با EasyBSD هم میشه seven را برگردوند؟
کسی امتحان کرده؟
Printable View
با EasyBSD هم میشه seven را برگردوند؟
کسی امتحان کرده؟
سلام
وقتي VistaBootPRO رو اجرا ميكنم اولش اين پيغام رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اينكه كارها رو انجام ميدم و روي گزينه Run Diagnostics كليك ميكنم اين پيغام رو ميده
نوشته بايد توسط Admin اجراش كرد.وقتي هم با Administrator لاگين ميكنم و اجراش ميكنم بازم همين پيغامو ميده
الان بايد چيكار كنم من؟
خواهشا كمك كنيد چون ويندوز 7ـم رو لازم دارم
سلام
دوستان من می تونم ویندوز ایکس پی 32 را کنار 7 64 نصب کنم؟
در ضمن اگه ابتدا xp را نصب کنم بعد سون ایا به این اموزش و برنامه های گفته شده نیازی هست؟
سلام
بله ابتدا xp نصب کنید سپس 7 64 بیت نصب کنید دیگه به این آموزش هم نیازی نیست
ممنوننقل قول:
فقط هر دو را تو یه درایو میشه نصب کرد؟
ویندوز 7 را از داخل ویندوز ایکس پی باید نصب کرد یا نه؟ چون من تا حالا ویندوز 7 کار نکردم
بهتره که در درایوهای جدا نصب کنید.نقل قول:
فرقی نمی کنه,هم از داخل XP و هم به صورت بوت می تونید نصب کنید.(اول XP ,بعد سون)
اگه از داخل XP نصب کنید بعداً مشکل تغییر نام درایوی که ویندوز سون رو درش نصب کردید نخواهید داشت
ولی اگه به صورت بوت نصب کنید ویندوز سون خودش رو در درایو C نشون می ده.در هر صورت هیچ فرقی نمی کنه ...
دوستان بدون دی وی دی رام یا رایتر با فلش میشه ویندوز ایکس پی نصب کرد؟
چطور؟
سلام
دوستان من می خوام ویندوز 7 را به تنهایی نصب کنم . بعدش می تونم ایکس پی را به تنهایی نصب کنم؟
سلامنقل قول:
اگر میخواید اول 7 نصب کنید بعد xp نمیشه
ولی اگر میخواید 7 نصب کنید بعد 7 رو پاک کنید xpنصب کنید مشکلی نیست
سلام .. من یک لپ تاپ DELL1440 دارم که هاردشو به 4 درایو 45 45 100 100 پارتیشن بندی کردم .. تو درایو C ویندوز XP نصب کردم .. همه درایور هاشو نصب کردم ... بعد روی درایو D سون نصب کردم و تا اخرین لحظه سون نصب شد تا ریست آخر که دیگه بالا نیومد .... روی صفحه مشکی یه خط سفید چشمک میزنه و هر چی ریستش میکنم درست نمیشه .. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10 بار ویندوزاشو عوض کردم بازم به محض اینکه سون میریزم دیگه بالا نمیاد .... راه حلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان.
من 7 64 بیت نصب کردم.
می تونم به طور معمولی 7 32 بیت هم نصب کن یا نه؟
نه مشکلی پیش نمیاد از اون جهت فقط ویندوز دیگه رو داخل یک درایو به غیر از c باید نصب کنید:20:نقل قول:
سلام به همه
من دوتا درایو primary درست کردم و میخوام دوتا ویندوز بریزم(xp و 64 7) که بهم وابسطه نباشه وهر کدوم جدا باشه
باید چیکار بکنم....:23:
شما ابتدا ویندوز xp رو دردرایو c نصب کنید بعدشم ویندوز 7 داخل اون یکی درایو بعدامکانش هست که منوی بوت ویندوز 7 نمایش داده نشود که برای درست کردنش از dvd خودویندوز میتونید استفاده کنید که بصورت بوت بالا بیاین گزینه startup repair انتخاب کنید از پنجره system recovery options یا که از برنامه ای که داخل تاپیک پایین گفتم استفاده کنید:20:نقل قول:
من قبلا سه تا ویندوز رو سیستم ام نصب بود ایکس پی تو درایو سی ویندوز سون 32 بیتی تو درایو F و ویندوز سون 64 بیتی تو درایو G بخاطر یک سری مشکلات ویندوز ایکس پی درایو سی را پاک کردم و دوباره نصب اش کردم.حالا تو منوی بوت اون دو تا ویندوز دیگه ام نیست.از easybcd هم استفاده کردم ولی همش ارور میده که the boot configuration data store could not be opened the system cannot find the file specified ایا میتونم اون دو تا ویندوزم را هم تو بوت بیارم و استفاده کنم ؟
