HelloOX2 رو ریختم مشکل حل شد . :46:نقل قول:
HelloOX2 رو ریختم مشکل حل شد . :46:نقل قول:
سلام . نقشه جدیدتر تهران نسبت به 3 ماه قبل اومده ؟؟؟ نقشه کاملی از ایران چی وجود داره واسه دانلود ؟ تو سایت خود نوکیا نمیتونم دانلود کنم ! اگر جایه دیگه آپلود شده ممنون میشه لینکش رو بدید .
n96 ساپورت نمیکنه؟
چرا دوست عزیز ساپورت می کنه:46:نقل قول:
نرم افزار بسیار جالبی هست. خصوصا برای تهرانی ها. اگه نقشه شهر های دیگه رو هم داشت خیلی بهتر می شد. الگه امکان
راهبری صوتی رو فعال کنید و فارسی رو دانلود کنید قشنگ بهتون میگه مثلا 300 متر جلوتر از کدوم خروجی به چه طرفی بپیچید.
تازه حالت های مختلف رانندگی و قدم زدن و ... رو هم داره.مزیتش نسبت به گوگل مپ همین امکان راهبری صوتیش هست.البته
گوگل مپ هم امکانات خودشو داره. بدون gps مکانتون رو میگه و اگه بزنید satelite view عکس های ماهواره ای خیلی جاها رو
می تونید مشاهده کنید.
دوستان روشی هست که تو ovi maps بشه سایر شهر ها رو هم به دقت تهران نقشش رو داشت ؟
باید خود نوکیا با آپدیتهای بعدی اضافه کنه...بعید می دونم برای اضافه کردن نقشه راهی باشه.
من نقشه هاي نوکيا ovi رو براي جاده هاي ايران با نقشه هاي گارمين براي ايران مقايسه کردم .... يه جاهايي گارمين بهتره يه جاهايي نوکيا ovi ...
مثلا براي شمال ايران گارمين کاملتره ...
براي مرکز ايران با هم برابري ميکنن...
براي تهران ، ovi بهتره
سلام به همه شما
من n78 دارم ميشه كامل برام توضيح بدين بايد چه كار كنم؟
ممنون ميشم
بالاخره براي N78 بايد كدومو نصب كرد؟ FP1 يا FP2
اينكه من موقع ناوبري (Navigation) يهو پيغام مي گيرم كه بايد مجوز (لايسنس) تهيه كنم با كرك حل مي شه؟ تمايل زيادي به كك كردن گوشيم ندارم و الان اين Ovi Map به جز مساله ناوبري (كه زود ازش خارج مي شه) مشكل ديگه اي نداره. ممنون مي شم جواب بدين
گوشيت FP2 هستش...
شما اين OVI مپ نوکيا تو اين تاپيک رو نصب کن ... مشکل لايسنس حل ميشه
از سایت نوکیا نمیشه اینو گرفت؟اون جدیدتر نیست؟زده free
کد:http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/compatibility-and-download
میشه دانلود کرد دوست عزیز مدل گوشی رو انتخاب کنـــی کنارش لینک دانلود میزاره :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
راهنمای صوتیش چطوری کار میکنه روی فارسی زن گزاشتم ولی خبری نشد.
نقشه تبريز براي nokia ovi map ّپس از دانلود فايلها را درپوشه سيتيز كپي كنيد
نقشه تبريز به نقشه هاي موجود اضافه ميشود
براي مشاهده بعد از باز كردن برنامه حالت نقشه رابه ماهواره تغيير دهيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه برخي مكانها ازجمله پارك ائل گلي و آبرساني و ورزشگاه يادگار امام تا آخرين مرحله زوم دانلودشده است
لينك دانلود:
اينم لينك دانلود از پرشين گيگ:کد:http://www.4shared.com/file/orxPCqkd/tabriz_satellite_map4nokia_ovi.html
کد:http://elelectronic.persiangig.com/other/tabriz%20satellite%20map4nokia%20ovi%20map%28mohammadg846%29.zip
سلام
من تا حالا این نرم افزارو نصب نکردم
فقط با smart com gps کار کردم
گوشیمم 6220c هست
کارش دقیقا چیه، میارزه بیام با این کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
اول بايد گوشي را هك بكنيد(براي اينكار به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد) بعد از رام پچر پچ ها را فعال كنيدنقل قول:
بعد نرم افزارmap inistaller را دانلود ونصب كن
البته رو گوشي من نصب نشد ولي بعداز يه مستر ريست براحتي نصب شد
قضیه چیه؟! این هایی که می بینم فقط عکس ماهواره ایه... پس کو خود نقشه؟! :blink:نقل قول:
نقل قول:
خیلی میارزه... حتما نصب کن
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
میشه یکم بیشتر برام توضیح بدین؟نقل قول:
خیلی میارزه... حتما نصب کن
دستتون رو می بوسم
شاد باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه هاش کامل تر از smart com gps هست؟
با اتصال به ماهواره کار میکنه یا پولیه؟!
