آره خب
خودم هم دوست دارم درس بخونم
ولي خب ميترسم برم يه دانشگاهي جايي بعد غيبت بزنن!!!
بيان ما رو ببرن سربازي
يا حق (:
Printable View
آره خب
خودم هم دوست دارم درس بخونم
ولي خب ميترسم برم يه دانشگاهي جايي بعد غيبت بزنن!!!
بيان ما رو ببرن سربازي
يا حق (:
من رفتم دنبالش حتی اسم هم نوشتم هر چی خواهش کردم گفت نمی شه باید بری سربازی بعد تازه فکر کنم واسه همین اسم نویسی 12000 تومنی ÷یاده شم امان از زمونه و این مملکت تازه یه یارو توی ÷یام نور گفت می توانی دوستان اینترنتی م هم می گفتن می تونی شرکت کنی ولی....
بای
من نفهميدم عزيزم
اول شما دختري يا پسري؟!!!!!
يوزرت رو ميگم (:
علمي كاربردي گفت بايد بري سربازي؟
متولد چه سالي هستي داداش؟
يا حق (:
اگه از وقت سربازیت گذشته باشه که باید برینقل قول:
ولی اگه بدون فاصله در قبولی دانشگاه و از طریق کنکور قبول بشی واست معافیت تحصیلی صادر میشه
اگه اون 6 ماه فرصتت تموم شه حتما باید بری سربازی ولی اگه تو همین 6 ماه جای قبول شی میتونی بری دانشگاه
کسی لینک دانلود دفترچه کاردانی و همچنین دفتر چه کاردانی به کارشناسی 86 رو داره برام بذاره؟ممنون میشم
تو سايت دانشگاه علمي كابردي رفتي نبود؟!نقل قول:
يا حق (:
سلام
ميخواستم بدونم براي شركت در دوره ترمي علمي كاربردي با توجه به اينكه دوره ترمي به صورت آزموني هست
آيا همان دروس مدرسه بايد امتحان داده شود.(دروس عمومي)
ديگه اينكه من تمايل دارم رشته حقوق ترمي رو امتحان بدهم ولي نمي دونم بايد از چه منبعي براي آزمون استفاده كنم.
با تشكر از همكاريتون
سلامنقل قول:
بله همون دروس رو باید امتحان بدین
البته کتابهای دیگه ای هست که میتونین همه ی کتاب فروشی ها تهیه کنین.
سلام بچه ها
در ابتدا از اينكه يه بحث جديد واسه اين مطالب درست كردم ببخشيد و از اساتيد عذر ميخوام .. آخه جايي براي نوشتن اين مطالبم پيدا نكردم
من سال 1384 رشته فناوري اطلاعات (it) پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي تبريز مركز مديريت صنعتي آذربايجان قبول شدم و الان تازه تموم كردم و فارغ التحصيل شدم، رشته دبيرستانم هم رياضي و فيزيك بود
مي خواستم يكم توضيح بدم تا دوستان اطلاعاتتون كامل بشه
در دوره پودماني :
1) حداقل 3 سال طول ميكشه تا فارغ التحصيل بشي ( اونم اگه هيچ درسي رو نيفتي، اگه بيفتي 3.5 و بيشتر در نظر بگير )
2) حداقل 7 ترم طول ميكشه كه به جاي ترم ميگن پودمان
3) انتخاب واحد دست خودت نيست و تعداد درس و نام درس و تعداد واحد از اول مشخص شده نمي توني تغيير بدي
4) اساتيد رو نميتوني تغيير بدي
( چون يه درس فقط با يه استاد ارائه ميشه و مثلا فقط براي ورودي It سال 1384 ) بايد با همون استاد بخوني اگر هم اون درس رو انتخاب نكني بايد صبر كني تا ورودي سال بعد مثلا 85 به اون پودمان برسه تا تو هم بتوني بري با اونا بخوني و يا بايد پاشي بري مراكز دانشگاه هاي جامع استان محل سكونتت رو يك به يك بگردي تا ببيني اون درس رو دارن تا بعد بري با هزار مصيبت مهمان بگيري ) اگر هم درس رو بخوني و خداي نكرده نتوني پاس كني باز همين قضيه رو داري
البته اين هم بگم اگه درسه پيش نياز درس ديگه اي باشه كه واي به حالت ...
