مشکل منم همینه اصولا از 1 شب شروع میشه 3-4 تموم میشهنقل قول:
منم مرکز رجایی هستم :41:
Printable View
مشکل منم همینه اصولا از 1 شب شروع میشه 3-4 تموم میشهنقل قول:
منم مرکز رجایی هستم :41:
دیشب گذاشتم دانلود بشه ، الان دیدم وسطاش قطع شده ، IDM هم نتونسته ادامه بده :13: منم مرکز رجایی هستمنقل قول:
همین بلا به سر منم اومد:23::29:نقل قول:
عجب ! یعنی زیر سر مرکز رجاییه ؟ :19:
خدا میدونه...بعید نیست بخشی از این نوسانات از مرکز باشه!
یه فکری کنید
کسی آشنایی تو این مرکز خراب شده نداره ببینیم مشکل از مرکزه یا نه
پس جریان اعتراض چی شد؟ اگه کسی پایس من میتونیم به 4 5 تا از دوستام زن بزنم بگم.
بگو . منم به دو تا از دوستام میزنم .نقل قول:
اطلاع رسانی کنید
شنبه
به پشتیبانی adsl نیمادنت زنگ بزنیم و به کیفیت پایین و قطعی زیاد اعتراض کنیم
(اگر شماره تلفن مستقیم پشتیبانی رو ندارید ، پیغام خصوصی بزنید)
اگر لازم شد ، ساعات خاصی رو هم در نظر میگیریم
موافقم.پیغام خصوصی چرا؟!همین جا شماره رو بزار همه بدونن.به نظرم روزش رو زود مشخص کردید.بزارید تعدادمون بیشتر بشه و همه مطلع باشن.قبلآ هم گفته بودم:
نقل قول:
دوستان یه لیستی از مودم هایی که مشکل قطعی رو دارن تهیه کنیم چون اولین چیزی که میگن اینه که با یه مودم دیگه امتحان کنی
من چند بار تماس گرفتم هر بار گیر دادن به مودم
من مرکز چمران هستم کسی هست که با این مرکز مشکل داشته باشه ؟
در ضمن در ارتباط با مودم هم مودمم Symphony کسی این مدل مودم رو داره و آیا مشکل داره باهاش یا نه ؟
...........................
در ارتباط با رفاتک هم لازم میدونم اینو بگم که :
گول شبانه رایگان رو نخورید
چون فقط رسیو رایگانه و بابت سند از ترافیکتون کسم میشه
البته بعضی مواقع هم رسیو رو هم باهاتون حساب میکنه شبها
در کل شبها عشقی حساب میکنه
توی این 2ماهی که من سرویس میگرفتم از رفاتک در حدود 400mb ترافیکم با نام شبانه رایگان خورده شد توسط شرکت
در آخرین شبی که کانکت بودم 284mb رسیو رو باهام حساب کردن در صورتیکه بین ساعت 2بامداد الی 6 صبح بود
در ضمن ترافیک مازاد رو هم بر خلاف قیمتی که در سایت درج شده یعنی 3000 تومن 6300 میده
من شماره پشتیبانی شرکت شاتل رو ندارم اگه کسی داره لطفاً قرار بده تا بقیه هم که ندارن بدونن
اگه پشتیبانی 24ساعته داره هم اعلام کنید
نیماد : 3389658نقل قول:
سلام به همه دوستان عزيز
چندتا سئوال داشتم:
اول اينكه از مركز آزادي كسي اشتراك گرفته؟ از كدوم شركت و راضيه يا نه؟ و نوع مدل مودم مورد استفاده چيه؟
دوم اينكه مشكل مودم ADSL WIRELESs دي لينك يا لينك سيس چيه كه همه ميگن نگيرين؟؟
سوماً كسي هست كه مودم دي لينك داشته باشه و از سرويس شاتل استفاده كنه؟؟
تشكر از همه بچه هاي گل خوزستاني...
سلام به همه دوستان عزيز
چندتا سئوال داشتم:
اول اينكه كسي توي مركز آزادي (پادادشهر) ADSL داره؟ از كدوم شركت سرويس ميگيره؟ و راضيه يا نه؟ نوع مودمش هم چيه؟
دوم مودم هاي ADSL WIRE LEss دي لينك و لينك سيس چه مشكلي دارن؟
كسي هست كه از ساتل سرويس بگيره و مودمش دي كينك يا لينك سيس باشه؟ و راضيه يا نه كدوم مركز؟؟
با تشكر از همه بچه گل حوزستاني....
