این وایرلس من در xp به خوبی و حتی خودکار بدون کوچکترین تغییرات کانکت میشه و با سرعت بالا دانلود میکنه
ولی در سون و ویستا معلوم نیست چجوری کانکت میشه هر کار می کنم چیزی پیدا نمیکنه؟؟؟؟
چجوری در سون و ویستا با وایرلس کانکت بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
این وایرلس من در xp به خوبی و حتی خودکار بدون کوچکترین تغییرات کانکت میشه و با سرعت بالا دانلود میکنه
ولی در سون و ویستا معلوم نیست چجوری کانکت میشه هر کار می کنم چیزی پیدا نمیکنه؟؟؟؟
چجوری در سون و ویستا با وایرلس کانکت بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ویندوز سون نصب کردم همون موقع اتمام نصب ویندوز وایر لس رو شناخت اصلا نیاز به نصب درایور برای وایر لس نشدنقل قول:
نقل قول:
خاب مال منم همون اول شناخت ولی باهاش به اینترنت نمیتونم وصل بشم
امروز ایرانسل میگفت وایرمکسش رو راه انداخته : تست زدین ؟
گفته با وای فای هم میشه {بدون مودم}نقل قول:
آیا این نوت بوک وای فای داره
کدوم نوت بوک ها وای فای دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بهتر بود میپرسیدی کدوم نوت بوک وای فای نداره:31:نقل قول:
الان دیگه روی تمام نوت بوک های جدید وای فای هست...
سلام !نقل قول:
دوست عزيز تازه امروز صبح وايمكس لانچ شده و اگه كسي از قبل همه اطلاعات لازم براي ثبت نام رو داشته باشه و امروز صبح ساعت 7 ميرفته اقدام ميكرده براي ثبت نام وايمكس با در نظر گرفتن اينكه حداقل سه روز كاري طول ميكشه كه وايمكس وصل بشه ميشه نتيجه گيري اخلاقي كرد كه الان هيچ كسي وايمكس ايرانسل نداره !
واسه اينكه از بحث اصلي دور نشيم بگم كه والا منم در تحقيقات خودم به همين لپ تا پ 1555 رسيدم با توجه كانفيگ خوب و بالاي كه داره ولي با توجه به اينكه بعضي از دوستان ميگم مثلا وايو با cpu پايينتر ممكنه از اين لپ تاپ با cpu ي بالاتر عملكرد بهتر و سريعتري داشته باشه (در شرايط مساوي) ! اليته استباط من اينه كه يعضي افراد توي اين سايت تعصب دارن نسبت به سوني يا به دليل اينكه خودشون سوني دارن و يا به دليل ديگه !!! اينو هر آدم بيطرفي ميتونه درك كنه ! اليته يكم طبيعيه ولي منصفانه نيست ! راستش تا خود آدم پشت چند تا سيستم نشينه نميتونه خوب تفاوت رو احساس كنه ! حالا من از دوستان عزيز ميخوام بدون در نظر گرفتن مدل لپ تاپ خودشون (!) نظرشون رو بگن كه آيا مثلا سوني با cpu پايينتر ميتونه از دل با cpu بالاتر عملكرد بهتري داشته باشه ؟! و اگه باشه اين برتري چقدره يعني cpu 2.8 dell studio 1555 با چه cpu اي از سوني برابري ميكنه ؟!! نظر خودم اينه كه ممكنه در شرايط مساوي يا نزديك بهم سوني برتري داشته باشه قبولش سخته كه با اختلاف cpu بين اين دو مدل بگن cpu سوني بهتره با توجه به اينكه تكنولوزي هر دو cpu يكيه ! راستي كسي با 1555 بازي سنگين انجام داده ؟! نياز به كول پد داره ؟!
پيشاپيش ممنون !
یعنی با این وایمکس مثل وایرلس میشه کانکت شد؟؟؟؟ خاب یوزرنیم و پسوردشو از کجا بیاریم؟؟؟؟
در مورد مقایسه سونی با دل با یک سی پی یو یکسان خاب مصلا سونی قوی تره ولی قیمتش سر به فلک میزاره من در سونی سی پی یو 2.8 ندیدم ولی وقتی 2.5 در بیاد 3 میلیون تومان پس 2.8 حتما 4 میلیون قیمتشه؟؟؟
اینکه سی پی یو ضعیف تر سونی از دل قوی تره خاب باید دید کدوم رو با کدوم مقایسه می کنید مثلا سی پی یو 1.8 سونی از 2.8 دل قوی تره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1؟؟؟؟
باید دید تا چقدر تفاوت یکسان است مثلا 2.6 سونی اگه با 2.8 دل برابری کنه شاید بشه گفت منطقی است ولی بیشتر از این با عقل جور در نمیاد ولی بازم میگم قیمت خیلی مهمه
در مورد مقایسه سونی با دل با یک سی پی یو یکسان خاب مصلا سونی قوی تره ولی قیمتش سر به فلک میزاره من در سونی سی پی یو 2.8 ندیدم ولی وقتی 2.5 در بیاد 3 میلیون تومان پس 2.8 حتما 4 میلیون قیمتشه؟؟؟
دوست من كاملا قيمت هات اشتباه است . با 1600000 مي توني سوني با سي پي يوي 2.8 بگيري:8:
بله حق با دوست بالاييست !