اول از همه این روش برین dvd ویندوز 7 داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین داخل صفحه اول روی گزینه next کلیک کنید داخل صفخه بعد روی گزینه repair your conmputer از اون پایین کلیک کنید بعدشم همینطوری next بزنید تا به صفحه system recovery options برسین داخل این صفحه گزینه startup repaire انتخاب کنید بعدش که کارش تموم شد سیستم ریست شد بالا اومد ببینید منوی بوت شما درست شده یا که نه اگر نشد باز به همین قسمت system recovery options بیاین اینسری گزینه command prompet انتخاب کنید داخل کادری که باز میشه این دستورات بترتیب وارد اینتر کنید برای هرکدوم جدانقل قول:
کد:del c:\boot\ /f /s
bootrec /fixmbr
bootrec /rebuildbcd
exit
فقط بجای c که بصورت رنگ قرمز مشخص کردم شمااسم اون درایو که ویندوز 7 داخلش نصب هست بدین
اگر باز رفع مشکل نشد طبق تاپیک پایین برین اون برنامه رو در محیط xp نصب کنید تنظیماتش طبق شکل انجام بدین فقط در قسمت شماره 3 بجای درایور d شما درایو ویندوز 7 خودتون بدین بطور مثال f برای اون یکی درایو همین کارکنید اخر سرم سیستم ریستارت کنید:20:
سلام هارد من روش ویندوز۸۰۱ بود برای کاری مجبور شدم که ویندوز ایکس پی رو نصب کنم منم یه هارد چهل گیگ داشتم و تصمیم گرفتم که ایکس پی رو روی اون نصب کنم وقتی که کار تموم شد اومدم با اون هاردی که روش ۸رو داشتم وارد شم که هنگام بوت شدن ارور میده و میگه control+alt+delete رو فشار بده و وقتی این کار رو میکنم سیستم ری استارت میشه و باز هم همون رو میگه
در ضمن هنگام نصب ایکس پی هر دو هارد به کامپیوتر وصل بود
حالا میخواستم بدونم باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
سلام الان روی سیستم ویندوز 7 نصبه میشه در کنارش xp نصب کرد؟
اخه دیگه وقتش نیست اول اکس پی نصب کنم بعد 7.بعد اگه بخوام اکس پی رو پاک کنم چی؟
ویندوز ها را باید به ترتیب قدمتشون نصب کنید.
یعنی اول xp بعد 7 و سپس 8.
اگر ویندوز اول رو پاک کنید منوی بوت سیستمتون بهم میریزه البته با ویستا بوت میشه درستش کرد اما اینکه درایو ویندوزی باید primary باشه هم مهمه.(یعنی اگر ویندوز روی درایو primary باشه و بعد فرمت کنید باید درایوی که ویندوز 7 نصب بوده رو به primary تبدیل کنید)
در کل برای پیش نیومدن مشکل بهتره اول xp نصب کنید سپس 7 .
برای پاک کردن ویندوز xp هم فکر میکنم بهتر باشه ویندوز 7 رو دوباره نصب کنید.
توی نت نوشته بود اگه اول ویندوز سون رو نصب کردی بعد اکس پی رو باید توی ی درایو دیگه نصب کرد اونوقتممکنه سون بالا نیاد ولی سی دی ویندوز رو بذاری استارت اپ رو ریپیر کنی درست میشه بنظرت درسته؟نقل قول:
بعد برای xp اگه primary نباشه مهم؟
نوع پارتیشن مطرح نیست اون روش هم که گفتی درسته.
1-من یه پارتیشن جدید به اندازه 12 گیگ درست کردم حالا می خوام ویندوز xp رو روی اون نصب کنم ولی موقع نصب اون پارتیشنو پیدا نمی کنه ولی بقیه پارتیشن ها هستند الانم ویندوز 7 رو سیستمم نصبه چیکار کنم؟ پارتیشن هم NTFSولی باز اون درایو نمشناسه
اول اینکه زمان نصبه چندین ویندوز در کنار هم باید به قدمت ویندوزها توجه کنید برای مثال xp اول و سپس 7 نصب کنید. پارتیشن رو با چه نرم افزاری ایجاد کرده اید؟
با acronis disk director تست کنید ببینید پارتیشن واقعا ایجاد شده یا نه و اینکه تایپش چیه؟
اولا 7 ایجاد شده خوب منم می خوام هم 7 رو داشته باشم هم xp پارتیشنو تو ویندوز نشون میده حتی توش فایل هم کپی کردم مشکلی نداره ولی موقع نصب ویندوز نشون نمیده ntfs هست یه بار با نرم افزار disk managementو یه بارم با EASEUS Partition Master
سلام میشه لطفا بگین که برای8 هم جواب میده یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم سریع جواب بدین
واینکه اگر میشه به همین روش هست؟
میشه مرحله ی دوم رو هم که نصبxpهست توضیح بدین
خواهش میکنم
اگه شما الان ۸ دارید و میخواین xp نصب کنید طوری نیست.xp رو روی یه پارتیشن غیر از اون که روش ۸ نصبه نصب کنید (به صورت عادی) و سپس توی ویندوز xp ویندوز ۸ رو به منوی بوتتون اضافه کنید (از طریق EasyBCD).
موفق باشید!!!