ممنون مشکلم حل شدنقل قول:
Printable View
ممنون مشکلم حل شدنقل قول:
سلام به همگی
وقتتون بخیر...
بنده این ترم برای یکی از دروس قصد داشتم پروژه ای ارائه بدم و برای همین موضوع (( کنترل دور موتور DC به کمک سیگنالهای PWM )) رو که یکی از دوستان در فرومی دیگر زحمت برنامه نویسی و ساخت فایلهای اون رو کشیده بودند رو انتخاب کردم.
این لینک پست حاوی پروژه:
الان من این پروژه رو تقریبا پیاده کردم ولی چند تا مشکل کوچولو برام پیش اومده:کد:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40149.0
اول اینکه ایا برای راه اندازی کل این پروژه و اینکه موتور به دلخواه ما ساعتگرد یا پادساعتگرد بچرخه فقط و فقط پروگرام کردن میکرو با همون فایل HEX کافی هست یا اینکه باید سیگنالهای pwm رو هم از طریق codevision برای میکرو تعریف کنیم...؟؟ آخه من atmega16 مورد استفاده در این پروژه رو با نرم افزار isp prog پروگرام کردم... میخواستم بدونم اگر باید این میکرو را برای تولید pwm هم برنامه ریزی کنیم آیا پروگرام شدن میکرو با دو نرم افزار مختلف مشکلی ایجاد نمیکنه و اینکه اصلا نیازی به تعریف PWM برای میکرو هست یا خیر...؟؟_______________
دوم آنکه : همونطور که در فایل پروتئوس این پروژه مشاهده میشه یک lcd مدل 16*2 به عنوان نمایشگر مدار استفاده شده ...
الان من میتونم کلمات OCRO و Direction رو بر روی lcd بسته شده در مدارم ببینم ... ولی هر چی کلید ها رو که به مقاوتها بسته شده میزنم تاثیری نداره...!! آیا این ربطی به همون PWM نداره...؟؟؟_________________________
سومین و آخرین سوالم در مورد پایه avcc از میکروی atmega16 هستش... من این پایه رو به هیچ ولتاژی متصل نکردم و رهایش کردم... آیا نیازی هست که ولتاژ 5 ولت رو به این پایه هم اعمال کنم...؟؟
ممنون میشم اگر یک توضیحی محبت کنید.
سلام دوستان عزیز
من در پروژه ای ک دارم انجام میدم یه سوال مهمی برام پیش اومده ک فکر می کنم شما می تونید بهم کمک کنید.
من یه محلول بی رنگ دارم که بعد از مدت کوتاهی تغییر رنگ ناگهانی به آبی تیره دارم و من می خوام به محض آبی شدن،سنسور این تغییر رنگو بخونه (و جریانی ک تویه یه مدار دیگه دارم رو قطع کنه).چطوری می تونم این کارو انجام بدم؟؟؟
راستش من زیاد از الکترونیک سر در نمیارم و امیدوارم شدنی باشه!
لطفا هرکدوم از دوستان که می تونه سریعتر پاسخ بده!
خیییییلی منووون:)
سلام دوستان من میخوام با میکرو کنترلر avr موس رو فقط به منظور مپینگ استفاده کنم و خودند دکمه هاشم اصلا اهمیتی نداره اگه میشه یکی کمکم کنه و اگه نحوه راه اندازی سنسورش رو هم بگید کافیه.
عزیزان ببینین با توجه به این عکس :
من باید جهت صحیح قرار گرفتن آی سی رو با توجه به شکاف بالای سر آی سی تشخیص بدم دیگه درسته؟
از طرف دیگه فروشنده بهم گفت که باید به جهت نوشته بر روی آی سی دقت کنم و اون رو مد نظر قرار بدم ولی با مقایسه با عکسی که توی پکیج پروگرمر بود اصلا با هم جور در نمیان و دقیقا بر عکس حرفی هست که فروشنده بهم گفته! نظروتون چیه؟
من میخوام ATMEGA8A-PU رو برنامه ریزی بکنم.
