مرسي دوست من:11:نقل قول:
من ميخواستم ببينم پيمايشش چجوريه
كه بد نبود
Printable View
مرسي دوست من:11:نقل قول:
من ميخواستم ببينم پيمايشش چجوريه
كه بد نبود
دوستان توي يكي دوتا از فيلماش ديدم كه قلم داره بلاخره داره يا نداره؟؟
نه قلم نداره:46:نقل قول:
قلم که نداره ولی یک چیزی مثلثی منحنی روش هست به جایه انگشت استفاده میشه که صفحه شم کثیف نمیشه
قلمم می تونی براش بگیری خیلی گرون نیست
چه جوری شماره های روی سیم کارتو در حافظه این گوشی ذخیره کنم
contacts>setting>contacts to display>several memoriesنقل قول:
default saving رو بذار روی phone memory
اگر میخوای همه سیم کارتت رو کپی کنی تنظیم آخر رو بذار روی سیم مموری بعد برو تو contact>option>mark all>copy>phone memory
با راه حل دوم همه شماره های سیمت میاد رو گوشی
شخصا راه اول رو ترجیح میدم که هر دو رو با هم نشون بده و شماره های ضروریم روی سیم باشه که به هر علتی مجبور شدم گوشی رو موقتا عوض کنم به شماره هام دسترسی داشته باشم
منم این گوشی رو دارم کلا ازش راضی هستم اما گه گاهی ریستارت میکنه ؟میشه فایل اپدیتشو بدین؟
فایل نمیخواد میتونی از سایت نوکیا بگیرینقل قول:
یا همین جا دوستان در قسمت سیمبین توضیحات و مواد لازم رو قراردادن:31:
موفق باشی
یک راهنمایی بکنید که وقتی گوشی رو داریم می خریم تو جعبه چه وسایلی باید باشد و چه نکاتی باید یادمون باشه تا فروشنده موبایلو به ما نندازه و اینکه agps هست حتما به اینترنت باید وصل بشه چونکه تو یک سایت خوندم بغیر از ماهواره به انتن اپراتورم باید وصل بشه؟
اینا توشهنقل قول:
GPS نیازی به اینترنت نداره آفلاین کار میکنه البته اگر اپراتور ساپورت کنه آنلاین هم برای پیدا کردن مثلا یه فروشگاه استفاده میشهکد:http://mea.nokia.com/find-products-en/devices/nokia-5230/specifications
دوستانی که گوشی رو دارن لطف کنن بگن همه ی برنامه های و بازی هاییکه 5800 و x6 اجرا میکنه 5230 اجرا میکنه؟؟؟
(قانونا باید اجرا کنه چون سیستم عامل یکی ولی محض احتیاط پرسیدم آیا موردی دیده شده که نتونه اجرا کنه)
وسایل داخل جعبه رو هم میشه لطف کنید بگید 2تا قاب درب باطری هم داخل جعبه میده؟
دوستاني كه اين گوشي رو دارن
موقع خريد كارت حافظه همراه گوشي بود يا نه
برنامه بازی رو اگر سیستم عامل یکی باشه باید قاعدتا اجر کنهنقل قول:
وسایل توش هم تو لینکی که بالا گذاشتم هست نه یدونست:31:
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
بله 2 گیگ داخل خود گوشی هستنقل قول:
ظاهرا این گوشی دو جور فروخته میشه
165 تومن بدون گارانتی با هنزفری فقط
175 تومن بدون گارانتی با هنزفری وپایه رومیزی و مموری 2 گیگ
در هر دومورد تمام قطعات جانبی گوشی حتی باتریش چینی است و خود گوشی مجار می باشد
در مورد بازی ها و نرم افزارم هرچی نرم افزار برای این سری گرفتم باز کرد غیر از سه چهارتا که فکر کنم نیاز به ساین داشتن
تولید چینش کارت حافظه 2 گیگ داره.نقل قول:
تولید مجارستانش نداره.
