من با 3 ساعت بازی کردن لول شد 13 :41:
واقعا دیگه بازی حال نمی ده بدون مولتی MW2
چرا انقدر به ما ظلم می شه !!!!!!:13::19::44::37::45::sad:
Printable View
من با 3 ساعت بازی کردن لول شد 13 :41:
واقعا دیگه بازی حال نمی ده بدون مولتی MW2
چرا انقدر به ما ظلم می شه !!!!!!:13::19::44::37::45::sad:
اقا ما اخر نفهمیدیم این بازیو میشه مولتی اجرا کرد (یعنی چند نفره) یا فقط دو نفره یا کلا هیچکدوم ؟اخه یکی میگه میشه .یکی میگه نمیشه .یکی میگه ما داریم بازی میکنیم .یکی میگه من منتظرم .یکی میگه من امشب هستم................اخرش یکی میگه نمیشه.جون مادرتون یکی بیاد درست حسابی بگه میشه یا نمیشه یا چیکار باید بکنیم تا بشه
بین online و lan فرقی وجود نداره به جز اینکه برای کانکت شدن تو استیم برای dial up lan هم کافیه. برای mp هم فقط باید منتظر کرک باشیمنقل قول:
سلام بله اگر کرک درستی بیاد که بشه دوستان رو INVITED کرد میشه MP هم چند نفره روی LAN زد یا سرور درست کر و بچه های ایرا رو ریخت توش:31::27:نقل قول:
سلام دوستن خسته نباشيد من ميخوام با داداشم تو خونه co-op بزنيم از چه راهی بايد بريم؟ همين راهی که تو صفحه اول نوشته درسته؟
call of duty من بعد از اینکه 1.0.166 رو ریختم دیگه فقط با steam بالا میاد (solo player ها !) بعد از 2-3 دقیقه هم دقیقا مثل MP میپره بیرون !
سلام من عضو جدیدم.
کسی میدونه چطوری بازی رو توی game net lan کنیم؟
اگه توضیح بدین ممنون میشم.:11:
این جا رای بدین تا از دست این نوع مولتی پبیر راحت شیم و سرور اختصاصی شو خودمون خودمون بزنیمکد:http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.html
در ضمن یه clan هم می خوام بسازم هر کی خواست عضو شه بگه !
خوب فعلا که نمیشه پس !
ببینم با خرید نسخه ارجینال بازی تمام مشکلات حل میشه دیگه ؟
آره نیازی هم به این steam هم نیست دیگه !نقل قول:
تو گیم نمنت ها از کدوم روش میرن ؟ لن چه جوریه ؟ ...
پس الان co-op و مولتی مشکلی نداره ؟
من اطلاعی ندارم ممنون
آقا بهداد ممنون ......نقل قول:
2تا سوال آخر :
1- از کجا باید نسخه ارجینال بازی رو تهیه کرد ؟
2- اونطوری که من دیدم باید پینک زیر 100 یا 200 باشه وگرنه اجازه بازی نمیده اصلا ! ! درسته ؟ برای COD4 اینطوری نبود !
نه بعد از آپدیت من با پینگ 160 بازی می کنم ! (همون 2 دقیقه)نقل قول:
از پایتخت بگیر ......
قیمت هم حدود 70 دارم
ولی وایسا اگه بازم درست نشد بعد ! :10:
سلام . یه سوال . من برای وصل شدن به اینترنت باید به شبکه وایرلس وصل بشم. برای وصل شدن هم پ ر وکسی باید بزنیم. حالا مشکل اینجاس که نمیتونم تو steam پ ر وکسی بزنم. اونم نمیتونه به اینتر نت وصل بشه . راهی هست که بشه بهش ------ داد؟ وقتی من و دوستم با وایلس به اینتر نت وصلیم چجوری با هم lan بشیم؟ ( با وایرلس)
برای این بازی پچ جدید امده و برای همین هنوز هیچ خبری نیست
1.0.167 هستش و عصاب همه گیمر ها رو خورد کرده.
اقا ما اخر نفهمیدیم این بازیو میشه مولتی اجرا کرد (یعنی چند نفره) یا فقط دو نفره یا کلا هیچکدوم ؟اخه یکی میگه میشه .یکی میگه نمیشه .یکی میگه ما داریم بازی میکنیم .یکی میگه من منتظرم .یکی میگه من امشب هستم................اخرش یکی میگه نمیشه.جون مادرتون یکی بیاد درست حسابی بگه میشه یا نمیشه یا چیکار باید بکنیم تا بشه
دوستان واسه این بازی پینگ 200 زیاده
به نظر من به جای خریدن اورجینال بازی یه سرور تو ایران بزنن با پینگ حداکثر 50 ولی فقط سرور ایرانی ها میان و مثل انلاین نخواهد بود
مگه انلاین هک نشده بود ؟
الان من چجوری انلاین بازی کنم ؟من که گیج شدم یکی بازی میکنه یکی نمیتونه وصل شه یکی LAN می خواد
این STEAM چیه تو مولتی ارور میده ؟
من چجوری بفهمم پینگم با استیم و کلا سرورهای بازی چقدره؟
کرک رو ریختم حالا mp باز نمیشهنقل قول:
کجا اسم رو عوض کنم ؟
####ویرایش
تو یه سایتی نوشته بود :
its showing there is not installed steam in ur PC,
Now im telling u step by step just follow them...
Step 1: Click Here ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Step 2: Click "Get Steam Now Free Download"
Step 3: Install Steam
Step 4: Create an account
Step 5: Minimize Steam
Step 6: Now Click "iw4mp" (But remmember u must crack 1st iw4mp)
خوب من اینکارو انجام دادم کرکی که تو صفحه اول بود رو هم دان کردم
چرا کسی بلد نیست ؟!!!!
