تا آخر عمر
Printable View
تا آخر عمر
یک زمانی فوتبال بازی میکردم وقتی ازم میپرسیدن تا کی بازی میکنی میگفتم تا آخر عمر ولی ..... الان دوباره همین سوال بعد از ده سال درباره گیم شده چی بگم فکر میکنم همیشه یا حداقل تا زمانی که بازی های شوتری مثل cod تولید شوند ولی...
من میگم همه یک روزی خسته میشن مثل من.
مونده به بازیشنقل قول:
من میگم همه یک روزی خسته میشن مثل من.
معلوم نیست
تا زماني كه بازيه بدرد بخور توليد بشه
حالا اگه 50سالمم بشه بازم بازي ميكنم
مثلا تا اون موقع رزيدنت اويل 20 و CoD 32 يا مثلا PeS 2030 رو ميشينم با نوه ام بازي ميكنم :31:
تا کال آو دیوتی هست زندگی باید کرد.:31:
معلومه تا آخر عمرم.ولی ...
من که خیلی وقته آنچنان بازی نمیکنم. ( بدلیل مسائل درگیری با خود :دی)
ولی وقتی بازی خیلی خیلی بچسبه تا تمومش نکنم دست وردار نیستم.
منم تا وقتی دست و دلم به بازی بره بازی می کنم.
بازی کردن به سن و سال نیست . من هر وقت گرفتار باشم و کار مهمی داشته باشم بازی رو می ذارم کنار ، ولی به محض اینکه سرم خلوت شه می رم سراغ بازی ، حالا چه دیجیتال چه غیر دیجیتال. البته سعی می کنم مثل قدیما معتاد نشم بهش :دی
تا هر وقت که خدا عمر بده.
تازه اون دنیا هم اگه مسئولین بذارن کنسول می بریم شبکه می کنیم!:27:
خیلی باحال بود ایول... منم باهات هستم...نقل قول:
تازه اون دنیا هم اگه مسئولین بذارن کنسول می بریم شبکه می کنیم!
فکر کنم پیر بشیم باید منتظر حقوق بازنشستگی بشیم بریم کارت گرافیک بگیریم..dx50.... سر پیری کال بازی کنیم حاج خانومم یه بند سر کوفت بزنه............نوه بیچاره رو که میبینیم...ممد بازی جدید چی اومده...اونم بر میرده میگه حاجی شماهم!!!!!!..البته در نظر داشت به علت کهولت سن از انجام بازی ترسناک خودداری کنیم یا ممکنه شب بارون بیاد....یا فکر کنیم نصف شب حاچ خانوم به علت شکستگی صورت زامبی تشریف دارن.....اونوقت فاجعه
:20:من که اگه بتونم تا اخر عمر بازی میکنم تا موقعی که call of duty 50 بیاد
تاپیک بالا میاوریم :21:
من قبلا که سنم کم تر بود . همش فک میکردم تا ابد بازی میکنم و خسته نمیشم . اما کم کم دارم از بازی ها خسته میشم !!:41:نمیدونم چرا اما هنوزم دارم سعی میکنم بازی های روز رو کمو بیش بازی کنم !:41:اصلا هم به مشغله و این حرفا بر نمیگرده ! مثلا چند هفتس همین بازی cod-bo رو گرفتم اما دی وی دی هاشو انداختم یه گوشه ای و حال ندارم برم سراغش:41:
دوستان روشی برای معتاد شدنو برگشتن به دوران اوج گیمری سراغ داشتن یه ندا بدند :27::31:هنوز انگیزه دارم:rambo:
روشش اینه که صبر کنی یک بازی بیاد که خیلی دوستش داشته باشی , دوباره بر می گردینقل قول:
والا همین الانشم به زور داریم بازی می کنیم...
دوره زمونه بدی شده آدم همش حواسش باید به مشکلات باشه...
اگر همین مشکلات روز به روز مرتفع بشن دیگه همین روزی 1 یا 2 ساعت هم از دست میره!
در کل من فکر نکنم تا نهایتآ 2 یا 3 سال دیگه(27-8 سالگی) بتونم این رویه زندگی رو ادامه بدم...