نقل قول:
نقشه های اسمارت کام همش عکس هستن که کالیبره شدن؛ اما نقشه های نوکیا مپ نقشه هستن...! طعم واقعی نقشه رو هنگامی چشیدم که این برنامه رو ریختم! :دی
نقشه کامل با توانایی مسیر/ مقصد یابی ( رانندگی و پیاده روی )، با راهنمای صوتی فارسی و امکان نمایش اماکن و معابر روی نقشه... خیلی کامله! :10:
دستتون رو می بوسم.
آقا این نرم فزار فقط نقشه راه ها و تهرانو کامل داره یا همه شهرا؟
سلام دوست عزيز تهران رو كامل داره و راه هاي اصلي شهرستان ها ...نقل قول:
همه شهــر ها رو نــداره :41:
موفق باشيد!:40:
میشه نقشه تبریزو تو یه سایت دیگه آپ کنین؟ از 4shared نمیشه دانلود کرد!
سعي ميكنم تو يه سايت ديگه هم آپ كنم.2و3روز طول مكشه
سلا96م
دستتون درد نکنه
جی پی اس گوشی های نوکیا مثل چقدر کار می کنه؟n79,n96,6220,5800
یعنی اکلنت ماهوارشون زمان محدودی داره یا نه؟
این برنامه راهنمای مسیر صوتی نوکیا که روی مدل های نویگیتورش داره میشه رو بقیه مدل ها مثل ریخت؟96N
یکی جواب ما رو نمیده .:41:نقل قول:
بچه ها
رو سامسونگ 8910 جواب میده؟
+
این چقدر برتری و مزیت داره نسبت به گارمین و اسمارت کام؟
سلامنقل قول:
به پی 30 ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
عزیز این ها فقط عکس های ماهواره ای تبریز هستن نه نقشه. انشالله نقشه اش در آینده نزدیک میاد. درضمن جوری نیست که بشه خودمون درستش کنیم. نقشه توسط نوکیا ساخته می شه و به شکل آپدیت عرضه می شه که با کمک برنامه مپ دانلودر بروز می شه.
نقل قول:
می شه بپرسم به چه زبونی نوشتی؟! :دی
بخش نخست پرسشتون که خیلی نامفهومه! :13:
برای بخش دوم؛ اینا اکانت ماهواره ای ندارن. اگه اکانتی باشه مربوط به مسیریابی و راهنمای صوتی هست نه ماهواره. ( که اون هم کرک شده! :دی البته تازگی ها برای گوشی FP2 نگارش رایگان این ویژگی ها هم روانه بازار شده )
بخش سوم؛ روی همه گوشی های GPS دار پاسخ می ده
شما نخست به این مسیر برو:نقل قول:
E:\cities\diskcache\Voices
پوشه ای به نام farsi_f درست کن. سپس این پوشه رو هم باز کن و محتویات راهنمای صوتی پارسی رو بریز اونجا. محتویات این ها هستن:
1. پوشه farsi_female
2. پرونده common.lua
3. پرونده config.lua
4. پرونده skin_farsi_female.lua
مانند هلو پاسخ می ده! :دینقل قول:
+
اسمارتکام که شوته!!! ولش کن! :دی در قیاس با گارمین می شه گفت که بهتره. اماکن و معابر زیادی داره، نقشه 3 بعدی می شه، مسیریابی صوتی فارسی داره، مسیریابی پیاده روی و رانندگی داره، امکان دانلود همزمان عکس ماهواره ای هست، و از همه مهمتر اینه که نقشه فارسی هست ( دقیقا برعکس گارمین )
دوستان من هر كاري ميكنم ماهواره سيگنال نميده! چرا؟
درون ساختمون به ویژه طبقات پایین معمولا آنتن نمی ده. در بیرون هم احتمالا جایی که می ایستی که پیرامونت ساختمون های بلند هست. همچنین ابری بودن آسمان هم تاثیر گذار هست.نقل قول:
اينم لينك دانلود از پرشين گيگ:
کد:
http://elelectronic.persiangig.com/other/tabriz%20satellite%20map4nokia%20ovi%20map%28moham madg846%29.zip
سلام.خیلی خوب بود روی n79 من جواب داد.فقط یه مشکل.من توی ایران نیستم و نقشه کشور های اسکاندیناوی رو می خوام.از طریق ovi suite که گوشی رو وصل می کنم تا نقشه رو دانلود کنم میزنه باید maps رو آپدیت کنید و دیگه لیست نقشه ها رو نمی آره.همچنین میگه با آپدیت نسخه maps فعلی پاک میشه و ورژن بالاتر نصب میشه.چی کار کنم؟کسی نمی تونه لینک دانلود نقشه کامل نروژ رو جداگانه واسم بذاره؟با تشکر از خدمات خوبتون.پیغام دقیقش اینه:
Maps have been updated.
you need to download the updated maps.during the download all existing maps are deleted and new ones wiil be transferred to your devise.
سلام
من شنیدم که چی پی اس بعضی از گوشی ها بعد از چند ماه دیگه ماهواره بهشون سرویس نمیده و از کار می افته(گوشیهای نوکیا)
این حرف حقیقت داره؟
نه........نقل قول:
سلام.اصلا چرا باید فایل diskcash رو پاک میکردیم؟من که همه نقشه ها و صدا های مورد نیازم رو داشتم.اگه نمیشه در حالت بالا نقشه دانلود کرد نمی تونم دوباره نسخه اصلی رو نصب کنم و نقشه ها و صدا ها رو دانلود کنم یعد دوباره نصخه کرک شده رو نصب کنم بدون پاک کردن diskcash؟نقل قول:
سلام
دوستان لطف کنند طریقه آپدیت map از ورژن 2 به 3 را توضیح دهند.
ممنون
اگه برای ovi maps کرک شده که توی این تاپیک هست می خواید که ورژن 3 هست.اگه برای maps دست نخورده گوشی تون می خواید باید نرم افزار ovi suite رو از لینک زیر دانلود کنید و از قسمت maps خودش آپدیت میشه.البته باید توی جعبه گوشی این نرم افزار رو داشته باشید.نقل قول:
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
مشکل من با صدا ها حل شد.ممنون از همه.
نقشه ایران کهخوبه ماکه تو تهران نیستیم .
واسهتبریط نقشه نداره؟یا شهر ای دیگه؟
سلام دوست عزيز فقط تهران و راه هاي اصلي شهرستانها اومده !نقل قول:
براي شهر هاي ديگه نيومــده قراره براي تبريز هم بيــاد :46:
صفحه هاي قبل دوستمون نقشه تبريز رو لينك دادن يه تستي كنيــد !!!
موفق باشيد!:40:
با سلام
ديروز در حالي که گوشي در حالت offline بود ، برنامه نوکيا مپ رو باز کردم ...
يه سوال ازم پرسيد که گفته بود آيا ميخاي در همين حالت آفلاين برنامه رو اجرا کني يا نه ؟ ما گفتيم : بله ...
بعدش که yes رو زدم برنامه هنگ کرد و ديگه درست نشد ...
گوشي رو ريست کردم و اومدم دوباره برنامه رو باز کنم اما ديگه هر وقت ميرم تو برنامه ، بعد از چند ثانيه ميپره بيرون ...!
حتي برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولي درست نشد ...
دوستان لطفا راهي غير از مستر ريست معرفي کنن...
ممنون
دوستان کسي نميتونه مارو راهنمايي کنه ؟