان بشدت افتادم تو کار ساخت و ساز نیرو و چند روزی هستش که اصلا منابع نساختم . البته اصولی کار میکنما :دی
یعنی دانش های مورد نیاز رو به ترتیب برای هر سفینه میگیرم . الان یه سری ناو دارم که دمیج زیاد میزنن ولی خون کم دارن کنارش یه سری مدافع دارم که در نقش کتک خورن ولی دمیج کم میزنن و پدافند سفینه و دانش لیزر رو ارتقاء دادم . الان فکر کنم میتونم با خیال راحت بجنگم فقط تعداد بیشتری نیرو لازمه وگرنه دانش به انداره کافی دارم .
نه لازم نیست ، آدم شد ، گفت فلز کافی نداری :31::31:، چقد گرونه ، فکر کنم حالا حالا ها بیخیال سفینه شم ، برم سر و وقت منابع بهتره.نقل قول:
کار خوبی میکنی :27:
به این حرفای مشاور هم گوش نکن از راه بدرت میکنه (رفیق ناباب) :31:
من کنفدراسیونم الانم 30 کی از هر منابع دارم دارم زیاد میکنم همشونو پر شد پرمیوم تموم میشه میریم کار حمله
این کارخونه به چه دردی میخوره نوشته ربات های اضافه ... بانک چی ؟ من یه بانک ساختم چیکار میکنه توضیح بدید
-------------
اتحاد ندارید ما رو هم اینو کنید ؟ (اینوایت)
بانک بسته به سطحش وام (منابع) میده و میتونی بعدا اون ها رو پس بدی .
سیستم حمله اینجا به کل فرق داره و تا حدودی فانه . بهتره فعلا رو منابع تمرکز کنی . در ضمن تا امتیازت بیشتر از 500 نشه نمیتونی حمله کنی و مورد حمله واقع بشی . پس بچسب به کار :دی .
اول یه معدن فلز بساز تا 10 برسون بعد معدن دوم آزاد میشه حالا همون رو تا 15 برسون بعد سومی آزاد میشه . سومی رو که تا 10 بردی میری سراغ کریستال و گاز . البته یک معدن کریستال لول 10 لازم داری تا بتونی اون فلز ها رو بسازی .
"محوطه ساختمان" رو در منطقه "صنعتی" بساز به ازای هر سطح یه ربات میده که میتونی بفرستیش روی یکی از منابع کار کنه و باعث درآمد بیشتر اون منبع میشه .
از دانش ها هم ریاضی رو سعی کن تا 5 برسونی .
پس ، مه و خورشید و فلک همه در کارن.:31::31:نقل قول:
ارزش داره اکانت بخرم ؟؟؟ یا بچسبم به کار و بعد از اینکه امتیاز 500 شد اینکارو کنم؟؟؟؟؟؟
الان معدن دوم هم آزاد شد :8:
راستی میشه ماجراجویی هم کرد؟؟
ماجرا جویی یه چیز شانسی هستش و اغلب چیزی از اینجا گیرت نمیاد .
دو نفر امتیاز بالای 6000 همزمان به من حمله کردن نامردا ! تا الان هم سر کار بودم وقت نشد بزنم روکش سیاره بسازم !!
تا یه ساعت دیگه خبرشو میدم . خدا بخیر کنه :41:
نابود شدم . طرف با میلیون تا نیرو حمله کرده ! :دی
مهاجم پیروز است
تجربه جنگ
مهاجم 33 امتیاز منابع از دست داد و 654 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 637 امتیاز منابع از دست داد و 32 امتیاز جنگ کسب کرد.
فیلد بازیافت
* ضایعات: 232840
منابع غارت شده
* فلز: 14714
* کریستال: 12349
* گاز: 18839
* ضایعات: 143
خیلی جالبه اون موقعی که من میخوام به یکی حمله کنم و فقط 200 امتیاز بیشتر دارم میگه حریف خیلی آسان است حالا امتیازات کل طرف 4451 ه و امتیازات کل من 1240 هستش و خیلی راحت میاد من رو کلیر میکنه !!
این سیستم نبردش فوقالعادست باید به طراحش نوبل بازی نویسی بدن .
تريبال يه چيز ديگه بود !!
اون که البته !
به هر حال اینجا باید مشخص کنه چرا من نمیتونم به 200 امتیاز پایینتر از خودم حمله کنم ولی یکی دیگه به 3000 امتیاز پایینترش میتونه .