+
زندگی کردن خودش یک بازیه دیگه نیازی به این بازیها نیست اون موقع : دی
فکر کن تو سن هفتاد سالگی بخای بازی کنی ؟؟؟:27:
از قدیم گفتن آدم به همون کاری عادت میکنه که از بچگی انجام میداده!
من از 4 سالگی با کنسول های مختلف بازی میکردم مثل آتاری.میکرو.سگا و ... یه مدت هم باکامپیوتر.
اما فکر نمیکنم هرگز بازی رو کنار بگذارم.نمیتونم!! حداقل تا 30 سالگی این رو مطمئنم
من از بچگی آتاری بازی میکردم بعد رفتم یه میکرو دست دوم خریدم (یادمه سفید بود مارکش جنیوس بود) آخه گرون بود اون دوره خیلی گرون خریدم همون دست دومشو بعدم میرفتم هر ماه یه فیلم میکرو میخریدم(فیلم میکرو 1 لبه بود تا فکر کنم 5 لبه یعنی 5 بازی توش بود)
تفنگ وصل میکردم بهش بعد یه بازی بود پرنده پرواز میکرد باید با این تفنگه میکشتیش بعد اگه نمیکشتی سگه میومد ادا در میاورد-ماریو بود-هواپیمای که تیر میزد به خرچنگا خیلی حال میکردم
همیشه هم زن همسایه میومد میگفت بچتون که داره بازی میکنه تصویرش میفته رو تلویزیون ما
نمیدونم سیستمش چه جوری بود که همسایا شاکی میشدند
بعدم سگا اومد که دیگه برام نخریدندو گفتند کور میشیو دیوونه میشیو....(البته راستم میگند چندین تا تیک پیدا کرده بودم دماغم گردنم چشام تیک پیدا کرده بود)با یه تلویزیونه سیاهو سفید میگفتند تلویزون میسوزه اون موقع سامسونگ 21 اینچ همرا با تلتکست یعنی دیگه آخرش بوداا
یه مدتم برا سگا میرفتیم کولوپ بازی میکردیم -یه بازی خرگوش بود خیلیییی قشنگ بود تا دیگه بعد پلی 1 اومد 140 تومن اونم خریدم مدتیم که داشتم 100-120 تا بازی گرفتیم
بعدم دیگه کامپیوترو مکس پین 1 و igi که دورانی داشتو
حالا این خاطراتو گفتم چون میدونم خاطراته خیلیا رو زنده کردم -یه 2-3 سالی به خاطر ضعف گرافیکم بازی رو تقریبا کنار گذاشتم البته نه به طور کامل -خیلی کمش کردم و به خاطر درسو کنکور و گرافیک کم شده بود اما الان 2 ساله که دوباره وحشتناک زیاد شده و فعلا تو این 2 سال سعی کردم بازیی از دستم در نره
شاید هم یه دورانی دوباره کمش کنم اما هیچ وقت کنارش نخواهم گذاشت
خدا حافظی من با بازی ها چند هفته پیش بود وقتی که cod-black ops رو تموم کردم.دیگه فکر نمی کنم بتونم سراغ هیچ بازی برم
مگه من قراره بمیرم؟
پس چون تو فاز سن نیستم تا ابد:8:
منم دقیقا مثل شما بودم.مخصوصا اونجایی که گفتی تصویرش میوفتاد رو تلویزیون همسایه ولی برای ما برعکس بود.همسایه بازی میکرد میوفتاد رو تلویزیون ما:31:
منم آتاریو میکرو داشتم بعدش دیگه چیزی نخریدم ولی خونه ی فامیلا و کلوپ بازی میکردیم(کومودور-نیتندو-سگا-ps1)
تا اینکه یه pc گرفتم.بعد تو پی سیم تمام کنسولایی که نداشتمو امولاتورشو دان کردم از آتاری که داشتم بگیر تا ps1.
