بچه ها به جای اینجور حرفها فیلم رو نقد کنین و نقاط ضعف و قوتش رو بگین..
مطمین باشین اگه کسی بخواد بخره میخره و اگه کسی بخواد دانلود کنه میکنه.....
Printable View
بچه ها به جای اینجور حرفها فیلم رو نقد کنین و نقاط ضعف و قوتش رو بگین..
مطمین باشین اگه کسی بخواد بخره میخره و اگه کسی بخواد دانلود کنه میکنه.....
دقیقا واسه چی متاسفید؟!!نقل قول:
DVDشو نمیشه اینترنتی خرید ؟! اینیکه توی سایتشونه ورژن CDـشه یا DVD ؟!
تا شهر ما بیاد ما پیر میشیم !
مهران مدیری سالها با تلویزیون کار کرده ، اینطور نبوده که بعد از کار اول و دومش که مخاطب رو جذب کرده برای سود شخصیش شروع کنه به فروش سریال . تمام ناملایمتی ها رو تحمل کرده مسلماً خیلی خیلی سخت تر از اون چیزی که ما میدونیم رو هم تحمل کرده . چون توی ایران معمولاً تا گرایش مطلوب رو نداشته باشی هر چه قدر هم در کارت با استعداد و خلاق باشی اونطور که باید حمایت نمیشی . کلاً قضاوت راجع به دیگران سخته و به قولی هر کس از ظن خود شد یار من و هر کس با توجه به عقاید خودش درباره دیگران قضاوت میکنه . به نظر من مدیری اصلاً لازم نیست که دلش برای ما بسوزه ! تا کی ما ایرانیها میخوایم عادت کنیم به استفاده رایگان ؟! این همه هزینه میکنیم برای خرید و دانلود سریالهای محبوب غیر ایرانی . حالا کسی کارهاش رو دوست داریم جدیدترین کارش رو برای فروش گذاشته . سریال رو دوست داریم میخریم ، دوست نداریم نمیخریم . اینجا بحث از دفاع از مدیری نیست بحث رعایت یک قانون درست جهانی به نام کپی رایت هست که شاید تازه داریم یاد میگیریم بهش احترام میذاریم .
هر کس عملکردش با توجه به سلیقه خودشه .
+
شاید بحث خود سریال چون طنز هم هست شیرین تر از بحث خریدش باشه .
+
احترام متقابل به خط فکری و سلیقه های مختلف برای خودمون ایجاد احترام میکنه
اصفهان نیووووووووووووووووومد؟؟؟؟
دوست من درسته من جلوی شما تقریبا چیزی از سینما نمی دونمنقل قول:
ولی این دکور بزرگ و اون همه لباسی که اینا طراحی کردن و دوختن و دیدم تو این 3 قسمت از نظر شما چیه ؟؟
فقط 8 ماه طراحی دکور این سریال طول کشیده
بحث توافق میلیاردی نیست
مشکل مهران مدیری از سریال مرد هزار چهره شروع شد که همه می دونیم این مشکل مالی نبوده
صفحه های قبل هم گفتم
ما تو ایران کلا از نظر کیفیت تصویر گندیم
ولی این سریال جزو معدود فیلم هایی هست که درجه ی کیفی "الف" داره
دستیار نویسنده و کارگردان هنری نداره ؟؟
اینا کین پس تو تیتراژ اسمشون رو می نویسن ؟؟
نمی دونم والا...
شاید شما درست می گید.
اینم از تیتراژ با صدای مهران مدیری:31:
کد:http://www.4shared.com/audio/uAzgmhJT/Mehran_Modiri_-_Ghahve_Talkh.html]Mehran_Modiri_-_Ghahve_Talkh.ogg
بنظر من تنها پست منطقی این تاپیک در روزهای اخیر همینهنقل قول:
مشکل اکثر شماها اینه که خیلی احساسی برخورد میکنید
این کار هم دیگه حالا یه اثر خارق العاده در تاریخ سریال سازی ما نیست که! حتی معلوم نیست به پای شبهای برره میرسه یا نه!
