همون دختره که از شهرستان اومده بود تو دفتر افسانه بایگان استخدام شده بود.نقل قول:
Printable View
همون دختره که از شهرستان اومده بود تو دفتر افسانه بایگان استخدام شده بود.نقل قول:
سياوش خيرابي:
«دلنوازان» به دغدغههاي جوانان ميپردازد
كليشه نشدن جزو دغدغههايم است
سياوش خيرابي به عنوان يكي از بازيگران جوان سيما دربارهي ضرورت كاركردن بازيگران جوان روي بيان و بدنشان و استمرار آن اظهار كرد: تمرين روي اين دو مورد خيلي مهم است.
بازيگر نقش رامين در سريال «دلنوازان» به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا ادامه داد: پيش از «دلنوازان» در صحبت با حسين سهيليزاده به او گفتم قصد دارم روي بيانم كار كنم؛ چون حروفي مانند «ر» را خيلي روان نميتوانم تلفظ كنم و بخشهايي از ديالوگ را ميخورم. اما او به من گفت كه شيريني بيانم به همين علت و بنوعي خاص است، بنابراين نبايد آن را تغيير بدهم، من نيز تا حدودي از تصميمم منصرف شدم.
او در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه به عنوان بازيگري جوان، چهقدر توانسته است دغدغههاي نسل جوان را به تصوير بكشد، گفت: سريالي مانند «دلنوازان» به دغدغههاي جوانان ميپردازد. در كل سيما تا حدودي به دغدغههاي نسل جوان خوب پرداخته است ولي شايد نتوان به مسايل همانگونه كه در جامعه وجود دارد،پرداخت. چون هر سازمان و نهادي از جمله سينما و تلويزيون چارچوب خاص خود را دارد. شايد سينما به خاطر مخاطب خاصش چارچوبي بازتر از تلويزيون داشته باشد.
اين بازيگر كه سومين تجربهي تصويري او پس از سريال «ترانهي مادري» و تله فيلم «همهي پسرها سرباز به دنيا نميآيند»محسوب ميشود با بيان اين كه كليشه نشدن جزو دغدغههايم است. افزود: اگرچه رامين مانند بهرام «ترانه مادري» پرشرو شوراست اما از نظر شخصيتي با بهرام تفاوت دارد و در روند داستان، شخصيت رامين تغيير ميكند. نقش رامين در ادامه پررنگ تر و از مقطعي وارد اين دو خانواده ميشود.
خيرابي در ادامه اين گفتوگو دربارهي برخورد پيشكسوتان با بازيگران جوان گفت: در قسمتهايي كه از«دل نوازان» پخش شده با بازيگران قديميتر ارتباط نداشتهام البته در سريال «ترانه مادري» هم مشكلي نداشتم و آنان به من كمك ميكردند.
او در پايان دربارهي پرسش بالا اضافه كرد: شنيدهام كه برخي از بازيگران قديمي به اصطلاح «بازي جوانان را ميخورند» اما در «ترانه مادري» هما روستا و دانيال حكيمي هركدام 45 دقيقه براي تمرين با من وقت صرف ميكردند تا ديالوگها به خوبي گفته شود؛ البته با ديگران بهگونهيي ارتباط برقرار ميكنم كه رابطهي خوبي بين ما حاكم شود و بدين ترتيب از بروز مشكلات احتمالي جلوگيري ميكنم.
