سلام دوستان
adsl ّ براي شهرستان ميناب هم راه اندازي شده يا فقط بندعباس هستش؟
Printable View
سلام دوستان
adsl ّ براي شهرستان ميناب هم راه اندازي شده يا فقط بندعباس هستش؟
سلام همشهری.نقل قول:
ADSL دولتی هنوز خیر ولی خصوصی اره.
بچه ها الان از دابکو دارم
بخوام برم از مخابرات بگیرم باید تلفن بدهی نداشته باشه درسته ؟
آخه الان تلفنم به علت بدهی قطعه
بعد تا 22 بهمن اینترنت مخابرات فقط 6500 تومن هست
طبق اخرین اطلاعاتی که دوستان به دستم رسوندند
تجهیزات در شهرستان میناب نصب شده و به زودی ثبت نام رو شروع میکنند.
سلام
به من بعد از یک ماه مودمو دادن ولی وصل که میکنم چراغ adsl مودم اصلا روشن نمیشه چیکار کنم.
سرعت دانلود و اپلود وپينگ adsl مخابرات در سرويس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من امروز رفتم یوزر و پسورد گرفتم بعد از گرفتن یوزر و پسورد و کانکت شدن دیدم سرعت خیلی پایین اومده نسبت به قبل.کسی خبر نداره که سرعت چرا اینجوری شده و اینکه بهتر میشه یا نه؟؟؟؟
ضمنا کسی میدونه چطور تو خود مودم کانکشن pppoe بسازم که دیگه هی نخوام از کانکشن استفاده کنم.طریقه ساختنشو بلدم ولی هرکاری کردم نمیشه نمیدونید چرا؟؟؟؟؟
برای اینکه ببینی سرعتت (دانلود) باید چقدر باشه سرعت سرویست رو تقسیم بر 8 کن.
شرکت مخابرات تا الان داشته به ملت حال میداده ، سرویس خودم 256 بود و حدود 60 تا دانلود میداد که بعد از گرفتن یوزر و پسورد سرعت
دانلود شده 36 که در اصل باید 32 باشه چون 256 تقسیم بر 8 میشه 32
شما که 256 گرفتی کدوم مرکزی؟ الان دیگه مخابرات به همه سرعت بالای 128 میده درسته؟نقل قول:
منم 128 دارم که تا قبل از یوزر پسورد با 60 دانلود داشتم اما الان به حالت طبیعی برگشته:19:
سرویس منم 256 هست ولی سرعت دانلودم معمولا بین 26 تا 29 .چراا؟؟؟شاید فاصلتون تا مرکزی که ازش سرویس میگیرید کمتر از منه؟نقل قول:
سلام دوستان من می خوام یوزر و پسم رو تو خود مودم زخیره کنم ولی وقتی 192.168.1.1 رو میزنم تنضیمات مودم بلا نمیاد کسی می دونه که ایا مخابرات این ایپی رو تغیر داده یا نه اخه نمیخوام مودممو ریست کنم
192.168.1.1 ایپی داخلی هستش برای مودم های روتر
و عوض شدن تنظیمات مخابرات نباید ربطی به قضیه ایپیتون داشته باشه
http://up.--------.com/Files/1c9fcb0cf25645ac94b6.JPGنقل قول:
ببین تو عکس بالا دیفالت گتوی رو چی میزنه اون میشه Ip مودم اگر می تونی یک عکس بنداز بگذار اینجا.
دوست من اگه میخوای وارد تنظیمات مودم بشی باید ip کانکشن مودم رو به صورت دستی وارد کنی مثلا 192.168.1.2 و subnet mask هم 255.255.0.0 بزار بعد میتونی از طریق 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم بشی :46:نقل قول:
از مخابرات 256 گرفتم.
نتیجه در طی یک هفته : 2 روز اتصال مناسب 1 روز با اختلال 4 روز مطلقا قطع! :2:
قبلا اینترنت مخابرات دانلود نامحدود داشت ولی الان محدود شده کسی میدونه چرا؟
چقدر محدوديت گذاشته؟نقل قول:
تا اونجا كه من ميدونم واگذاري اينترنت توسط شركت مخابرات به اون شكل و انحصار پنهاي باند اينترنت توسط دولت داد بخش خصوصي رو درآورده چون بخش خصوصي با لون وضع توان رقابت نداشت اگر يك مقدار ديگه ادامه ميدادن همه بايد كركره رو ميدادن پائين چند وقت پيش هم درون مجلس صبحت از آزاد سازي پنهاي باند بود كه بعيد ميدونم موافقت كنند اگر موافقت بشه سرعت بالاتر بدون محدويت دريافت و ارسال و در نهايت هزينه ها كمتر خواهد بودنقل قول:
شايد در 10 سال آينده اميدي باشد !!!! شايد . البته امكان داره ضربدر 10 بشه :27:
تعرفه ها در حال حاضر
64 2گيگ ارسال و دريافت براي دوماه 122000
128 4 گيگ ارسال و دريافت براي دوماه 204400
256 8 گيگ ارسال و دريافت براي دوماه 258800
512 16 گيگ ارسال و دريافت براي دوماه 421900
1024 32 گيگ ارسال و دريافت براي دوماه 789400
2048 64 گيگ ارسال و دريافت براي دوماه 1536000
تمام قيمت ها به ريال
واقعا مسخره است همه جا بهتر میشه اینجا بدتر.حالا نه اینکه خیلی خوب بود محدودش هم کرده اند.لعنت به هر چی حکومته دینیه
فكر كنم الكي باشه دوستم چند روز پيش رفته بود اكانت بخره بهش گفته بودن محدوديت نداره
من خودم از مخابرات دارم. محدود شده. بدون دانلود سر 18 روز 2 گیگ مصرف داشتم بعدش قطع شد. البته یه نامه تند براشون نوشتم و از محدودیت دانلود شکایت کردم چند روز پیش 10000 تومن بهم bonus دادند. ولی خب صورت مسئله همون هست. اینترنت محدود.