اتفاقا يه مدل سوني هست با cpu 2.5 كه اسمش دقيق يادم نيست قيمتش هم بود 1230000 تومن كه با توجه به صحبتهاي دوستان منو به شك انداخت كه كدوم مدل بهتره ! دوست عزيز شما كه ميگي cpu سوني مصلا (شايدم مسلما) از يك cpu دل در شرايط مساوي قويتره ميتونم بپرسم از كجا اين فهميدي ؟! يا از كجا خوندي يا دليل علميش چيه ؟!
پي نوشت : مثل اينكه پستهاي قبلي من توي اين سايت پاك شدن ! البته اصلا مهم هم نيست !
اصلا چنین چیزی درست نیست اگر دو تا سی پی یو مشابه هم باشن مگه میشه یکی قویتر باشهنقل قول:
بستگی داره دیگر قطعاتش چی باشهنقل قول:
شما تک تک قطعات را یکسان بگیر اونوقت ببین با دل چند در میاد و با سونی چند
سلام
اول اینکه مبارک باشه و بقول دوستمون فن اش برات بچرخه
دوم اینکه میشه اگر مدتی باهاش کارکردی و کارکشیدی حسابی بگی که دماش چطوره؟
آخه من شنیدم که این مدل و 1557دماشون بالاست و زود داغ میکنن.
ممنون میشم اگه جواب بذاری:31:
نقل قول:
خاب اره داغ میکنه ولی نه زیاد مخصوصا وقتی از وایرلسش استفاده می کنی چون زیر تاچ پد قرار داره میشه گرماشو حسابی احساس کرد
ممنون از پست هاي خوبتون
منم ميرم 1555 ميگيم پس. گرچه قبلا ميخواستم 1520 بگيرم ولي اينجا رو ديدم و پشيمون شدم
سلام منم مي خوام اين لپ تاپ رو بگيرم به زودي فقت مي خواستم ببينم ايا همه ي بازي هاي جديد رو اجرا مي كنه؟
تو نرم افزار هاي قوي رياضي كند نمي شه؟
از لحاظ سرعت و قدرت پردازنده مشکلی ندارید...نقل قول:
ولی بازی های روز را در حالت High روان نخواهد بود...
حالا كي خواست high بازي كنه!:27:همون بازي ها رو برام اجرا كنه معمولي بسمه.نقل قول:
باهاش ميشه حالا بيشتر از +6 ساعت بدون مشكل در روز استفاده كرد؟
كول پد احتياجي نداره در اون صورت اگه بتونه؟
بازی هایی مثل شیفت و گرید رو من رو آخرین درجه کیفی بازی میکنم بدون مشکل. تو بازی هایی با کیفیت بالاتر ممکنه نتونی رو های روان بازی کنی.نقل قول:
چون باتری باعث شده کفش از سطح زیرین فاصله بگیره تبادل گرمایی بهتری داره و فن اصلی هم زیر نیست بلکه پشت میشه اما اگه یه نیم ساعت رو پات باشه گرماش ممکنه ناراحتت کنه.
همین الان ساعت 11 و 16 شب هست و من از ساعت 8 صبح تا حالا روشن نگهش داشتم البته کار سنگین انجام ندادم و دمای سطح زیرش عادی هست.
من چند وقته تصمیم گرفتم لپ تاپ دل 1555 بگیرم چند تا سوال دارم:
1.قیمت دقیقش چنده الان؟ 8بهمن
2.عیب بزرگ یا خاصی داره؟
3.در مقایسه با اچ پی چطوره؟
4.تو اجرای بازی مشکلی داره؟ مثلا اویل 5
ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدین!!!:10:
بازی رو که گفتی به راحتی اجرا میکنه چون واسه من کرد.نقل قول:
( کارت گرافیک یکیه):5:
عیب بزرگ رو باید ذوستانی که دارن نظر بدن.
قیمتش 1250000( با گارانتی معتبر ):20:
من HP رو ترجیح میدم. :27:
خریدش تصویب شد یعنی به HP ترجیح داده شد ولی قیمتش تو سایت دیجی کالا 1190000 ثبت شده!نقل قول:
میشه بدون گارانتی خرید؟
kimiaonline با گارانتی 1.220 لپ تاپ خوبیه ولی من cw رو ترجیح میدم وزنش مانیتورش بهتره (به عبارتی لپتاپ تره!)
