وارد هیچکدوم از از این 2 تا سایتی که دادید نشد که نشد:41:
Printable View
وارد هیچکدوم از از این 2 تا سایتی که دادید نشد که نشد:41:
این دو تا که دادم هیچ کدوم سایت نیستن که واردش بشی! هر دوتاشون لینک هستن. همین الان تست کردم اولی کار میکنه ولی دومی نه.نقل قول:
اگه سایت میخواهی برو اینجا :
پیشنهاد میکنم beta Full installer رو دانلود کنی که 12 مگ هست.کد:http://pcsx2.net/downloads.php?p=publicbeta
سلام دوستان.
من بازی GOW 2 و WWE 2010 رو خریدم ، بعد که نصب کردم سرعت بازی بسیار کمه و به شدت در بازی افت فریم دارم.:13:
صفحه اول رو کامل خوندم ولی چیزی نفهمیدم :19:!
خواهش میکنم یکی کمکم کنه :10:!
مشخصات سیستم :
CPU : INTEL PENTIUM 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.20Ghz)
M.B : GIGABYTE GA-945GZM-S2
VGA : NVIDIA XFX GEFORCE 9500 GT DDR2 1GB
RAM : TRANSCEND 2GB DDR2 800
HDD : WESTERN DIGITER 500GB 16MB
DVD RW : LG 24X
POWER : RHOMBUS 500W(MAX) P4 POWER
ممنونم:40:.
سیستمت خوبه. اول این دو تا آموزش رو کامل بخون :نقل قول:
کد:http://krauser.persiangig.com/PCSX2/PCSX2_0.9.6.zip
بعد آخرین ورژن این شبیه ساز رو تهیه بکن و وقتی بازی ها رو اجرا میکنی اسپید -- ها رو هم فعال بکن.کد:http://krauser.persiangig.com/PCSX2/PCSX2_0.9.7.zip
من بازی تیکن 5 رو هر کاری میکنم بازم تصویر یه زره کنده ...از ورژن 2.0.9.7 استفاده می کنم
انگار مثلا داری یه فایل تصویری رو با 5/. سرعت پخش میکنی..
نمیشه تند ترش کرد ؟
سیستم :
cpu : e5200
ram: 2gb
vga : 9600 gt
تو همین شبیه ساز یه جا یه تنظیم داره فریم ریت رو میبری بالا ولی هر چی بالاتر میبری کندتر میشه!
مثلا من گذاشتم رویه 1000 فریم در ثانیه انگار 2 فریم در ثانیه بود...قشنگ بالای شبیه ساز هم مینویسه 998 فریم در ثانیه اما بازی انگار
12 فریم در ثانیه است
آقا میشه لینکاتونو دوباره update کنید؟؟؟
please:10:
سلام . دوستان لطفا لینک ها رو به روز کنید و لینک gsdx جدید برای 9.7 رو بزارید.
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
سلام . دوستان لطفا لینک ها رو به روز کنید و لینک gsdx جدید برای 9.7 رو بزارید
سلام
سیستم من اینه
cpu:intel core i7 1.6
ram:6gig ddr3
graphic:1 gig ati
اما بازی ها رو خیلی کند اجرا می کنه
از اخرین ورژن GSDX استفاده میکنم
directx هم از سایت ماکروسافت دانلود و نصب کردم اما یازی ها خیلی کند:
راهتمای افزایش سرعت هم انجام دادم اما باز بازی ها خیلی کنده
سلام دوستان
تروخدا جون هرکی دوست دارین کمکم کنید من جونم در میره خاک پای همتون ، مشکلم رو رفع کنید
من تکن5 رو گرفتم همه این کارا رو هم کردم روی سیستم دوستم اجرا میشه اما روی سیتم من باز نمیشه .
وقتی فایل ایمیج رو باز میکنم اولش آرم نامکو میاد اما بعدش گیر میکنه .