سلام دوستان عزیز
میدونم جاش اینجا نیست ولی تو قسمت مشاوره جواب خوبی نگرفتم
می خواستم بین این گوشی و S5620 Monte و s7350 ultra s یکی رو بگیرم ولی نمیدونم کدوم؟
و سوالی که داشتم اینه که به هر دو یا یکی از این گوشی های سامسونگ مثل نوکیا میشه تم های مختلف زد چون برام خیلی مهمه
و اثر انگشت رو صفحه لمسی میمونه؟ و کلا موندم لمسی بگیرم یا s7350 ultra s که دوربینش هم عالیه
چون میترسم صفحه لمسی زود خراب بشه و هزینه تعمیر یا تعویض صفحه لمسی نوکیا چقدر هست؟
با تشکر
نه اینجوری نیست روی مجار هم کارت حافظه 2 هستنقل قول:
آره همینجور که میگی اینجا جاش نیستنقل قول:
شما یک تایپک جدید با همین عنوان بزن مطمئنن جوابتو میگیری:46:
تایید میشه برا منم مجار هست و 2 گیگ روش بود فقط فرقش همون هولدر ماشینهنقل قول:
برای من که مجار بود و نداشت.نقل قول:
کلا حساب کتاب نداره:19:
مال منم مجاره ولی مموری داشت + هولدر
اون 2 تا قاب رنگی را هم نداشت:دی
برو بکس یکم درمورد بلندی صدا اینگوشی بگید در چه حد؟ یه مقایسه ای با گوشی های دیگه بکنید اینجا بگید
در حد خودش که یه اسپیکر داره خوبه ولی خوب مثلا قابل مقایسه با 5800 که دو تا داره نیستنقل قول:
کیفیت صداش عایه از k800 و 6300 که من ازشون استفاده کردم بهتره ولی چون یک باند بیشتر نداره پس نباید خیلی با صدای بلند ازش استفاده کنی تا سریع افت کیفیت پیدا نکنه
5230 کیفیت نه بلندی صدا در حد آیفون 3جی اس هست تو تستها دیده شده
اینم نیجه خیلی باهاله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به جمع دارندگان 5230 پیوستم فقط یک مشکلی هست من تا امروز با نوکیا کار نکردم اگه میشه یک توضیح در مورد ریختن بازی و نرم افزار و نصب در گوشی بدید و اینکه من نقشه شهرمون رو دانلود کردم و نمیدونم چه جوری در gps استفاده کنم با تشکر.
چه قدر خوبنقل قول:
اگر از طریق بلوتوث بریزی که میان تو قسمت مسیجات و با نصب کردنشون میتونی ازشون استفاده کنی
من فایل cer وkey رو گرفتم نرم افزار SignSIS-GUI هم دارم حالا برای فعال کردن جی پی اس چه کار کنم از طریق بلوتوث میتونم نقشه ها و نرم افزارو بریزم؟؟؟
تشکر از راهنمایی شما ولی من با رم ریدر میریزم تو رم و وقتی رم رو داخل گوشی میزارم خبر از اون فایل ها نیست
چرا هستننقل قول:
application>file manager
موفق باشید
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
نرم افزار رو نصب کن بعد نقشه ها رو با map loader یا pc suite از سایت نوکیا بگیر و بریزنقل قول:
نرم افزار SmartComGPS باید بریزمنقل قول:
برای این سری میشه یک نرم افزار خوب معرفی کنی
داخل گوشی من تو application اصلا file manager نیست
چرا با خود nokia map کار نمیکنی ؟نقل قول:
من همین رو ورژن ک-ر-ک شدش رو ریختم خوب کار میکنه
:11:
میشه لینک دانلودشو بدینقل قول:
ای بابا:31:نقل قول:
application>office>file manager
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369607
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369607
سلام به همه 5230 دارها
من بزودی میخوام این گوشی رو بخرم :26: چندتا سوال داشتم:
1. PDF نشون میده؟ word فارسی رو چطور؟
2. کیفیت پخش موسیقیش چطوره؟ (منظورم هندز فریشه در حد 5530 هست؟)
3.و سوال آخر اینکه تولید مجارش بهتره یا...
یه دنیا سپاس:11:
اقا دمت گرم مشکلم حل شد فقط مونده gps
سیمبین سری 60 ورژن 5 داره قابل -- نیست و تعداد کمی از نرم افزارهای سیمبین ورژن 3 روش نمیادنقل قول:
هنزفریش و تمام امکانات جانبی روش حتی باتریش چینیه ولی کیفیت صدای باند خود گوشی با این که یک بلندگو بیشتر نداره خوبه
ولی خود گوشی از من که مجاره و همین مجارش فکر کنم از همه بهتره
ذر کل با توجه به قیمتش و پشتیبانی از جی پی اس گوشی خوبیه فقط حیف که وایرلس نداره
دوست عزیز سیمبین 9.4 داره نه 9.5نقل قول:
آره فقط وایرلس رو کم داره(به همراه فوکوس و فلاش) که اگه اینارو هم میداشت نسبت به قیمتش عالی میشد و تو خریدش شک نمیکردم.
PDF نشون میده؟
مطمئنید که ساین نمیشه؟