من تو طول زندگیم هیچوقت بازیو از خودم ترک نمیکنم
آدم بی بازی مثل زنبور بدون عسله:31:
بعدش کلی آرزو دارم میخوام با نوه هام pes 2060 بزنم:31:
دوستان یکی کمک کنه من از بچگیم عاشق بازی بودم تا 1 سال پیش نابود میکردم خودمو تا یه بازی رو تمام کنم ولی حدود 1 سالی میشه علاقم به بازی کم شده :37:
الان 3 هفته شده میخوام COD و NFS رو تمام کنم حالشو ندارم و بی خیال میشم ، وقتی هم میرم تو بازی بعد 5 دقیقه واقعا نمیتونم ادامه بدم و میام بیرون :eh:
قبلا نقشه کشیده بودم زمان پیری چطور بازی کنم که کسی نفهمه ولی الان تو 23 سالگی همه علایقم داره از بین میره ، تازگیا همین مشکل رو با اینترنت پیدا کردم :41:
کسی این مشکل رو پیدا کرده ؟
نقل قول:
سبک بازیها و نوع وبگردیتو عوض کن...
احیانن که دلت زن نمیخاد؟:36::41:
یه آب به صورتت بزن شاید درست شد:31:نقل قول:
تو هر بازی یه نوآوری چیزی هست که اگه بهش توجه کنی هم ازش لذت میبری و هم علاقه مند به بازی کردنش میشی.همین nfs ماشینارو که نگاه میکنی و میبینی که چقدر قشنگن و تو واقعیت نمیتونی سوارشون بشی و تو دنیای مجازی سوارشون میشی خیلی لذت بخشه.فهمیدی چی گفتم؟:31:
خلاصه میل خودته میخوای بازی کن یا نکن ولی به نظرم از دنیای گیم هیچوقت دوری نکن:20:
کیه که نخواد :31:نقل قول:
یه چیزی که هست اینه که بازی های امروزی خیلی بی محتوا شدن ، نمیدنم اگر یادتون باشه مکس پین 1 و 2 رو که آدم بازی میکرد روح آدم تازه میشد هم فکری بود هم نو آوری هایی داشت که آدم جذبش میشد مثلا تو مکس پین با زدن دکمه تصویر آهسته میشد و خیلی راحت میتونستی از پس خیلی ها بر بیای و کلی حال میکردی ولی تو بازی های جدید فقط باید بکشی بری جلو تازه یه 10 نفر هم کمکت میکنن نه نیاز به فکر کردن داره و نه میخواد نقشه داشته باشی نه راهنما ولی اون زمان اگر یه بازی نقشه نداشت نمیشد 2 متر تکون خورد از بس پیچیده بود :13:نقل قول:
یا مثلا بازی های استراتژیک اون زمان و که یادم میاد اینقدر جالب و جذاب بودن ولی الان 2 سالی یه بازی استراتژیک میاد بعد میری میخوری میبینی یه آشغال به تمام معناست آدم زده میشه نمیدونم اگر اون بازی ها الان بودن چی میشد ، یاد کوماندوز به خصوص سری های اولش که می افتم اشکم در میاد که چرا با این همه پیشرفت دیگه نمی تونن یه بازی در حد اون بسازن :45:
مکس پین - IGI - وارکرافت - کوماندوز - Age Empires و کلی بازی که دیگه حتی اسمشون یادم نمیاد من اینا رو میخوام :19:
کاملا منم همین حالتو دارم !!! قبلا داشتم بازی میکردم بعد از 8 ساعت یا باید برق میرفت یا گشنم میشد یا یکی میومد منو از بازی جدامیکرد !:31:! اما الان حاضرم تو دسکتاپ موس رو اینور اونور کنم اما تو بازی که میرم 1 ساعته زده میشم و میام بیرون . یکی از محدود بازی های نسل حاضری که تعجب کردم که چجوری مثه قدیما منو جذب کردن یکی بتمن تیمارستان ارخام و یکی هم مافیا 2 بود !!!! نمیدونم برا چی اما خیلی خوب بهم حال دادن و سریع تمومشون کردم !!:13:اصلا هم بد بین و این حرفا نیستم که به بازی ها ایراد بگیرم . اما وقتی یکی دو ساعت بازی میکنم اعصابم میریزه به هم و میام بیرون !! بیش از یه ساله که دارم مقاومت میکنم تا از گیم جدا نشم !!:41:اخه تنها بازمانده تو اطرافیانم هستم :31::27:نقل قول:
اولا که تاپیک جالبیه ....
دوما
نقل قول:
دوستان یکی کمک کنه من از بچگیم عاشق بازی بودم تا 1 سال پیش نابود میکردم خودمو تا یه بازی رو تمام کنم ولی حدود 1 سالی میشه علاقم به بازی کم شده
منم دقیقا مثل شما شدم دوستان !!نقل قول:
کاملا منم همین حالتو دارم !!! قبلا داشتم بازی میکردم بعد از 8 ساعت یا باید برق میرفت یا گشنم میشد یا یکی میومد منو از بازی جدامیکرد !! اما الان حاضرم تو دسکتاپ موس رو اینور اونور کنم اما تو بازی که میرم 1 ساعته زده میشم و میام بیرون .
نمیدونم چرا
اما جدیدا بازی برام خیلی خسته کننده شده ! قبلا کنسول 24 ساعته روشن بود ! یا اصلا پست های قدیم من رو ببینین تو همین انجمن ! تعصبی بازی و نقد بعد از بازی کردن ! با چه میلی سعی میکردم زودتر از همه اعضای انجمن بازیهارو که میاد تموم کنم بعد بیام یه نقد بنویسم
مخصوصا برای بازی های انحصاری xb360
اما الان ....:41:
همین زده گی هم کاری کرده خیلی کمتر به این قسمت فروم سر بزنم ! یا پستی بدم ...
من کاری به سن و سالش ندارم...فقط تا وقتی که وقتی که مثل حالا در اوج خستگی روحی دلم به این خوش باشه که با روشن کردن کامپیوترم چیزی برای لذت بردن و خالی کردن خودم دارم:8:
منم ايشالا تا زماني كه اين دست و فكر و كيبرد و موس ياري بده درخدمت دنياي بازي خواهم بود . تكبير :31:
يادش بخير قديما چند خيابون اون طرف تر طرف تو خونش داشت با كميدور قارچ بازي ميكرد و تصويرشش ميوفتاد روي تلويزيون ما :31:
منم اتاري داشتم بعد پريدم به سگا بعدش سوني 1 بعد هم كه كامپيوتر اومد جديدا مي خواستم برم طرف ايكس باكس ولي منصرف شدم چون مايه اش نبود :27::31:
محمد آیفون خریدی ؟! : دی
آیفون بخری خوب میشی!:31:
منم یه 5-6 ماهی هست به زور بازی می کنم ولی باز بازیه جدید واسه آیفون یا آندروید میاد خوره بازی میشم..البته رو گوشی!: دی
میبینی دارم تو خیابون راه میرم gt بازی می کنم بعد مجبورم واسه کنترل ماشین گوشی رو اینور و اونور کنم ...از اونور خودم میوفتم تو جوب!:31:باز میام بیرون...تا برسم مغازه!:31:
سلام
این حس دلزدگی بر میگرده به بازی های این دوره زمونه که روح بازی های قدیمی رو نداره. البته برا من فرقی نداره . بنده ای که از سنین بسیار کم بازی میکردم هنوزم علاقه خاصی دارم و بازی میکنم. به نظر من هر آدمی تو زندگی نیاز به 8 ساعت خواب 8 ساعت کار و 8 ساعت تفریح داره. حالا تعریف تفریح برای افراد مختلف فرق میکنه. برای من تفریح پای بازی و کنسول بودن یا با دوستام بودن و بیرون رفتن و چرخیدن و گشت زدن. ( البته الان همه دوستام سربازین و منم که کلا معافم بیشتر تریپ بازیه. ) سر کارم که برم مطمئنا 8 ساعت تفریحمو بخشیشو به بازی کردن اختصاص میدم. به قول معروف ما آردمونو بیختیم الاکامو نم آویختیم. دانشگاهمونو رفتیم سربازیمونم معافیم مونده بریم سر کار . اونم ایشاا... داره جور میشه. ( من که مانعی سر راهم برای بازی نکردن نمیبینم. تا زمونه چی بخواد.
بستگی داره چند سال عمر کنیم ! :31:نقل قول:
به سن و سال بر نميكرده!!!چون من كساييرو ميشناسم با اينكه سنه پاييني دارن اما علاقه به بازي كردن ندارن!!!و بالعكس 60 ساله هايي هستن كه كارشون فقط بازي كردنه!!!