این مدل قابلت برنامه ریزی مجدد رو داره یا نه؟
ظرفیت چقدر هست؟ فروشنده بهم گفت 8 گیگ ظرفیت داره! ولی من باورم نشد! توی دیتاشیتش هم چیزی در مورد ظرفیتش ندیدم :
واقعا ممنون میشم اگه کسی کمک بکنه.کد:http://up.--------.com/images/paojdw3acluzrjbf28e.zip
سلام
مقاله یا مطلبی در مورد مبدل DC به AC با AVR با توان 200وات می خواستم.
سلام پروگرم atmega8a
کسی پروگرم atmega8a-puرو برا محافظ برق داره
سلام
من تو برنامه ریزی میکروکنترلر تازه واردم. میخواستم یه برنامه ساده برای ارتباط با rs232 بنویسم با atmega16.
مشکل اینجاست که مقدار برگشتی درست نیست. تو پروتئوس چک کردم ، همون نتیجه رو میده . با اسیلوسکوپش که دیدم ، فهمیدم که ظاهرا فرکانس برگشتی کمتره و در ضمن نا مفهوم و هر مقداری هم که برگشت داده بشه نتیجه یکیه.کد:
#define xtal 8000000
char a;
int main(void)
{
UCSRA=0x00;
UCSRB=0b10011000;
UCSRC=0x86;
UBRRH=0;
UBRRL=51;
sei();
while(1);
}
ISR(_VECTOR(11))
{
a = UDR;
_delay_ms(100);
UDR=a;
}
اگه منو کمک کنید ممنون میشم.
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم میشه تصاویری که روی lcd گرافیکی هست را روی تلویزیون یا مانیتور نشون بده با AVR
با سلام
من پروژهای دارم که موضوع مرگ و زندگیه. پروژه راجع به کنترل چند تا سروو موتور و دیواسهای دیگر به کمک Z80180 و فلش 29F010 است. به کمک متخصصین در اصلاح مدار نیاز دارم. حق الزحمه بسیار عالی پرداخت خواهد شد.
با تشکر
09123874644
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای نوشتن و حواندن محتوای آی سی های 29F010 و PAL16V8 چه پروگرامری در بازار هست و از کجا میشه خرید؟
بهروز
وقتی مادر بردهای جدید پورت (پرینتر|parallel|lpt) برای پروگرامر Stk200-300 رو ندارن پس چیکار باید بکنیم؟ راه حلش چیه؟ البته راهی که بشه با کمترین هزینه از پروگرامر ساخت خودمون استفاده کنیم.:19:
؟؟؟ :10:
یک کارت Paralell بخر !نقل قول:
فکر کنم تبدیل USB به Parallel هم وجود داشته باشه ولی مطمئن نیستم اینجوری کار کنه !
یه جایی خوندم تبدیلش واسه پروگرامر کار نمیکنه!نقل قول:
یک کارت Paralell بخر !
فکر کنم تبدیل USB به Parallel هم وجود داشته باشه ولی مطمئن نیستم اینجوری کار کنه !
کارت Paralell هست؟؟ چه طوریا!؟ روی PCI نصب میشه؟ شما تست کردین شده؟
ممنون:40::10:
کارت PCI وجود که داره ولی نمی دونم توی ایران هست یا نهنقل قول:
من تست نکردم ولی بعید می دونم با کارت PCI مشکلی وجود داشته باشه... یک نفر رو میشناسم که شاید بدونه .ازش می پرسم :)
okayنقل قول:
کارت PCI وجود که داره ولی نمی دونم توی ایران هست یا نه
من تست نکردم ولی بعید می دونم با کارت PCI مشکلی وجود داشته باشه... یک نفر رو میشناسم که شاید بدونه .ازش می پرسم
منتظریـــــــــــــــــــ ــــــــــم!:8:
البته من رفتم بازار پرسیدم اصلا نمیدونن چیه! تازه کلی هم خنگا بی سوالا بهم خندیدن گفتن پرینتر های جدید usb هستن و پروگرامرها هم usb هستن!:13:
اونا توی پول گرفتن بیشتر تخصص دارن تا این چیزا انگار!!
به مهندسین توهین نشه منظورم اونای دیگه بود.
من با کارت PCI امتحان نکردم ولی با تبدیل که نمیشه اون چیپ های پروگرامرنقل قول:
محدودیت زیاد دارن...