اونایی هم که میگن پولی نیس! چرا اتفاقا حتی 50، 60 تومن هم مبلغ قابل توجهی هست چون مخاطبای مدیری همیشه عموم مردم بودن بعلاوه اینکه وقتی آدم میدونه که میتونسته همچین وضعیتی پیش نیاد، حیفش میاد اینهمه پول بابتش بده، خود من دلم میخواد سریالشو ببینم ولی نه امکان دانلودشو دارم و نه میخرمش، یکی از آشناهام منتظرم هر هفته بگیره من از اون بگیرم تماشا کنم
+ این همه نرم افزارای چند صد دلاری و فیلم و سریال خارجی و آلبومای ایرانی و خارجی دانلود میکنید اونوقت سر دانلود این سریال وجدانتون قلمبه شده
+ من که جایی پیدا نکردم نوشته باشه این کار درجه الف هست، برای این حرفتون منبع بیارید
خوب ببنیدید اول اینکه کلا فرهنگ ما ایرانیان پارسی (؟)زباننقل قول:
تو این زمینه کپی رایت پایینه حالا نه تنها فیلم بلکه کتابها هم همینطور!!
یه نفر که تنش به تنبلی عادت کنه معلومه که دیگه ا آخرش همت نمیکنه درست برخورد کنه!
اما من یه سوال دارم,حتی اگه بگیم مدیری واسه سود بیشتر کارش رو
به صدا و سیما نفروخت (که بنده از نظرم این تنها ظاهر قضیه هست) آیا
درسته که بگیم پس ما هم چون اون به فکر سود کردن خودش بوده,حق داریم
اثرش رو ,چیزی که متعلق به اون و گروهشه رو مفتی ببینیم؟؟؟؟
یعنی حق نداره خودش واسه کارش تصمیم بگیره؟آیا حق سود کردن نداره؟
آیا حق دزدی کردن رو داریم؟؟در هرصورت زحمتی پای این فیلم کشیده شده,
فکری پشت خوابیده...
و اما واسه صداو سیما,اون ها که اصلا واسه شعور مخاطب کوچکترین ارزشی
قائل نیستند!فقط بزارش ملکوت بزاره و فیلم های تکراری پوکیده ی مال دهه بوق!!
مدیری بزرگترین احترام رو وقتی به همه ی ما گذاشت,که واسه شعور مخاطبش
,مردم جامعه اش,ارزش قایل شد!حالا ما داریم اونو به بی محلی به مردمش محکوم میکنیم؟
اینم منبعنقل قول:
قبل از شروع سریال اینو می بینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا درجه الف يعني چي؟؟تو مايه هاي اچ دي و بلوري هست؟
اگه HD باشه من تمام قسمتاشو ميخرم:31:
بچه هايي كه خريدن سريال روي CD بوده يا DVD ؟
در جواب دوستمون در صفحه قبل باید بگـم مهـران مدیـری یک خواننده کاملا" مردمـی هست ؛
بابـت تیتراژ هم ممنون Mp3 شـو کم دست ندارید ؟
ببینید اگه این تهیه کننده اینقدر رانت داشت که خوب اینو سفارشش رو از صدا و سیما میگرفت و میکرد تو پاچه ی اونا :31:و اینقدر حرص
نمیخورد و استرس نمیکشید که آیا اینا فروش میره یا نه !
به نظر من با کپی این کار واقعا ضرر بزرگی به مهران مدیری و این مجموعه که بدون شک از بهترین های طنز ایران هستند ..
سوال منم همينه. يعني كيفيتش انقدر بالاست؟نقل قول:
کلا دیکتاتوری یکی از خاصیتهای جدایی ناپذیر ما ایرانیهاست که هزاران سال با ما بوده و خواهد بود.نقل قول:
ممنون از پست به موقع...
ببخشید شرمنده نمیخوام بحث منحرف شه ولی واسه هزار تومن آدم میکشن کجای کاری شما.نقل قول:
برا 100 میلیون ادم می کشند.
درجه الف فکر کنم منظور درجه کیفی سریال باشه . فکر کنم نسبت به خرجی که شده و کارگردان و هنر پیشهنقل قول:
ها انتخاب میشه
فکر نکنم کیفیت تصویر سریال منظورشون باشه که hd یا بی کیفیت
فکر میکنم درجه کیفی اصلاً ربطی به اچ دی یا بلوری بودن فرمت نداره . منظور کیفیت فیلم بر اساس معیارهای تعیین شده ست : داستان فیلم ، بازیگران و ... . ربطی به کمیت نداره . البته بازم این نظر منه ، مطمئن نیستم .
بچه ها غیر تهران کسی تونسته بخره ؟:(
آخه اگه شما فيلم هاي بزرگ هاليوود رو هم نگاه كنيد باز نوشته درجه كيفت: ب مثل ارباب حلقه ها و خيلي از شاهكارهاي سينماي جهان براي همين فكر نكنم به كارگردان و بازيگر مربوط باشه.
دوستان کسایی که میتونن بخرن و خریدن و دیدن بیان قسمت هاشو تعریف کنن :دی !
خوشحال میشیم ...
( :40: م ه ر ا ن ؛ م د ی ر ی :40: )
صفحه های قبلی رو یه نگاه بنداز ...نقل قول:
اینطوری که مزه ی فیلم برای کسی که میخواد فیلمو ببینن میره...:31:نقل قول:
داستان لو میره!:13:
اگه کسی خواست بگه Spoiler رعایت شه ... ! :40:
سه چهار کلمه از هر قسمت :دی ! ، زیاد نیست به نظرتون ؟نقل قول:
منظورم هر قسمت که میاد یکی بیاد تعریف کنه و بنویسه ممنونش میشم :11: !
بد کرده به شعور بینندش احترام گذاشته و به بهانه ی تواق مالی و هر چیزه دیگه ای سریالش رو از این صدا سیما پخش نکرده؟نقل قول:
کلا این عادت ایرانی هاست ، قبل از اینکه سریال رو مثلا بسازن میگن خدا کنه از صدا سیما پخش نکنه ما ساپورتش میکنیم فلان ... از تی وی هم پخش می شد خیلی بودن که بازم بگن عجب آدمی هست به خاطر پول حاضر شده این کار رو کنه.
حالا که پای عمل رسیده هر کسی یه جوری میخواد از زیرش در بره.
شماها هم میخواین یه کار خوب ببینید سالی یه بار توی ایران هم طلبکار هم میشین که روی فروش سی دی هاش ملیاردی حساب باز کرده! زحمتش رو کشیده خب!از یه جایی باید برگرده بوجه دیگه.
کسی مجبور نمیکنه بره بخره سی دی رو. میتونه دانلود کنه کپی کنه ولی با این کارش ممکنه دیگه به این شکل نتونه سریال طنز قوی ببینه.. یا مجبوره بشینه از توی تی وی ببینه یا اینکه کلا دیگه خبری نیس ازش وقتی میبینن کسی اهمیتی نمیده!
توی چند صفحه قبل یکی حساب کرده بود هر ایرانی 75 تومن بده پول میلیاردی میره تو جیبه اینا!خب بره!کار کرده نتیجه اش رو داره میبینه دیگه.
حالا مثلا بگه سهم تبلیغات رو هم میخواد! چی میشه مگه؟ سریال لاست و هزار تای دیگه نجومی پول تبلیغ قبل و وسط سریال رو میگیرن!کسی بهشون حرفی میزنه که شما با این حالت اومدی این حرف رو میزنی!
مزه فیلم واسه کسی که خریده قبلش و بعدش میخاد واسمون تعریف کنه میره ؟ جلل خالق :دی ! ( خوب ما نمیتونیم ببینیم ! )نقل قول:
داستان کلی قبلا" توسط خود من لو رفته بود !
این که وگفتی ای یعنی چه ( یادش بخیر ؛ هیچ موقع از ذهنم نمیره بیرنون ! ) ؟
کاملا نظریتون درستهنقل قول:
آخه کدوم احمقی میاد بنویسه درجه کیفی : الف بعد منظورش کیفیت تصویر باشه
فکر کن کیفیت VCD الف باشه
DVD هم که دیگه چنگی به دل نمیزنه
فکرش هم احمقانست
قبلاً نوشتن:نقل قول:
نقل قول:
بچه ها مهران مدیری توی زعفرانیه یه خونه داره. خونه که چه عرض کنم قصر.