5) 12 نمره قبولي ( تو ترمي ها 10 )
6) يه امتحان پاياني به اسم امتحان جامع داره كه از چند تا از درسهايي كه تو كل دوره كارداني خوندي سؤال مياد ( انگار مدرسه ابتدايي يا راهنمايي )
ما نتونستيم به مسؤل ها بفهمونيم كه بابا اين امتحان مسخرست .... چون يه استاد تو تبريز مياد جزوه ميگه و يكي تو شيراز كتاب X رو معرفي مي كنه و ديگري تو تهران كتاب Y حالا تو اين امتحان هم معلوم نيست كي سوال ميده و از كجا و چه كتابي
تازه اگه قبول نشدي تو اين امتحان مدرك معادل هم بهت نميدن و بايد همين جوري پا در هوا بموني تا زمان امتحان بعدي (هر سال 2 بار برگزار ميشه)، تا 3 بار هم اگه قبول نشي مدرك معادل بهت ميدن و تا زماني كه اين امتحان جامع رو قبول نشدي نمي توني كارداني به كارشناسي امتحان بدي
7) تو ترمي ها اگه معدلت بالاي 18 باشه مستقيم و بدون امتحان مي توني بري كارشناسي و ادامه بدي ولي اگه تو پودماني معدلت 20 هم باشه بازم نميشه
8) از همه مهمتر اينه كه اين همه اين مصيبت و 7 خوان رستم رو رد كردي و مدرك رو گرفتي .. هر اطلاعيه استخدامي كه مي بيني با تيتر بزرگ نوشته (مدارك پودماني مورد قبول نمي باشد)
حالا خودتون تصميم بگير ببينين ارزشش رو داره يا نه
ولي جان من اگه پس از خوندن اين مطالب نخواستين برين، خواهش مي كنم هر كسي رو تو اقوام و دوستان هم اگه ديدين مي خواد بره پودماني بخونه پشيمونش كنين و نذارين خودشو مثل من بدبخت كنه
هر سؤالي بود در خدمتم ........
خوب من 2 سئوال دارم : اول اینکه آیا بجز پودمانی وضعیت دیگری هم برای تحصیل داره یا خیر ؟
دوم اینکه : دانشگاه پیام نور یا دانشگاه آزاد رو در قیاس با علمی - کاربردی چطور می بینید ؟
1)
بله
دانشگاه جامع علمي - كاربردي به دو صورت در سطح كارداني دانشجو پذيرش ميكنه (پودماني و ترمي) كه هر دو بدون كنكور .. ولي تو سطح كارشناسي پيوسته و ناپيوسته كنكور داره
ترمي 100 برابر بهتر از پودماني چون اين مشكلاتي رو كه تو پست بالا نوشتم نداره
2)
پيام نور = علمي كاربردي ...