تروخدا کمک
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
سیستمم :
CPU : AMD 720 4X
VGA : 4650 1G ATI
Ram : 2G
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
از اخرین ورژن GSDX استفاده میکنم
directx هم از سایت ماکروسافت دانلود و نصب کردم اما یازی ها خیلی کند:
راهتمای افزایش سرعت هم انجام دادم اما باز بازی ها خیلی کنده
سلام
من هاروست مون پلی استیشن دو رو با شبیه ساز بازی میکنم اما مشکل اینجاست که دکمه های حرکتی تا قبل از اجرای بازی مثلا موقع نام نویسی درست عمل میکنن و وقتی شخصیت رو میخوام حرکت بدم فقط دکمه های 4 و 6 که مربوط به چرخیدن هست کار میکنه و دکمه های 8 و 2 که مال جلو و عقب کردن هست کار نمی کنه و بازیکن رو میتونم دور خودش بچرخونم و جلو و عقب نمیره درصورتی که دکمه های 8 و 2 موقع نام نویسی بازکن عمل میکنن مشکل از کجاست دوستان اگر پلاگیینی چیزی راهنمای دارن بفرمایند
درضمن شبیه ساز دسته رو هم نمیشناسه
یه پلاگین خوب بگید
اول از پلاگین Lilypad استفاده بکن اگه نشد SSSPSX رو تست بکن. احتمالا درست دسته رو تنظیم نمیکنی. وقتی دسته رو تنظیم میکنی چراغ آناگوگ رو هم روشن بکن.نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش دکمه انالوگ رو هم روشن میکنم
وقتی با پلا گین lilypad کار میکنم تو بازی نرفته نرم افزار شبیه ساز ارور میده بسته میشه و یا مجبور به بستن میشم
ولی وقتی از پلاگین ssspsx pad plugin 1.6.0 استفاده میکنم ودکمه های دسته رو روش ست میکنم با توجه به روشن بودن انالوک البته خاموش هم امتحان کردن اصلا هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ حرکتی حتی توی همون مین منو جای استارت و لود کردن بازی رخ نمی ده یعنی کار نمی کنه
و پلا گین PADwinKeyb هم که مال کیبرد هست هم گفتم همه جا دکمه ها کار میکنه الا تو بازی و وفقط میشه بازی کن رو چرخوند دکمه های جلو و عقب کار نمی کنه بقیه دکمه ها کار میکنه
اگر شما پلاگین خواصی داری لطفا بزار و یا همه پلاگیین ها مربوط به دسته بازی و کیبرد و موس رو اگه بزاری که خیلی ممنون میشم
مشکل تو از یه جای دیگه هست و ربطی به پلاگین نداره بهترین پلاگین همین دو تا هستن.
به نظر من این کار ها رو امتحان بکن :
از آخرین ورژن شبیه ساز استفاده بکن
دات نت فریم ورک رو نصب بکن
دایرکت ایکست رو آپدیت بکن
یه احتمال ضعیف هم هست که از بازیت باشه. بنابراین سعی کن یه بازی دیگه رو هم امتحان بکنی.
اگه مشکلت حل نشد احتمالا مشکل از سیستم عاملت هست. من خودم از XP استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم.
سلام بالخره تونستم بازی رو بادسته ست کنم و اجرا
متشکرم که راهنمایی کردن ولی باز یه مشکل دیگه
سرعت بازی کند هست میخوام سریع تر بکنم درضمن از پلاگین زیر استفاده میکنم
پلاگین گرافیک من GSdx9(MSVS 14.00,SSW@) 0.9.0 هست لطقا اگر ممکنه یا یه پلاگین بهتر معرفی کنید یا تنظیمات همینو بگید ممنون میشم یه خواهش دیگه
اصلا ایا برای اجرای بازی هاروست مون پلی استیشن دو پلاگین های بهتری هم هست لطفا بگید یا بزارید برای بهتر شدن سرعت گرافیکی و صدای بازی
راستی بچه ها سیو هم نمی تونم بکنم لطفا کمک کنید از توی منوی برنامه وقتی میرم
file / states / save / slot1
انتخاب میکنم ارور میده و برنامه بسته میشه از تو خود بازی هم که میرم سیو کنم بازم همین مشکل هست
با سلام خدمت دوستان عزیز
مشخصات سیستم من :
لپ تاپ مدل vostro1015
cpu :Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5870 @ 2.00GHz
ram :4.00 GB
graphics : Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
برخلاف انتظاری که داشتم یعنی با وجودی که سیستم من گرافیک real نداره بازی god of war رو خیلی خوب و با سرعت قابل قبولی اجرا میکنه اما من یه مشکل دارم وقتی قسمت renderer روی direct3d hardware قرار داره در فضاهای دورتر از بازی حالتی شبیه به مه وجود داره اما وقتی اونو روی direct3d software قرار میدم مشکل گرافیک برطرف میشه اما سرعت بازی خیلی کم میشه . اگه راهی واسه برطرف کردن این مشکل دارید راهنمایی کنید .