با سلام
دوستان من بالاخره با نیماد قرارداد بستم
می خوام یه مودم بخرم این مودم رو تو بازار دیدم، می خواستم بدونم که با نیماد سازگاره یا نه
TP-Link TD 8920G: Wireless 108-4 Eth ports
72000 تومن
با تشکر
آره هست
من Tenda خریدم : W548D Wireless از لاوان
این نیمادنت هم که دیگه حوصله ی منو واقعاً داره سر میبره
20 روزی هست که قرارداد بستم ولی هنوز خبری از وصل شدن نیست
هر روزم که زنگ میزنم عینه خیالشون نیست هی میگن خودمون تماس میگیریم .......
دیگه خسته شدم ....
واسه منم 21 روز طول کشید . بیچارشون کردم از بس زنگ زدمنقل قول:
من 10 روزه.همش به مخابرات بستگی داره.حتمآ حضوری برو شرکت پیگیری کنننقل قول:
واسه من 2 روز طول کشیدنقل قول:
به مخابرات بستگی داره ، واسه شما 2 روزه ، واسه من 21 روزه ...نقل قول:
آره دقیقاً به مخابرات بستگی داره
چون پروت رو به من دادن ولی هنوز خطم رانژه نشده
هم رفتم و هم چندبار زنگ زدم
مسئولش خانم دلفی ، هروقت میرم یا زنگ میزنم نیستش
سلام به همه دوستان عزيز
چندتا سئوال داشتم:
اول اينكه كسي توي مركز آزادي (پادادشهر) ADSL داره؟ از كدوم شركت سرويس ميگيره؟ و راضيه يا نه؟ نوع مودمش هم چيه؟
دوم مودم هاي ADSL WIRE LEss دي لينك و لينك سيس چه مشكلي دارن؟
كسي هست كه از ساتل سرويس بگيره و مودمش دي كينك يا لينك سيس باشه؟ و راضيه يا نه كدوم مركز؟؟
با تشكر از همه بچه گل حوزستاني....[/quote]
با سلام خدمت دوستان آقا ما هم به جمع شما ملحق شدیم :10:نقل قول:
میگم این دوستمونم راست میگه مگه مشکل دی لینک و لینک سیس چیه الان تمامه شرکتا چه داخلی و چه خارج کشور دارن از مودم های دی لینک استفاده می کنن چرا فقط شرکت شاتل بایس گیر بده، الان هیچ شرکتی به غیر از شاتل با ابن مودما مشکلی نداره من خودم برام یه سوال شده از نمایندگیش که پرسیدم جوابه سر بالا به ما داد.
حالا تکلیفه کسایی که بخوان یوزر نیماد بشن مودمشون دی لینکه چیه؟:19:
من الان از شرکت رفاتک استفاده می کنم یه 7 -8 ماهی میشه که مشترکشونم والا به غیر از چند مورد جزیی چیزه بدی از این شرکت ندیدیم اینم بگم جدیدا یه دو سه ماهی میشه سرعت یوزراشو اضافه کرده من از اشتراکه 128kb حجمی این شرکتو استفاده می کنم قبلا سرعت دانلودم 15-16 بود اما حالا کمتر از 30 نمیشه تازه سرعتش چه در روز و چه در شب یکسانه واقعیتش به خاطر گرونیش نسبت به سایر شرکتاس که می خوام از یه جا دیگه سرویس بگیرم و گر نه تو این مدت مشکله خاصی باش نداشتم حالا هم این قضیه مودم بد جور رفته رو اعصابم آخه مدودمو زیاد نیست که گرفتم . والا شما هم جا ما بودید اعصابتون خورد نمیشد :19:
سلامي دوباره...
من كلي در مورد مودم ها تحقيق كردم و با 2تا متخصص شبكه در خارج از كشور هم مشورت كردم.
مودم هاي D.Link و Link Sys بهترين در دنيا هستن. و شاتل ميگه در سيستم ما اختلال ايجاد ميكنه يا براي config دوباره پول ميگيريم.
يك چيز جالبتر امروز به دست آوردم. پارس آنلاين مودم هاي زكسل (شاتل) رو توي ليست پيشنهاديش گذاشته و ميگه هر مودمي داشته باشي قبوله. ولي شاتل ميگه هر چي باشه قبول فقط D.Link و Link Sys نباشه و اين دوتا رو پشتيباني نميكنيم.
آخه اين سئوال كه پروتكل TCP-IPچه ربطي به نوع مودم داره؟؟؟؟
مودم هاشون واقعاً گرونه. ADSL wireless رو ميگن 102000 تومن. در صورتيكه دي لينك با گارانتي ايزي فقط 85000 تومنه. و ....
فقط لطفاً جواب تاپيك قبلي رو بدين منتظرم... ممنون از همه...
djmilad_mrb و tabasystem عزیز خوش آمدید:10::11:
tabasystem اگه میبینی کسی جواب سوالاتت رو نداده به این دلیله که هیچ کدوم از دوستان شرایط پاسخگویی به شما رو نداشتند:23:(در مورد مرکز و مودم)
djmilad_mrb اگه من مدیر عامل شرکت نیماد بودم حتمآ سفارش میکردم کارت رو راه بندازن:33:ولی خوب حتمآ دلایلی دارن برای عدم پشتیبانی این دو مارک دارن:23:
راستی فعلآ برای گرفتن سرویس از شاتل عجله نکن و حسرت نخور!!چون در طول شب قطعی داره و اذیت میکنه!تازه روز هم داره وارد نوسانات میشه:44:
e!
چه بد
من که هنوز راه نیوفتاده ولی با این اوضاع که میگی اذیت میکنه خیلی بد که
کاشکی هرچی زودتر درست شه مشکلاتشون
امروز رفتم اونجا واسه مشکلم ، یه چیزی در حدود 10 نفر اومده بودن واسه درخواست سرویس و بستن قرارداد
خیلی داره شلوغ میشه
در ضمن رفاتک سرویساش خوبه و سرعتشونم بالاست فقط 2تا عیب داره
قیمت نسبتاً بالا
و اینکه یه جورایی با شبانه که رایگانه مشکل دارن
یعنی ترافیک شبانه رو عضقی حساب میکنن و از ترافیکت کم میکنن
سلام دوستان کسی شماره ی دیگه از طلوع رایانه لقمان نداره؟؟
شماره که پست اول هستش مسدود شده.
سلام.شماره های جدید قرار داده شد.موفق باشیدنقل قول:
پست بالا تایید میشه منم یه دو ماهی میشه که با این مشکل دس به گریبانمنقل قول:
سلام به دوستان عزيز، نماز & روزه هاتون هم قبول حق باشه :10:
مي خوام از شاتل سرويس بگيرم امو با اين اوصاف پشيمون شدم. :41:
كاش ميشد يه جورايي با مديران شاتل ارتباط برقرار كرد و اين مشكل مودم ها رو مطرح كرد.
5 تا قرار داد آماده دارم برا شاتل ممكنه بدمشون به يه شركت ديگه.
با نيماد صخبت كردم گفتم خودم config ميكنم گفت مشكلي پيش بياد با خودته تازه ممكنه شاتل از تهران سرويست رو قطع كنه/..
تشكر از بر و بچ خوزستاني...
همین الان با سرویس چت آنلاین سایت شاتل با پشتیبان فنی چت کردم . گفتم شبها خیلی دی سی میشم . گفت ترافیک بالاست . گفتم ولی کسایی رو میشناسم که هر شب بیش از یک گیگ دانلود دارن . گفت تا آخر همین هفته درست میشه .نقل قول:
به نظر شما جوابش فقط واسه این بود که این ساعت شب دست از سرش بدارم ؟ :دی یا واقعیه؟
به داش رضا ...
والا من الان وصلم و برعکس دیشب که سرعت صفر شد تا ساعت 8 صبح الان دارم با 60 دانلود می کنم
فکر کنم درستش کرده ... تا الان 130 مگ گرفتم و تا صبح میشه حدود 3 گیگ
عالی شده امشب
امیدوارم دومی باشه:rolleye:نقل قول:
چقدر؟:worried:چجوری حساب کردی که شد 3 گیگ؟!:23:نقل قول:
مخلصیم .نقل قول:
سرویس های اکو سرعتشون فرقی نکرده ، تازه من شنیدم بعضی ها بیشتر هم شده . آرت ها خیلی افتضاح شدن ...
سلام دوستان من تماس گرفتم با شرکت طلوع رایانه لقمان
سرویس وایرلس 128 که بین 8 نفر شر هستن ماهی 27 هزار تومان.
سرویس 256 که بین 8 نفر شر هستن ماهی 28 هرر تومان.
البته فکر کنم اینا به بیش از 8 نفر شر می کنند.(عوام فریبی دیگه)
بازم گلی به گوشه شرکت راصد مارال
الان دارم سرویس 128 بدون محدویت استفاده می کنم. ماهی 35 تومان. سرعت دانلودم هم بین 14 تا 16 هستش.قطعی هم تا حالا نداشته.
سلام خدمت برو بچز اهوازی ، امروز رفتم و قراردادمو با رفاتک فسخ کردم ، بعد رفتم شرکت نیماد و سرویس eco512 رو گرفتم :40: اما مشکل اینجاست که خالی بستم گفتم مودمم asuse :27: حالا اگه احیانا مشکلی پیش اومد ارزونترین مودمی که میشه خرید چیه؟ زیر 30000 ! راستی یکم تبلیغاتو بیشتر کنیم که بیشتر خوزستانیا بیان اینجا من که تازه متوجه این تاپیک شدم:10: مخلص همتون