( فراگير پيام نور يه چيزي تو همين مايه هاي پودماني علمي - كاربردي و كسي مدارك پودماني و فراگير رو قبول نداره در حالي كه دانشجويان پودماني علمي - كاربردي و فراگير پيام نور هم سطح علمي شون از ترمي ها بالاتره و هم بيشتر زحمت مي كشن نسبت به ترمي ها ولي دوره هاي ترمي معمولي پيام نور كه از طريق كنكور سراسري دانشجو پذيرش ميكنه خوبه و مدركش با ارزش
آزاد › علمي كاربردي
آزاد هزار برابر بهتر از علمي كاربردي و پيام نور
خوب پس با توضیحات شما به این نتیجه می رسیم که دانشگاه آزاد رو انتخاب کنیم چون بهرحال قبولی در کنکور سراسری کار فوق العاده
مشکلیه ... البته من دارم دیپلم کاردانش کامپیوتر می گیرم چند سالی هست که امور مرتبط با سخت افزار و شبکه انجام می دم
مردد بودم که کدوم دانشگاه رو انتخاب کنم
حالا چی شد شما مهندسی سخت افزار یا نرم افزار رو انتخاب نکردی ... به اونا علاقه نداشتی ؟
من به It خيلي علاقه داشتم و دارم به همين دليل انتخاب كردم .... البته از سخت افزار هم خوشم مياد ولي زياد به نرم افزار علاقه اي ندارم .. ( It خيلي سرتر و بهتر از سخت يا نرم )
و يه مورد مهم كه من يادم رفته بود بگم : كارشناسي ناپيوسته It رو هيچ دانشگاهي (نه سراسري و نه آزاد و نه علمي - كاربردي) نداره و بايد كارشناسي رو نرم يا سخت زد و رفت امتحان داد كه مشكل اينه كه برخلاف تصور همه كه فكر ميكنن تفاوت آنچناني وجود نداره دروس It با نرم افزار و سخت افزار زياد فرق داره و من كارشناسي ناپيوسته سراسري رو كه جوابهاش هم تازه اومد رو نرم افزار زده بودم با اينكه من يكي از دانشجوهاي ممتاز تو دوره كارداني It بودم ولي نتونستم درصدهاي خوبي بيارم چون :
تو كارشناسي ناپيوسته نرم افزار و يا سخت افزار از اين درس ها سوال مياد :
مدار منطقي
برنامه سازي كامپيوتر
ذخيره و بازيابي
دروس تخصصي نرم افزار
دروس تخصصي سخت افزار
مدارهاي الكتريكي
مدارهاي الكترونيكي
و .....
در حالي كه دانشجو هاي فارغ التحصيل كارداني It هيچ كدام از اينها رو نخوندن
درس هايي كه من در دوره كارداني It خوندم :
شبكه هاي كامپيوتري
امنيت شبكه
سيستم عامل شبكه
تجزيه و تحليل سيستم
تجارت الكترونيك
كتابخانه الكترونيكي
مباني It
مهندسي It
محيط هاي چند رسانه اي
و ....
پس مي بينيم كه براي ادامه در رشته نرم يا سخت بايد رفت كلاس كنكور و كتاب ها گير آورد و .....
دوستان می خواسم بدونم که منطور از معافیت تحصیلی در این دوره در نظر گرفته نمی شود یعنی چی ؟
سلام ... من میخوام برم جامع علمی کاربردی پودمانی زمان توزیع کارتهاش از فردا شروع میشه با این تفاصیر که شما کردید میخوام برم ترمی شرکت کنم نمیدونم چه طوری باید در ترمی شرکت کنم تو سایت سنجش هم رفتم فقط پودمانی بود لطفا راهنماییم کنید منهم مثل شما به it علاقه دارم ..... لطفا کمکم کنید الانم دارم تو پیش دانشگاهی درس میخونم راستی درسته که مدرک پیش نمیخواد......
بچه ها اين پودماني آزمون ورودي داره؟
كي هستش؟
يكي از بچه ها رفته دفترچه رو رگفته چيزي توش نبوده!
يا حق (:
سلام دوست عزیز
نه داداشی پودمانی آزمون ورودی نداره ... اما باید شرایط مجاز شدن تو انتخاب رشته ای که میکنی داشته باشی ...
من خودم امسال پودمانی شرکت کردم منتظرم تا ببینم جوابش چی میشه ....
موفق باشی
سلام
ما كه تو كنكور 87 رشته رياضي نا اميد شديم:41:حال ندارم 1 سال ديگه هم واستم.:41:
كسي در مورد ادامه تحصيل در رشته علمي كاربردي نرم افزار رشته كامپيوتر اطلاعاتي داره؟ من هچ چيزي در اين مورد نميدونم اگه ميشه يه توضيح كامل بديد؟
يعني كنكور نيازي نيست؟ چطور بايد ثبت نام كنيم؟ چه دانشگاههايي ميشه رفت؟ كدوم شهرها؟مدركش اعتبار داره يعني مارو تحويل ميگيرن؟ تا چه مقاطعي ميشه ادامه تحصيل داد؟
اگه كسي اطلاعاتي داره كمكم كنه ممنون ميشم.:11:
نقل قول:
سوال خوبی بود . من هم یه همچین سوالس داشتم . بچه ها اگه کسی چیزی میدونه ، دریغ نکنه لطفا .