با تشکر فراوان.
روی چه حسابی میگی که گرافیکت رییل نیست؟ به نظر من که ریل هست اگه نبود امکان نداشت بتونی اجراش بکنی. برای اطمینان از این مسئله تنها راحش این هست که توی ستاپ دنبال یه گزینه بگردی ببینی اندازه رم گرافیک رو میتونی بالاپایین ببری یا نه. یه راه دیگه هم این هست که هم مقدار رم رو چک بکنی و هم مقدار گرافیک رو و اگه جمعشون یه عدد درست و حسابی باشه معلوم میشه که رییل نیست. مثلا تو که میگی رمت 4 گیگ هست و میگی که گرافیکت رییل نیست اصولا باید با جمع کردن مقدار گرافیک و رم عدد 4096 مگ به دست بیاد در غیر این صورت گرافیکت رییل هست.نقل قول:
از کدوم ورژن شبیه ساز استفاده میکنی؟ توی ورژن 0.9.7 مشکل مه حل شده.
با سلام
مرسی از این که خیلی زود جوابمو دادید . من از ورژن 0.9.6 استفاده کردم همین الان 0.9.7 رو دانلود میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم همین طور در خصوص کارت گرافیک لپ تاپ هم که من مدلشو نوشتم از نوع mobile intel هستش و همش شیر شده هست .
باز هم ممنونم که راهنمایی فرمودین .
سلام
من ورژن 0.9.7 رو نصب کردم همون طوری که دوست عزیزم گفتن مشکل مه در god of war برطرف شده اما من یه مشکل عجیب دیگه دارم این که تنظیمات مربوط به گرافیک رو نمیتونم تغییر بدم مثلا وقتی تیک مربوط به native رو میزنم و ok میکنم فعال نمیشه و وقتی به تنظیمات برمی گردم میبینم که تیک قرار نداره و یا هر تنظیمه دیگه ای از قبیل رزولیشن یا هر چیز دیگه ای آخه به طور پیش فرض رزولیشن هم بالاست و بازی با سرعت کم اجرا میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر .
نقل قول:
سیستم عاملت چی هست؟ از ورژن غیر نصبی استفاده بکن. از اینجا میتونی دانلود بکنی :
مثل اینکه من خبر نداشتم ورژن 0.9.8 هم اومده! :18:برم خودم هم دانلود بکنم ببینم چی هست. :8:کد:http://rapidshare.com/files/456856538/EmuCR_Pcsx2-0.9.8_r4568.7z
سیستم عامل من ویندوز سون (7) هستش و فکر کنم از ورژن 0.9.6 به بالا واسه سیستم من یه کم سنگین باشه :41: ولی ممنون میشم اگه لینک ورژن 0.9.8 رو هم واسم بذاری:20:.
با تشکر
سلام.چند تا نظر میدم برای همه دوستان عزیز :
به عنوان کسی که از سال 1384 دنبال امولاتور های پلی استیشن در سایتها میگشتم اینارو میگم :
امولاتورهای پلی استیشن یک که هیچ مشکلی ندارند و با سیستم های قدیمی و ضعیف هم راحت اجرا میشن.
اما پلی استیشن دو : توی تاپیک ها زیاد دنبال جواب مشکلات امولاتور و پلاگین و این چیزها نباشید.
به خاطر اینکه از یک سیستم به یک سیستم دیگه تنظیمات امولاتور کاملا فرق داره و نتایج متفاوتی به دست میاد .
مثلا یه پلاگین رو انتخاب میکنی و گرافیک بازی به صورت هاشور در میاد.
پلاگین رو عوض میکنی سرعت کم میشه و گرافیک بالا میره!!!
دو باره عوض میکنی بازی سایه دار میشه !!!
و اینکه تعداد زیادی از بازی هارو بدون مشکل نمیتونی اجرا کنی.
من 6 سال توی سایت ها دنبال پلاگین و امولاتور و این چیزا بودم و خدا میدونه چقدر وقت گذاشتم روی اینها.
کارهای عجیب هم زیاد کردم با پلاگین ها و نتیجه :
تنظیمات پلاگین ها از یک سیستم به سیستم دیگه کاملا متفاوت و جالب تر اینکه :
از یه بازی به بازی دیگه هم متفاوت میشه!!! یعنی پلاگین هارو تنظیم میکنی و فلان بازی رو خوب اجرا میکنه اما برای یه بازی دیگه نه ! و باید دوباره وقت بزاری و مدام ازمون و خطا انجام بدی.
