دستت درد نكنه خيلي كار خوبي كردي رويو گذاشتي. اي كاش بقيه دوستان هم اين كارو ميكردن مثلا جنابsuffer كه قرار بود از b650 شون رويو بزارن.نقل قول:
Printable View
دستت درد نكنه خيلي كار خوبي كردي رويو گذاشتي. اي كاش بقيه دوستان هم اين كارو ميكردن مثلا جنابsuffer كه قرار بود از b650 شون رويو بزارن.نقل قول:
------------------Deleted------------------
bye everyone
من یه آپدیت دیگه بکنم
----- خاک ذغالی ما با یک عدد 4622XII عوض شد . می تونم بگم کیفیت تصویر لااقل 50% بهتر شد . البته هنوز با کابل کامپونت به تلوزیون وصل نکردم و اینکار رو فردا می کنم اما همین الان بعضی از کانالا دقیقا انگار داری DVD نگاه می کنی شایدم کمی بهتر :11:
نتیجه آنکه
اگر مثل من ----- ذغالی دارید لااقل این رسیوری که من خریدم و حداکثر ----- های درست حسابی تر بخرید ...
...
آقا احسان سلام
ببینید منظور من از عمق تصویر اینه
مثلا شما یه تصویری دارید که یه صورته و پشت سرش یک کتابخونه هست
توی اون تلوزیون سونی که توی اون فروشگاه بود ( و همچنین B690 ) اون صورت با کیفیت خوبی دیده میشه اما کتابهای توی کتابخونه بلوری و مات هستند درحالیکه توی G10 اون کتابها هم وضوخ خوبی دارند
نمی دونم چرا این مثال احمقانه رو زدم :41: توی همون تصویری که توی فروشگاه داشت پخش می شد
دقیقا یک مرد بود که پشت سرش درخت بود
توی G10 برگهای درخته از وضوح بهتری برخوردار بود . اینو هرخریداری اونجا بود تایید کرد
منظور این نیست که G10 فوکوس می کنه
نه
اما شما اگر دقت کنید توی LCD ها هر چه تصویر به لایه های پشتی میره ، مات تر میشه ( مات تر از اونچیزی که موقع فیلمبرداری ثبت شده )
اما توی G10 این روند مات شدن خیلی کندتره
مردم و نتونستم منظورم رو بگم
بهرحال بنظر من LCD بدرد تصاویر کلوزاپ می خوره مثلا توی فوتبال هرچه تصویر از جلوتر گرفته بشه تصویر بهتره ولی مثلا وقتی نوبت به نمایش هوادارا می رسه شما دیگه هیچ وضوحی نمی بینی . یکسری پیکسل و مربع هستند که دارند وول می خورن :20:
شرمنده
خودم رو به طاق زدم اما نتونستم بگم منظورم چی بود
.......
راستی من صدا رو با خود اسپیکرهای تلوزیون گوش می دم . شاید چون خیلی اهل بلند کردن صدا نیستم چیزی حس نمی کنم . خلاصه مشکلی ندارم واقعا . صداش شفاف و واضح و خوبه . کلی تنظیم صدا داره . شاید باید اونا رو دست بزنی . از روی منوی فارسی من صدا رو گذاشتم روی تنظیم دلخواه با مقادیر پیش فرض . خیلی خوبه از نظرم . شایدم خیلی پرتم از مرحله
سلام.مرسی از ریویوت.منم رفیقم بی690 گرفته.فقط چند نکته:
مشکل جاموندن تصاویر در همه ال سی دی ها و وقتی که تصویر یهو از چپ به راست یا راست به چپ حرکت می کنه هست.وقتی این طوری میشه 2 اتفاق در ال سی دی ها می افته :
1. یا تصویر تار میشه مثل زیرنویس هاس سریع (فقط "سریع ها" که معمولا شبکه ها زیرنویس هاشون سریع نیست اونقدر)
2. یا تصویر جا می مونه.