با این حال اگه زودتر رسیده بودم میتونستم چند تا سفینه بسازم یا روکش سیاره تا حداقل کلیر نشم . اگه چند روزی حمله نکنن میشه یه کاریش کرد و بازسازی رو شروع کرد .
روحت شاد :31:!!!! کمکی چیزی برمیاد از این طفل کوچک، دریغ نکننقل قول:
نه مشکلی نیست ! اینجا نمیشه مدام یکی رو فارم کرد چون امتیاز طرف خیلی میره بالا و دیگه نمیتونه بهت حمله کنه .
نهایتا دو سه بار حمله میکنه و تموم میشه . خیلی راحت میشه باز سازی کرد .
"اکتشاف اطراف" رو انجام بدم ؟ هزینش 10 اعتباره . امکان داره اعتبار بده"؟
اینا کمه میدونم دارم 10 تا 10 تا ارتقا میدم بعدشم دارم دانش ها رو اکتشاف میکنم برای این لایه اوزون :دی
فلز: 781کریستال: 441گاز: 116
منابعتون به حد کافی رسید اولین دانش هایی رو که باید ارتقاء بدین تا در موقع حمله و دفاع به کارتون بیاد ایناست :
دانش ریاضی
دانش سوخت سلولی
دانش پدافند سفینه
دانش لیزر
دانش یون
دانش پلاسما
وقتی به دانش پلاسما برسی هم سفینه های خفن میتونی بسازی هم پدافند های خفن به علاوه اینکه کلی به دفاع و حمله سفینه های شما اضافه شده .
====
بهترین سیستم حمله هم اینه که باید یه سری سفینه با "زندگی" زیاد به همراه یه سری سفینه با "حمله" زیاد بفرستی . اگر هم میخوای در کنار حمله طرف رو غارت کنی باید بارکش همراتون باشه . البته تو انتخاب ماموریت هم دقت کنید که "حمله" رو انتخاب میکنید یا "غارت" کردن .
آره موافقم ، بازی برای منی که کنکور دارم ، خیلی توپه چون سره کاریه.نقل قول:
فقط باید کار کرد
"اکتشاف اطراف" رو انجام بدم ؟ هزینش 10 اعتباره . امکان داره اعتبار بده"؟
گفتم که شانسیه ! اکثرا دست خالی بر میگردن . گاهی هم 3000-4000 ریسورس میده و بعضی وقتا چند تا سفینه !
در کل چیزی که میده خیلی کم ارزش تر از اعتباریه که مصرف میشه .
سلام دوستان این قسمت دانش اکولوژی غیرفعاله منابعش رو هم دارمکد:فرمانده عزیز، شما باید به توسعه اقتصادی سیاره خود بسیار اهمیت دهید. سیاره شما 15000 امتیاز اوزون اولیه دارد. به همین منظور باید توجه کنید که ساخت هر ساختمانی و یا افزایش سطح آن از سطح اوزون کلی به میزان 10 امتیاز روزانه می کاهد . دانش اکولوژی را تحقیق کنید و شما سمبل کامل کردن این ماموریت را دریافت خواهید کرد.
باید چی کرد؟
برو به این صفحه ~~>نقل قول:
پیش نیاز های دانش اکولوژی رو میتونی پیدا کنی .کد:http://game.nemexia.ir/technics.php?showTab=Researches
اینجا چرا تشکر نداره
مرسی:11:
SALAM Mikhastam amozeshe gam be game sakht server ONLINE wow 3.1.3 ya 3.2.2a ro inja baram bezarin age kasi balade lotfan rahnamiyi kone ama server mikham ONLINE BAshe ha..
اینکارو کنم ؟ من توی یکیش موندم چطوری دو تاشو اداره کنمنقل قول:
نمکسیا به شما این فرصت را میدهد تا چندین سیاره را دارا باشید. یک سفینه کلونی انجام دهید و اولین سیاره خود را به مسعمره های خود اضافه کنید. یک سفینه کلونی بساز و سیاره جدیدی را شبیه سازی کنید تا سمبل برای این مأموریت را پیدا نمایید.
LOL
ساعت چنده ؟ :دینقل قول:
SALAM Mikhastam amozeshe gam be game sakht server ONLINE wow 3.1.3 ya 3.2.2a ro inja baram bezarin age kasi balade lotfan rahnamiyi kone ama server mikham ONLINE BAshe ha..