با تشکر
نقل قول:
تو رو خدا یکی جوابه منو بده :19::19::19::19:
من متولد 67/8/24 مشمول نظام وظیفه م:2: آیا میتونم در آزمون ترمی دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنم ؟ برام مشکلی ایجاد نمکنه؟ در ضمن من دیپلم تجربی دارم آیا میتونم توو رشته ای مثله ساختمانهای آبی که مربوط به ریاضیه شرکت کنم؟ و برای این رشته باید هممون دروس عمومی سه ساله دبیرستانو بخونم؟
تو رو خدا یه نفر اینو کامل توضیح بده:19::19::19::41::41:
سلام دوستان عزیزنقل قول:
بنده میخواستم تاریخ آزمون ترمی دانشگاه علمی کاربردی همراه با مواد درسیشو در سال جاری بدونم. وبگید که این داوطبان کی وارد دانشگاه میشوند
در ضمن من مشمول نظام وظیفه هستم67/8/24 آیا میتونم بعد از قبولی در آزمون برگه معافیت تحصیلی را دریافت کنم یعنی مشکل ساز نمیشود؟یا الان باید برم سربازی؟
و آیا کسی که دیپلم تجربی دارد میتواند رشته معماری را انتخاب کند؟
لطفا با یه زبان روان توضیح بدین
[ناراحت]
خیلی ضروریه...لطفا سریع جواب بدین...مدیونه شما میشم
توو وبلاگم منتظرم
سلام دوست من خوبینقل قول:
ببین چی میگم با دقت بخون
من سال پیش میخواستم برم دانشگاه علمی کاربردی برای نظام وظیفه مشکل داشتم این بود که زنگ زدم نظام وظیفه و گفتن میتونی بری اما دانشگاه علمی کاربردی نمیذاشت و میگفت نه
بعد اینکه چندبار اینور اونور زدم کار از کار گذشت و تاریخ ثبت نام تمام شد
فهمیدم میتونستم برم دانشگاه
اما حالا به شما من میگم برو و ثبت نام کن
چرا؟
به این دلیل که چون دانشگاه علمی کاربردی توسط کنکور دانشجو میپذیره البته کنکور داخلی به همین دلیل مشکلی برای ورود به این دانشگاه ندارید
اما اگر شما در خرداد مدرک گرفتید تا اذر ماه مهلت دارید 18 اذر ماه پس شما تا اونموقع وقت دارید اما اگر جواب دانشگاه بیشتر طول کشید برو نظام وظیفه و سپس بعد از جواب ازمون برو دانشگاه
سلامنقل قول:
من یه سوال داشتم.
اگه یه کاردانی معماری از دانشگاه علمی کاربردی بگیریم (مورد تایید نظام مهندسی نیس) بعدا میتونیم برای کارشناسی دانشگاه دولتی شرکت کنیم؟:13: لطفا یه نفر زود جواب منو بده:41::2:
نقل قول:
آیا کسی که رشته ش تجربیه باید همون کتابهای ادبیات و معارف و... خودشو باید بخونه یا فرق میکنه؟
لطفا راهنمایی کنید
بله میتونین شرکت کنین و مشکلی نیستنقل قول:
میتونین تو هر رشته ای البته کارشناسیش شرکت کنید یعنی باید کاردانی رو حتما داشته باشین
و اگه میخواین رشته ساختمان های آبی شرکت کنین باید منابع اونو بخونین...
آزمونش هنوز اعلام نشدهنقل قول:
چموتد درسیشم تو دفترچه اعلام میکنه واسه هر رشته ای
میتونی امتحان بدی
حتی اگه 19 ماه خدمت هم کرده باشی و دانشگاه قبول شی میتونی بری دانشگاه
با دیپلم نمیتونی کاردانی به کارشناسی امتحان بدی
حتما باید کاردانی داشته باشی
در ضمن برای کاردانی علمی کاربردی حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشی
بله میتونیننقل قول:
اگه همون رشته میخواین امتحان بدین آرهنقل قول:
هر رشته ای که میخواین شرکت کنین باید کتابای همون رشته رو بخونین
==============================================
تاکید میکنم واسه همتون ::::::
حتما باید کاردانی داشته باشی ( برای کاردانی به کارشناسی )
در ضمن برای کاردانی علمی کاربردی حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشی
نقل قول:
دوست خوب ولی من شنیدم برای پودمانیش کارت پایان خدمت لازمه:27:
در ضمن من خوب متوجه نشدم:13:من الان دیپلم تجربی دارم اگه کاردانی قبول بشم بعدا نمیتونم کارشناسی شرکت کنم یا فعلا نمیتونم مستقیم کارشناسی شرکت کنم؟
آیا برای شرکت در آزمون کاردانی که من میخوام مثلا معماریرو بیارم باید همون درسهای عمومی تجربی رو بخونم یا معماری رو؟
آیا به جای یک رشته میشه چندین رشته مختلف مثلا معماری کشاورزی برق ... انتخاب کرد؟
لطفا توضیح بدین:2:
با دیپلم اصلا نمیتونی کارشناسی شرکت کنی یا اینکه میتونی اما اول باید کاردانی رو بگیری؟
من متوجه نشدم
بچه ها چند سوال دارم
1 زمان ثبت نام دوره علمی کاربردی کی هست؟
2 من دیپلم تجربی البته پیش هم دارم گرفتم میتونم کارشناسی بخونم کاردانی هم مشکلی نیست؟
3 من دارم معافیتم رو میگیرم اشکالی نداره؟
4 شهریه دانشگاه چنده؟
5 از کجا میشه لیست رشته ها رو در اورد؟
6 چه فرقی بین ازمون علمی کاربردی با پودمانی داره؟
دوستان نمی خام نا امیدتون کنم ولی اگه ده سال هم پشت کنکور موندید به دانشگاه علمی کاربردی نرید
به خصوص دوره پودمانی (چون ما یکی از اشنا هامون توروره پودمانی هست وهمونطور که دوستمون گفت مشکلاتش خیلی زیاده
اگه شانس بیاری با سه سال بگیری هنر کردی)
درمورد ترمی هم زیاد فرقی نمیکنه با اینکه با دوسال میگیری ولی اعتباری نداره
اگه پول دارید به دانشگاه آزاد برید چون راحت مدرک رو میگیرید واخیرا اعلام شد اعتبار مدرک دانشگاه آزاد مثل دولتی وپیام نور است
اگه هم پول ندارید در فراگیر پیام نور شرکت کنید مدرکش کاملا معتبر هست وتنها فرقی که با ورودیها از طریق کنکور داره
شهریه است که میپردازید
رده بندی دانشگاه ها
1- دولتی(روزانه-شبانه)
2-پیام نور(از طریق آزمون سراسری)
3-آزاد
4-پیام نور (فراگیر)
5-غیر انتفایی
6-علمی کاربردی (ترمی)
7- علمی کاربردی (پودمانی که رفتن توش مثل خود کشی می مونه)
.........................................انتخ ب با خودتون
توعلمی کاربردی (ترمی) چه جوری میشه ثبت نام کرد؟
من توپیام نور فراگیر شرکت کردمک دوره دانشپذیری روهم گذروندم ولی درانتها درست زمانی که دفترچه ها اومدورفتیم ثبت نام دیدم نوشته همه باید دوره پیش روگذرونده باشند ومن هم که دیپلم فنی بودم پیش نداشتم ونشدواین قانون درست درهمین دوره وضع شد شانسو میبینید حالا همه هزینه هاش به کنار
حالا میگید چکارکنم ؟حوصله کنکور روکه ندارم
سلام دوستان من ديپلم تعمير ماشينهاي الكتريكي رو گرفته بودم و اون به كامپيوتر تطبيق دادم .
ميخواستم بدونم فرق پودماني با ترمي در چي هست ؟
و اينكه الان بايد چه كنم ؟ من هيچي نميدونم راهنمايي كنيد لطفا !