چقدر شماها سوال دارید! هیچکس هم جواب نمیده!
اول راجب پینگ بگم! شاید پینگت بالا باشه یکم برای پیدا کردن بازی مناسب پینگت طول بکشه اما حتمآ میتونی بازی کنی! خوب این از پینگ بالا! بعدی اینکه الآن روزی چندین نفر میان میپرسن میشه مولتی بازی کرد یا نه! بله تا چند روز پیش میشد ولی الآن نمیشه چون باید صبر کنیم برای پچ جدید کرک بیاد و بشینیم دوباره بازی کنیم و لذت ببریم! کسانی هم که وقتی مالتی پلیر رو اجرا میکنن اگر ارور استیم داد یا استیم اصلآ باز نیست یا اینکه کرک قدیمیه! فعلآ هیچ کاری نکنید تا کرک جدید بیاد! بعد اینکه میگه چجوری بفهمید پینگتون چقدره متاسفانه در بازی جدید به جای نشون دادن پینگ از خطهایی مثل آنتن موبایل استفاده میکنه که خیلی جالب نیست! اگر سبز باشه یعنی پینگت خوبه! اگر زرد باشه یعنی پینگت معمولیه! اگر هم قرمز باشه یعنی خیلی بالاست که ما ایرانی ها معمولآ یا زرد میبینیم یا قرمز! تعجب نکینید
راستی لن هم نمیشه بازی کرد
همه برای زودتر اومدن کرک جدید دعا کنید :)
تو همین آپدیت یک کرک هم داره که باید کپی کنی !
فعلا کاری نکن چون به درد نمی خوره !
آخر هفته هم هست کرکر ها دارن استراحت می کنن :دی
خدایا گناهان این هکرهای عزیز را بیامرز...:20:نقل قول:
خدایا به آنها طول عمر و حوصله زیاد عطا بفرما...:40:
امیدوارم که بزودی خبری خوش از دل این وبلاگها برای ما کشته مرده های کال آو برسد...
آمن!:27:
.................................................. ....................
راستی... حالا که مجبوریم صبر کنیم چند تا سرور خوب واسه پینگ کم ... COD 4 ... میشه معرفی کنین!؟
ممنون میشم!:10:
اگه تو بازی رفته باشی احتمالا دیدی اگه اسمت زرد یا سبز باشه واسه بازی خوبه ولی در کل می تونی پینگت به سایت های معروف رو این جوری بگیری :نقل قول:
از start رو گزینه ی run کلیک کن بعد درون run بنویس cmd بعد از باز شدن صفحه ی cmd (همون مشکیه) بنویس ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به انگلیسی بنویس پینگ (ping)بعد یه فاصله بعد آدرس سایتو بدون http:// بزن ) بعد چهار تا عدد بهت می ده که توش تایم (زمان) هم داره جولوش یه عدد نوشته که هرچی کمتر بهتر مثلا من با پینگ 234 به سایت یاهو وصل شدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا من از سایت یاهو و گوگل پینگ کرفتم که بین 230 هست که خوبه !
من اگه بتونم وصل بشم به سرور میتونم ای پی شو پیدا کنم و از همین روش بالا میشه فهمید پینگ ما تا سرور چنده
معمولا باید کمتراز 200 باشه و کمتراز 100 یا 50 رو سبز میدونند
خوب از کجا میفهمید کرک اومده یا نه سایت خاصی میرید ؟
آقا چون تازه واردیم نباید حرفمون و به حساب بیارین!!
PLz ... اگه بشه تا کرک این MW2 بیاد چند تا سرور پینگ کم واسه COD 4 سراغ دارین مارم بی بهره نظارین...
ممنون!
:17:
یک خبر خیلی توپ.پچ جدید + کرک امد 1.0.168 :31:این ها پاک عقل شون رو از دست دادن :27:هر روز پچ میدن بیرون
خوب پس کوش!؟ لینک دانلودشو نداری!؟:13:
khob likesho bezar.mamnoon:40:
لینک آپدیت
ویرایش : کار نکرد !
آقا پس برای پچ جدید هم کرکش اومد ؟!
اومد یا نه ؟؟؟؟ اگه اومد لینکی چیزی ....
not yet...:13:نقل قول:
من با کرک جدید فقط 5 دقیقه تونستم بازی کنم
نه دوستان هنوز خبری نیست باید به هکر ها و کرکر های روسی وقت بدیت تا بتونم فایل های بازی رو رمز گشای کنن.:31:
کشک که نیست باید صبر کنید به زودی شبیح ساز IW.NET میاد و دیگه نیاز به پچ و کرک هر دقیقه نیست.:5:
سلام راهی ساده برای LANکردن وجود نداره CALL 4 راحت LAN میشدمن گیم نت دارممیخواستم بدونم با کرک تنها میشه LANکرد اگر میشه اونCRAC رو بذارید
کشک که نیست باید صبر کنید به زودی شبیح ساز IW.NET میاد و دیگه نیاز به پچ و کرک هر دقیقه نیست.:5:[/quote]
یعنی میشه شبیح ساز IW.NET درس کنن:18:
نه فعلا نمیشهنقل قول:
یعنی میشه شبیح ساز IW.NET درس کنن:18:
[PHP]
هیچ چیز نشد نداره پس صبر کنید و بمونید تا پوز این شرکت زده بشه تا دیگه از این مسخره بازی ها واسه ما در نیاره.:31:
[/PHP]
هنوز کار میکنه
چه پچی میخاد؟