خبر خوش
بالاخره این گوشی وارد بازار ایران شد با قیمتی وحشتناک 700000تومان
کد:http://www.gsm.ir/phone.php?id=1978&modSearch=phone&srchTxt=bl40
Printable View
خبر خوش
کد:http://www.gsm.ir/phone.php?id=1978&modSearch=phone&srchTxt=bl40
Oh My GOD! :18::18::18::18: یادمه قیمت خارجش بین 480 تا 530 دلار بود ها! :دینقل قول:
خب گمرک و گارانتی و حمل و نقل هزینه داره دیگه:31:نقل قول:
قیمت اولیشه !
به نظرم زیاد هم بالا نیست:دی
آره منم به نظرم برای شروع قیمتش امیدوارکننده ست - ایشالا رو دستشون بمونه بیاد پایین!
رو دستشون میمونه.....نترس...میمونه...:27:نقل قول:
ایشالا رو دستشون بمونه بیاد پایین!
الجی به این چیزا دیگه عادت داره...:27:
فقط محض خنده گوشی تولید میکنه:27::27::27:
سجی برو بزار باد بیادش:دی
این بیشتر موندش یا H1 که از بس موندش رو دستشون تولیدش رو متوقف کردن؟
قیمتش کاذبه تا 400 جاداره
ها؟
جهانیش خودش حدود 480 دلاره:دی
ما اینجا کیلویی الجی میخریم...کیلویی 1قرون...:27:2روز استفاده میکنیم...خراب میشه...میفروشیم نمکی:27::27:نقل قول:
قیمتش کاذبه تا 400 جاداره
راستی بچه ها BL40 قابلیت Stitch Shot یا همون عکاسی بخیه ای هم داره (عکس میگیری اگه پاره شد، بخیه میزنه! :27:). جدای از شوخی، دقیقا نمی دونم چه جوری کار میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی با این همه امکانات 400 !!!...نه...شاید بعد از مدت زیادی به این قیمت برسه ولی دیگه کیفیت تولید قدیم درونش بکار نمیره...مثل گوشی ویوتی که قدیم که قیمتش بالا بود 120 فریم رو بدون محو شدن ثبت میکرد اما حالا کیفیت دوربینش کاهش پیدا کرده و 120 فریم واقعی نیست...نقل قول:
من که حدود 45 روز دیگه میخوام بخرم...حالا هر چقدر میخواد باشه از 700 که بالاتر نمیره:5:...چند تا بررسی ویدیویی ازش دیدم که منو واقعا شیفته کرد...سرعت پاسخدهی گوشی هم عالی بود:46:
کسی اگه بتونه مشخصات پردازنده اش رو دربیاره خیلی گله:11:
کیفیت عکس گوشی خیلی بالاست:18:...توی جی اس ام آرنا دیدم....فقط حیف شد که برای دوربین به این خوبی با این همه قابلیت درپوشی در نظر گرفته نشده...
سلام
گوشی شاپ این گوشی رو با گارانتی کامتل به قیمت 580 تومان آورد!
کد:http://118mobile.ir/ItemsDetails.aspx?ItemId=1782
آها حالا شد یه چیزی! :دی
دوستان سلام...با این گوشی میشه کتاب خوند....راستی سیستم این گوشی چیه....جاواست.....ممنون میشم راهنمای کنید
سلام! بعله، اتفاقا این گوشی خوراک کتاب خوندنه - بچه ها روی آرنا آزمایش کرده بودن فارسی و انگلیسی رو خیلی خوب نشون داده بود با مالتی تاچ که زوم و چرخش و اینام راحته دیگه... بعدشم صفحه اش عریشه و 800 پیکسل یعنی کاتبا رو با عرض کامل نشون میده بدون زوم - فقط مساله ی باطریه که نمیدونم چقدر جواب میده - سیستم عامل هم جاواست با رابط کاربری اس کلاس که از لحاظ جذابیت از خیلی گوشی های سیستم دیگه مثل سیمبین و وین موبایل بهتره از نظر من...:8:نقل قول:
این كامتل هم قصد تغییر رویه نداره!
هرچه زود تر باید خدمات پارسه دست به كار بشه وگرنه این ارینا و ویوتی اسمارت به همین قیمت خواهند موندش:دی
من از این گوشی خوشم میومد ولی دیدم سخت افزارش خیلی ضعیفه !
jbenchmark 2 : 253 که واقعاً واسه این گوشی ضعیفه
از کجا خوندید؟! محاله اینقدر باشه آخه کوکی هم اینقدر نیست! یه سایتی هست که مردم بنچ میگیرن بعد از خودشون اسم میدن به گوشیشون (مثلا با 1100 :دی میگیره بعد میگه N97 هه)...
نه عزیزم :31:نقل قول:
مسیج من به دست شما رسید ؟
اینهمه اومدی شیراز نیومدی ببینمت !!
