نقل قول:
درسته من جابجا دیدم:31:
Printable View
نقل قول:
درسته من جابجا دیدم:31:
فایلی رو که گفتید دانلود کردم.11 دقیقه و 47 ثانیه و38 صدم ثانیه طول کشید.من برای دانلود از خود آی ای استفاده کردم.:)نقل قول:
این فایل تصویری از 256 مخابرات
کد:http://www.xlpar.com/h9il4z4juk7n/8-26-2010_6-46-08_PM.avi.html
پاک شود......
سلامنقل قول:
شما چه سرعتی گرفتی 128 یا 256
سرعت؟
هزینه؟
میزان ترافیک ماهانه؟
اگه مشخصات سرویس رو بگی و چند تا تست بزاری میشه با بقیه مقایسه کرد
الان سرعت دانلود تون چقدره؟
مطمئنی دیگه؟ گذاشتی دانلود شد کامل تو این مدت طول کشید؟نقل قول:
میشه سرعت متوسط شما 35 KB کیلوبایت. با توجه به اینکه سرعتتون 256 کیلوبیت هست و باید حداکثر با 32 دانلود کنید خیلی خوبه سرعتتون.
بله مطمئنم.مرسی.البته همونطور که قبلا هم گفتم ممکنه این سرعت پایدار نباشه و در روز های دیگه افت داشته باشه.
لپتاپم ویندوز 7 اورجینال داره و از پارس آنلاین Adsl گرفتم
خطای error 651: Your modem (or other connecting device) has reported an error بهم میده
کلی ور رفتم تا کانکت شدم ، اصلا کار خاصی هم نکردم ، فردا دوباره که سیستم رو روشن کردم باز خطا رو داد دوباره کلی خاموش روشن و ریستارت کردم تا حل شد ، مشکل از چیه ؟!؟!؟!؟!؟!
تنظیم خاصی باید انجام داد ؟ من فقط مودم رو تحویل گرفتم از پارس بعد روی سیستم نصبش کردم ، کانکش pppoe ساختم (بدون انجام تنظیم خاصی ، طبق گفته پشتیبان) آیا باید کار خاصی کرد؟
تنظیمات مودم من (همونی هست که نمایندگی تنظیم کرده)کد:http://www.myup.ir/images/24282470016130837597.jpg
خطا موقع اتصالکد:http://www.myup.ir/images/93128048532983283761.jpg
شما حالت NAT رو امتحان کن از دردسر های بریج مثل ساخت کانکشن و همین ارورهاش هم راحت میشی هر وقت مودم رو روشن کنی اتوماتیک خودش وصله اینم لینک دانلود راهنمای تنظیم مودم به صورت NAT فقط vpi /vci رو0/59 بذار.
کد:http://parsonline.com/files/upload/file/drivers/zyxel-ru-nat.ppt
مطمئنی vpi /vci رو0/59 بذاره؟ چون واسه تهران فقط اینجوریه واسه شهرهای دیگه 0/35 باید باشه تا اونجا که من میدونم.نقل قول:
نقل قول:
برای شهرستان 59 هست برای تهران 35 تو سایت پارس آنلاین هم نوشته ...