سامسونگ یه 100hrz motion plus داره که وقتی روشن اش کنی شاید کمی اون 2 تا مشکل رو رفع کنه ولی در عوض یه چیزایی که توی دفترچه محصول به اسم "اغتشاشات" هست روی تصویر پدید میاد.پس باید بین این 3 مشکل حرکت کنیم. یعنی motion plus رو روشن کنیم ولی روی smooth بذاریم که فکر کنم خیلی بهتر میشه در تصاویر سریع.
(یه چیز عجیب : من خودم مانیتورم ال سی دی ال جی 19 اینچ با واکنش پیکسل 5 میلی ثانیه هست که هیچ مشکلی با تصاویر سریع فیلم ها یا انواع بازی های اکشن و driving ندارم.ولی بی 690 که 4 میلی ثانیه هست (یک میلی ثانیه کمتر) این همه مشکل داره.احتمالا این عدد خالی بندیه و عدد اصلی در بی690 خیلی بیشتر از 4 میلی ثانیه باشه)
مشکل اصلی دیگه بی690 زاویه دید هست که فقط باید روبروش بشینی و فیلم ببینی و با کمی انحراف ، کیفیت تصویر افت پیدا می کنه.با اینکه مشکل بزرگی هست ولی اگه خریدیمش و چاره در نگه داریش نداشتیم یه راه برای حلش هست.این که ال سی دی رو جایی بذاریم که بیشترین دید و کمترین زاویه انحراف رو داشته باشه.مثلا کنج دیوار بذاریم که که دید بیشتری مثلا توی هال و پذیرایی داشته باشه. مثلا در مهمونی ها وقتی ال سی دی در کنج هست افراد بیشتری می تونن بدون انحراف زاویه انچنانی روبروش قرار بگیرن که البته این به ظرز چینش مبل و ... هم بستگی داره.
مشکل عمق تصویر هم راستش من متوجه نشدم.شاید دقت نکردم.ولی اگه باشه مشکل بزرگی به حساب میاد
منم اپدیت کنم :
صدای بی690 خیلی غیر حرفه ایه.همش تریش تریش می کنه.برای صدای حرفه ای حتما باید سینمای خوب مثل پایونیر یا فیلیپس برداشت که اپسکیلر های قوی ای هم هستن
کلا عمق تصویر تو پلاسما بیشتر از السیدیه به گفته بیشتر سایتایی که السیدی و پلاسما مقایسه کردن مثل همین سی نت تصویر السیدی flat تر و کاغذی تر از پلاسماس برای همین پلاسما به درد بازیای کامپیوتری بیشتر میخوره تو همین انجمن یکی که جی 10 داشت میگفت که قبلا السیدی داشته به نظر بازیا رو پلاسما طبیعیتر میشه دلیلش همین جریانی بود که گفتم یه چی دیگه اینکه رزولوشن پلاسماهای جدید 1080line شده که موقع حرکتم رزولوشنش فول اچ دی باقی میمونه ولی السیدیا 900line بهترینشون هستن مشکل رسپانس تایم پیکسلم هر چی سایز السیدی بیشتر باشه بیشتر تو ذوق میزنه یه چیز دیگه اینکه پیکسلای السیدی گرده ولی پیکسلای پلاسما مستطیل یا مربع واسه همین شارپنس السیدیا غیر طبیعیه و تصویر زودتر مربع مربع میشه که رو شبکه های ایران خیلی نافرم میشه یه دلیل دیگشم عمق رنگ پائین السیدیاس.
پلاسماهای جدید پاناسونیک از post process افکت برای نرم کردن رزولوشن sd استفاده میکنه که تصویرشونو به تلویزیون لامپ تصویری نزدیکتر میکنه روی سیگنالای دی وی دی معمولی چون خوداشون اسکیلر دارن کار نمیکنه واسه همین کلا تصویر پلاسما واسه شبکه های داخلی خیلی خیلی بهتر از هر السیدیه که فکرشو بکنین (قابل توجه اون فن بویی که به ملت آدرس وبلاگ سی نت آسیاشو میده میگه به مقاله سی نت مراجعه کنید) . برایتنس پلاسما جی 10 بیشتر از السیدیه بی 690 سامسونگه من اینجوری به نظر اومد.
