جدي ميگي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه خوب. خوب چرا از اول نميره تو مموري گوشي؟؟
Printable View
جدي ميگي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه خوب. خوب چرا از اول نميره تو مموري گوشي؟؟
نه. تفاوتي نداره. من با هردوتاش كار كردم. هيچ فرقي نداره.نقل قول:
اینترفیس این گوشی تفاوتی با اینترفیس F480 داره ؟
مشكل f480 اينه كه برنامه نصب كردن توش يه خورده دردسر داره. به راحتي 5233 نيست.
دوستان Star دار,این گوشی Auto Rotate داره؟تو عکس میدونم داره,تو ویدئو-اس ام اس و در کل تو منو این امکان رو داره؟
نقل قول:
آره داره.
تو منو که نه.
اما تو ویدئو ، اس ام اس ، عکس داره.
یک قابلیت جالبشم اینه که وقتی گوشیو به طرفین خم کنی(چپ یا راست) عکس ها خود به خود عوض میش.
که به خاط سنسور حرکتیشه.
کسی می دونه یه ویجت رو چجوری می شه از رو صفحه برداشت؟
مرسی (;
قیمت جدیدش:
بدون گارانتی 188 تومن.
با گارانتیه متفرقه 195 تومن.
با گارانتی اصلی 210.
این گوشی استار از معدود گوشیایی هست که قیمت ایرانش با جهانیش(در هنگام ورود به ایران) برابره. در حالی که سایر گوشیا وقتی میان ایران قیمت کاذب وحشتناکی با قیمت جهانیش دارن و بعد 2-3 ماه یکم قیمتا تعدیل میشه.
مگه مرض داره از همون اول میریزه تو سیم؟نقل قول:
وقتی پر شد خودش میریزه تو مموری
فایل jar رو این گوشی نصب میشه؟؟؟؟
اگه منظورت اینه که چه جوری widget رو حذف یا اضافه کرد:نقل قول:
می تونی از طریق ویجتی که در صفحه اول داری یکیشونو که شبیه چرخ دنده هستو انتخاب کنی و در اونجا لیست ویجت ها رو می تونی ببینی.اونایی که بغلشون تیک خورده یعنی اونایی هستن که تو صفحه اصلی گوشیت داری.در اونجا می تونی با حذف یا اضافه کردن تیک اون ویجت رو حذف یا اضافه کنی.
راه 2: از طریق setting به قسمت تنظیمات ویجت بری و همون تیک ها رو اضافه یا کم کنی.
100 درصد.نقل قول:
اگه نصب نمی شد که هیچ بازی یا برنامه ای واسش نداشتیم.:27:
دوستان سايتي نمي شناسيد كه والپيپر داشته باشه؟؟
منظورم والپيپرهاي 3تايي هست كه واسه هر سه صفحه باشه.مثل خود گوشي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oخودم يه سايت پيدا كردم. اگه شما هم پيدا كرديد لينكشو بذاريد.
کد:http://www28.discuss.com.hk/archiver/?tid-10151590.html
دوست عزیز منظور شما اینه که برای هر صفحه نمی شه جداگونه عکس گذاشت؟
یک سوال : داخل گالری عکسها رو به تفکیک نمایش میده؟
سلام. كسي ميدونه چطور واسه اين گوشي ميشه speed dial تعريف كرد؟
نه نميشه. بايد عكس هاي اينجوري واسش بذاري:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس ها رو هم به تفكيك نشون ميده
برو اينجا:نقل قول:
menu ---setting--->smart unlock--->speed dial
بعد از اينكه تعريف كردي ميتوني دوباره روش بزني و يه صفحه اي باز ميشه كه ميتوني يكي از حروف الفبا رو به اون شماره اختصاص بدي و با نوشتن اون حرف روي صفحه گوشي اتوماتيك به اون شماره زنگ ميزنه.
دوستان فونت این گوشی رو تو گالری میشه تغییر داد اخه یکم فانتزی میزنه.
كلا گوشي 3تا فونت داره كه ميتوني عوض كني.با عوض كردن فونت، همه جاي گوشي فونتش عوض ميشه:نقل قول:
menu---->setting----->display and light--->font type
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه نكته جديد:
اين گوشي نه ميتونه picture message بفرسته و نه ميتونه دريافت كنه. يعني اگه كسي picture message واسه شما بفرسته گوشي استار نميتونه نشونش بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. با تشكر از mohammad_s7201 عزيز بابت راهنماييشان. 2 سوال ديگه داشتم. اول اينكه امكان داره دفتر تلفن بر اساس last name مرتب بشه. دوم هم اينكه وقتي براي يك اسم چند شماره تو دفتر تلفن وارد ميكنيم، موقعي تماس معلوم نميشه كه با كدوم شماره تماس گرفته. آيا راهي هست كه موقع تماس علاوه بر اسم طرف، شماره هم نمايش داده بشه.
wallpapers 720x400 =700
کد:http://www.edisk.cz/stahni/86192/WallPapers_Part_1-2-3-4_by_RomeoWhite_720x400_.rar_73.67MB.html
:31: استار یک قدم دیگه برای جواد شدن نزدیک شد:
قیمت با گارانتی اصلی مایکروتل(طبقه 6) : 200 تومن.
فکر کنم یه 6 ماهه دیگه رایگان بشه.:31:
در این مورد چیزی پیدا نکردم. فکر نمیکنم بشه بر اساس اسم کوچک یا فامیلی مرتبش کرد. سه تا فیلد داره:نقل قول:
اول اينكه امكان داره دفتر تلفن بر اساس last name مرتب بشه
first name
last name
display name
شما میتونید توی فیلد display name هرچی خواستی بنویسی و توی دفتر تلفن اونه که نمایش داده میشه. میتونی اول فامیلی رو بنویسی تا بر حسب فامیلی مرتب بشه.
راجع به این هم باید بگم که وقتی زنگ میخوره شماره رو نشون میده ولی چون صفحه قفل میشه، شماره زیر قفل میمونه.اگه میخوای بفهمی چه شماره ای هست، باید درحین زنگ خوردن گوشی دکمه unlock گوشی رو نگه داری تا قفل صفحه باز بشه و شماره رو ببینی.نقل قول:
هم اينكه وقتي براي يك اسم چند شماره تو دفتر تلفن وارد ميكنيم، موقعي تماس معلوم نميشه كه با كدوم شماره تماس گرفت
دوتا سوال1-باطریش در حالت کارکرد معمولی چقدر شارژ نگه میداره؟2-کیفیت lcd زیر نور آفتاب چطور؟ قابل خوندن هست یا خیر؟
1- با انجام کارهای معمولی تا 3 روز نگه میدارهنقل قول:
2-زیر نور آفتاب خوانا نیست
با كاركرد متوسط واسه من 4 روز كار كرد. يه مقدار كمي بازي كردم و يه كم ور رفتم.نقل قول:
كيفيت lcd عاليه. زير نور آفتاب يه خورده سخت ديده ميشه. ولي ديده ميشه. درضمن ميشه نور صفحه رو تنظيم كني.
ميتوني زيادش كني تا توي نور آفتاب خوب ديده بشه. ولي در حالت كلي توي نور خورشيد ديده ميشه.
سلام بر دوستان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه برنامه جالب پيدا كردم واسه درست كردن والپيپر.سه تا عكس بهش ميدي خودش ميذارشون كنار هم و تبديلشون ميكنه به يه دونه عكس.
سايت خودش ف.ي.ل.ت.ر. بود واستون آپلودش كردم كه راحت دانلود كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/download.php?5r2dlmmarno
گوشی خوب و ارزونیه
صداش تو هنزفری میگن خیلی بلنده؟
واقعا؟
آقا این گوشی جک 3.5 داره؟ یا جک میخوره؟
نقل قول:
به خاطر تکنولوژی dnse صداش خیلی طبیعیه.(در حد ای پاد تاچ).
بلندیشم خوبه اما نه در اون حد که فکر می کنی.
مستقیم نه. باید از سوکت مخصوص سامسونگ استفاده کنی.نقل قول:
اما با 1500 تومن می تونی یدونه آداپتور تبدیل مستقیم جک 3.5 میلیمتری واسش بخری.با نصب اون می تونی هر نوع هدفونی که خواستیو مستقیم به گوشی وصل کنی.
اینم شکل اون اداپتوره:
راستی امروز علاءالدین بودم یدونه stylus توپ واسه استار گرفتم(2000 تومن).واسه نقاشی رو عکس و افزایش سرعت تو تایپ مسیج واقعا بدرد بخوره.روی بدنشم آرم سامسونگ خورده.
اینم شکلش: درست مثل قلم ویوتیه.
راستی اینو یادم رفت بگم.
همون طور که می دونید خروجی tv رو برخی گوشی های گرون نوکیا دارن و برخی دیگه از محصولات سایر شرکت ها.
استار خروجی تی وی نداره اما کابل اتصال به تلویزیون واسش اومده(تو همون جایی که هندزفری رو می زنی میشه زدش). قیمت کردم یارو گفت 8000 تومن. اما چیز جالبیه میشه عکس ها و حتی چیزایی رو که با گوشی فیلم برداری کردیو مستقیم تو تلویزیون ببینی.
البته این کابلو به سایر گوشی های سامسونگ هم میشه زد.
نقل قول:
تا حالا چه گوشی هایی خریدی تا به این مدل رسیدی؟
من مدل زیاد عوض کردم .6600 ، jasjam ،n70 ،آخریش n95 و حالا استار.نقل قول:
تو بین اینا از نظر من فقط n95 بهتر از استار بود.(البته از نظر نصب برنامه و کیفیت رنگ 16 میلیون و صدا و چندتا چیز دیگه).اما اینترفیس استار قشنگتره.
دوتا سوال
الان که هوا گرمه و صحبت کردن با گوشی یاعث عرق کردن گوش میشه این باعث خراب شدن تاچ گوشی نمیشه؟
2-فقط نوع با گارنتیش فارسی شده است یا بدون گارانتی هم فارسی شده هستند؟
1- یک عدد محافظ صفحه lcd protector واسش بخری هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
2- یکی از دوستان بدون گارانتی خرید و فارسی شده بود.
امروز که علاالدین بودم,با گارانتی ارکان و میدادن 188,فارسی هم بود.
-----------------------------------
بدونه از این Pen ـای پست 192 هم خریدم,البته نه 2000 تومن,5000 تومن !
یه سوال دیگهتایپ اس ام اس فارسی با توجه به اینکه کیبرد فیزیکی نداره چطوره؟
دوستان ميشه درباره ي كيفيت صداي گوشي در هدفون و اسپيكر هم بگين !
و همچنين بلندي هدفون و اسپيكر
ممنون