من که بریدج رو تست کردم جواب نگرفتم ، nat هم فکر نکنم جواب بده حالا بعدا که خواستم کانکت بشم و نشد nat رو هم تست می کنم
تنظیمات برای ویندوز 7نقل قول:
نقل قول:
دیدی پارس مارو دروغگو کرد. شما رفتی تو این قسمت:نقل قول:
ما که داریم با 59 کانکت میشیم .شما می خواهید برید تو تاپیک پارس بپرسید VCI واسه تهران چنده.کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support
سلام از لطفت خیلی خیلی خیلی ممنون. من کمتر از یکماه فرصت دارم اگه تا اون موقع به نتیجه برسیم خیلی خوب میشه بازم متشکرمنقل قول:
256 شاتل دیشب 1:30 نیمه شب:18: پینگش تعریفی نداره ولی دانلود عالیییه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه لینک دانلود خوب دارین (فیلم، موسیقی یا برنامه) بدین تا سرعت خوبه دانلود کنم. جبران میکنم
256 مخابرات امشب:
گویا اینطوری به راه حل نمیرسم ، سوال رو یه جور دیگه مطرح کنم
آیا کسی هست که ویندوز 7 داشته باشه و با مودم zyxel 660ru تونسته باشه بدون هیچ مشکلی با pppoe کانکت شده باشه؟ یعنی خطای 651 رو اصلا نگرفته باشه؟
میخوام ببینم شاید مشکل از مودم باشه برم بدمش پسسسسسسسسسسسسسس ، نمیشه که هربار می خوام کانکت بشم نزدیک به یک ساعت کنلنجار برم
خب چرا یه مودم دیگه رو امتحان نمی کنید که مطمئن بشید؟
توی همین فروم برید تو تاپیک های مربوط به مستقیم کردن لینک ها،اونجا لینک پیدا می کنید.منظورم انجمن سرویس های آپلود و دانلوده.نقل قول:
یه وبلاگ توی ورد پرس هست که اونجا هم می تونید لینک دانلود فیلم پیدا کنید.کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=320
اگه یه سرچی توی نت به فارسی و انگلیسی بزنید،کلی سایت پیدا می کنید.:)کد:http://magicfilm.wordpress.com/
تست امروز ای دی اس ال مخابرات پهنای باند 256 کیلوبیت.
سلام بچه ها:)
من مودممTP link TD8811:هست که پارسال از پارس آنلاین گرفتم و اون موقع به اینترنت هم وصل میشد.
حالا الان برای اینترنت adsl مخابرات اررور no response رو گرفتم که وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفت که مودم رو باید کانفیگ کنم که منم ازش خواهش کردم پای تلفن بگه چطوریه،منتها یک کم تند و سریع گفت :blush:
حالا اگه امکان داره میخوام ازتون خواهش کنم نحوه کانفیگ مودم TP Link رو برای adsl مخابرات بهم کامل بگین لطفا.
:20: راستی من برا اینکه مثلا درستش کنم تو اون صفحه کانفیگ مودم اول رفتم restore default settings رو زدم و همه چی ریست شد حالا میترسم کل تنظیمای مودم ریخته باشه به هم و اون تنظیمایی که پارس آنلاین رو مودم انجام داده بوده همه پاک شده باشن لطفا راهنمایی:-s
دوستان سلام
با توجه به اینکه مخابرات و شرکتهای pap در هر شهری سیاستهای متفاوتی دارند و همچنین بسترهای مخابراتی شهر به شهر فرق می کنه و با توجه به اینکه موضوع تاپیک adsl همدان هست لذا از دوستان عزیز خواهش می کنم تست سرعتشونو که میذارن بگن مربوط به کدوم شهره تا کاربران آماتور- مثل من- در انتخاب سرویس دچار اشتباه و سردرگمی نشن مثلاً تستهایی که از 256 مخابرات ارایه میشه مربوط به شهرهای متفاوتی هست به همین دلیل باهم تفاوت فاحش دارن.
یه نکته مهم دیگه اینه که در همدان تعداد papهایی که حضور دارن از شهرهای دیگه کمتره و قدرت انتخاب پایینتر و موضوع اینه که ما که در همدان زندگی میکنیم میخوایم بین بد و بدتر بدرو انتخاب کنیم پس باید معیار مقایسه ما تستهایی باشه که در همدان انجام میشه
باتشکر ازهمه دوستان
ارادتمند همتون رحمتی
سلام منظورم لینکهای مستقیم و خاص بود. به هر صورت از اینکه وقت میذاری و پستهارو بدقت مطاله میکنی و جواب می دی ممنوننقل قول:
ولی توی وبلاگی که گفتم،بعضی لینکا مستقیم بود.اینطور نبود؟:9:
من زیاد فیلم دانلود نمی کنم.به خاطر همینه که خیلی لینکای خاصی رو نمیشناسم:)
میشه یه خورده واضح تر بگید؟منظورتون اینه که شهرستان رو ذکر کنیم؟یعنی ملایر و نهاوند و ....نقل قول:
وگرنه مگه غیر همدانی ها هم توی این تاپیک تست میذارن؟اگه میذارن که خب اشتباه می کنند:41:
امشب
256 مخابرات همدان!
تست ای دی اس ال همدان.سرویس 256 کیلو بیت.
من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم با سرعت 256 مرکز بعثت
من امروز یکدفعه قطع شدم زنگ زدم به پشتیبانی در کمال تعجب شنیدم که محدودیتم تمام شده پشتیبانی مخابرات گفت که روزانه حدود 2 گیگ محدودیت دانلود و آپلود وجود داره و اگه از اون بیشتر بشه سرویس قطع میشه و باید تا روز بعد صبر کرد
کسی تا به حال به این مشکل بر خورده؟
نظر شما چیه؟
من تا به حال به چنین مشکلی برخورد نکردم چون دانلود روزانه ام حتی به 100 مگ هم نمیرسه.ولی اگه اینو بهتون گفتن،حتما همینطوره دیگه!البته خیلی هم بد نیست.شما فکرشو بکن اگه هرکی بخواد از صبح تا شب دانلود کنه،در حق بقیه کاربرا ظلم میشه و کیفیت هم به شدت هم پایین.چون 24 ساعت ترافیک سنگینه.:)
نقل قول:
من بالاخره پی بردم داستان از چه قراره
مودم رو نباید روشن کرد تا وقتی که لپتاپ روشن بشه و ویندوز کامل بالا بیاد ، وقتی ویندوز بالا اومد بعدش باید مودم رو روشن کرد ، در اینصورت خطای 651 رو نمیده
حالا چرا باید اینطوری باشه نمی دونم
من هم تو این دو ماه که گرفتم چون دانلود سنگین و زیاد نداشتم به مشکل برنخوردم فکر خوبی هم هست چون سرعت از 30 بالاتر نمیره ملت 24 ساعت می ذارن دانلود حق بقیه خورده میشه
اینی که شما دوستان می گید مطلب دیگه ای هست
پس نباید به اسم نامحدود بدن
حرفتون درسته.ولی شما قیمت ها رو با شرکتای دیگه مقایسه کنید.مخابرات با این قیمتی که داره میده،اگه محدودیت نذاره،خود شما یک ماه هم دووم نمیاری.سریع از مخابرات زده میشی.محدودیت 2 گیگ در روز با سرعت 256 تقریبا مفهوم نا محدود رو داره.من نمی دونم شما چطور 24 ساعته 2 گیگ دانلود کردی؟ولی 2 گیگ خیلی محدودیت حساب نمیاد.فکرمی کنم شما خیلی به حرفهای مخابرات کلید می کنید.توی کشور ما کی پای حرفش ایستاده که مخابرات هم مثل اون باشه؟وگرنه من خیلی دوست دارم هرکس توی ایران هر حرفی میزنه،بهش عمل کنه ولی کجاس؟
این رو هم مد نظر داشته باشید که اگه شما روزی 2 گیگ دانلود کنید میشه ماهی 60 گیگ! پس میشه گفت محدودیت سرویس مخابرات حدود 60 گیگ در ماهه!
256 امشب
جناب mahdi-mb میشه لطفا بگین Dns رو چه سروری ست کردید چون من هر چی تست میگیرم پینگ رو بالای 300 نشون میده
ای دی اس ال شهر همدان.سرویس 256 کیلوبیت.
جالبه تقریبا از ظهری پینگ تایم های مخابرات رفته رو 800 سرعت هم به شدت افت کرده من فکر کردم مشکل از خط منه ولی الان در این تست که شما گذاشتید معلومه مشکل عمومیه پشتیبانی هم که جواب نمیده
128 پارس آنلاین ... 2روزی میش که سرعت پارس افتضاحه
پس معلومه که مشکل سراسریه.حالا ببینیم کدوم یکی از خطوط فیبر کشور توسط لنگر کشتی،دوچرخه،هواپیما قطع شده!
256 مخابرات
همینطور که مشخصه سرعت و پینگ افت کرده شهر ها و ISP های دیگه هم ظاهرا" مشکل دارن!