به نظرم برای اجرا چند بازی بد نیست ولی اگه فکر کنید میتونید به جای خود کنسول باهاش حال کنید سخت در اشتباهید.
مثلا مشکل کند شدن بازی با سی پی یو 4 هسته ای هم به وجود میاد و اگر مشکل رو با تغییر پلاگین یا تنظیمات درست کنی باز مشکلاتی مثل سایه دار بودن بازی یا خط های افقی پا برجاست.
کاملا تایید میشه.نقل قول:
نمیدونم دقت کردی یا نه بعضی از بازی ها هستن که راحت و روون اجرا میشن مثل RECVX که حتی روی دو هسته ای هم با 55 فریم به بالا مثل آب خوردن اجرا میشه
ولی بعضی از بازی ها مثل FFX-2 هر کاری میکنی سریع تر از 30 فریم اجرا نمیشه حتی روی 4 هسته ای!
به هر حال این شبیه ساز هنوز تکمیل نشده و داره روش به خوبی کار میشه نباید انتظار بیش از این داشت.
با سلام
صحبت دوستان کاملا صحصیح میباشد و من نیز بهش رسیدم . از دوست عزیز که ورژن جدید 0.9.8 رو معرفی کردن کمال تشکر رو دارم چون سیستم من ( با توجه به این که گرافیک شیر داره ) با ورژن 0.9.7 مشکل داشت و من تو تنظیماتش تغییری نمی تونستم ایجاد کنم ولی وووووووای این 0.9.8 چه کار کرد رو سیستم من که عالی شد در ضمن هاله ی مه که در بازی god of war وجود داشن به bios ربط داشت که با bios قدیمی مشکل داشت و تو بازی حتی مشکلات دیگه از قبیل سبز شدن محیط اطراف نیز ایجاد میکرد من خودم bios قدیمی رو ورژن 0.9.8 امتحان کردم و همون مشکلات پابرجا بود ولی با bios جدید مشکل بر طرف شد .خیلی خیلی عالی بود . دستتون درد نکنه آخه من دیگه داشتم امیدم رو از اینکه بتونم بازی DOW رو ، رو این سیستمم به طور کامل بازی کنم از دست میدادم . در ضمن ممنون میشم جدیدترین bios رو هم قرار بدید و تاریخ شو هم بنویسید .
با تشکر فراوان .
میشه بگی با کدوم ورژن بایوس مشکل داره؟ من واسه بازی تکن میدونستم که با ورژن های قدیمی مشکل داره ولی این رو نمیدونستم. لطفا ورژن بایوس هایی رو که امتحان کردی رو بنویس.نقل قول:
من همیشه از این ورژن بایوس استفاده میکنم که به نظر میاد آخرین ورژن بایوس موجود باشه :
کد:http://www.4shared.com/account/file/51477630/24ab0e6b/ps2biosscph77001usa2006v220.html
دوستان منم اخرین ورژن رو شبیه ساز رو دانلود کردم ولی احتیاج به دو تا پلاگین داشت.اون پلاگین هارو دانلود و به system32 کپی کردم ولی باز یه اروری میده و اجرا نمیشه.تا حالا همچین مشکلی ندیده بودم.
خودم فکر کنم از ویندوز و اینکه آپدیت نیست باشه.شما همچین مشکلی نداشتین؟
چند تا بایوس :
کد:http://mk.ediko.net/gametools/ps2/bios/PS2%20Bios%20(EUROPE).rar
کد:http://mk.ediko.net/gametools/ps2/bios/PS2%20Bios%20(JAPAN).rar
کد:http://mk.ediko.net/gametools/ps2/bios/PS2%20Bios%20(USA).rar
کد:http://mk.ediko.net/gametools/ps2/bios/SCPH10000%20-%20PS2%20BIOS.rar
منم این مشکل رو داشتم. کافیه ورژن نصبی 0.9.7 رو یه بار نصب بکنی تا موارد مورد نیاز رو واست نصب بکنه بعدش میتونی از ورژن های غیر نصبی جدید به راحتی استفاده بکنی. بیخودی هم دنبال فایل های dll نگرد چون هیچ کدوم کار نمیکنن!نقل قول:
PCSX2 0.9.7 beta Full installer
کد:http://pcsx2.net/downloads.php?p=publicbeta
امیدوارم که برای ورژن 0.9.8 هم این ورژن نصبی زودتر بیاد و خلاص بشیم!
با سلام
squall جان من با این ورژن bios که قرار دادی مشکل داشتم ظاهرا مربوط به سال 2006 میشه ولی واسه من مربوط به سال 2008 هستش که حتما حتما از این ورژن استفاده کن . من خودم لینکشو ندارم ولی یک پک مربوط به 0.9.7 pcsx2 رو تو یکی از سایتها پیدا کردم که لینکشو برات قرار میدم فقط از bios هاش استفاده کن چون واسه من که عالی بود ففط یه نکته این که در ورژن 0.9.8 در قسمت speedhacks در پایین صفحه گزینه ای داره به اسم preset که اگه تیک این گزینه رو قرار بدید و زبانه مربوط به اونو تا آخر ببرید یعنی در حالت mostly harmful قرار بگیره خود برنامه بهترین حالت برنامه رو واسه اجرا رو سیستمتون اعمال میکنه . من که از این گزینه استفاده میکنم . از بقیه دوستان میخواهم که امتحان کنند و نتیجه رو اعلام کنن .
اینم لینک ورژن0.9.7 pcsx2 که میتونید از bios موجود در اون واسه ورژن 0.9.8 استفاده کنید :
موفق و پیروز باشید .کد:http://dl.---------.com/Files/Software/PCSX2_0.9.7_---------.com.exe
تو که انتظار نداری واسه یه بایوس یک مگابایتی بشینم این پکیج 60 مگی رو دانلود بکنم؟ :18:نقل قول:
یه لطفی بکن اگه میشه از صفحه بایوست یه عکس بزار بقیش با من. :20:
مثل این :
تا نسخه 0.9.7 غیر نصبی این مشکل رو نداشتم.حالا اون نسخه نصبی رو نصب میکنیم ببینم چی میشه!نقل قول:
اما فکر کنم داخل همون نسخه نصبی که میگی فایل هایی باشه که بشه اونارو برای 0.9.8 غیر نصبی استفاده کرد.
راستش اصلا قصد بازی ندارم.فقط کنجکاوم بدونم چقدر پیشرفت کرده.
اگه یکی از نسخه های مال 5 سال قبل رو اپلود کنم میبینید چقدر پیشرفت داشته تا امروز!
البته اون اوایل نویسندگانش کسای دیگری بودند.بعدا یه تیم جدید به تکمیل اون پرداختن.
دوست عزیز اینم عکسی که خواسته بودی :
به تاریخ های تو پرانتز دقت کنید :
من زیاد وارد جزئیات نشدم. در واقع اشکال کار از نصب نبودن ماکروسافت سی پلاس پلاس هست. به طور جداگانه هم میشه دانلودش و نصبش کردن.نقل قول:
لطف کن یه جای دیگه آپلود بکن. عکس دیده نمیشه یا اینکه فیل هست.نقل قول:
آقا امین عکس دیده نمیشه.خوب خود بایوسی رو که میگی جدید هستش برای ما آپلود کن.
نهایتش اینه که قبلا دیدیم.ممنون
ببخشید نمیدونم چرا عکسو نشون نمیده ولی یه جا دیگه آپلود کردم که قرارش میدم دوستان اگه این ورژن که عکسشو گذاشتم گیر نیاوردند اعلام کنن تا من آپلود کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه بگید من عکسو چه جوری اینجا بزارم من تو 4shared آپلود کردم . عکسی رو که squall گذاشته میاد اگه میشه بگو چه جوری قرارش دادی ؟
روی up.--------.com اپلود کنید
پست 1 رو اپ کنید لطفا،بعضی لینکهاش خرابه...:11:
سلام
رو این سایتی که یکی از دوستان قرار دادند آپلود کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی از دوستان در مورد ورژن 0.9.8 نظری نداره ؟
در ضمن عکسی رو که خواسته بودید بالاخره دیدی دوست من ؟
لطفا نظرات رو اعلام کنید .
این هم لینک جدیدترین شبیه ساز پلی استیشن2 :
[HTML]http://www.4shared.com/get/lHvw8EQM/PuxasacoORG_Pcsx2-098_r4600.html[/HTML]