یه برهه بگذره علایق همتون دوباره زنده میشه!
مگر اینکه خیلی فراموشکار باشید و بیفتید تو زار و رندگی
نقل قول:این دو پست کاملا تائید میشه...نقل قول:
خود من شده مثلا دو ماه که بازی نکردم دیگه حس و حال طرف بازی رفتن نداشتم(مثل بعد از آموزشی)ولی وقتی دو تا بازی خوب اومد و حتی از روی شک و تردید رفتم وگرفتم توی پادگان لحظه شماری میکردم برسم خونه بفهمم آخرش چی میشه:31:
من تا حالا تنها سرگرمیم بازی بوده (البته به دلخواه نه از اجبار) هیچ وقت بهش بی میل نشدم بلکه عطش بازیم بیشترم میشه! وقتی هم دوستو آشناها رو میبینم که سریع از یه بازی دلزده میشن تعجب میکنم! :31:
این همه سبک بازی مگه میشه چیزی گیر نیاد که باب سلیقه کسی نباشه؟
(من که با خودم عهد بستم همیشه بازی کنم هیچ وقتم سراغ زن و زندگی نمیرم! :20:)
سلام
نمیدونم چرا تا این مدت اینجا پستی ندادم : دی
با توجه به اینکه بازنشسته شدم و با حقوق بازنشستگی نمی صرفه که گیم بخرم واسه همین گذاشتم کنار دیگه : دی
ولی گذشته از اینا مطمئن هستم نشه اصلا این بازی رو کنار بزارم
مثلا میشه بفهمی گیرز جدید اومده و چند باری تمومش نکنی یا بگن فیفا 2022 اومده و نشینی حداقل بایرن رو یه بار قهرمان نکنی؟
کلا گیم ورطه ی هولناکی است که بیرون آمدن ازش هولناک تره : دی
فکر کردی دست خودته ؟! صبر کن دلت پیش یکی گیر کنه اونوقت همه این تعهدات یادت میره ! : دینقل قول:
مگه اینکه شانس بیاری طرف مثل خودت گیمر باشه (چه شود !)
Game مثل دیدن فیلمی میمونه که همزمان خود آدم نقش شخصیت اولش رو به عهده دارهنقل قول:
هیچ کسی رو نمیشه پیدا کرد که بالاخره از یه سبک فیلمی خوشش نیاد ، ولی خیلی از اشخاص به دلیل اینکه تصور درستی از Game ندارن ، حتی یه بار هم امتحانش نمیکنن.
من فهمیدم چاره چیه که بتونم دوباره مثل قدیم با گیم زندگی کنم :دی اونم بازیه کشاورزه :دی harvest moon
واقعا بهم روحیه میده این بازی !
من تو این تاپیکای احساسی پست نمیدم:31:ولی دیگه دیدم همه دارن نظرشون رو اعلام میکنن منم گفتم نظر خودمو بگم:
من خودم وقتی خیلی خیلی خستم نیم ساعت میرم می شینم پای گیرز یا halo یا بازی مورد علاقم(هر روز سال کارمه حتی روز قبل از امتحان) ولی از بچگی خودمو واسه بازی نکشتم مثلا ماکسیمم 3 یا 4 ساعت اینا شده....... .
ولی این که قرار تا کی بازی کنم .....چیزیه که نمیشه پیش بینی کرد شاید وقتی صاحب زندگی یا شغل شدم یا درسم سختتر بشه(البته درسم دیگه داره تموم میشه:31:)مجبور بشم بازی نکنم.......... .
در کل چیزی که هست اینه که دلم میخواد تا همیشه بازی کنم(میخوام ببینم این تکنولوژی تا کجا میره:20:) ولی شاید گاهی بعضی چیزا مانع این کار بشن و منم مجبور بشم به خاطرشون بازی نکنم(که مشکلی نیس بازی نمی کنیم)...... .
چطور دلت اومد این حرفو بزنی نیما؟؟؟لذت یک لحظه بودن در کنار کسی که خیلی دوسش داری قابل معاوضه با هیچی نیس ...حالا این فرد میخواد معشوقت باشه یا بچه خوشگلت تو بغلت........ .نقل قول:
.
.