اینو تو سایت mobile.mail.ru خوندم
خودتم برو بخونش
من که ازش نا امید شدم
کسی از دوستان این گوشی رو نخریده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی مشهد قیمت کردم 560 میگفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیروز ماکت گوشی رو دیدم دلم آب رفت...خیلی قشنگ بود...ماکتش این باشه خودش دیگه چه جوریه؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از جلو دیدش ؟ خیلی درازه ؟ تو ذوق نمیزنه ؟
داره از LG خوشم میاد : دی
من دارم 580 خریدم ....:11:
عملکرد لمسیش خوبه؟...سیستم عاملش روان کار میکنه؟...اف ام ترنسمیترش صداش خوبه؟نقل قول:
نقل قول:
لمسش فوق العادست.....
اونم حرف نداره ....من که مشکلی ندارم
اف ام هم خیلی خوبه واضح وشفاف و بلند
9vin گرامی مبارکت باشه.
یه بررسی درست و حسابی و توووووپ ! از همه چیزش بگو :دی
شما با چیز دستگاه چی کار داری ؟؟؟ :27::21:نقل قول:
نوشته شده توسط .::Farshad::.;4644269از همه [COLOR="Red"
آقا این فرشاد رو ول کن :27: ،بگو ببینیم راضی هستی از دستگاه یا نه؟ دوربین...سرعت....باطری و ....
آهان! :دی بالاخره یه شیر مرد این گوشی رو خرید! :دی
آقا اول از همه بگو این گوشی از نظر سایز چطوره؟! :دی بعد با دوربینش فیلمبرداری کن یه 5-10 ثانیه آپ کن (البته اگه سختت نیست)، چون از عکساش اطمینان دارم ولی متاسفانه فیلمش.....:41:
سلامنقل قول:
بابا ما منتظر شما بوديم:31:
مبارکه به پاي هم پير شين:11:
زود يه ريويي بزار
قيافش خوبه؟
تو شلوار جا ميشه؟
يه دستي ميشه با هاش کار کرد؟
و
.......
کلا توضيح بده
من عاشق اين گوشيم :40:ولي به علت اينکه سهم عدالت ندادند نتونستم بگيرم
منم خریدم...557 تومن
امشب خریدم و هنوز تنها چیزی که میتونم بگم کیفیت تصویرش بی نظیره...تاچش هم خوب کار میکنه اما وقتی گوشی درگیر باشه یعنی در حال بلوتوث کردن باشه کمی کند میشه ولی نه در افکت ها بلکه فقط ذره ای بیشتر باید صبر کرد...افکت ها کاملا نرم و عالی اجرا میشه...فیلمبرداریش هم vga هست و واید نیست ولی عکسبرداریش خوبه...بقیه چیز هاش رو هم تست کردم دوباره میام میگم...از لحاظ ظاهری هم یه چراغ ناز کنار پورت یو اس بی موقع اتصال روشن میشه که خیلی کلاس داره.:5:
اولا مبارک دو دوست عزیز
حالا این عزیزان تست کنن ببینن که اینم مثل بقیه ال جی ها محدودیت جاوا تا 3 مگ رو داره ؟ با divxو xvid چطوره با اونا هم مشکل داره ؟ اینترفیسش با آرنا و ویوتی 2 و کریستال خیلی فرق داره یا نه ؟ این سرعتش در مقایسه با اون 3تا چطوره ؟ و در آخر صداش تو اسپیکر و هدفون چطوره (در حد چه گوشیه)؟
اینترفیسش میدونم که از آرنا خیلی زیباتر هست اما دوتای دیگه رو ندیدمنقل قول:
صداش توی هدفون خیلی شفافه ولی بیس قوی و عمیق نداره...در سطح کوبیدن هست...در اسپیکرش هم صدا صاف هست ولی ضرب نداره اما بلند هست ولی نه به اندازه ی گوشی های استریو...اما با فرستنده اف ام صدا در رادیو پهناور و عالیه...بردش هم بستگی به رادیو داره که گیرندگیش زیاد باشه یا کم.
ایول بابا bl40 رو هم خریدین؟؟!
خوب فارسی داره؟!
از dual screen بگین ببینیم چی هستش :دی
بله...مگه میشه گارانتی کامتل باشه و فارسی نباشه.نقل قول:
dual screen هم در قسمت پیام خیلی کاربردی هست...فقط هنوز نمیدونم در قسمت های غیر نوشتاری هم کاربرد داره یا نه؟...فکر کنم در مرورگر هم کاربرد داشته باشه...راستی مرور اینترنت با این گوشی مخصوصا در حالت افقی خیلی صفا داره.
حتما یه عكس از كیبردش تو زبان فراسی و افقی بزار: دی
راستی مالتی تاچش هنوز كنده مثل ارینا یه سریع هستش؟