bye everyone
سلام
با توجه به اينكه جاموندن تصوير توي حركات سريع دوربين و عمق تصوير براي من خيلي مهمه و بهترين LCD ها هم متاسفانه اين نقيصه ها رو دارن من به اين نتيجه رسيدم كه پلاسما بگيرم (G10) . اگر دوستان فكر ميكنن كه دارم اشتباه ميكنم و بعدا ممكنه كه از خريدم پشيمون بشم بهم بگيد چون من راستش بچه مايه دار نيستم و اين پول رو هزار تومن هزار تومن جمع كردم و برام خيلي مهمه كه بهترين انتخاب رو انجام بدم . دو تا سؤال ديگه هم داشتم اول اينكه اگه من يه سينماي خوب به همراه G10 بگيرم ( همون مارك پاناسونيك ) تا چه حدي ميتونم به امكانات B690 برسم ؟ و سؤال دومم اينكه با توجه به اينكه مصرف برق G10 از B690 بيشتره ، دوستاني كه G10 دارند يه مقايسه بين قبض برقشون با تلويزيون جديد و تلويزيون قبليشون داشته باشن ممنون ميشم . ضمنا ميدونم كه مصرف برق G10 در حالت اوج كيفيت و كارايي و نور 490 وات هستش ميخواستم ببينم مصرف برق اين تلويزيون در حالت نرمال و براي وفتي كه ما تو منزل و روشنايي كم بخوائيم ازش يه تصوير خوب بگيريم چقدر ميشه و همين مقدار مصرف براي B690 چقدر هستش ؟ چون من هر چي تو سايتاي مختلف گشتم هيچي از مصرف برق B690 نتونستم پيدا كنم .
ممنون ميشم دقيق و بدون تعصب به مارك خاصي جواب بديد . مخلص همه برو بچه هاي P30WORLD هم هستم .
bye everyone
bye everyone
واقعا کیفیت استاندارد این b690 اینه؟؟؟:41:نقل قول:
g10 که خیلی از این سرتره.
bye everyone
کیفیت و زنده بودن تصویر و رنگ تو g10 خیلی بهتر از اینه تو همه ریویوهایی که میگی این قضیه رو گفتن نقطه ضعف g10 شاید فقط این باشه که تصویر نرمتر از اینه که به نظر من بهترم هست چون نویز و لبه های تصویر رو از نزدیک کمتر نشون میده.نقل قول:
bye everyone
این عکس من از g10 همین الان انداختم شرمنده دوربین موبایله شب با دوربین خوب میندازم میزارم اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مسخره ست که شیراز چند فروشگاه که هرکدوم ادعا می کنند نمایندگی پاناسونیک هستند، G10 رو 1795:18: می فروشند ولی دوستان قیمت تهران رو 1550 اعلام کرده ند. کسی از دوستان شماره بانیان رو داره زنگ بزنم ببینم چه باید کرد؟
مشکل جا موندن پیکسل ها در صحنه های سریع و اکشن در ال سی دی های پیشرفته مثل همین b650 وجود داره تا حدود بسیار زیادی این مشکل بهبود یافته و انطور و باید تو چشم نیست که بخواد اذیتی کنه , من فکر می کنم شما با سورس sd به تماشای صحنه های سریع و اکشن پرداختین , باید خدمتتون عرض کنم در تصاویر sd مشکل جا موندن تصویر بس به نوع سورس sd بسیار حاد تر از تصاویر hd هست این قضیه چه در پلاسما پیشرفته ای مثل g10 چه ال سی دی پیشرفته ای مثل b650 پا برجاست البته این نکته رو ضروری می دونم بگم در تصاویر با سورس sd در پلاسما پنل ها باز کمتر از lcd هست اما منکر نبود این مشکل نباید شد !, شما اگر با سورس hd به تماشای صحنه های سریع بشینید می تونم بگم حدود 90 95 درصدی شامل بهبود این مشکل نسبت به سورس sd می شوید \ اگر به تماشای اینطور تصاویر پر تحرک با سورس hd در پلاسما پنل g10 شوی امکان جا موندن پیکسل ها 0 هست و به هیچ وج وجود نداره, اما در تصاویر sd پیشرفته ترین پلاسما ها هم مشکل جا موندن تصویر رو دارن البته به صورت حاد نیست اما قابل حس هست..نقل قول:
هروقت که تصویر متحرک و اکشنی ببینید و جا موندن پیکسلها رو مشاهده کنید از خودتون می پرسید که چرا بی خود هزینه کردم ؟! وقتی گیر کردن و لرزش زیرنویسها رو دیدید ( منظورم زیرنویس فیلم نیست . زیر نویس شبکه ها ) اونوقت از انتخابتون پشیمون می شید
سورس sd هیچ وقت, تاکید می کنم هیچ وقت, معیار قابل سنجی برای قدرت پنل و ضعف های پنل نیست!
همینطور که از اسم این پنل ها مشخص هست HDTV عملا تمرکزی بر روی تصاویر sd ندارن ,این تلویزیون ها برای نسل جدید تصاویر ساخته شدن نه نسل قدیم تصاویر.
پیشنهاد می کنم حتما سورس hd یا full hd از تصاویر پر تحرک در پنل خود ببینید انوقت کاملا حس می کنید مشکل جا موندن پیکسل ها اصلان انطوری نیست که ذهنت رو مشغولش کنی .
در رابطه با لرزش زیر نویس ها و نا خوانا بودنشون , ----- شما احتمالا با کابل کامپوزیت وصل شده با تی وی ,با کابل hdmi یا کامپونت ----- رو متصل کنید شامل بهبود این مشکل می شوید.
اگه شما تصویری با سورس hd داشته باشی و به crt معمولی با کابل کامپوزیت متصل کرده باشی واستون مشهود هست تکست ها به صورت ناخوانا و دارای نویز هست. عکس این قضیه در پنل های hd هست وقتی شما تصویری sd با کابل پر نویز کامپوزیت که مخصوص تی وی های نسل گذشته هست متصل می کنید به پنل خود شامل نویز و ناخوانا بودن تکست ها میشه.
آخرین آپدیت
بنظر من سامسونگ بجای سینمای خانگی باید همراه b690 یه ----- hd یا لااقل یه استرانگ معمولی مثل 4622XII به همراه کابل کامپونت بده :دی
من امروز رفتم کابل کامپونت خریدم و ----- رو با کابل کامپونت به تلوزیون وصل کردم . همه جور قیمت بود
مثلا 3 به 3 از 3 تومن بود تا 20 تومن
5 به 5 ش هم از 9 تومن بود تا 32 تومن . من یه کابل 25 تومنی 5 به 5 از یکی از نمایندگی های سامسونگ خریدم که روش نوشته کمی هم طلا داره !!!
ببینید . قبلا زیر نویس شبکه ها در 40% مواقع با لرزش و گیر کردن همراه بود الان به کمتر از 5% تقلیل پیدا کرده ( درصدا همینجوریه دیگه )
زیر نویس ها بطور واضحی شفاف شده
کیفیت رنگ می تونم بگم 20% بهتر شده
کیفیت تصویر 10-15% بهتر شده
مثلا قبلا توی بعضی صحنه ها که صورت بازیگر جابجا میشد ، ابتدا جزئیات صورت کاملا مات و محو می شد و بعد از مثلا نیم ثانیه یا 1 ثانیه ، صورت واضح می شد بصورتی که مثلا ته ریش و چروکهای ریزش دیده می شد الان این مشکل ابدا وجود نداره
یه چیز جالبی هم که مثکه سامسونگ اصلا یادش رفته بوده روش تبلیغ کنه اینه که توی اینفورمیشن B690 اومده که حالت تصویر در تصویر فقط برروی سورس HD قابل اجرا هست . یعنی مثلا قبل من وقتی مشغول تماشای فیلم از سینما بودم ، می تونستم کانالهای تلوزیون یا ماهواره رو ببینم اما سایر دوستانی که سینما نخریدن اصلا امکان تصویر در تصویر نداشتند چون سورسشون یا آنتن هوایی بوده یا AV ماهواره .
اما
من باید آپدیت کنم که سورس کامپوننت هم به شما امکان تصویر در تصویر میده . یعنی من الان وقتی مشغول تماشای ماهواره هستم می تونم کانالهای تلوزیون خودمون رو هم بصورت تصویر در تصویر از طریق آنتن هوایی بگیرم
خلاصه
فکر می کنم ارزش داشت که 25 تومن هزینه کنم
اینم بگم که به من گفتند اگر از فیش 3 به 3 استفاده کنی و دو تا فیش مربوط به صدا رو بعدا خودت با سیم ارزونتری تامین کنی ، حالت تصویر در تصویر قابل استفاده نیست اما من با کابل کامپوزیت معمولی امتحان کردم و مشکلی هم نبود و چرند گفتن .
یعنی دوستانی که نمی خوان زیاد هزینه کنن می تونن 3 به 3 کامپوننت بگیرن و تصویر رو تامین کنن . یه فیش 2 به 2 معمولی ارزون بگیرن برای صدا
البته دوستانی هم بودند که معتقد بودند اصلا همون 3 به 3 رو هم میشه یه فیش ارزون قیمت کامپوزیت 3 به 3 گرفت که دیگه خیلی صرفه جویی در قیمت میشه اما من مسئولیتش رو نمی پذریم و توصیه هم نمی کنم . خودتون می دونید دیگه
در نهایت
الان بعد از این آخرین تغییرات ( تعویض ----- و اتصال از طریق کابل کامپوننت ) من می تونم بگم B690 بسیار راضی کننده هست و لرزش و جاموندن تصویر به حداقل رسیده جوریکه دقیقا قابل چشم پوشی هست .
بازم می گم . تلوزیون لامپی نمیشه اما از همه ی تلوزیونهای همرده 300-400 تومن بالا و پایین خودش . بهتره
الان می تونم بگم دیگه حسرت G10 رو نمی خورم چون مشکلاتم حل شده
امیدوارم این ریوویو ها بدرد دوستان بخوره
سوالی بود در خدمتم
ضمنا چون به بخش -----م مربوط می شد یه نسخه اش رو هم اونجا پیست می کنم
bye everyone
شماره یکی از نماینده های فروششون هم بدین ممنون می شم.نقل قول:
چه جوری دوست عزیز؟ مگه رسیوری که با کامپوننت وصل شده باشه و خود تلویزیون هر2 سورس فرعی برای بی690 محسوب نمیشن؟؟نقل قول:
اما
من باید آپدیت کنم که سورس کامپوننت هم به شما امکان تصویر در تصویر میده . یعنی من الان وقتی مشغول تماشای ماهواره هستم می تونم کانالهای تلوزیون خودمون رو هم بصورت تصویر در تصویر از طریق آنتن هوایی بگیرم
نه دیگه دوست مننقل قول:
ورودی کامپونت میشه سورس اصلی و ورودی آنتن هوایی میشه فرعی
این چیزیه که ظاهرا همه نمایندگی ها هم می دونن ( چون سینما می فروشن و سینما هم ، هم بصورت HD هم بصورت کامپوننت به تلوزیون وصل میشه ) همونطور که گفتم همشونم گفتن اگه کابلت 5 به 5 نباشه تصویر در تصویر رو نخواهی داشت که من با 3 به 3 امتحان کردم و هیچ مشکلی هم نبود ولی خودم 5 به 5 خریدم .
البته نمایندگی ها اغلب فکر می کردند می خوام سینما رو به تلوزیون وصل کنم به همین خاطر پیشنهاد کابل HD می دادند که من توضیح می دادم که سینما همین الان با HD وصله ( کابل روی خود سینما بود ) و اینو برای ----- می خوام . بهرحال فرقی نمی کرد
الان من در حالیکه دارم با ----- مثلا کانال PMC نگاه می کنم . می تونم PIP رو داشته باشم و 7-8 تا کانال داخلی رو که از طریق آنتن هوایی به تلوزیون وصله ، گوشه ی تصویر اصلیم داشته باشم .
ظاهرا سامسونگ یادش رفته که روی این قضیه مانور بده ! و توی تبلیغاتش می گه PIP فقط روی سورس HDMI قابل اجراست .
دوست مننقل قول:
از روی کارتهایی که موقع چرخ زدن توی جمهوری دستم مونده برات شماره ها رو می نویسم امیدوارم به دردت بخوره
دنیای پاناسونیک ( نمایندگی مجاز فروش پاناسونیک )
66737115 - 66709605
فروشگاه ایرانیان ( نمایندگی رسمی محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک )
66701787 - 66716141 - 66724919
موفق باشی
ممنون خانم pmax. ریویو و آپدیت هاتون هم واقعا قابل تقدیره.نقل قول:
یک سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا خود سینمای خانگی -که قاعدتا ورودی AV کامپوزیت هم باید داشته باشه- می تونه آپ اسکلینگ روی input انجام بده با خروجی hdmi یا لااقل کامپوننت به تلویزیون بفرسته؟
شمام از کی سوال پرسیدی :20: من تا 10 روز پیش اصلا نمی دونستم این اصطلاحات وجود داره ...نقل قول:
ببخشید دوست من ، ولی واقعا نمی تونم به این سوالتون پاسخ بدم چون هیچ اطلاعاتی ندارم . منظورتون اینه که مثلا ----- رو از طریق AV کامپوزیت وصل کنیم به سینما بعد از سینما خروجی HD بگیریم برای تلوزیون ؟ سوالتون در مورد تاثیر این کار روی کیفیت تصویر بود ؟
واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم ولی اگر سرم خلوت شد سعی می کنم امتحان کنم و نتیجه رو بگم .
راستی در مورد نمایندگی پاناسونیک فکر کنم این یکی بیشتر به دردتون بخوره
موفق باشیدکد:http://mohebbishop.com/Ertebat.html
یک عکس از جی 10 پاناسونیک ورودی هم انتن معمولی..
از دوستان اگر کسی پلاسما سامسونگ 50 b650 رو داره لطف ک از شبکه های دخلی ایران عکس بگیره و بزاره..
من که نفهمیدم. یا من خنگم یا باز من خنگم! :))نقل قول:
نه دیگه دوست من
ورودی کامپونت میشه سورس اصلی و ورودی آنتن هوایی میشه فرعی
این چیزیه که ظاهرا همه نمایندگی ها هم می دونن ( چون سینما می فروشن و سینما هم ، هم بصورت HD هم بصورت کامپوننت به تلوزیون وصل میشه ) همونطور که گفتم همشونم گفتن اگه کابلت 5 به 5 نباشه تصویر در تصویر رو نخواهی داشت که من با 3 به 3 امتحان کردم و هیچ مشکلی هم نبود ولی خودم 5 به 5 خریدم .
البته نمایندگی ها اغلب فکر می کردند می خوام سینما رو به تلوزیون وصل کنم به همین خاطر پیشنهاد کابل HD می دادند که من توضیح می دادم که سینما همین الان با HD وصله ( کابل روی خود سینما بود ) و اینو برای ----- می خوام . بهرحال فرقی نمی کرد
الان من در حالیکه دارم با ----- مثلا کانال PMC نگاه می کنم . می تونم PIP رو داشته باشم و 7-8 تا کانال داخلی رو که از طریق آنتن هوایی به تلوزیون وصله ، گوشه ی تصویر اصلیم داشته باشم .
ظاهرا سامسونگ یادش رفته که روی این قضیه مانور بده ! و توی تبلیغاتش می گه PIP فقط روی سورس HDMI قابل اجراست .
ببینید ----- این رفیق ما که بی690 داره مثل ----- منه که از این معمولی هاست و فقط 3 تا جای فیش کامپوننت داره که با فیش 3 به 3 به کامپوننت تی وی وصل میشه یعنی AV یک یا دو و یه فیش 2 به 2 کامپوننت هم زده به سینما تا صدای تی وی رو روی سینما داشته باشه (علاوه بر hdmi برای تصویر سینما) و دیگه هیچی. یعنی یه کامپوننت 5 به 5 خریده که 3 تاش برای ----- و 2 تاش برای سینماست.اینارو که گفتم توضیح الواضحات بود که همه اگه رسیورشون از این معمولی ها باشه همین کارو می کنن. حالا تصویر در تصویری که شما میگی رو نداره. شما دقیقا چه طوری فیش هات رو وصل کردی؟؟
bye everyone
نقل قول:
نه دیگه . شاید اصلا منظور اون نمایندگی ها هم از اینکه اگر 3 به 3 بگیری تصویر در تصویر نخواهی داشت همین بوده که من بد متوجه شدم و گفتم چرند می گن
دوست من برای اینکه تصویر در تصویر رو داشته باشید باید هر 5 فیش کامپوننت پشت تلوزیون پر باشه
یعنی 3 تا تصویر و 2 تا صدا ( که دوست شما دو تا صدا رو از ----- مثکه زده به سینما )
من 5 به 5 ی که دارم دقیقا 2 تاش از صدای ----- و 3 تاش از تصویر ----- گرفته شده و هر 5 تا به قسمت کامپوننت 1 یا 2 فرقی نمی کنه خورده
بعدش عرض کردم که 3 به 3 هم می تونه استفاده کنه بشرطی که یه دو به دو هم برای تامین صدا بذاره کنارش . اون 2 به 2 لزوما نباید کامپونت باشه می تونه کامپوزیت عادی باشه ، اما باید از صدای ----- گرفته بشه و به صدای کامپونت وصل بشه . من اینو امتحان کردم و بازم تصویر در تصویر بود
اما نکته همونه که گفتم
از ----- 5 تا خروجی گرفتم ( حالا چه یه 5 به 5 . چه 3 به 3 + 2 به 2 ) و هر 5 قسمت ورودی 1 ( یا 2 ) کامپونت رو پر کردم با این 5 تا و تصویر در تصویرم هست
( برای اینکه صدای ----- و کلا هرچیزی که در تلوزیون دیده میشه از طریق باندهای سینما هم شنیده بشه ( که من خودم اینو دوست ندارم ) می تونید یک 2 به 2 تهیه کنید . از خروجی صدای خود تلوزیون ( دقیقا یک قسمت دوتایی خروجی داره ) بگیرید به ورودی سینما . لازم نیست از ----- مستقیم بگیرید به سینما . اینجوری هرچیزی از تلوزیون پخش بشه ( آنتن هوایی . فایل های تصویری روی usb . دوربین های دیجیتالی که متصل شده اند و ... صداش از سینما شنیده میشه )
برای من الان این اتصال وصله ولی خودم کم پیش میاد سینما رو روشن کنم .
فکر کنم بد توضیح واضحات دادم . شرمنده .
از آقا احسانم بابت این عکسی که از تصویر اصلی و فرعی گذاشتند متشکرم
بازم سوالی بود در خدمتم
عکس از b650 plasma :
خب دیگه همین.شما 5 تا خروجی از رسیورتون گرفتین یعنی 3 تصویر و 2 تا صدای چپ و راست و اونارو به ورودی کامپوننت تی وی زدین. درحالی که این رفیق ما رسیورش فقط 3 تا خروجی داره (یکی تصویر و 2 تا صدای چپ و راست) که هیچ چاره ای نداره جز اینکه به ورودی AV وصلشون کنه و در نتیجه = تصویر در تصویری که شما میگی رو نداره چون AV و تی وی هردو سورس فرعی اند.نقل قول:
فقط یه فیش 2 به 2 هم از خروجی AUX تی وی زده به ورودی AUX سینما زده که می تونه صدای ماهواره و تی وی و ... رو روی سینما داشته باشه و تاثیری روی این قضیه نداره.
فکر نکنم فقط به خاطر یه تصویر در تصویر ارزش داشته باشه که ----- رو عوض کرد.حتی اگه ----- HD هم بگیریم بازم چون شبکه های ایرانی همه SD هستن و در بهترین حالت رزولیشن 576*720 رو دارن (مثل pmc و...) بازم فرقی به حال ما نمی کنه.اینو گفتم چون بعضا در بعضی جاها گفته میشه که باید ----- HD بگیریم برای HDTV ها.
suffer جون بعد از اين همه مدت اومدي فقط يه عكس گذاشتي!نقل قول:
يه خورده در موردش توضيح بده please.