پیشنهاد می کنم خودت با بافر یه پروگرامر موازی بسازی بعد تبدیل بزنی شاید
این جوری بشه
ایشون هم با کارت PCI کار نکرده بودند ولی اگه پیدا کنید به احتمال زیاد مشکلی نباشهنقل قول:
مطمئنید مادربوردتون Parallel نداره ؟ چون بعضی مدل ها پشتشون ندارند ولی پورت رو روی برد قرار دادند و باید با کابل ازش خروجی گرفت
مدل مادربوردتون چیه ؟
مدل مادربرد من اینه:نقل قول:
asus p5q deluxe
کد:http://www.ixbt.com/mainboard/asus/p5q-deluxe/board.jpg
حالا شما بفرمایید بفرض که بخوام با این پورت کار کنم این پورت رو به کجای اون باید وصل کنم...؟
مادربورد شما که Parallel نداره ولی اگه پورت Com لازم داشتید می تونید کابلش رو توی بازار پیدا کنید.قدیما از این کابل ها معمول بوده .باید انبارشون رو بگردندنقل قول:
در مورد Parallel هم همینطور
سلام دوستان
یه برنامه ثانیه شمار به زبان بیسیک میخوام که به پورت C از میکرو AVR یک LCD 16*2 با کریستال 3686400هرتز وصل شده باشه
با8535
کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون میشم از لطفتون.........
سلام ، به همه دوستان ، من می خواهم با پورت usb بدون واسطه کار کنم ، آیا می توانید کمکی به من بکنید ؟
نقل قول:
منم دقیقا دنبال یک همچین چیزی هستم نمیشه کمک کنین؟
سلام به همگی
دوستان من به پایه صفر پورت B یک کلید وصل کردم و میخوام که هر موقع کلید را فشار دادم LED روشن بشه و با رها کردن کلید خاموش بشه باید از تابع خاصی برای این برنامه استفاده کنم ؟؟
ضمنا برنامه را در Codevision باید بنویسم
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام دوستان واقعا نمیدونستم سوالامو کجا بپرسم
اگر امکان داره راهنمایی کنید,
باتوجه به اینکه درس معماری کامپیوتر پیشنیاز میکرو هست ,آیا این درس معماری کامپیوتر درس مهمی برای رشته الکترونیک محسوب میشه و یادگرفتنش توصیه میشه یا صرفا گذروندنش با 10؟
باتشکر.
درودنقل قول:
برای رشته الکترونیک نه مهم نیست!(بگذرونش)
ولی میکرو رو خوب یاد بگیر:10:
سلام.
من برنامه یه ماشین حساب که کار 4 عمل اصلی را انجام بده با AVR نیازدارم.
لطفا طراحی هم برام بگذارید.برای data sheet هم بگید که به هر پایه ای چی وصل میشه مثلا به پایه nام ورودی ها
ممنون
هیچ کسی نبود کمکی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میتونید لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان، بدون مقدمه می گم، دارم میرم دوره میکروکنترلر AVR، برا آخر دوره یه پروژه باید انجام بدم که تازه و بکر باشه، به نظر شما چی کار میتونم بکنم؟ چی بسازم که عملی و جالب انگیز باشه؟:11:
سلام
دوستان پروژه من ساخت اینورتر 12ولت به 220ولت هست با استفاده از avr که برای تولید موج pwm استفاده میشه
لطفا کمک کنید
باتشکر
با سلام و خسته نباشید . کسی میتونه کمکم کنه یه برنامه منو سازی میخوام با atmega16 که 3تا منو داشته باشه به شکلی که 2تاکلید به میکرو وصل باشه که هر وقت کلید اولی رو میزنیم به منوی بعدی forward بشه و هر وقت کلید دومی رو میزنیم به منوی قبلی بره و این طوری بین 3 منو پیمایش کنیم با تشکر
دوستان کسی هست راجع به این برنامه توضیحاتی به من بده .ممنون میشم.میکرو Atmega16هستش
#include <mega16.h>
#include <delay.h>
#define red_1 PORTA.0
#define yellow_1 PORTA.1
#define green_1 PORTA.2
#define red_2 PORTA.3
#define yellow_2 PORTA.4
#define green_2 PORTA.5
#define green_a PORTA.6
#define red_a PORTA.7
#define green_b PORTB.0
#define red_b PORTB.1
unsigned char a,b;
unsigned char segment (unsigned char input){
switch(input){
case 1:{return 0x06;break;}
case 2:{return 0x5B;break;}
case 3:{return 0x4F;break;}
case 4:{return 0x66;break;}
case 5:{return 0x6D;break;}
case 6:{return 0x7D;break;}
case 7:{return 0x07;break;}
case 8:{return 0x7F;break;}
case 9:{return 0x6F;break;}
case 0:{return 0x3F;break;}
}
}
void delay_green(void){
red_a=0;
green_b=0;
a=9;
b=0;
while(b!=10){
delay_ms(1000);
b++;
PORTC=segment(a);
green_a=1;
red_b=1;
a--;
}
a=9;
}
void delay_red(void){
green_a=0;
red_b=0;
a=9;
b=0;
while(b!=10){
delay_ms(1000);
b++;
PORTC=segment(a);
red_a=1;
green_b=1;
a--;
}
}
void main(void){
PORTA=0x00;
DDRA=0xFF;
PORTB=0x00;
DDRB=0x03;
PORTC=0x00;
DDRC=0xFF;
PORTD=0x00;
DDRD=0xFF;
while (1)
{
red_1=0;
red_2=1;
green_1=1;
delay_green();
green_1=0;
yellow_1=1;
delay_ms(1500);
yellow_1=0;
red_1=1;
red_2=0;
green_2=1;
delay_red();
yellow_2=1;
green_2=0;
delay_ms(1500);
yellow_2=0;
};
}
منم پایان نامم با زبان اسمببلی موندم چیکا کنم
مثل اینکه اینجا کسی جواب سوالارو نمیگه ولی من بازم میپرسم :n02:
دوستان یه بردی واسه پروگرام با پورت LPT درست کردم، الان میخوام با CodeVision پروگرام کنم ولی این SCK Freq و فیوز بیت ها رو نمیدونم چجوری بزارم. به Boot Lock ها که نباید دست بزنم نه؟؟ (میکرو هم همون ATMEGA16A هست)
راستی یه سوال دیگه اینکه من باید به مداری که واسه پروگرام با پورت پرینتر ساختم ولتاژ جدا بدم یا خودش از پورت برقش رو میگیره؟؟من تازه شروع به کار با میکروکنترلر ها کردم نمیدونم چطور باید میکرو رو پروگرام کنم.
شما قصد ديباگ كردن يا...داريد؟
اول شما مطمئن بشيد اين پروگرامر كه ساختيد آيا تو مد stk500 هست يا stk300...
اينجوري كه من متوجه شدم stk300 بايد باشه...بهرحال تا مدارتون نذاريد نميشه دقيق توضيح داد
خير تغذيه از خود مدارتون تامين ميشه ...و مراقب پورت كامپيوتر برا تست باشيد كه خيلي راحت اين پورت ميسوزه
سلام من می خوام یک ساعت ساده دیجیتال با میکروکنترلرAVR بسازم اما چند تا مشکل دارم:شماتیک سختافزاری اون رو پیدا نمی کنم و فایل های پروتوسی که دانلود کردم قسمت hex باز نمی شود.لطفا به من یاری برسانیدو در ضمن برنامه ای معرفی کنید که پسوند hex را باز کند
با تشکر
در پروتئوس روی آی سی موردنظر دابل کلیک کرده در پنجره Edit Component در قسمت Program File روی پوشه کلیک کرده و فایل Hex را Browse کنید.نقل قول:
سلام دوستان من اگر بخوام یک ساعت دیجیتال که فقط تایم را نشان دهد به چه وسایلی احتیاج دارم.لطفا من را راهنمایی کنید
با سپاس
سلام. من وقتي با كدويژن فيوزبيتا را پروگرام ميكنم بعدش ديگه ميكرو قفل ميشه. نه ميشه پاكش كرد و نه روش ايت كرد
برا مگا هشت و مگا 16 چندتا اينطوري ميكرو خراب كردم!
لطفا راهنمايي كنيد چطوري ميتونم فيوبيتهاي CKSEL 1,...3 كه مربوط به كلاك ميكرو هست را برنامه ريزي كنم و ميكرو قفل نشه.
لازم به ذكره كه lock bit ها روي حالت پيش فرض ديفالته و من اصلا با اونا كاري ندارم و فقط فيوز بيتها را كه پروگرام ميكنم اين مشكل برام پيش مياد