دوستان سلام
من تمامی مطالب شما را بادقت خوندم
آیا من میتونم اینجا در مورد 1557 صحبت کنم یا اینکه جای دیگه ای باید برم؟
دوستان سایت دیجی کالا از گارانتی اینترنشنال استفاده میکنه که در صورت درخواست گارانتی 4درصد میاد رو قیمتش.
بدون گارانتی نگیرید بهتره!!!
خوب پس یه جایی رو واسه 1557 قرار بدید تا بشه در موردش بحث کرد
دوستان لطفا بازی هایی که نصب کردن رو بگن چطور اجرا میشه؟
میشه gta IV رو روش اجرا کرد؟
خرید 1555 اشتباه هست
الان فقط Sony CW Series 1NFX/B
Price MAD OS BAL USB WG FP CR BT CM WL MD LCD VGA HD RM CA SPD CPU Model 1.650.000* USA W7 ? ? 2.4 + + + + + + 14.0 GF,GT230M,512MB 500 4 6 2.8 I,C2D
از من میشنوی از دیجی کالا نخر چون خیلی گرانفروشه از زیگورات بخرنقل قول:
ممنون از اینکه اینقدر فعال تو بحث شرکت می کنید! آقا منم می دونم cw بهتره ولی بودجه من محدوده
من بین hp dv61253 . dell 1555 studio . sony FW گیر کرده بودم. اما به نظرم dell بهترین گزینست چون
لپ تاپ تو ایران کلا" یه وضعیت داره (از لحاظ کیفیت) 1555 2.8 با کش 6mb نسبت به هم قیمتاش خیلی
سرتره به هر حال من تصمیم و گرفتم فردا میرم بخرم!:46: دوستان اگه صدای dell1555 رو نشنیدید حتما
چک کنید واقعا" جالبه!
نقل قول:
اره خاب با اون بلندگو بزرگ و یک تکه ای که داره صدای قوی و صافی داره
من تمام پستهای این تایپیک خوندم.چون بین 1555 و 1557 شک داشتم ! میدونم 1557 بهتره اما کمی گرونتره!
1557 ارزشش داره کمی بیشتر پول بدی؟ رمش هم فکر کنم از نوع DDR 3 باشه. CPU 7i
اره به خوبی اجرا میشهنقل قول:
در بهتر بودن 1557 شک نکن! گفتی و داغ دلمو تازه کردی حیف که پول ندارم!!! مجبورم 1555 بخرم که البته اونمنقل قول:
شاخه واسه خودش. اما به نظرم اگه می خوای 1557 بخری بهتره hpdv62020 بخری. گرافیکش هیولاست!!!!
فکر کنم یه جایگزینم اومده براش dv62170 !
منم همچنان تو کار خرید 1555!
نقل قول:
دیگه گرافیکش اونقدر هم که فکر می کنی هیولا نیست!
هیولا یعنی 260GT به بالا:46:
سلام
من قصد خريد لپ تاپ دارم
داداشم 1520 (قيمت 1و60 زيگورات)گرفت cpu و رمش خوبه ولي ظاهرش منو حالم رو بهم ميزنه عين لپ تاپ هاي دهه ي شصته
پسر عموم هم 1555 گرفت ظاهرش بهتره ولي تنها مشكلش داغ كردنشه
كه 1520 اين مشكل رو نداره
به نظر شما كدوم رو انخاب كنم
من براي گيم ميخوام بودجه م 1250 هستش 1!!
بچه ها لطفا يكي بهم بگه با 1250 تومن 1555 بگيرم يا چيز ديگه من فقط براي گيم ميخوام
1555 به نظر من جزو لپ تاپهای محبوبه! در مورد داغ کردنم فکر نمی کنم آنچنان مشکلی داشته باشه! تازه
خنک کننده های dell جزو بهترینها هستن. برای بازی مناسب اما اگه میتونی 1400000 بدی برور سراغ
hpdv62170 کارت گرافیکش معرکست!!! 1557 هم گزینه خوبیه که کارت گرافیکش مثل 1555 ولی رمش
ddr3.
سلام به همه
من می خوام ببینم بین دل 1555 و sony cw 14 کدوم بهتره ؟
چون نمی خوام لپ تاپم رو هی عوض کنم یا همش خراب شه و باهاش مشکل داشته باشم.
متشکرم:31:
اگه منظورت سونی 14f هست که باید بگم از 1555 خیلی ضعیف تره ! شاید سبک تر و زیبا تر باشه اما سخت افزارش نسبت به 1555 خیلی جالب نیست. اگه 100 تومن بیشتر داری 1557 بخر!!!:10:نقل قول: