GTA3 رو نمیدونم ولی تموم کردن GTA4 کار سختی نیستنقل قول:
دیگه دارم به خودم امیدوار میشم بدون اینکه از کسی یه سوال هم بکنم این بازی رو بدون چیت تموم کردم تمامhidden packeg ها رو هم دونه دونه خودم پیدا کردم
Printable View
GTA3 رو نمیدونم ولی تموم کردن GTA4 کار سختی نیستنقل قول:
دیگه دارم به خودم امیدوار میشم بدون اینکه از کسی یه سوال هم بکنم این بازی رو بدون چیت تموم کردم تمامhidden packeg ها رو هم دونه دونه خودم پیدا کردم
سلام
من Save اون قسمت از بازی Gta Vc که باید با موتور از روی ساختمونا بپری و شیشه های ساختمونا رو میشکونه ، که آخرشم میره روی یه ساختمون و یه نور افکن رو میندازه روی ساختمون و یه عکسی رو ساختمونه میفته ، رو می خوام.
خیلی خیلی ممنون میشم.
سلام بايد از رو اون نقشه يه مسيرو انتخاب مني بعد مسابقه بدي و پول بگيري.نقل قول:
یه save editor برای vice city نیست؟
اقايون من تمام مراحل رو الان رفتن 90%خونه ها شرکتا و... رو خريدم فقط فقط فقط مونده مرحله هلي کوپتره يه ترينري سيوي چيزي دارين که هلي کوپتره توش نباشه منظورم اون که بايد تو ساختمون بمب بزاريم
منظور از سینما خریدن همون جایی که یه در کوچیک داره که توش هواپیما میاد
جون مادرتون جواب بدین مطمئنم بازی رو تموم نکردم ولی مرحله ای نیست
نقل قول:
سلام .ترینر رو دانلود کن .بعد اجرا کن .وقتی که زمان ماموریت اومد گوشه ی تصویر کلید / رو فشار بده
اگه هلکوپتر آتش گرفت Aspirine رو وارد کن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
عزیزم! وقت کردی پشت سر هم پست بده بیرون!...
لطفا تکرارنکن!
سلام.ببخشید من تازه وارده این فروم شدم و می خواستم یاد بگیرم گفتم تیکه تیکه بنویسمنقل قول:
عزیزم برای بار اول اشکالی نداره ولی خواهشا از این به بعد رعایت کن .
هر سئوالی داری توی یه پست بزن .
حتماً سعی میکنم همینطور باشه.الان مرحله ی دیگه ای نمونده .شنیدم باید با موتور بپری اونوره ارتش ولی در این باره نمیدونم باید چکار کنم؟
دوست من Gta 4 آخر نداره . فقط هی میتونی خونه بخری و مراحلش رو بری .
به نظر من دیگه ادامه ندی بهتره ! هی واسه خودت برو تو شهر و آدم بکش !!!
حرفی میزنی سروش عزیز!نقل قول:
وقتی اطلاعات کامل نداری نظر نده لطفا.(در ضمن GTA Vice City نه GTA 4)
-----
سعید عزیز:
بعد ازینکه بهتون اجازه ی خرید Asset Properties(همون محلهایی که میخرید) باید یک یا چند مرحله رو انجام بدید تا یک آیکون که روش علامت دلار روشه ظاهر بشه. برای دسترسی به مراحل آخر بازی(که دو مرحله هست):
1- باید 6 تا ازون آیکونها برات باشن که یکیش حتما باید Counterfeit Money Print Works باشه.(چاپخونه صاحبش ما رو به راه تقلب پول میندازه)
2- تمامی مراحل تمام شده باشه و هیچ مرحله ی داستانی برات نباشه.
اونوقت، از همون چاپخونه بهت زنگ میزنن. برو اونجا تا مرحله ی یکی مونده به اخر رو بگیری و آخر هم Lance بهت زنگ میزنه تا بری به ویلات توی جزیره ی استار فیش. اون مرحله ی آخره.
آخه عزیزم منم اون موقع که داشتم اینو بازی میکردم همین جواب رو گرفتم .نقل قول:
حرفی میزنی سروش عزیز!
وقتی اطلاعات کامل نداری نظر نده لطفا.(در ضمن GTA Vice City نه GTA 4)
-----
سعید عزیز:
بعد ازینکه بهتون اجازه ی خرید Asset Properties(همون محلهایی که میخرید) باید یک یا چند مرحله رو انجام بدید تا یک آیکون که روش علامت دلار روشه ظاهر بشه. برای دسترسی به مراحل آخر بازی(که دو مرحله هست):
1- باید 6 تا ازون آیکونها برات باشن که یکیش حتما باید Counterfeit Money Print Works باشه.(چاپخونه صاحبش ما رو به راه تقلب پول میندازه)
2- تمامی مراحل تمام شده باشه و هیچ مرحله ی داستانی برات نباشه.
