تو همون .قدیمی؟ اره؟نقل قول:
با رتبه 1200 منطقه عمران علم و صنعت نقبولیدی؟
Printable View
تو همون .قدیمی؟ اره؟نقل قول:
با رتبه 1200 منطقه عمران علم و صنعت نقبولیدی؟
خوب هنوز موندم چي كار كنم! آخه عمران به نظرم بهتر مياد!:13:نقل قول:
شیمی رشته سختی هستش .نقل قول:
البته رشته مهندسی شیمی به نسبت اسون تر از شیمی محض هستش .
اگه پول دانشگاه برات خیلی مهم نیست . بستگی به علاقه خودت داره که کدوم رشته را دوست داری
اگه نیم سال دوم باشی کی باید برا ثبت نام بری؟
خط اولت رو نگرفتم!نقل قول:
آخه لعنتي عمران علم و صتعت رو بعد شيمي زدم! :31:
!!نقل قول:
خوب هنوز موندم چي كار كنم! آخه عمران به نظرم بهتر مياد!
مهندسی شیمی بهتره
دانشگاه تهران مدرکش خیلی بالاتر از ازاده....
منظورم همون رهام قدیمی دیگه . از عکست شناختمت. حالا عمران علم و صنعت رو میاوردی؟
آره خودمم.. يه ماه بن شدم... يه آي دي قرض كردم!:31::31::31:نقل قول:
آره فكر كنم مياوردم!:46: ولي خودم به شيمي علاقه داشتم ... اما از نظر بازار كار و اينا ميگم!
بازار کار مهندسی شیمی زیاد بد نیست مخصوصا اگه از دانشگاه تهران باشه. شک نکن اگه علاقه داری برو. اون هم دانشگاه تهران. اخ اگه جای تو بودم(البته اونجا رو میتونستم بیارم ولی از مهندسی شیمی خوشم نمیاد)
مهندسی شیمی بازار کار داره ... مخصوصا اگه از دانشگاه تهرانم باشی...
مزایای دیگه ای هم داره کلا روزانه ...
پس در نتیجه بشین همون مهندسی شیمی رو بخون:دی
تبریک..پس تو هم میری پیش only_4you_mehr:20:نقل قول:
اصلا فکرشم نکن که بخوای آزاد رو ترجیح بدی، اونم به دانشگاه تهران !!!نقل قول:
خیلی اشتباه کردی که عمران علم و صنعت رو نزدی. اگه یه مقدار تحقیق میکردی میفهمیدی که توی عمران دانشگاه تهران و علم و صنعت قطب هستند. لازم به ذکره که عمران علم و صنعت 44 هیئت علمی داره که وقتی اومدی داشگاه، متوجه میشی که این تعداد خیلی خیلی زیاده. حالا هم ناراحت نباش. چند روز دیگه کارنامه نهایی که بیاد، معلوم میشه از رشته هایی که تو انتخابای بعدیت بودن، کدوما رو میتونستی قبول شی؟
فکر کنم رتبه عمران علم و صنعت رو آورده باشی که اگه این طور باشه میتونی بری دانشگاه تهران ثبت نام کنی و بعد برای تغییر رشته اقدام کنی. یه مقدار دردسر و دوندگی داره ولی اگه نمره عمران علم و صنعت رو آورده باشی، نهایتا به نتیجه میرسی، فقط یه کم پشت کار میخواد.
برق الک سنندج6900منطقه 2
تبریک به دوستان..
رهام یه سوالی میپرسی توام ها..نقل قول:
معلومه که مهندسی شیمی تهران بهتره..از نظر کار هم بهتره...ادامه تحصیلش هم بهتره..
من خودم با 3 رقمی مهندسی شیمی زدم..امیر کبیر..
نه بابا دانشگاه خوبیه..فقط تو یه محله عرب نشینه به اسم کوت عبدالله..ولی امکاناتش خوبه..اصلا ناراحت نباش..منم خیلی درباره اونجا تحقیق کردم..همه راضی بودم..من به خاطر بدی هواش نزدم...نقل قول:
دوستان عزیز برای مشاهده سایت دانشگاه خود به اینجا برید:کد:http://www.iranculture.org/links/index.php?group=c1
پس همکلاسیم...:11::31:نقل قول:
چه گرایشی؟
من فيزيك هسته اي دانشگاه اميركبير قبول شدم . ( انتخاب اولم بود )نقل قول:
بچه ها كسي از ما فيزيكي ها اطلاع دقيق نداره ؟ حتما بايد بعد از دوترم انتخاب گرايش كنيم يا ممكنه بعد از يك ترم هم انتخاب گرايش كرد ؟
خوشبحالت:37:نقل قول:
سلام
منم با 20000 منطقه 1 مهندسی برق-غیر انتفاعی- تبریز
من 6000 منطقه 3 شدم برق تبریز رو نیاوردم:37:
کلاتو بنداز هوا
من هم با رتبه 1100 منطقه 2 صنایع علم و صنعت قبول شدم.