البته چش حسود کورااا ولی زیاد نگران ضرر کردنش نباشید. چون بعضی نگران این هستن که نخریدن محصول ممکنه ضرر بزنه به طرف و یارو بدبخت بشه. البته این دلیل نمیشه که برید کپی کنید.
همونطور که گفتی چشم حسودان کورنقل قول:
امیدوارم یکی دیگه هم کنارش بخره
درضمن داشتن مهران مدیری چه ربطی به ضرر کردنش داره؟
مثل این میمونه بری بنگاه ماشین به یارو که تیلیاردره بگی حاجی این بنز رو بده من پولش هم نگیر تو که داری پول این رو میخوای چکار؟
خوب مهران برای این کار حالا یا خودش یا تهیه کننده خرج کرده و باید پول این کاری که کرده در بیاد چه ربطی داره که خودش داره.........
من شاید 2 سال هست که هیچ کدوم از برنامه های TV رو نگاه نمیکنم
ولی اگه این حتی از TV هم پخش میشد من ناچار میرفتم هر شب TV رو نگاه میکردم
ولی الان خوشحالم که به صورت پک هر هفته میدند بیرون
اینطوری اسیر برنامه ها و تبلیغات مزخرف و ساعات نامناسب تلوزیون نمیشیم
که مثلا بگند قهوه تلخ امشب ساعت 10 بعد ساعت 10 بریم ببینیم فوتبال گذاشته
الان حتی اگه توی سیدی تبلیغ هم پخش بشه میتونی بزنی جلو و نگاه نکنی هر موقع دوست داشتی نکاه بکنی و ...
هر چی هم بفروشه نوش جونش
امیدوارم امروز توی اصفهان پخش بشه برم Orginal بخرم DVDش رو
الان آهنگ تيتراژ رو با صداي مهران مديري شنيدم انصافاً خوب خونده.
كسي مي دونه خواننده ي اصلي اين آهنگ كيه؟
من دیدم سه قسمت اول رو، جریانش بهنظر جالب میاد، ولی این سه قسمت خیلی کمدی نبود ولی فکر کنم بهتر بشه.
اولشم مهران مدیری کلی میاد خواهش التماس میکنه کپی نکنید؛ حقم داره به نظر من کار درستی نیست کپی کردنش، دیگه 2500 ارزش کپی دانلود رو نداره هزینه دانلودش بیشتر میشه، دانلود نکنید کپی هم نکنید که فرهنگش جا نیفته وگرنه همه این کار رو میکنن.
این بحث کپی رایت هم اینجا تموم کنید و دیگه از پست های هم نقل قول نگیرید...
هر کسی این چند صفحه ی آخر رو بخونه خودش متوجه میشه دیگه تصمیم میگیره کپی کنه یا نه یا هر چیز دیگه ای
یه شبه که نمیشه عوض کرد این عادت قدیمی توی ایران رو که...
بهتره که در مورد سریال دیگه بحث بشه و روال عادی اش رو طی کنه تاپیک : )
این سریال خارج هم پخش میشه؟؟؟
چون اولش اخطار اف.بی.ای در مورد کپی رایت رو داره!!!
آره منم دقت کردم، فکر کنم تو کشورهای دیگه از جمله امریکا هم میخوان پخشش کنن چون کپیرایت اونجا رو داره.نقل قول:
جریان فیلم توی برره اتفاق میافته؟
نه،تهرانه...نقل قول:
اصفهان نیومد.من شنیدم iranfmtv پخش میکنه.
همه قسمتاش اومده یا فقط 3 تای اول؟
محتوای مخفی: MODS=FAGS
کیفیت تصویر هم در حد درپ. البته میشه توجیه کرد چون 80% مردم ایران هنوز تلوزیون سی آر تی دارن.
و فیلمبرداری هم بدتر از همیشه. نمیفهمم مهران مدیری از سال 72 یعنی به مدت 18 ساله داره کارگردانی میکنه. اونوقت هنوز بلد نیست فیلم بگیره؟
داستانش ولی خوب هست. اگر محدودیتهای فرهنگی کشور ایران نبود خیلی بهتر میشد.
یکی از عواملی که باعث میشه دانلود یا کپی کمتر بشه توزیع به موقع در شهرستانهاست
دو روزه از توزیع در تهران میگذره ولی هنوز اصفهان خبری نیست