اونوقت، از همون چاپخونه بهت زنگ میزنن. برو اونجا تا مرحله ی یکی مونده به اخر رو بگیری و آخر هم Lance بهت زنگ میزنه تا بری به ویلات توی جزیره ی استار فیش. اون مرحله ی آخره.
پس حیف شد . حالا مرحله ی آخرش چی میشه ؟
فقط در کامل کردن توضیحات PiNk PaNTHeR خواستم بگم که یادت نره بستنی فروشی رو هم بخری... ماموریتش اینه که به 50 نفر بستنی بفروشی و تا 50 تا کامل نشده از ماشین پیاده نشی!نقل قول:
دوست عزیز هم چاپخونه و هم بستنی فروشی رو تا آخر رفتم.باید برم از بین دوتا ساختمون پیداش کنم؟بعد قضیه ی موتوره چیه که باید از رو ارتش بپری؟نقل قول:
شنیدم اون تلفن رو باید از جایی پیدا کنی .دوستم خیلی مختصر و کوتاه گفت باید یه دخترو سوار کنی وقتی رسوندی یک علامت چتر ظاهر می شه .میشه لطفا کامل توضیح بدینقل قول:
این بازی جی تی ای فک نکنم اخر داشته باشه
منم تا اخرش بردم نصف شهرم خردیم ....اما هیچی که هیچی
دوست عزیز منم اول اینطوری فکر میکردم ولی با راهنمایی دوستان فهمیدم که آخری هم داره !
شما یه 2 صفحه ی قبل رو بخون ...
سلام .
آقا من همه اين چاپخونه و استاديوي فيلم سازي و فروشگاه ماشينو خونه دياز و بستني سازي و تاكسي راني و ... رو تموم كردم . پس از اتمام ماشين فروشي كه آخرين محلي بود كه بايد ميخردم و بايد ماشين ها رو توي پاركينگ پشت اين محل ميكردم حالا بازي تموم نشده . مرحله هاشم تموم نشده . كسي ميتونه راهنماييم كنه ؟ يا سيو گيم رو بزارم ؟
سه صفحه پيشم خوندم چيزي سرم نشد . همه مرحله هايي كه رفتم جلوشون سكه كه پول توش داره اومده . اما فقط اونجايي كه ماشين فروشي هست نيومده . اون اتومبيل رانيشو تموم كردم . البته با تقلب يعني تا مسابقه شروع شد همه ماشيناشونو تركوندم بعد برنده شدم . قسمت ديگش هم كه بالا توضيح دادم چيكار كردم . اگه شد كمك كنيد .
با تشكـــــــــــــــــــر
آخرین Save بازی رو بزار... حتما بهت کمک میشه!نقل قول:
دارمش . هرچي چك ميكنم مي بينم هرچي توي مپ اون معلومه كه رفته ، توي مال منم همين طوريه . مسئله همين ماشين فروشيه هست .نقل قول:
همونطور كه گفتم ماشين هايي رو كه توي يه ليست مينوشت و بايد توي يه گاراژ پشت اونجا ميزاشتيم تموم كردم . اون مسابقه اتومبيل راني هم با تقلب رفتم . اما تا حالا اين مرحله تموم نشده . موندم چرا ؟
ماموریتهای اون نمایشگاه اتومبیل, جز فرعی حساب میشه. بدون اون هم میتونی بازی رو تموم کنی!نقل قول:
... تو آخرین سیو رو آپلود کن تا بگیم اشکال از کجاست.
من از اين لحاظ ميگم بازي تموم نشده كه توي سيو گيم من خون و زره 200 نيست و اسلحه تموم ميشه . اما تو سيوي كه من مرحله رفتم اينطوري نشده . الان رفتم همون فروشگاه ماشينو يه مسابقشو اون بزرگه رو مثل اين كه نبرده بودم اشتباه كرده بودم . الان تموم شده . اما ببينم اگه مرحله ها رو تموم كنيم مگه نبايد خون و زره 200 بشه ؟
راستي من پرش ها و از اينجور چيزا رو نرفتم .
اينم اون سيو :
درضمن شما مودي براي افزايش مرحله يا تعويضشون دارين ؟ ميدونم مرحله هاي اضافي باگ دارن . اما اينش مهم نيست .
=============================
اين هم سيو من :
کد:http://amodarya.110mb.com/Games/GTA/MY_SAVEGAMES-GTA4.zip
اون طور که من سیو بازیتو دیدم, تا تونستی از کد تقلب استفاده کردی و با همون کدها بازی رو سیو کردی.
از اون بابت میگم که پولت بیش از حد زیاده! و همه جا هرج و مرجه که باعث شده نتونی بازی رو تموم کنی.
4 تا سیو آخرمو برات آپلود کردم...
راهنمایی سیو اول: خودتو به Pole Position Club برسون و ماموریت اونجا رو تموم کن.کد:http://www.MegaShare.com/355573
راهنمایی سیو دوم: خودتو به Printworks برسون.
راهنمایی سیو سوم: آماده برای نبرد نهایی.
راهنمایی سیو چهارم: بعد از پایان بازی.
سلام .
من تو سيو چهارمي كه گذاشته بوديد فروشگاه ماشينو تموم كردم. مسابقه ها رو رفتم و ماشين ها رو هم تو گاراژ گذاشتم .
اين مرحله تموم شد.
حالا بايد چيكار كنم ؟
سیو چهارم رو بعد از پایان بازی ضبط کردم. داستان بازی اونجا تموم شده. ولی ماموریتهای فرعی دیگه هنوز مونده.نقل قول:
منم اون تيتراژ تموم شدن بازي رو ديدم . اما وقتي ديدم سيو گيمي كه من دانلود كردم جونش 200 هست و اسلحش بي نهايت شده گفتم حتما من بازي رو هنوز تموم نكردم .
خب ممنون .
خيلي زحمت كشيدي .
فعلا ...
لطفاً کدهای تقلب gta3 رو بذارید.
ممنون
سلام من توی یکی از مرحله های سان آندریاس گیر کردم
بعد از برگشتن به grove street که تو این مرحله روی نقشه چیزی نیست
و فقط این نوشته میاد
recruit a couple of grove street familis gang members
البته همه جا هم داغونه واز همه جا دود بلند میشه
ممون:20:
برای شما : ( عجیبه کسی جواب نداده ! )نقل قول:
لطفاً کدهای تقلب gta3 رو بذارید.
ممنون
Get All weapons
Entry Location:
Insert the cheats during normal gameplay.
GUNSGUNSGUNS
More $$
Entry Location:
IFIWEREARICHMAN
Max health
Entry Location:
GESUNDHEIT
Max wanted level
Entry Location:
MOREPOLICEPLEASE
Less wanted level
Entry Location:
NOPOLICEPLEASE
Get tank
Entry Location:
GIVEUSATANK
Submitted By: Russianman
Destroy cars
Entry Location:
BANGBANGBANG
New outfit
Entry Location:
ILIKEDRESSINGUP
Crazy People
Entry Location:
ITSALLGOINGMAAAD
People Hate you
Entry Location:
NOBODYLIKESME
People fight everyone
Entry Location:
WEAPONSFORALL
Gameplay moves faster
Entry Location:
BOOOOORING
Max armor
Entry Location:
TURTOISE or TORTOISE
Weather clears
Entry Location:
SKINCANCERFORME
Weather is cloudy
Entry Location:
ILIKESCOTLAND
Weather is rainy
Entry Location:
ILOVESCOTLAND
Weather is foggy
Entry Location:
PEASOUP
Time sped up
Entry Location:
MADWEATHER
Transparent car mode
Entry Location:
ANICESETOFWHEELS
Low Car Gravity
Entry Location:
CHITTYCHITTYBB
Instant turns
Entry Location:
CORNERSLIKEMAD
Gore mode
Entry Location:
NASTYLIMBSCHEAT
Time moves faster
Entry Location:
TIMEFLIESWHENYOU
تاپیک مخصوص بازی GTA Sanandreasنقل قول:
سلام من توی یکی از مرحله های سان آندریاس گیر کردم
بعد از برگشتن به grove street که تو این مرحله روی نقشه چیزی نیست
و فقط این نوشته میاد
recruit a couple of grove street familis gang members
البته همه جا هم داغونه واز همه جا دود بلند میشه
ممون
موفق باشید .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=9345
شما با راست کلیک موس روی خانواده ی گانگسترون که توی همون خیابون گوانتون زیاده (لباسشون سبزه. یک نوع هودی، یکنوع پیرهن و یکی پیرهن بسکتبال) نشونه برید و G رو بزنید تا اونها رو اجیر کنید.نقل قول:
سلام بچه ها...
من تو این مرحله GTA 4 گیر کردم اگه میشه یه کمکی بکنید...
که کلی آدم هستش اگه به نقشه نگاه کنید. هر کاری کردم نتونستم اینا رو پیدا کنم که کجان!
اینم عکس از اون قسمت بازی.
عزیزم همینجا که هستی ، مستقیم برو جلو !
بعد که رفتی داخل فروشگاه یه سری مغازه هست که باید بزنی شیشه ها رو بیاری پایین !!!!
بگرد پیداشون میکنی .
فقط اینو بگم توی هر 2 طبقه هست .
برای اینکه بفهمی کدومش توی کدوم طبقه هست ، از روی نقشه نگاه کن .
اونایی که علامت مربع صورتی بودن توی همون طبقه ای هست که شما هستی .
اونایی هم که علامت مثلث صورتی هستند طبقه دوم هستند .
موفق باشید !!!
تا حالا كسي همه hiden pakage ها رو گرفته؟ من خر شدم گرفتم!!! :18:
تمامه مراحلي كه اين شكلي بودنو ":31:" هم رفتم . راستي سعي كنيد با موتور از درخت بالا بريد چون من اين كارو كردم! اگه خاستيد مي تونيد همون بالاي درخت پياده هم بشيد يه خستگيي هم در كنيد!!!
تا حالا اول بازي وقتي كه درهاي شهر Vice city بستس بدون هليكوپتر يا كد رمز رفتين تو vice city? يه اتو بوس برداريد و بريد اونجايي كه اون كشتيه رئيسه هست. اتو بوسو بندازيد تو اب و بپريد روش، روش راه بريد و اونور در دوباره بپريد رو خشكي (پل). اينجوري از در رد مي شيد و با قايق ميريد vice city.تو اين بازي يه خورده خلاقيت داشته باشيد مي تونيد كاراي خارق العاده ديگه هم بكنيد. مي تونيد ديويد كاپر فيلد بشيد!!!
من اون مرحله ای موندم که باید با هلی کوپتر بمبا رو ورداری و بندازی توی بشکه ها توی ساختمون! هلی کوپتر خیلی سخت هدایت میشه
یکی هم اون مرحله ای که از تلفن عمومی شروع میشه و تو میری توی یه دایره صورتی با ماشین یا موتور بعد یه زنه با یه ماشین میره بیرون باید چیکار کنم؟
آره جواب سوال 1 رو خودتون داداید خیلی سخته ولی با یکی دو بار بازی کردن می تونید اون مرحله رو برید ولی جواب سوال 2 شما رو کامل متوجه نشدم!نقل قول:
سلام. یک ماشین سنگین رو بردارید و بدون اسلحه فقط با ضربات ماشینتون، ماشین اون زن رو از بین ببرید و وقتی هم آتیش گرفت تا منفجر نشده سریع در برید.نقل قول:
فقط به من بگید چطوری این بازی رو تموم کنم.
من الان اون قسمتی هستم که با حرف V مشخص شده. منظورم اون ویلاست که اکثرا در پشت بامش هلی کوپتر هست.
اونو کامل تموم کردم. همون قسمت که دوستم بعد از سالها برگشته می خواد از من انتقام بگیره. اونو کشتم.
در ضمن یه تلفنی بهم شد که پدر اون دختره ( مرسدس) بود.
یه چیزایی بهم گفت اما انگلیسی بود نتونستم ترجمش کنم.
لطفا بهم بگید چطوری این بازی تموم میشه.
در ضمن در مرحله بستنی فروشی من باید چند تا بستنی بفروشم؟
فقط بستنی فروشی مونده. من باید اونو انجام بدم تا یه ماموریت دیگه واسم بدهند؟
قربونت جواب منو زودتر بده خیلی عجله دارم.
قربون مرامت
سلام
من این بازی رو حدود یکسال پیش داشتم اما تمومش نکردم (برعکس ورژنهای دیگش). توی یه مرحله بی مرحلگی گیر کرده بودم. تمام اون جاهایی رو که میخریدیم و مرحله هاش رو انجام میدادیم رو خریدم و مراحلشون رو هم انجام داده بودم. دیگه هیچی نمونده بود. نمیدونم چرا دمو نیومد. یهو اینجوری تموم میشه؟
در ضمن من بازیم مشکل داشت. توی ماشین اصلا نمیشد رادیو روشن کرد و قطع بودن. فثط اسمشون میومد اما صدا نداشت. بازی فارسی هم نبود.
ممنون
واسه من بعد از اینکه تو اون ویلا اون آدمو کشتم دمو اومد و اسمهای زیادی نوشت. اما دوباره اومد و دیگه هیچ مرحله ای نداره.
من فقط به اون تلفن (پدر مرسدس) مشکوکم.