البته شرمنده ام ؛ ميدونم اين تاپيك قديمي هست ولي اگه ميشه جواب بدين :)
سلام میتونم بپرسم ثبت نام ترمی علمی کاربردی کی شروع میشه؟ودفترچه هاش کی میان؟نقل قول:
تو ترمی باید معافیت سربازی داشته باشی یا سربازی رفته باشی درسته؟
نقل قول:
دوست عزيز كاملا درست مي فرماييد
فقط شما اين رده بندي رو از كجا نوشتيد ؟
سلام دوستان من میخوام چند تا سوال از شما بپرسم من الان دیپلمه ی حسابداری هستم
میخاوستم دانشگاه علمی کاربردی ترمی ثبت نام کنم
میخواستم بدونم که چه چیزهایی میخوان شنیدم سربازی میخوان
یه سوال دیگه هم که چه دروسی رو باید بخوانم و کسی دفترچه ی ترمی تو اینترنت سراغ نداره خیلی لازم دارم
خیلی ممنون میشم جواب منو بدید
اول سلام
پودمانی خیلی بده ولی خوبی هایی که داره اینه که کسایی که مدرک پیش دانشگاهی ندارن می تونن پودمانی بخونن
هزینه هاش هم کمه حدودا 200 تا 250، اگه درس نخون هم باشی می تونی کاردانیت رو راحت بگیری اونم توی 2 سال و نیم ، 3سال و نیم مال اوناس که دیگه هیچ وقت نمی خوان درس بخونن
من خودم it بودم و 2سال و نیم دارم تموم می کنم ، ترم آخرم
بعدشم اگه نرم افزار بری راحت تری چون کاردانی به کارشناسی هیچ جای ایران it نداره ولی می شه با کاردانی it ، کارشناسی سخت افزار یا نرم افزار یا ict ، کنکور داد .
اگه می خواین خیلی راحت و بی دردسر برین دانشگاه با کمترین هزینه و بعد واسه کارشناسی 3 یا 4 ماه وقت بذارین و هر کجا که دلتون خواست قبول شین ، راحت ترین راه ، پودمانیه . ولی مدرک کاردانیش به هیچ درد دیگه نمی خوره .
استاد هم واسه هر درسی 3 تا 4 استاد هست ( دانشگاه ما که اینطور بود ) مثلا برنامه نویسی 3 تا استاد بودن و قابل انتخاب، ولی درسای هر پودمان ( ترم ) رو باید کامل بگیری . تموم شد .:5:
ايا ترمي:5: هم خدمت :2:سربازي:18::18::18::18::41::41::18::18::19 ::19: ميخاد؟:18::18::18::18:
نقل قول:
سلام دوست عزيز
كل مطالب تاييد ميشه .. مخصوصا : چون کاردانی به کارشناسی هیچ جای ایران it نداره ولی می شه با کاردانی it ، کارشناسی سخت افزار یا نرم افزار یا ict ، کنکور داد كه خيلي بده و مدرک کاردانیش به هیچ درد دیگه نمی خوره
فقط دو مورد هست ....
1) تو دانشگاه شما 3 تا 4 استاد هست و درس ها با همه شون ارائه ميشه و حق انتخاب داري تو خيلي از مراكز فقط با 1 استاد ارائه ميشه ... ميتوني بري تحقيق كني
2) كي گفته 2.5 سال طول كشيده ..... 3 سال حداقله .... حالا دانشگاه شما سر خود كاري كرده و تو 2.5 سال تموم كرده دليل نميشه ....
باور نداري لينك زير رو ببين :
تو اينجا گفته شده حداقل 4 سال :18: ... ولي بعدا كردن 3 سال ..... (فصل 4 ، ماده 13 رو بخون)
کد:http://www.uast.ac.ir/files/uploaded/aein-name/42.pdf
به هر حال پودمان = بدبختي و الافي .... به خدا ارزش ديپلم از فوق ديپلم پودماني بيشتره
نه پودمانی فقط کارت پایان خدمت میخواد.
کارشناسیش نه ولی کاردانیش میخوادنقل قول:
هم پودمانی کارت میخواد هم ترمی ولی فقط واسه دوره های کاردانی نه کارشناسینقل قول: