سلام دوست عزیزنقل قول:
همونطور که یکی از دوستان گفت یه اپدیت کوچیک واسه x2 اومده
اگه شما اپدیت کردی یه تست بکن ببین چه تغییراتی ایجاد شده؟
البته یه اپدیت دیگه هم قراره این ماه(march) بیاد براش
چقد گفتم اپدیت!:31:
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
همونطور که یکی از دوستان گفت یه اپدیت کوچیک واسه x2 اومده
اگه شما اپدیت کردی یه تست بکن ببین چه تغییراتی ایجاد شده؟
البته یه اپدیت دیگه هم قراره این ماه(march) بیاد براش
چقد گفتم اپدیت!:31:
من اپدیت کردم.خیلی بهتر شد.انگار گوشی رو عوض کردم :31:سرعتش خیلی بهتر شده و دیگه هم هنگ نمیکنه:5:
1.به نظرتون x2 مناسبه؟
دنبال یه گوشی میگردم با مشخصات زیر
1.خیلی راحت باشه توش کار با اینترنت
2.دوربینش تا مییتونه خوب باشه
3.من خوره برنامه ام الان رو 6630 حدود 70 تا برنامه ریختم میخوام از این نظر خوب جواب بده
4.تایپ کردن باهاش خیلی راحت باشه (مثلا باهاش راحت بیام توی این انجمن پست بذارم)
5.صفحه نمایشش بزرگ و مناسب واسه دیدن فیلم هم باشه
2.سوال دیگه اینکه راحت میشه با کیبوردش فارسی تایپ کرد؟توی ورد چی؟
خوبه :دی
جدآ اکازیونه :دی
الان قیمت چنده؟ :20:
دوستان اپدیت رسمی (mr1)اومده اپدیتش کنید
گوشی X2 اپدیت جدید دریافت کرد
خب امروز برای سونی اریکسون Xperia X2 اپدیت جدیدی از طرف سونی اریکسون منتشر شد که نسخه ویندوز رو به 6.5.2 تغییر میده و علاوه بر بهبود پایداری و عملکرد کلی گوشی امکانات جدید و زیادی هم بهش اضافه میشه .
اپدیت MR1 از سرورهای سونی اریکسون قابل دریافت هست.مهمترین تغییرات اینها هست:
- اضافه شدن نسخه جدید مرورگر اینترنت اکسپلورر و افزایش کارایی صفحه لمسی در این برنامه
-چرخش اتومات صفحه نمایش بهتر شده
-کیفیت کلی عکاسی و فیلم برداری گوشی افزایش پیدا کرده
-صفحه کیبرد مجازی بهتر شده و حساسیت اش به لمس بیشتر شده
-کیفیت پخش موسیقی بهتر شده
-پنل های اکسپریا روانتر کار میکنن
-منوهای shortcuts menu, SlideView به ورژن 2 ارتقا پیدا کردن
-منوی شماره گیر بهتر شده و راحت تر
-دفترچه تلفن گوشی برای کار با انگشت بهینه تر شده
-Gps گوشی سریع تر شده
-FM Radio اضافه شده
-تماس تصویری ( video calling ) اضافه شده
-و خیلی موارد دیگر
اگر X2 دارید حتما حتما اپدیت کنید
اقای زرنگ لینک جایی که ازش کپی پیست کردی میزاشتی ملت فکر نکنن از خودت نوشتی :2:نقل قول:
کد:http://se-world.blogfa.com/post-339.aspx
آقا این درپوش لنز نداره و لنز سریع کثیف می شه که کیفیت عکسو خیلی پایین میاره90 درصد کیفیت و جزئیات از بین میرن شاید این دوستمون که از عکسش راضی نیست واسه همین باشه؟ شاید لنز کثیف بوده عکس جواب نداده
اقا مازيار من اصلا همچين قصدي نداشتم...نقل قول:
ديدم شما گذاشتين منم گذاشتم...همين...
نه بيشتر نه كمتر...
اصلا هم قصد زرنگ بازي نداشتم...اگه داشتم يه ذره تغييرش ميدادم...
در هر صورت معذرت ميخوام...
چشم...دفعه ديگه حتما رعايت ميكنم...
ملت هم فكر نميكنن من اينا رو نوشتم چون اين گوشي رو ندارم...
بازم معذرت...:41:
برادر من بلاخره برای هر مطلبی زحمت کشیده شده وقت صرف شده...منم که تو وبلاگم نوشتم کپی از مطالب سایت با ذکر منبع و نام نویسنده مجاز هست...یه لینک میدادی دیگه...
حالا مشکلی نداره...منم راضیم...فقط خواهشا رعایت کنید...که کلا جامعه مجازی ایران کم کم این چیزها رو رعایت کنه به نفع همگی هست.....
از دوستان کسی آپدیت کرده؟
موشه مقدار تفاوت و بهبودش رو بعد آپدیت بگین؟
من آپ کردم.صبر کنین یکم باهاش ور برم بگم چیاش تغییر کرده :31:
فیلمبرداریش 3gpبود حالا خدارا شکر شده mp4.مولتی تسکش خیلی بهتر شده.کیفیت و روونی در پخش فیلم به طور قابل ملاحظه ای بهتر شده.وقتی کیبورد و باز کنی خیلی زودتر صفحه می چرخه.قبلا تو مدیا که میرفتی وقتی گوشی رو میچرخوندی صفحه می چرخید اما حالا باید کیبورد و باز کنی تا بچرخه:41:2 تا بازی هم با موشن سنسور داشت که هیچ کودوم دیگه نیست :41:
asghar taragheعزیز لطفا وضعیت فعلی x2 را مقایسه ای باx1 بکن و قسمت به قسمت قیاس کن
من x1 نداشتم چجوری مقایسه کنم؟:31:ولی عکس ها و فیلمهای x1 رو دیدم و این خیلی بهتر ه دوربینش بیش ازین چیزی نمیدونمنقل قول:
آیا x2 پانوراما عکسبرداری میکند؟
این تاپیک چرا اینجاست؟!پس انجمن پاکت پی سی واسه چیه؟کسی منتقلش نمیکنه؟
آقای mostafa khan001 این تاپیک نیست بلکه کلوپ x2 هست و اتفاقا جاش همینجاست.
آقا مصطفی درست میگند:10:نقل قول:
قرار بود این کلوپ اینجا بارور بشه بره توی انجمن پاکت پی سی ولی مثل اینکه نشد:31:
ببخشید کسی میدونه اپدیت بعدی کی میاد؟ مرصی
منم میخوام بدونم!!!
11 اردیبهشت آپدیت بعدی است یعتی اول می
:21::13:من 550.000 تومان به این گوشی جذاب پول نقد دادم حالا پشیمانم
تو هنگ کردن p990 رو گذاشته تو جیبش
update کردم بدتر شد
کیبوردشو که باز میکنی روتیت نمیشه
gps با هیچ برنامه ای کار نمیکنه
سرعتش افتضاحه
صداش کمه
ویبرش ضعیفه
انتن دهیش بی خوده
به هیچ دردی نمیخوره
با انگشت نمیشه ازش استفاده کرد
با قلم هم نمیشه
اصلا هیچ جوره نمیشه ازش استفاده کرد
گول ظاهرو مشخصاتشو نخورین و ازین بلای اسمانی نخرین
سلام.نقل قول:
البته معمولا" در اکثر موارد که یک وسیله تمام ایرادات اینجوری رو که شما فرمودید در خودش جمع میکنه با کمی دقت متوجه میشیم که ایراد از کاربر هست نه وسیله.:46:
اما در مرحله دوم شما با حوصله بشین و تمام کارایی رو که با گوشی کردی رو توضیح بده تا ببینیم چه کاری باعث بوجود اومدن این ایرادات شده.در نهایت هم نگران نباش با یک هارد ریست میشه عی روز اول و این مشکلات حل میشه بشرط اینکه دوباره با اشتباهات در نحوه استفاده دوباره به یک بلای آسمانی تبدیلش نکنی.:11:
چشمنقل قول:
شنبه هفته پیش ساعت 7 رفتم گوشیو خریدم
اونجا زنگ زدم تست کردم سالم بود.
اومدم خونه زنگ زدم به دوستم صدای من میرفت صدای اون نمیومد گوشیمو ری استارت کردم درست شد اما بعد از نیم ساعت دوباره اینجوری شد
گفتن update کنی درست می شه بدتر شد
تنها مشکل من نیست همه باهاش مشکل دارن :کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1338948&posted=1#post1338948
آ قایpejman2222 یا همون بلای آسمانی خودمون آپدیت جدید که قراره همین روزها بیاد رو بریز اینقدر هم منفی بافی نکن من هم حرف
AryanLand رو تایید میکنم.
من که از گوشی راضیم تازه من 700 تومن دادم:31: به نظر من که گوشی خوبه.اپم که کردم خیلی بهتر شد نمیدونم این مشکلاتی که میگید و چرا من ندارم.البته هنگ میکنه یکم ولی هم صداش خوبه هم تاچش.شما یکم داری بزرگ نمایی میکنی.راستی اپدیتش امروز میاد؟
ممنون از نکته ی بسیار مهمی که من یاد دادید!!!با سپاس بی کران!!!نقل قول:
قای mostafa khan001 این تاپیک نیست بلکه کلوپ x2 هست و اتفاقا جاش همینجاست.
من که با sony ericsson پدر کشتگی ندارم از وقتی که p900 700000 تومان بود من داشتم ازش راضی بودم ولی x2 اذیتم میکنه
امیدوارم فقط مال من خراب باشه
من که از خدا میخوام درست شه
امیدوارم در اشتباه باشم
نقل قول:
سلام.
یک هارد ریستش بکن ببین درست میشه یا نه.خبرش رو بده تا پیگیری کنیم(با کمک دوستان و البته خود شما) مشکلاتتون حل بشه.:11:
کسی خبری از اپدیت بعدی نداره؟
من شنیدم تو ماه می ولی دقیقا نمیدونمنقل قول:
البته تو سایت se نتونشتم چیزی پیدا کنم
منم با 540 تومن یه X2 ورداشتم ، فقط یه مشکل هست اونم اینه که اگه گوشی 10 ساعت هم بذاری تو شارژ نشون میده که داره گوشی شارژ میشه یعنی اصلا نشون نمیده که باتری فول شده !!! البته من دو بار امتحان کردم که دو بارش هم گوشی خاموش بود و شارژ میشد
از اونجایی که من تا الان با پاکت پی سی کار نکردم گفتم شاید اشکال نرم افزاری باشه
کسی از دوستان این مشکل رو داره یا نه ؟ چه جوری میشه برطرفش کرد ؟
شما وقتی گوشی تو شارژ هست برین در START بعد در Settings بعد توی Backlight and Power Management اونوقت اونجا باید بزنه چند درصد شارژ شده :11:نقل قول:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
اگر هم میخواین در صفحه اصلی درصد شارژ رو ببینید در بین پنل هاتون یکی هست به اسم TileWave Panel اون و بزارین اونوقت تو صفحه اصلیم بهتون درصد میده
سلام.نقل قول:
شما نفرمودید مشکلاتتون حل شد یا نه.؟!!!
اهان ! ممنوننقل قول:
کلا ویندوز موبایل در حالت خاموش نشون نمیده که گوشی در حال شارژ هست ؟
میشه برای پیدا کردن فارسی ساز هم راهنماییم کنید ؟
سلام بابت تاخیر ببخشیدنقل قول:
نه اصلا فرق نکرد
شما هم اپدیت کردین؟
چرا
موقع شارژ به هنگام خاموشی یه باتری میاد که اندازش نصف صفحست