چرا علم و صنعت امسال اینقدر کمه؟
صنایع رشته خوبی هست؟
10000 منطقه 1
نرم افزار-روزانه-رازی کرمانشاه
بچه ها بازار کار برق/مخابرات چه جوریه؟
به نظرتون سخته؟به درد دختر میخوره نمیخوره؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان گلم...به همه کسانی که قبول شدن تبریک میگم ... اونهایی هم که قبول نشدن ..انشاالله که سال بعد بهترین رشته ها رو قبولن ..
یکی ازدوستام با رتبه 795 مهندسی نفت امیر کبیر
یکی دیگه با 10700 مهندسی برق شبانه ی گیلان قبول شد ...
موفق باشید
اوني كه برق گيلان قبول شده بومي همون جا بوده؟نقل قول:
یکی از دوستای منم با 20000 نرم افزار قم غیر انتفاعی
یکی دیگه 8000 نرم افزار زنجان نمیدونم شبانه یا روزانه
تو الکترونیک آوردی یا چی؟نقل قول:
اوني كه برق گيلان قبول شده بومي همون جا بوده؟
راستی بچه ها اینکه میگن مثلا من مخابرات قبول شدم یکی الکترونیک...درسته که چند سال همه شاخه هاش مثل همه و بعدش جدا میشه؟
یعنی با 20000 منطقه 1 قبول شده..؟!؟!؟!نقل قول:
پس خیلی میلیمتری از کنارت رد شده....
ولی مشهدم من یه چیزایی شنیدم که خوبه..باز دوباره مثل اومدن رتبه ها هی گریه نکن...جای خوبیه :20::10:
منو ميگي؟نقل قول:
براي من فقط نوشته بود برق رفتم كدشو از تو دفترچه ديدم فهميدم برق الكترونيك هست!!
من فكر كنم كه براي بعضي از دانشگاها اول همه شاخه هاي برق يكيه اما بعدا جدا ميشن..
بعضی دانشگاهها از همون کارشناسی جدا از همن..که تو دفترچه هم جدا از هم نوشته..نقل قول:
بعضی ها هم تو دفترچه تو یه کد رشته نوشته همشو..یعنی توی دانشگاه به ترتیب معدل یا چیز دیگه از هم تفکیک میشن..واسه تو چه جوری بود؟
شانس که میگن اینهنقل قول:
یعنی با 20000 منطقه 1 قبول شده..؟!؟!؟!
پس خیلی میلیمتری از کنارت رد شده....
ولی مشهدم من یه چیزایی شنیدم که خوبه..باز دوباره مثل اومدن رتبه ها هی گریه نکن...جای خوبیه :20::10:
آره خب مشهد جای خوبیه...نه موسسه بهار که مثه مدرسه میمونه:27:
راستی امیرکبیر زده با اولیا بیاین چرا؟:دی
یعنی همه دانشگا ها اینطوریه؟:دی
به نظر من واسه دختر بهترین گرایش مهندسی برق هستش..بازار کارشم خیلی خوبه تقریبا دومیه تو مهندسی برق ها...نقل قول:
نه!!!!نقل قول:
من درباره همون بهار شنیدم. حتما اسم ور سم داره بین غیر انتفاعی ها که من زیاد اسمشو شنیدم دیگه..یه نفرم یادمه که تعریف کرد ازش..به خدا یادم نیس کی بود...
آها...مال من مخابراتهنقل قول:
براي من فقط نوشته بود برق رفتم كدشو از تو دفترچه ديدم فهميدم برق الكترونيك هست!!
مال من فقط مخابرات زده...یعنی توی اون رشته فقط مخابرات داره که من قبول شدمنقل قول:
بعضی دانشگاهها از همون کارشناسی جدا از همن..که تو دفترچه هم جدا از هم نوشته..
بعضی ها هم تو دفترچه تو یه کد رشته نوشته همشو..یعنی توی دانشگاه به ترتیب معدل یا چیز دیگه از هم تفکیک میشن..واسه تو چه جوری بود؟
چه دانشگاه جالبی:27:....در مقطع کارشناسی فقط مخابرات داره:27:
همه شاخه هاش مثل همه یعنی چی؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در مقطع کارشناسی دروس مشترک زیادی با الکترونیکیا دارید ولی در ارشد تفاوت زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من با رتبه 1086 منطقه 1 دندانپزشکی بابل رو آوردم.
سلام به همه . :15:
من می خواستم ازین طریق به همه کنکوریها، پشت کنکوریها و همه ی بچه هایی که نشستن درس خوندن زحمت کشیدن ،حالا که نتایج اومده تبریک بگم نه فقط به قبول شدگان عزیز.به همه بخاطر تلاششون آفرین میگم:26:.به قول استاد بزرگی که میگفت :اگه قبول شدین خیره اگر هم کسانی هستن که قبول نشدن بدونن صلاحشون بوده حتما" یه جای دیگه تو یه شرایط دیگه ثمره زحمتشونو می بینن.امیدوارم همه تازه واردا موفق باشن. :10:
ازینطریق می خواستم تبریک بگم به عزیزی که کامپیوتر شیخ بهایی قبول شده .امیدوارم هم ایشون هم بقیه موفق باشن:11:
به خاطر بعضي از مسايل ، اعتبارش كم شده :دينقل قول:
چرا علم و صنعت امسال اینقدر کمه؟