خودش خبر نداره هم کلیشه شده و هم هیچ دغدغه ای رو بیان نکردن کاش ازدواج فقط مشکل جوونا بودش
لطفا لینک دانلود اهنگ اخر فیلم که تازه پخش میشه بذارید
اين دختره يلدا خيلي مشكوك ميزنه
بعد فيلم يه جوريه ، دختره يلدا اول اصلاخبرنداشت اومد خودشو جاي ستايش جاميزد (بدون اينكه بدونه ) بعد عمو ديشب ازش ميپرسه از ستايش خبرداري ميگه اره
خودشونم نميدونن چيكارميكنن با اين فيلمنامشون
خوب قضیه ی دزدیده شدن ستایش رو اتابک به یلدا گفت توی اون پارکه دیگه...نقل قول:
آهنگ فوق العاده زیبای خدایا از علی لهراسبی(تیتراژ دوم سریال دلنوازان)
کد:http://www.dlt2k.com/Ashkan/88/07/22/Ali/Ali%20Lohrasbi%20-%20Khodaya%20(Titraje%20Dovome%20Seriale%20Delnavazan).mp3
یه آهنگی هم بود که آخر اون قسمتی که بهزاد و یلدا ازدواج کردن خوند اونم دارین بدین؟
ولی بنظر میاد این یلدا خانوم بیش از اینا راجع به ستایش و بابای خودش میدونه و به روی مبارک نمیاره...:13:نقل قول:
راستی فکر کنم ستایش در اثر کتکی که بابای یلدا تو خماری بهش میزنه کور میشه و مامان یلدا هم بخاطر همین آلزایمر میگیره...عمو منصورم که کاملا" عیان است که از همه چی خبر داره...:4:
این پسره بهزاد پاک عقلش رو از دست داده اخرش هم سرش به سنگ می خوره بر می گرده پیش مهتاب این دختره یلدا مشکل داره دیدید اون شب یه سوال راجع به باباش پرسید چه ننه من غریبم بازی ای در اورد!تازه عصبی هم هست!
بابا کدوم آدم عاقلی میآد الآن یه دختر خانوم که اتفاقا دکتر هم هست ول کنه شغلشم که مدیره یه شرکت خدمات مساربری ول کنه یه دختر که هیچی نداره بگیره اگه این فیلمنامه رو دست گارگردانهای خارج از کشور میدادی شاید میشد از توش یه چیزی درآورد اما حالا نه تو ایران نمیشه
من که می گم این پسره عقل مبارکش رو از دست داده!:41:نقل قول:
*راهكارهاي خلق شخصيتهاي مثبت جذاب درسريالها*
حسين سهيليزاده:شخصيتهاي مثبت و منفي نبايد تكبعدي باشند
هدف سريال«دل نوازان» بررسي چالشهاي پس از ازدواج است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارگردان «دلنوازان» گفت: اصلا قصد نداشتيم عشقهاي اين سريال غيرقابل پيشبيني باشد، بلكه بررسي چالشهاي پس از ازدواج هدف ماست.
حسين سهيليزاده در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دربارهي قابلپيشبيني بودن عشقهاي «دلنوازان» افزود: عشق در اين سريال يك وسيله اوليه و بسيار پيشپا افتاده است؛ چراكه در «دلنوازان» انتخاب جوانان براي ما مهم است؛ چون آنها راههاي مختلفي براي انتخاب همسر دارند. در واقع قصد داريم به مسايل بعد از انتخاب همسر بپردازيم.
او تأكيد كرد: اگر هدف ما در«دلنوازان» رسيدن افراد مختلف به هم بود، داستان را طوري ميچيديم كه مخاطب از ابتدا متوجه اين موضوع نشود، اما ميخواستيم كه علاقههاي جوانان اين سريال به يكديگر، قابل پيشبيني باشد، چون بحث ما آسيبشناسي ازدواج و انتخاب همسراست.
سهيلي زاده دربارهي ضرورت خلق شخصيتهاي مثبت جذاب در سريالهاي ايراني گفت: به علت فعل و انفعالات كاراكترهاي منفي و چالشهايي كه در قصه به وجود ميآورند، اين شخصيتها جلب توجه ميكنند؛ البته نميتوان گفت بيننده با آنها همذاتپنداري ميكند، هرچند كه اين مورد به نوع شخصيت منفي خلق شده دارد.
او تاكيد كرد: در آثار مختلف نمايشي كشورهاي مختلف چون شخصيتهاي منفي در قصه چالش به وجود ميآورند و تعليقهاي قصه براساس آنها چيده ميشود، ممكن است در برخي مواقع جذابتر باشند، به هر حال بيننده چه از شخصيت منفي خوشش بيايد يا نه، قصه او را دنبال ميكند.
كارگردان «دلنوازان» دربارهي راهكارهاي خلق شخصيتهاي مثبت جذاب در سريالهاي ايراني با تاكيد بر اين كه «شخصيتهاي مثبت و منفي نبايد تكبعدي باشند» گفت: در سريالهاي ايراني شخصيتهاي مثبت خلق شده است و نميتوان گفت كه در اين زمينه كاري انجام نشده است البته اگر شخصيتهاي مثبت و منفي را از يكبعدي بودن خارج كنيم و جزييات شخصيتي براي آنها در نظر بگيريم، ميتوانيم به جذابيت مجموعهها اضافه كنيم هرچندكه معمولا اينگونه عمل نميشود.
او در بخش ديگري از صحبتهاي خود خاطرنشان كرد: درام، تكنيكهايي دارد كه بايد به منظور خلق اثري جذاب از آنها به درستي استفاده كرد؛ اما اگر از راه غلط تلاش كرد كه به مقصد رسيد و اين فرمولها را ناديده گرفت، همهي اجزاي كار غلط ميشود.
كارگردان«دلنوازان» اضافه كرد: ميتوان در خانوادهاي كه هم در كنار هم خوب زندگي ميكنند، چالشهايي به واسطه اعضاي آن ايجاد كرد ولي اصولا جذابيت كارهاي نمايشي در كنتراست شخصيتهاست و وقتي آنها خيلي به هم نزديك باشند، چالشي به وجود نميآيد.
سهيليزاده با اشاره به «دلنوازان» گفت: در اين سريال شخصيتها، دستكم خانوادههاي جهان و شكوه، افراد بدي نيستند و آدمهاي روزمره هستند فقط سلايق مختلفي دارند. زماني كه بهزاد دوست ندارد با مهتاب- كه براي ازدواج با او در نظر گرفتهاند- پيوند زناشويي ببندند و قصد دارد، با دختر ديگري ازدواج كند، چالش به وجود ميآيد؛ اين مورد دليل بدبودن بهزاد، مهتاب يا خانوادههاي آنان نيست و در خيلي از خانوادهها اينگونه چالشها را ميبينيم.
سهيليزاده درباره افزايش به تصوير كشيدن روابط تنشزا در سريالهاي ايراني اظهار كرد: در درام متكي به دو نكتهي مهم حس و چالش هستيم. اگر در درام اين دو مورد خوب رعايت و بين آن ها تعادل برقرار شود، درام اتفاق ميافتاد، در غير اينصورت يك فيلم يا سريال خنثي ساخته ميشود البته اصلا نبايد به اين سمت ساخت اينگونه آثار خنثي گرايش پيدا كرد.
اين كارگردان ادامه داد: در «دلنوازان» تلاش كردهايم زندگي انسانها را روايت كنيم. همانگونه كه در سريال«ترانه مادري» همين هدف را دنبال ميكرديم و شخصيتهاي مثبت و منفي مجموعهي ما افرادي بودند كه در زندگي روزمره با آنها امكان داشت مواجه شويم.
او در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه با توجه به اينكه قهرمانان بيشتر سريالهاي ايراني جوانان هستند، آيا قصد داريد مجموعهاي با محوريت انسانهاي ميانسال و پير بسازيد، گفت: «عشق گمشده» سريالي بود كه با اين محور ساختم؛ البته به عنوان كارگردان ژانرهاي مختلفي را تجربه كردهام از سريال طنزي مثل «رانتخوار كوچك» تا برخي مجموعههاي خاص مانند «آخرين دعوت».
سهيليزاده با بيان اينكه در زمينه ساخت سريال با محوريت جوانان در سيما با خلأ مواجه هستيم، ادعا كرد: جواناني كه در «دلنوازان» ميبينيم در هيچ سريالي در چندسال اخير نديدهايم. در واقع صرفنظر از «ترانه مادري» در «دلنوازان» جوانان در سنين حدود 20 تا 25 سال به تصوير كشيده شدهاند.
كارگردان «دلنوازان»تاكيد كرد:اتفاقا در سيما سريال مربوط ي سنين حدود 20 تا 25 سال كم دازريم بنابراين به علت احساس خلأ در زمينهي مجموعههايي با محوريت جوانان و مشكلات آنها، با تهيهكنندگان«ترانهي مادري» تصميم گرفتيم روي طرح جوانانهتري كار كنيم.
سهيلي زاده در پايان دربارهي به تصويركشيدن مداوم دخترهايي كه خواستگار هستند، اظهار كرد: اگر پخش سريالهايي با اين موضوع رواج پيدا كرده باشد، يك آسيب است؛ اما در «دلنوازان» راههاي مختلف آشنايي، ازدواج و مراحل مختلف ازدواج را بررسي كردهايم؛چه مراحلي كه نسل گذشته طي ميكرد و چه روالي كه نسل كنوني دارد.
من شخصا بهزاد رو دیگه بهش عادت کردم چون دقیقا حال و روز روز های من رو داره
بی کاری و بدهی و استرس و بی هدفی و نا امیدی و مشکلاتی که پشت هم براش میاد بدون این که در رویی داشته باشه
در مونده از همه جا و دقیق هم یک نفر دیگه اونم از جنس مخالف تکیه کرده بر او ...
اسف بار اوضاعیست عجیب
داره کم کم از این سهیلی زاده خوشم می یاد خدا کنه آخرش نزنه ضد حال
بهزاد اگه عقل داشت که نمیومدن داستان زندگیشو بسازن:27: و در اون صورت داستان دیگه همین یه ذره کشش و جذابیتو هم نداشت.نقل قول:
احساس میکنم این دختره خیلی زیرآبی میره
من احتمال ضعیف میدم که این ازدواج بیشتر برای تیغیدن باشه
توی این قسمت این حس بهم دست داد ولی شایدم غلط باشه ...!
خود یلدا فکر نکنم خیلی ریگ به کفش باشه
ولی اون داییه
کلن این ازدواج رو اون جوش داد الانم داره رابطشون رو به هم میزنه تا طلاق بگیرم و ۲۰۰۰ سکه رو از یلدا بکشه
یلدا و منصور (عموش) دستشون تو یه کاسه س.نقل قول:
از اخر نفهمیدم این روشنک رامین رو دوست داره یا نه؟فکر کنم دچار نوعی بیگانگی از خود همچنین روان پریشی یا به طور کلی شیزوفرنی شده(روشنک رو میگم)
بیشتر بخاطر نوع بیان رامین ناراحت شد :دی
دوگانگی شخصیت اتابک من را برای بازی در "دلنوازان" ترغیب کرد
بازیگر نقش اتابک در مجموعه تلویزیونی "دلنوازان" انگیزه خود را برای بازی در این پروژه دوگانگی و پیچیدگیهای شخصیت ذکر کرد. عبدالرضا اکبری درباره بازی در مجموعه "دلنوازان" به خبرنگار مهر گفت: وقتی نقش اتابک به من پیشنهاد شد و فیلمنامه را خواندم دوگانگی و پیچیدگیهای این شخصیت برایم جالب بود، تضادهای بیرونی و درونی نقش اتابک زیاد بود و باید طوری این نقش را بازی میکردم تا بیننده متوجه نشود اتابک به پسرش بهزاد (شاهرخ استخری) راست میگوید یا نه؟ من همیشه از نقشهای تک بعدی فرار میکنم و علاقمند به ایفای نقشهایی هستم که من را وادار به چالش کند.
وی ادامه داد: در واقع پیچیدگیهای نقش و داستان مجموعه "دلنوازان" برایم جذاب بود. یکی دیگر از ویژگیهای این مجموعه هم تعلیقهای زندگی شخصیتهایش است که هر کدام از آنها داستانهای جداگانهای دارد و از سوی دیگر تمام داستانها به زیبایی در هم تنیده شده است و برای بیننده سئوال ایجاد میکند. اوج و فرودهای داستان برای بیننده جذابیت زیادی دارد.
شاهرخ استخری و عبدالرضا اکبری در نمایی از "دلنوازان"این بازیگر افزود: گرچه بخشهایی از ضبط این مجموعه با پخش همزمان شده، اما برای بازی چهار ماه قبل از تولید به پروژه دعوت شدم و درباره نقش مرتب با کارگردان صحبت میکردم تا به نقطه مشترک برسیم و نقش اتابک اسکلت مناسبی داشته باشد.
اکبری درباره اینکه آیا بازتاب مجموعه تاثیری هم در بازی شما گذاشته توضیح داد: متاسفانه فرصت نکردم همه قسمتهای این مجموعه را ببینم و به قول معروف یک خط در میان دیدم. علاوه بر آن وقتی اسکلت کار را در آورده باشم، حتی وقتی ضبط همزمان با پخش باشد به دنبال اصلاح کردن نیستم، چرا که از ابتدا تمام ابعاد شخصیت را برای خودم تعریف میکنم.
وی درباره همکاری با حسین سهیلیزاده گفت: "دلنوازان" دومین همکاری من با بعد از مجموعه "روزهای اعتراض" با سهیلیزاده بود. او از کارگردانان توانا است و با شناخت به توانایی بازیگرانش آنها را برای ایفای نقش انتخاب میکند. از بازی در کنار بازیگرانی چون پرویز فلاحیپور، شاهرخ استخری و ... هم لذت بردم و همه گروه تلاش کردند تا مجموعه "دلنوازان" برای بینندگان جذاب باشد.
اره بابا نه تنها روشنك بلكه همه دختر ها اينجوري ميكنن اولش ! مگرنه همشون از خداشونه ! الان همه ي دختر ها واسه ي اين رامين پشت تلويزيون غش ميكنن !!!!!
نمیدونم متوجه شدین یا نه ولی وقتی رامین داشت با بهزاد صحبت میکرد گفت این دختر دایی تو ( خطاب به روشنک ) !
در حالی که روشنک دختر عمه ی بهـــــزاد هست ! ( البتــــه اگه جهـــان رو پدرش فــرض کنیم )
ای بابا اگه میخوای به این جور چیزا گیر بدی اصلا نباید سریال ایرانی ببینی.
این روشنک یه مرضش هست و گرنه از خداشه که با این پسره ازدواج کنه.
بعد این یارو منصوره چی کاریه یلداست
آره ، منم دقت کردم، از عواقب شتابزدگی معمول این جور سریالاست دیگه:13:نقل قول:
میگه عموی ناتنیش هست !نقل قول:
بعد این یارو منصوره چی کاریه یلداست
ولی به نظرم همین منصوره باعث ناپدید شدن سیروس شده!
شایدم منظورش از گفتن دختر دایی کنایه بوود !!!
توجه کردین ادم یه حرف مهم میزنه بینش کلمات نا مربوط رو عمدا یا سهوا اشتباه میگه ( که مثلا این قسمت اصلا مهم نیست )
یعنی رامین هم نا خودآگاه می خواد برسونه که نسبتش با تو اصلا مهم نیست ولی اخلاق بدی داره :دی
کنایه رو ول کن، کاملا معلوم بود سوتیه؛ چون یه جمله ای گفت و سریع ازش رد شد، اگه کنایه بود کشدارترش میکرد یا قسمتی از جمله رو با تکیه قویتری ادا میکرد.نقل قول:
نقل قول:
اين مرض:اسمش شرم وحيا يه دخترهنقل قول:
معمولا يه خواهركوچيكتر رودربايستي داره زودتراز خواهربزرگترش ازدواج كنه
مشكل روشنك همينه ، البته يه خورده هم غروركاذب داره :31:
--
شخصيت رامين خيلي جالبه ، يه جورايي طنز سريال روي همين رامين ميچرخه
آره واقعا طنز سریال رو رامین میچرخه
اون قسمتش که با هواپیما بازی میکرد خیلی با حال بود
بازیگران پیشکسوت "دلنوازان" به بازیگران جوان کمک کردند
بازیگر نقش مهتاب در مجموعه تلویزیونی "دلنوازان" راهنمایی دقیق حسین سهیلیزاده و حضور بازیگران پیشکسوت را بزرگترین کمک به بازیگران جوان در ایفای نقش دانست. سمانه پاکدل درباره بازی در مجموعه تلویزیونی "دلنوازان" به کارگردانی سهیلیزاده به خبرنگار مهر گفت: خصوصیات اخلاقی مهتاب که دختری احساسی است، اما منطقی تصمیم میگیرد و بین احساس و تدبیر توازن را رعایت میکند برایم جالب بود و من را برای بازی در این پروژه ترغیب کرد.
وی در ادامه افزود: حضور سهیلیزاده و پخش شبانه "دلنوازان" در انتخابم بیتاثیر نبود. به هر حال مخاطبان دیدن مجموعههای اجتماعی را دوست دارند و این مجموعه هم تعلیقهای زیادی برای مخاطبان دارد. به نظرم شخصیت مهتاب سفید مطلق نیست و نقاط خاکستری هم دارد مثل قضاوت نادرست او درباره دکتر فرهاد زند.
بازیگر نقش مهتاب ادامه داد: مهتاب درونگرا است و سعی میکند مشکلاتش را خودش حل کند، چون مادری بیمار و خواهری دارد که بیشتر به دنبال شیطنت است. مهتاب دختری است مستقل که روی پای خودش میایستد. بنابراین سر زدن اشتباهات کمتر از او به دلیل تحصیلات و موقعیت خانوادگیاش بیراه هم نیست.
پاکدل ادامه داد: نقش مهتاب را خیلی دوست داشتم و سعی کردم نقش را آنطور که آقای سهیلیزاده و فیلمنامه از من میخواهد دربیاورم. نقش دختری صبور و متین. مهتاب یک عاشق واقعی است و سنتشکنی میکند. او عشق خود را با بهزاد نادیده میگیرد تا یک ازدواج تحمیلی انجام نشود.
وی درباره همکاری با سهیلیزاده گفت: با توجه به اینکه من به درجهای از بازیگری نرسیدهام که بخواهم درباره شخصیتی که بازی میکنم نظر بدهم، اما کارگردان مانند پدری مهربان نه تنها به بازیگران هنگام بازی آرامش میداد، بلکه برای تمام صحنهها از نظر بازیگران هم استفاده میکرد و میخواست دیالوگها را آنطور که راحتترند، اما صحیح بیان کنند.
این بازیگر درباره حضور بازیگران پیشکسوت همچون پرویز فلاحیپور گفت: نمیدانم چگونه از کمک بازیگرانی چون آقای فلاحیپور، خانم کوثری و... تشکر کنم. آنها نهایت همکاری را با بازیگران جوان کردند. از زحمات سهیلیزاده کارگردان، ایرج محمدی و مهران مهام تهیهکنندگان و امیر سلیمانی دستیار کارگردان قدردانی میکنم که کمک زیادی به من کردند.
ما یکی دو بار این سریالو دیدیم حالم از این مهتاب و بازی کردنش بهم خورد
قسمت فوتبال و ماشین پارک کردنش خیلی جالب بود ! روشنکه زد رامینو ... کرد بعد میگه تازه چی شد :دی
نمیدونم چرا فکر میکردم کارگردان زندگی بهزاد و مشکلات اسف بار و کمر خورد کنش رو از رو زندگی من بداشت کرده
مو به مو
نکنه من رو دیده از نزدیک ؟
دیالوگ قابل تامل شکوه:
نقل قول:
اشتباه معلم آدمه، به شرطی که یه بار اتفاق بیفته.
يعني توهم يه زن داري عين يلدا؟:18:نقل قول:
يا منظورت مشكلات ناپدري وپيدانكردن شغل واين حرفاست :5:
اخه اون مشكلات اداره كردن يه زندگيو كه همه دارن :41:
===
يه جورايي خيلي دلم براي يلداميسوزه
و واقعاشخصيت مهتاب دوست دارم:20:
سریال تا اینجاش قابل حدس بوده به جز یه سری از حواشیش اما باید منتظر یه شوک جدید تو داستان بود.
حتما اتفاق میفته.
ای بابا مهتاب ایدز داره: دی
چرا عیب میزاری رو دختر مردم ؟؟؟:دی
من از مامان شکوه بدم میاد خیلیییییی همش میخخواد نظرشو تحمیل کنه