يعني چجوري بهت 10000 تومن جايزه دادن؟اكاتنتتو تمديد كردن؟نقل قول:
بايد شكايت كرد چون توي قراردادي كه ما امضا كرديم نوشته شده اينترنت نامحدود
يعني چي كه محدود كردن!!!
من خودم سر همین مورد رفتم مخابرات.نقل قول:
گفتم وقتی من اکانت قدیمی رو شارژ کردم که دیگه محدودیت نداره چون هم با اون قرارداد بوده هم اطلاع رسانی نشده.
خلاصه نشد دوباره یه اکانت دیگه گرفتم.
اصلا كسي تا حالا شده اكانتش به دليل محدوديت ترافيك زود تر از 2 ماه تموم شده؟
ويرايش شد...
دوستان الان دو روزه adsl وصله ولي هيچ سايتي برام بالا نمياد همش توي فايرفاكس پيغام
unable to connect ميده با مرورگر و يه ويندوز ديگه هم تست كردم نشد .
نكنه ترافيكم تموم شده؟:41:
الان از مركز adsl مخابرات پرسيدم گفت سرويس ها محدود شده ولي سرويس نا محدود هم داريم كه فقط به صورت 6 ماهه بايد خريداري كنيد كه بعضي اكانتهاش به شرح زيره :
256 نا محدود 6 ماهه با ip دايناميك 92640 تومان ---> ماهيانه ميشه 15400
256 نا محدود 6 ماهه با ip استاتيك 122600 تومان ---> ماهيانه ميشه 20400
128 نا محدود 6 ماهه با ip دايناميك 76300 تومان ---> ماهيانه ميشه 12700
با سلام این تعرفه دقیق:نقل قول:
64 4 گیگ ارسال با دریافت برای دو ماه
128 8 گیگ ارسال با دریافت برای دو ماه
256 16 گیگ ارسال با دریافت برای دو ماه
512 32 گیگ ارسال با دریافت برای دو ماه
1024 64 گیگ ارسال با دریافت برای دو ماه
2048 128 گیگ ارسال با دریافت برای دو ماه
ارسال با دریافت یعنی یه فرد میتونه مثلا 100مگ ارسال داشته باشه(مثلا تو سرعت 128) پس حدود 7900 مگ می تونه دریافت داشته باشه!
برای این که ببینید چقدر از سرویستون مونده از این ip استفاده کنید: 85.185.178.5
اينم ليست كامل سرويس هاي مخابرات بندرعباس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری نیست. اینترنت مخابرات کلا حجمی شده. مثل gprs. شما با هر مبلغ دلخواهی میتونید شارژ کنید. هر چقدر هم دانلود داشتید از حسابتون کم میشه تا صفر بشه.نقل قول:
سلام بچه ها میگم کسی قیمت 512 نامحدود 6 ماه رو داره؟
از چه ادرسی میتوان وارد قسمت کاربر شد که ببینیم چه قدر پهنای باند داریم ...
اينجانقل قول:
کد:https://85.185.178.5/
سلام بچه ها
از دیروز تا حالا ارور 691 میده واسه شما چی؟
شما به اون آدرسي كه بالا نوشتم برو اكانتتو وارد كن ببين مشكلت چيه تو قسمت گزارشات دليل وصل نشدنو مينويسه
دوستان ایا از اینترنت مخابرات راضین؟
من الان از دابکو دارم 128 راضی نیستم
سلام starpars جان تو قسمت گزارشات مشکل خاصی نبود.نقل قول:
میگم شما شماره مخابرات رو داری؟ اگه داری پ.خ کن لطفا:11:
اره من راضیمنقل قول:
سلام دوستان من می خواستم مودم وایرلس TP-LINK مدلT D-W8901G بگیرم از بعضیا شنیدم که اگه بخوام یه کانکشن pppoe تو مودم بسازم مشکل داره و عمل نمی کنه ایا این درسته؟؟؟
bayad beri mokhaberate 3ra jahanbar ounja user va paseto bedi ke ounoha pppoe konanنقل قول:
manam hamchin moshkeli dashtam