چرا نوی بی690 گزینه Screen Fit هیچ وقت کار نمی کنه و همش باید روی 16:9 نگاه کنی؟
ميگم تو اين تصوير بالا و پايين تصوير سياهه يا به قوله معروف اسكوپه اين به پلاسماي شما ضرر نميزنه يا همون bourn in... براش پيش نمياد
نقل قول:
سلام دوست من
خب توی این مورد ، داشتن رسیوری که خروجی کامپوننت داشته باشه ، شرط اصلی هست و من بخاطر نوشته قبلیتون فکر کردم ----- دوستتون خروجی کامپونت هم داره
وقتی ----- خروجی کامپونت نداره ، دیگه کابل کامپونت فایده ای نداره . اگر داره که توضیح دادم چه جوریها میشه وصلش کرد . تازه من ویدئو رو اومدم از طریق کامپونت به تلوزیون وصل کنم ( همین کاری که دوستتون کرده . چون ویدئو هم خروجی AV کامپوزیت داره . ولی اصلا درست نشون نمی داد . آخرش از طریق AV معمولی وصلش کردم )نقل قول:
فقط اینو بگم که تنها مزیت ارتباط از طریق کامپوننت ، دسترسی به تصویر در تصویر نیست و همونطور که در پستهای قبلی نوشتم ، این نوع اتصال روی کیفیت رنگ و خود تصویر هم تاثیر مثبتی داره و بخصوص روی زیرنویس های شبکه ها
این عکس امروز موقع مسابقه پرسپولیس - سپاهان گرفته شده . البته لازم به توضیح نیست که عکس موبایلی هست . فقط می خواستم تصویر در تصویر رو نشون بدم
ضمنا ----- HD انتخاب بدی نیست . درسته در مورد شبکه های داخلی و SD شاید تنها کاری که بکنه این باشه که خروجی رو با نویز کمتری انتقال بده اما خب توانایی دریافت کانالهای HD رو دارند و قطعا بیننده اونجا از تلوزیونش واقعا لذت می بره
مرسی از توضیحتون.اشتباه از من بود که اشتباها تایپ کردم:
3منظورم همون کامپوزیت بودنقل قول:
تا جای فیش کامپوننت داره
من الان نمی دونم چرا تلویزیون این بابا اول میشد گزینه Screen Fit رو انتخاب کرد ولی الان به هیچ وجه و در هیچ کدوم از مد تصویر ها نمیشه.مال شما هم همین طوریه؟
bye everyone
كنتراست عكسي كه گذاشتم 100% هست و تصوير هم hd هست اما فكر كنم يه كم نورش زياده . عكس با موبايل n82 گرفته شده . بقيه عكسهارو به زودي ميزارم . از شبكه هاي داخل هم ميزارم ..
مظورم همون سایز تصویر هست که توی تنظیمات picture option چند گزینه داره : 16:9 , wide zoom , zoom , 4:3 و Screen fit که Screen fitش در هیچ حالتی قابل انتخاب نیست.روی ریموت هم دکمه p.size بین این چند گزینه شیفت می کنه ولی بدون Screen fit
سلامنقل قول:
خب برای منم فقط همین 4 گزینه همیشه فعال هست
و گزینه ای بعنوان fit تنها وقتی قابل رویته که فایلهای تصویری ( فیلم ) رو از روی usb اجرا کنم یا فرضا از سینما چیزی پخش بشه
پ.ن :
ضمنا به اطلاع می رساند که b690 فیلمهایی که از طریق ----- روی usb ضبط شده ( فرمت ts ) بشکل باقلوا از طریق usb پخش می کند . کلا میشه گفت که اجرای فیلم از روی usb در تلوزیون b690 بشکل عجیب و غریبی شامل اغلب فرمتها میشه و از این جهت این تلوزیون واقعا بی نظیره