سیاره دوم بعدا منبع در آمد خوبی واست میشه . فقط یادت باشه باید یه کلونی بسازی واسه شبیه سازی سیاره و بعد از اون یکی دیگه برای به اشتراک گاشتن دانش های سیاره .نقل قول:
اینکارو کنم ؟ من توی یکیش موندم چطوری دو تاشو اداره کنم
دیگه خودت میدونی ! میتونی این کار رو بکنی یا بیخیال شی .
از این مرحله به بعد هم مشاور میره تو فاز شر و ور گفتن :دی
خوبه ها ، دقیقا 8 ساعت به بازی سر نزدم ، 10،000 تا فلز اومده به حسابم
نمیدونم چه جوری حساب میکنه.
به رم بگم کلونی درس بخونه
-------------
خوب هر 10،000 تا فلز نابود شد ، رفتیم تا بعد از ظهر که اکولوژی رو هم بگیرم :دی
من چند تا ماهواره خورشیدی ساختم چطوری فعال کنم ؟
اسم سیاره رو چطوری تغییر بدم ؟ منظورم اسم اون کره ای هست که دارم ... نه اسم کهکشانو :دی
من Wundt [7:78:6] هستم . این Wundt اسم کهکشان باید باشه فکر کنم ... :دی
اینم مشخصات تحقیق ها و منابع . ببینید خوبه ؟ :
دانش ها :
فیزیک : 3
شیمی : 4
ریاضی : 3
نجوم : 3
جاسوسی : 1
سیستم رادار : 1
دانش اکولوژی : 1
منابع (درساعت):
فلز : 1446
کریستال : 725
گاز : 170
امتیازات :
امتیازات : 54
امتیازات منابع : 162
امتیازات نبرد : 0
خودش کار میکنه و انژی تولید میشه .نقل قول:
من چند تا ماهواره خورشیدی ساختم چطوری فعال کنم ؟
برو به منوی "شخصی" از گزینه های سمت راست "سیاره" رو انتخاب کن .نقل قول:
اسم سیاره رو چطوری تغییر بدم ؟ منظورم اسم اون کره ای هست که دارم ... نه اسم کهکشانو
منابعت رو افزایش بده خیلی کمه . (اول فلز بعد کریستال . گاز هم دو تا لول 10 داشته باشی کافیه)نقل قول:
اینم مشخصات تحقیق ها و منابع . ببینید خوبه ؟ :
کریستال الان دو تا 10 دارم . فلز یدونه 5 یدونه 10 یدونه 15 ! همشو تا چند ببرم؟
Orgrimmar [7:78:6]
تونستی منابع بفرست لول
شوخی کردم فاصلمون چقدره؟
2 هزار سال نوري !!نقل قول:
شوخی کردم فاصلمون چقدره؟
Epicfail !
nice
یعنی الان بفرستی یه سربازی انشالله یه 200 قرن دیگه برسه ؟ شاید سفینه ها گیر کنند تو راه نرسند لول
اون طرف کهکشان هم که باشی بیشتر از 2-3 ساعت طول نمیکشه :دی
راستی من از orc ها خوشم نمیاد حالا اگه اسم شهرت رو بذاری stormwind شاید یه کاریش کردیم (شوخی):دی
یادش بخیر یه وارلاک undead فول S4 داشتم ! حیف ..
تا جایی که من میدونم فقط میشه ضایعات فرستاد و ریسورس نمیشه . شایدم من راهشو بلد نیستم !
به هر حال اگه راهی پیدا کردی که بشه ریسورس فرستاد من در خدمتم .
کریستال رو بیخیال شو . برو تو کار فلز . 3 تاش رو لول 15 کن . راستی "محوطه ساختمان" روتا سطح 10 ببر تا 10 تا ربات بهت بده بعد هر 10 تا رو بذار روی فلز . فکر کنم 60 درصد درآمد رو اضافه میکنه .
اورگیمر مگه شهر ارک هاست :دی اورگیمر پایتخت هرد هاست ولی شهر ارکام میشه .
اتفاقا من خودم عاشق Stormwind هستم ولی چون مال الی هاست این اسم نمیذارم :دی حالا اینشالله روزی که هورا sw گرفتن میذارم (لول)
محوطه ساختمان همون کارخونه نیست ؟
omg ! الان رفتم دیدم 40 هزار تا فلز و کریستال اومده حسابم :دی چقدر خوبه این در آمد زیاد باشه