دمت گرم رد کردم ولی مرحله بعدیش که گیر عربها میفتی چی این یارو همینجوری یارمو میگم کله رو میندازه میره میکشنش
Printable View
دمت گرم رد کردم ولی مرحله بعدیش که گیر عربها میفتی چی این یارو همینجوری یارمو میگم کله رو میندازه میره میکشنش
سلام.خوبی؟نقل قول:
نوشته شده توسط davoud 23 beckham
توی صفحه 2 و 3 همین تاپیک در موردش راهنمایی کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مرحله بعد که منو و رفیقم رو میگیرم بعد میبرن مو زندان که برمیگرده با چاقو یارو رو میزنه بعد قسمته 6 کجا هست و چیکار باید کنم گفتی ولی کامل توضیح بده دمت گرم
با سلام
در IGI2 در مرحله air stike چطور ميشه رادار را از كار انداخت ؟
اصلا نميخواد از ابتدا بري پيش اون يارو كه كنار ديوار ايستادهنقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
از كوچه اي كه در ابتداي شروع مرحله روبروي شما قرار داره حركت كن و وقتي به آخر مرحله رسيدي ميبيني كه اصلا احتياجي به اون بابا نيس!!!
براي رفتن به آسانسور بايد در ساختمان شماره سه كه روي نقشه مشخص شده بري بعد سمت راست ساختمان (داخل ساختمان ) داخل يه تور ي يه يك منبع الكترونيكي هست كه يك سويچ داره اون سويچ را برن تا چراغه اون سبز بشه بعد از توري بيرون بيا وتمام سويچهاي اطراف صفحه فلزي را بزن تا سبز شود بعد بيا روي صفحه فلزي تا به مرحله بعد بري;) :biggrin:
بابا شماها اين بازي رو ول نميكنيد ؟
دوست عزيز علت اين است كه بعضي ديگر از دوستان يا تازه اين بازي را شروع كردند و يا درحال ادامه بازي اندنقل قول:
درضمن شما كه اعتراض ميكنيد لطفا بازي جديد در حد igi را معرفي كن :happy: ;)
نقل قول:
من 2 سال قبل این بازی رو تموم کردم از اون به بعد هر چی جون کندم از مرحله 4 بالاتر نرفتم بازی باید این طور باشه
مشكلت كجاست ؟:happy: :rolleye:نقل قول:
شماره مرحله رو بگو تا بتونم کمک کنم چون نزدیک به 1 سال میشه که تمومش کردم:rolleye:نقل قول:
خسته نباشید
سلام من تازه عضو شدم می خواستم بگی پل رو چجوری منفجر کنم لطفا توضیح بده متشکرمنقل قول:
مرحله 4 پل قرمزهنقل قول:
سلام میشه بگی تو مرحله 4 پل چجوری منفجر میشهنقل قول:
سلام میشه بگی تو مرحله 4 پل چجوری منفجر میشه
من خيلي وقته igi رو بازي كردم
اميدوارم درست راهنماييت كنم
وقتي به پل رسيدي دو طرف پل يه راهه باريك داره كه بمبا رو بايد رو 6 ستون پل نصب كني 3 ستون سمت راست 3 ستون سمت چپوشايدم 2 تا باشه .بدش فرار كن:)
اقا نشونه تفنگا نمیاد
منتظرم
سلام دوست مننقل قول:
در مرحله چهارم((همون مرحله ای که تایمر داره)) بعد از ورود به پایگاه سربازان روسی و ورود به سالن و برداشتن کیسه محتوی بمبها از طریق درب پشتی از پایگاه خارج میشی و بعد از کشتن سربازان روسی که کنار در و پایین اون سرپایینی منتهی به جاده ایستاده اند میری کنار یکی از کامیونها و روی یک جعبه دستگاه کنترل بمبها ((یه چیزی شبیه بیسیم)) رو برمیداری و حرکت میکنی به سمت پل یادشده.
باید مواظب باشی چرا که اونطرف پل دو تا سرباز روسی با تفنگ دوربین دار تو رو نشونه گرفتن . بعد از اینکه دخل اون دو نفر رو هم درآوردی میری رو راهرو باریک کنار پل((نه رو جاده اصلی پل که برای رد شدن ماشین هست)) و در حین حرکت علامت محل اتصال بمبها نشون داده میشه .
دوتا بمب سمت راست پل و دو تا دیگه سمت چپ پل باید بذاری بعد از اینکه بمبها رو کار گذاشتی میایی روی تپه کنار پایگاه که از اونجا بیرون اومدی و با اون فرستنده که برداشتی بمبها رو منفجر میکنی و ماموریت در اینجا تموم میشه.
همه این کار ها رو باید تا قبل از رسیدن کامیونهای روسی انجام بدی ((یعنی باید پل رو منفجر کنی که کامیونها رد نشوند))
یه نکته مهم :
قبل از اینکه بمبها رو کار بذاری برو و تا میتونی تفنگ دوربین دار پیدا کن چون در مرحله بعد یه چیزی حدود هفتاد تا سرباز از کامیونها پیاده میشن و تنها راه مقابله با اونا تیر اندازی از فاصله دور با تفنگ دوربین دار "draganouv "است.
موفق باشی
بچه ها اگه میخواهید تمام مرحلتون باز بشه فقط کافیه به بازی نروید ودر انجایی که Pley اینا رو نوشته این دکمه ها رو بزنید:
Alt-Ctrl-Shift-F9 رو بزنید
دوستان شماها چرا تاپیک های قدیمی رو به روز میکنید ؟
بابا فاتحه این بازی رو خوندن تموم شده 7 کفن هم پوسونده .
اخه ما توش گیر کردیم Oracle_Eldorado جان
سلام چون تو آپشنش چیزی نداره دوباره تو همون ادرس نصبش کن (نصبش زیاد طول نمی کشه 1 الی 2 دقیقه) مشکلت حل میشه ((البته اگه سی دیشو داری))نقل قول:
بچه کسی رمز بازی ا جی ا 2 رو نداره؟
:happy:
ای جی ای 2
تو صفحه اصلی الت + کنترل + شیفت رو داشته باشه و اف9 رو بزن تمام مراحل ازاد میشه
اینم ترینر برای IGI2 :
چطور همه اسلحه ها رو برداريم؟
يه سوال:: وقتي شما بازي رو اجرا مي كنيد ايا قبل از اجرا فيلمي چيزي ميذاره همچنين وقتي كه اجراشد توي Main menu آهنگ پس زمينه دار ه يا نه...
داستان اين بازي هم چطوري ميشه يكي يكم توضيحاتي بده....
آره فیلم میزاره و در Main Menu آهنگ پس زمینه هم داره .نقل قول:
يه سوال:: وقتي شما بازي رو اجرا مي كنيد ايا قبل از اجرا فيلمي چيزي ميذاره همچنين وقتي كه اجراشد توي Main menu آهنگ پس زمينه دار ه يا نه...
داستان اين بازي هم چطوري ميشه يكي يكم توضيحاتي بده....
من که از داستانش هیچی نفمیدم !
اون نسخه اي كه من دارم وقتي كه اجراش ميكنم يه راست ميره سراغ Main menu و هيچ فيلم و اهنگي هم نميذاره....چطوري آهنگش و..مثل نسخه اولش قشنگه يانه اگه قشنگه بجورم دانلودش كنم يا به دردسرش نمي ارزه؟؟؟؟؟نقل قول:
داستانشم انگار چرته منم كه چيزي ازش ملتفت نشدم!!!!!!
این یارو دیوید جونز یه کماندوی انگلیسیه که میره تو کشور چین مانع ساخت یه موشک اتمی خفن بشه! و باید کلا تو کشورهای تروریستی نفوذ کنه و حسابی گند بزنه به تجهیزات اونها....نقل قول:
پس اون دوتايي كه اولاي بازي براشون كار ميكنه بعد از هواپيما ميندازنش و...همچنين اون پريبوي (عينكي)كي هستند؟؟؟؟نقل قول:
من هنوز تو مرحله ی 1 موندم خیلی سخته
عجب هاا:41:
اون یارو که دیوید رو از هواپیما میندازه بیرون یه نظامی انگلیسیه که میخواد به کشورش خیانت کنه و از عوامل چینی ها هستش .اون یارو پریبوی هم یه دلال اسلحه است.نقل قول:
راهنماييت ميكنمنقل قول:
ابتدا تمامي كسايي رو كه در محوطه اول هستن رو از پشت فنس و لاي بوته ها بزن بعد از ساختمان بغل در ورودي
وارد شو داخل اون ساختمان هم يك نفر هست اون را هم بزن بعد بقيه اونهايي را كه توي حياط بغلي هست رو بزن
تار ومار كن اي از مرحله يك
براي هدف دو از پل عبور كن بعد از پل يه ساختمان هست كه داخل اون هم كلي سرباز هست اونهارو هم كه كشتي
برو به ساختمان بغلي كه هدف سوم اونجاست كليي تروريست هم اونجا هستش بعد از كشتن اونها ميري داخل ساختمان كه حالت پاركينگ داره داخل اون سمت چپ يه ژنراتور داخل يه هسار هستش كه بايد دكمه اون دستگاه را بزني بعد همونجا يه صفخه آهني هست با دو تا كليد اطراف اون روي ديوار اون دوتا كليد رو كه زدي سريع برو روي صفحه آهني تا بري مرحله بعد
سال نو مبارك:11: :10:
باز اگر سوال داري بپرس
سلام
درمرحله عربها
دراون قسمت كه بايد دوستمو آزاد كنم اون دوست توي كدوم طبقه هستش
salam man tazeh be in sait amadam.dar marhale [air-strike] igi2 chetory bayad radar haye 1,2 ra az kar beyandazi ? bye
سلامنقل قول:
عضویتتون رو توی انجمن را بهتون تبریک میگم :11:
توی اون مرحله باید توی اسلحه هاتون یه دوربین باشه که یکیدو مرحله است که داریش ((مراحل اول نداشتی))
فکر کنم اگه شماره 7 رو بزنی میاد
اون رو بردار و موس رو بگیر طرف اون رادار و کلیک کن نگه دار تا اون کرنومتری که پایین دوربین هست صفر بشه (( فاصلت نباید زیاد دور باشه در حد سه چهار متر بعد کهصفر شد از اون دور شو یه جنگنده میاد و اونو منفجر میکنه
اون رادار اونطرفی هم به همین صورت
راستی لطف کن فارسی بنویس:27:
موفق باشی
سلامنقل قول:
عضویت شما رو هم بهتون تبریک میگم:11:
عربها دو سه تا مرحله دارن بگو کدومش رو میگی
یکم مشخصات بده چون من یه 1 سال بیشتره که تمومش کردم
بايد بري به اخرين طبقه يعني از اون راه پله كه كنارش دوربين نقشه كامپيوتريت هست بالا بري بعد از اون راهرو ردبشي و بپيچي سمت چپ و اون راهرو روبري تا اخر و.....نقل قول:
سلام
درمرحله عربها
دراون قسمت كه بايد دوستمو آزاد كنم اون دوست توي كدوم طبقه هستش