دیشب ندیدمش... الان تکرارش رو دیدم! صحنه دوییدن اکبر آخرش بود!:27:
Printable View
دیشب ندیدمش... الان تکرارش رو دیدم! صحنه دوییدن اکبر آخرش بود!:27:
بهترین تیکش مال وقتی بود که داد زد و گفت من کل تهران رو شده چلوکباب میدم تا طلاق بگیرم . کلا پرویز پرستویی تو این فیلم با اون سبیلی که گذاشته وقتی قاطی میکنه آدم از خنده روده بر میشه.
او نجا که هومن از ترس اکرم جیغ زد خیلی خنده بود.....
وای دیشب این تیکه رو که گفت تا یکی دو دقیقه داشتم با صدای بلند میخندیدم خندم هم بند نمیومد بقیه شاکی شدن دیگه :دینقل قول:
تیکه خفنی بود احتمالا منظورش همون چیز بوده :دی این چیز میتونه چیزای مختلفی باشه :دی
من اين سريال رو فقط به خاطر بازيگراش تماشا ميكنم. داستانش كشش چنداني نداره.
دیشبش بد نبود...........
واقعا که سریال چرتی در اومده
کی تموم میشه ؟
دوشنبه شبا حول و حوش ساعت 11 :دینقل قول:
کی تموم میشه ؟
اگه منظورتون تمام شدن قسمت هاي سرياله كه انگار 2 يا 3 قسمت باقي مانده.نقل قول:
به نظر من اگه پرویز پرستویی تو این سریال نبود ارزش یک قسمت دیدن هم نداشت .
بالاخره این هم تموم شد.......اصلا سریال جالبی نبود.
متاسفانه شاهده پایانی هول هولکی و هپی اند بودیم! منتظر تقدیر از این سریال هم خواهیم بود! واقعا پرستویی و معتمد آریا و اصلانی با بازی تو این سریال خودشون رو خراب کردند... البته این نظر شخصیه منه...:20:
دوستان در کل سریا ل جذابی بود من به شخصه خیلی این سریال را دوست داشتم و همه قسمت های سریال را دنبال کردم و به خصوص با بازی گری استاد عزیز جناب آقای پرویزپرستویی که وقعا این شخص تو سینمای ایران اعجوبه است من خیلی این بازیگر را دوست دارم و بازیگری خانم فاطمه معتمد آریا که بسیار بازیگری زیبایی داشتند که این چند روزه میگن ممنوع التصویر شده به خاطر کشف حجاب در جشنواره کن و جاداره از دختران استاد عزیز جناب اقای محمد رضا شریفی نیا هم تشکر کنم که واقعا بازیگری جالبی داشتند اما من به شخصه برای تمام بازیگران محبوب و سرزنده ایران اسلامی آرزویی سلامتی از خداوند عزیز خواستارم و امشب این سریال قسمت اخرش بود که به اتمام رسید دست آقای محمد رضا هنر مند هم دستش درد نکنه واقعا که گل کاشتند . به امید فردایی بهتر برای سینمای ایران و سلامتی روز افزون برای بازیگران ایرانی در سرتا سر دنیا
اگر منصف باشیم به نظرم که پایان خیلی خوبی داشت و اگر چه زیادی کشش دادند ولی حداقل سکانس پایانیش رو قشنگ تموم کردند.
من شنیدم این داستانش واقعیه و دو نفری مثل اینا بودند که رستوران داشتند و این قضایا براشون پیش اومده . حقیقت داره؟
من در کل با نصف قسمت دیشب 5 قسمت بیشتر ندیدم خوبی سریال های ایرانبه این که قسمت اول با قسمت اخر رو ببینی کل موضوع سریال به دستت میاد:27::31:
مشخص بود که خیلی سانسورش کرده بودن
یکی از دلایلش هم ممنوع التصویر بودن معتمدآریا ست
e ... به سلامتي تموم شد ؟... من كه چند قسمتش را بيشتر نديدم ... همون چند تا شم به دليل وجود مبارك پرويز پرستويي بود .. وگرنه سريالها ايراني به درد هيچي نمي خوره .. بي فايده است .. اين سريال هم همين شكلي بود .. ولي پرويز پرستويي رنگ و لعابش داده بود ...
خدا رو شكر اين يكي هم تموم شد.
:27: مث که خیلی خوشحال شدی :دینقل قول:
خدا رو شكر اين يكي هم تموم شد.
خداییش سریال خوبی بود .... ! (در مقایسه با بقیه ) فقط یه ذره موضوع چیزی بود...
از لحاظ بازیگری که به نظر من فقط پرستویی نه همشون خیلی خوب بازی کردن
موسیقی متنشم که فوق العاده بود
:دی
آخر خیلی خوبی داشت.
ولی چند قسمت مونده به آخر داشتم کلافه میشدم.
این سریال به صورت فیلم بود فکر کنم بهتر بود.
بالاخره تموم شد . راحت شدیم .
دیگه قیافه این معتمدآریا رو نمی بینم. :31:
یه سریال ایرانی که حتما باید ایرانی تموم میشد....حالم از پایانش به هم خورد:2::2::2:
این دیگه چجور سریالی بود !!! از اول تا آخر دعوا شد که !!! هنوز معلوم نشد در آخر اینکه دایی بچه ها با اون خانم ازدواج کرد یا نه ؟؟؟ و اینکه در آخر دوباره آشتی کردن ، بهتر بود بجای اسم آشپز باشی ، آشتی کنون می گذاشتن ....
راستی ، میگن نصف سریال رو حذف کردن و گفتن موضوعش تکراری هستش !!!
اخرش چی شد من ندیدم
شاید چون ممنوع التصویرش کردن ادامه اش حذف شده
راستش من تعجب می کنم هنوز عضو جدیدم !!! آخه برم کجا بگم الان فکر کنم موقعش شده که من یک کاربر فعال یا در آغاز فعالیت ویا در اصل داره خودمونی بشه بشم ، اینطور نیست !!!؟؟؟
هيچي! وقتي براي 50 نفر كباب درست ميكردند تنهايي با هم صحبت كردند و ماجرا به آشتي اين دوتا ختم شد. همين!نقل قول:
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
از كجا فهميديد؟:31:نقل قول:
آخه اون همه دعوا كردند بعد به همين سادگي تموم شد!
چي شد كه خانومه كوتاه اومد؟ اونم يه همچين شخصيتي؟
سلامنقل قول:
واقعا قسمت آخرش را خیلی بد سر وتهش را به هم آوردند.از کارگردان با تجربه اش چنین پایانی دور از انتظار بود.